- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PLs pomoc ceo mi vrijeme pise join server a nikako uc probo sam sve zivo i nista
evo pise ti iznad
Iskljuci sve moguce firewallove na kompu i routeru.
PLs pomoc ceo mi vrijeme pise join server a nikako uc probo sam sve zivo i nista
evo pise ti iznad
Probo sam uopce nema bf3 u tasku tako da neznam sta da uradim!
Probaj ukljulčiti origin prije pokušaja ulaza u server.
Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem
Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te
hvatas cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca i onda stisces tab da bi pokazao score i print screen da to uslikas?! ajd ok. cek kak ti je non ime na battlelogu da koji put odigramo da i ja vidim-naucim kako se igra
Ti si baš onako strašno tupav, tvrdoglav tip, jel?
Čovjek hoće slikati score ne zato jer je uber-kul-ekstra nego jer se poklopilo da mu je score 1337. Ti očito ne znaš što to znači.
Budući da se za par sekundi može spawnati netko iz squada ili da zauzme zastavu i taj score se poremeti - on je htio slikati score što prije.
Sve sam probo maknut xfire, skype reinstal origina i nista jos mi sam preostaje reinstal igre !
Edit:
Necete vjerovat zbog cega je sralo !Zbog upaljenog steama sad sam ga ugasio i radi sve super!
Evo što sam ja napravio i nema niti jednog errora,crasha od tada.Stavio nove beta drivere(nvidia),isključio antialiasing post(našao na nekom forumu da je to uzrok) i isključio realtek drivere(disable).Nešto od toga je upalilo.Šta neznam niti mi se da više čačkat i tražit ali ja igram :D
Uključio sam realtek drivere(enable) i igra se nije srušila.Još sam zaboravio reći da sam isključio i kasperskog pa je možda i do toga.
Zasto kad ocu uc na bug server pise GAME GOT DISCONECTED: you were kicked from the game ???
Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem
Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te
hvatas cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca i onda stisces tab da bi pokazao score i print screen da to uslikas?! ajd ok. cek kak ti je non ime na battlelogu da koji put odigramo da i ja vidim-naucim kako se igra
Čovjek hoće slikati score ne zato jer je uber-kul-ekstra nego jer se poklopilo da mu je score 1337. Ti očito ne znaš što to znači.
Budući da se za par sekundi može spawnati netko iz squada ili da zauzme zastavu i taj score se poremeti - on je htio slikati score što prije.
a sta bi trebao znati sta znaci 1337?!
a sta bi trebao znati sta znaci 1337?!
To su obicni studenti koji zele samo zele zaraditi za sebe, treba ih razumjeti i shvatiti da oni nisu nikakvi eksperti.
Isto kao u T Comu i sl.
svasta.znaci dodes u hitnu i krvaris a tamo studenti s filozofskog faksa zeljni zarade filozofiraju kaj da naprave... :D
to samo govori da monopolisticke tvrtke poput telekom operatera ili igara ili opcenito monopoliste svih vrsta boli qrac za tebe i tvoje probleme. vazno je da izmuzu lovu a to kaj imas probleme njih zaboli..no imaju support sastavljen od eto,gladnih studenata pa mogu reci da imaju i podrsku za svoj POLUproizvod koji su kupcu uvaljali..i mi im svi oprastamo hurrra..divota,bravo,super brijes
Igra je stvarno dobra i sviđa mi se taj cod štih ali ovo (slika) me ubija.Em blješću moji em njihovi.Prestrašno
Krajnje iritantna stvar i idiotno urađena...još shvaćam za tamna mjesta, ali kog vraga su stavili da vani blješti toliko
Bježao sam kao vrag od Claymora iz CoD-a, a sada mi ih uvale u BF
svasta.znaci dodes u hitnu i krvaris a tamo studenti s filozofskog faksa zeljni zarade filozofiraju kaj da naprave... :D
to samo govori da monopolisticke tvrtke poput telekom operatera ili igara ili opcenito monopoliste svih vrsta boli qrac za tebe i tvoje probleme. vazno je da izmuzu lovu a to kaj imas probleme njih zaboli..no imaju support sastavljen od eto,gladnih studenata pa mogu reci da imaju i podrsku za svoj POLUproizvod koji su kupcu uvaljali..i mi im svi oprastamo hurrra..divota,bravo,super brijes
Lijepo si se nasao usporedivati hitnu sa nekim polubitnim supportom.
Ako ti smeta, odi lijepo u SAD i zali se Electronic Artsu sto imaju support kakav imaju. Ili lakse ti je da odes u T Com i zalis se njima ako ti to predstavlja zivotnu brigu.
Bas me zanima sto ce ti rec.
Super brijes
Jesu šta rekli hoće li mjenjat ovaj ultra sajber jadni chat preko pola ekrana?
ROKO ti si izgleda tupav i glupsan!! daj citaj o cemu mi raspravljamo i sta on meni objasnjava!! al nema veze vratimo se na temu i prekinimo ovu raspravu.
POOOOMOĆĆĆ-dali je moguće na ovome igrati bf3- KUPIO, INSTALIRAO I SVE POČNE ALI ZAPINJE TRZA, INSTALIRAO PREKO ORIGINA
Bilo bi ti lakse kada bi se u postavkama profila na BUG forumu definirao "moj PC", pa bi svi na 1 klik vidjeli sta imas u kompu i tako ti mogli dogovoriti.
Ovako se samo vidi tip CPU-a, koliko rama i to je to, no to nije dovoljno informacija :) I ne previse obecavajuca ocjena od 3,3 (makar to nije referentno iz win7 taj score)
Živcira vas kad vam uzmu sve avione i heliće? Nema problema, vi uzmite đip.
I jedan video čisto usporedbe radi
postavio sam ako ti nije problem pomagaj.dali je to to
Naziv OS-a Microsoft Windows 7 Enterprise
Verzija 6.1.7600 Service Pack 1 Nadogradnja 7600
Drugi opis OS-a Nije dostupno
Proizvođač OS-a Microsoft Corporation
Naziv sustava LAPTOP
Proizvođač sustava Hewlett-Packard
Model sustava HP ProBook 4720s
Vrsta sustava x64-based PC
Procesor Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @ 2.13GHz, 2133 Mhz, broj jezgri 2, broj logičkih procesora 2
BIOS verzija/datum Hewlett-Packard 68AZZ Ver. F.20, 8.9.2011.
SMBIOS verzija 2.6
Windows imenik C:\Windows
Sistemski imenik C:\Windows\system32
Uređaj za pokretanje sustava \Device\HarddiskVolume1
Regionalna shema Hrvatska
Sloj apstrakcije hardvera (HAL) Verzija = "6.1.7601.17514"
Korisničko ime laptop\Robert
Vremenska zona Srednja Europa - st. vrij.
Instalirana fizička memorija (RAM) 3,00 GB
Ukupna fizička memorija 2,92 GB
Dostupna fizička memorija 442 MB
Ukupna virtualna memorija 5,84 GB
Dostupna virtualna memorija 1,71 GB
Prostor stranične datoteke 2,92 GB
Stranična datoteka C:\pagefile.sys
zar se ovako igra... (neću pisat nick čije je ovo), ali mislim...
To je sigurno ZConvict.
ekipa jel se vama ruše ovi najnoviji beta driveri od nvidie ,285.79, prvo sam mislia da se ruse radi ugasenog pagefilea ali sam sam ga stavia na 512mb i opet mi povremeno nece uc u igru od prve jer se sruse driveri.
ekipa jel se vama ruše ovi najnoviji beta driveri od nvidie ,285.79, prvo sam mislia da se ruse radi ugasenog pagefilea ali sam sam ga stavia na 512mb i opet mi povremeno nece uc u igru od prve jer se sruse driveri.
meni rade odlično
meni rade odlično
I meni isto.
zar se ovako igra... (neću pisat nick čije je ovo), ali mislim...
To je sigurno ZConvict.
Nisam, majke mi. Ja sam stao na 121 kill, čisto jer ne igram BF3 od kad je došao Skyrim.
Al da sam na dobrom putu, to jesam
Počeli su resetirat accounte cheaterima http://www.techpowerup.com/155038/BF3-Cheaters-Enjoy-A-Bantastic-Time-.html
Tko je igrao od 11.11. do 13.11. u ponoć je upao u nagradnu igru... :)