Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.182.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

problem je sto se danas sve svelo na "malo"

Malo je krao...

Malo je varao...

Malo se potukao...

Malo se drogirao...

Malo je utajio...

Nema malo, jesi ili nisi. Po meni opravdanja nema niti postoji malo...

Nazad na temu :

Koliko sam skužio taj pbchat koji javi kada je nekoga uhvatio s hackom to ispise na svim serverima, jer slabo bi on nešto ispisuje :) vidio sam par puta nekoliko puta za redom ban za isti nick, koji ocito nije radio.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
skipe1994 kaže...

Jel ima neki program s kojim se može snimat gameplay u barem 720p, a da ne uzima puno na perfomansama?

Playclaw.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma pusti dijete nek se prijeti.

Takvi šta se najviše bahate na kraju počnu cmoljit čim im kresneš šamarčinu.

Svo boostanje mu niš ne znači kad ga dočekaš na nož, ali znači tebi jer dobiješ shiny tagove.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:19 (Vash).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A to šta se neko boosta mene uopće ne smeta.

Svejedno mora igrat sa određenin oružjen da bi dobia unlockove za njega a sa druge strane ima i onih koji vise sate i sate i svejedno će nabit neki visoki rank.

Tako da ko će se boostat neka se boosta.

Recimo primjer: Pirat je počea igrat 25 ja 26, on je rank 45+++ ja rank 35.

Šta sad ja triban bit ljubomoran jer je pirat veći rank od mene?

Kako i na koji način doć do ranka uopće mi nije bitno. Meni je gušt igrat ovako kako igran a svako ima svoje mišljenje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

A to šta se neko boosta mene uopće ne smeta.

Svejedno mora igrat sa određenin oružjen da bi dobia unlockove za njega a sa druge strane ima i onih koji vise sate i sate i svejedno će nabit neki visoki rank.

Tako da ko će se boostat neka se boosta.

Recimo primjer: Pirat je počea igrat 25 ja 26, on je rank 45+++ ja rank 35.

Šta sad ja triban bit ljubomoran jer je pirat veći rank od mene?

Kako i na koji način doć do ranka uopće mi nije bitno. Meni je gušt igrat ovako kako igran a svako ima svoje mišljenje.

Ne, jer je pirat i dalje lošiji.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima netko možda sličnih "problema" s Battlelog-om?

Do jučer je sve bilo ok ali mi više ne updata statistiku poslije odigrane runde , nego tek npr. za 5-10 minuta a battle reports uopče ne dobivam više , ubiti dobim 1 battle log u 10 partija.

Ono nije mi problem pričekati da se updata statistika al me zanima dal neko zna u čemu je problem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a svasta rade sugavci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako se moze prijavit ako vidis sta sumnjivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

nije official ali je stvarno dobra ideja/promjena.

veca slika

Battlelog: wip3out_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 17:43 (diy_jova).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
diy_jova kaže...

veca slika

Ma još bi veći razmaci trebali biti između naredbi, i ovo je onako li-la upotrebljivo.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
13 godina
protjeran

nije mi vrag dal mira i uzeo sam MW3. odigrao sam ravno jednu rundu i maknuo to smece sa HDD-a BF3 je mila majka naspram tog shita...da se razumijemo..ni ovaj BF3 me pretjerano ne odusevljava...kao sto sam vec prije napisal konzole su ubile PC gaming..ne samo u shooterima..no dobro...od dva sranja biram ovo heheh.. moram priznat da sam se dobro nasmijao kad sam uletio na server...ono..stvarno sam puko od smijeha..za nevjerovat na cem oni dizu stotine miliona..to fakat treba moci.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav,imam ruski cd key i sve sam fino skinio igru sa origina napravio update i sve sto treba,sad kad idem igrat igra se uopce nece pokrene a instalirana je??? Dali netko zna postoji li kakvo rijesenje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

veca slika

{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
Šef kaže...
diy_jova kaže...

veca slika

{#}

Treba se izboriti! {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
moderator
Battlefield 3

Držite se teme...

Svađanja, off-topic, spamanje po forumu - može završiti samo na jedan način = {#}

...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Miro kaže...

Držite se teme...

Svađanja, off-topic, spamanje po forumu - može završiti samo na jedan način = {#}

Zar ti ne bi trebao biti u igri {#}

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad nemoš skinut neprijatelja u jetu, onda je i prazan jet ok izazov - jel tak Danny i Pirat? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 18:32 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja se samo nadam da će bugovci i dalje biti ažurni po pitanju bananja cheatera na serveru, koliko se to uopće da napraviti. Dosta je evropskih servera već dosta zaraženo sa tom pošasti, mislim stvarno nije teško uočiti papqa koji ima 60 kilova i 3 smrti i 10k xp pointsa u jednoj partiji a drugi najbolji jedva 20 ubijenih i 10 umiranja.... po meni to se odmah daje banana a onda neka kasnije plače i pravda se ako misli da može.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Probao sma nove nvidia beta drivere. Izvrsni su.

13 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

Cool. Ja jedva čekam doma s posla da probam :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

vec sam pomalo ljut s igrom.sve vise i vise vidim da se pojavljuju oni bugovi s bete.igrao ja jucer na bug serveru,bila je operation firestorm..i ja hodam ,postavljam mine po onoj glavnoj cesti i samo se odjedamput teleportiram sto metra i pise suicide samo.

a evo jos jedan bug s bete:

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

moze link

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakva sapunica...a sve zbog sarenih perlica..buahahahaha..sry,presmijesno je..

fenomenalan je jedan komentar par strana prije:probao bi ovo ili ono al mi se neda igrat s time cime ne volim satima da SAMO isprobam..kako god,totalno se izgubila koncepcija koju igra/e NAPOKON pruza/ju..pa imate guildwars,nepresusan izvor otkljucavanja sarenih artikala i boostanja..i niko vas nebu drukal zbog toga hehe ;

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 19:06 (Yoga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?p=7449#p7449

Ajmo ekipa, prijavite se. Pirat, kuky - obavezno da formiramo skvad i potamanimo te pi*kice.

To može bilo to ili samo neki BF veterani? Zna se možda koji dan? Možda bi se i prijavio ako je u petak ili subotu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
@megabodul glup ti razlog za ban... Admin uvijek moze uvidom u controlcentru... I globalnom statsu procjenit puno bolje jel tko cheater... Sto bi ja trabao biti hacker ako imam velik score ili samo drugi neznaju igrat.. Na manjim mapam obicno znam imat i po 50-10.. Sinoc sam doduse na bbc2 imao 81-28 kao napadac i cijelo su mi vrijeme pisali hacker i sl.. Imao sam i bolji skor ali tada je se nasao neki pametni medic koji me tk dok ga admin nije kickao..
14 godina
lbuj kaže...
Oberstleutnant kaže...

moze link

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654774827064109/

13 godina
protjeran
Ja sam s novim driverima dobio dodatnih 5 fps- a.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bio sam razocaran igrom i mislio sam da mi nikako ne pase. Skuzio sam da nije problem u igri nego u suigracima. Dosta njih je katastrofa. Igram rush i normalno treba napasti, ali neeeee. Svi stoje sa reconima na nekom glupom brdu i cekaju. Barem da spotaju, ali neeeeeeeeeeeeeee oni moraju samo ubijati i paziti na j*beni k/d. Zato sam jucer bio na mumble-u i bilo je odlicno. Bili su gamer-065 i VonFracker. VonFracker je korisitio MAV i govorio nam je gdje su neprijatelji i spotao ih dok smo ja i gamer ubijali, armali i disarmali.
Gle ti cuda, uvijek smo bili pri vrhu ili na samom vrhu ljestvice. Neke smo partije pobijedili, a neke izgubili zato sto ne mozemo nas troje protiv cijelog tima. BITNO JE IGRATI TIMSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BBC2 nick: reader562

12 0 hvala 0
13 godina
protjeran
lbuj kaže...
Oberstleutnant kaže...

moze link

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.79-beta-driver.html

15 godina
Yoga kaže...

cak bi se i slozio s onim popljuvanim likovima koji si nabijaju skor da mgu otkljucat sva oruzja ubijajuci se i ozivljavajuci se jer ako se mene pita, kakvo qrcevo otkljucavaje i sl...niti imam vremena za to niti volje..ako platim igru daj sve kaj nudi a ne da moram glavu razbijat igrajuci s necim kaj mi se uopce ne svida kako bi dobio nekaj kaj zelim..a platio sam sve to..

kako god, zalosno je da su igre pokleknule nad jadnicima kojima je drazi sareni artikl i hrpa nekakvih statistika od same igre i druzenja.

To i mene najviše smeta, jer netko ko ima vremena visiti praktički non stop i nabijati si levele je toliko jači s otključanim oružjima da jednostavno nemam volje igrati. Bilo je mali milijon slučajeva kad sam na par metara počeo pucati u lika, a on se lijepo okrene i ubije me sa par metaka... Halo??? I nema to veze s ciljanjem da mi sad netko veli on je tebe ciljao u glavu... Pa da sam ja njega ciljao u nogu mora da padne da ga dokrajčim a on se okrene i praši sve u šesnaest kao da ga nisam ni pipnuo.

Zato je COD 2 bog i batina i u mreži s frendovima najrađe to igram jer svi imamo ista oružja pa tko jači taj kači...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice