Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.183.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Nisam prije nigdje to vidio,niti na EA stranicama niti kad sam kupovao BF3

Znam da neki za to nisu sposobni ali od tebe bi čovjek očekivao da možeš zdravom logikom sam doći toga zaključka :P

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

@drahic - nekako mi se čini da osim EA bi i od BUGa lako mogao zaraditi bananu zbog svojih prijetnji prema sandmanu ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 1:15 (dreammaker).
14 godina
dreammaker kaže...

@drahic - nekako mi se čini da osim EA bi i od BUGa lako mogao zaraditi bananu zbog svojih prijetnji prema sandmanu ;)

Ma ajde?

Di si ti zakljucio da se ja prijetim?

14 godina
ZC_Someone kaže...
drahic kaže...

Nisam prije nigdje to vidio,niti na EA stranicama niti kad sam kupovao BF3

Znam da neki za to nisu sposobni ali od tebe bi čovjek očekivao da možeš zdravom logikom sam doći toga zaključka :P

Ja sam se nadao da ces iz mog posta zakljuciti sarkazam.

Zato sam ti i rekao. ¨Nisam nigdje procitao da su odredili da je boostanje zabranjeno˝.

16 godina

Ja i dalje ne vidim sarkazam u tvom postu?

15 godina
Battlefield 3

a lijepo sam rekao bolje se ne pojaviti na forumu...

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Iskreno ni ja. Teško je znati u kakvom tonu netko nešto piše kad je samo čisti tekst. Ajde da je ovak napisano:

Nisam nigdje procitao da su odredili da je boostanje zabranjeno {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Ja i dalje ne vidim sarkazam u tvom postu?

Moraš namjestiti kontrast na monitoru (see what i did there? :D)

No ok, boostali se ljudi i ''shame on them''. Ovo ostalo ne može dovesti do ničeg konstruktivnog, tj može samo pogoršati stvari.

EDIT: group hug?

EDIT2: evo apdejtao mi se origin i vidim da i meni sada piše samo ''Battlefield 3'' (pisalo je russian standard edition) - samo promjena imena ili?

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 1:34 (PsychoticBaklava).
16 godina

Na Battlelogu: CoronaAce was kicked from a platoon.

Misli li se to na BUG platoon? :O

13 godina
protjeran
Battlefield 3

astra dobit ces ban boosteru jedan mali {#}

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovaj lik je dosao do levela 145 sa bostingom, ljudi fino prijavili i EA resetovao sve na 0.00,pa vi sad udrite samo se nemojte iznenadit kad upalite igru a ono sve na 0.

=XII=SandMan....
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Evo ovaj lik je dosao do levela 145 sa bostingom, ljudi fino prijavili i EA resetovao sve na 0.00,pa vi sad udrite samo se nemojte iznenadit kad upalite igru a ono sve na 0.

to je 1 od 1000000000000000 i da nije dobio ban

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 5:03 (Battlefielda 3).
15 godina
neaktivan

Nije on jedini,svi cete doc na red samo polako.

=XII=SandMan....
13 godina
protjeran
15 godina
Battlefield 3

Možda će vam pitanje zvučiti noobovsko ali što točno oni rade da se to zove boostanje? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kolju se međusobno i oživljavaju da bi skupili poene...paralela ti je da staviš auto na klocnu i staviš ciglu na gas i onda se poslje frajerišeš koliko puno kilometara radiš godišnje....i tak....a onda opet...ima onaj jedan vic kad su barbari stajali na brdu i gledali selo i veli jedan: idemo se zaletit dolje...pobiti žene...i naguziti sve muškarce. I sad veli drugi: mislio si valjda pobiti muškarce i naguziti žene....a ovaj ga pogleda i veli: svatko se zajebava na svoj način.

Poanta...it is maybe fun...but it is also gay.

dado1410 / Zero|d4d0
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 8:32 (Zero2).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
skipe1994 kaže...

Možda će vam pitanje zvučiti noobovsko ali što točno oni rade da se to zove boostanje? :D

imas par stranica prije youtube filmic koji prikazuje kako se boosta u bf3. potrazi....

inace meni tak svejedno sto ekipa radi, boostan on ili ne kada mi dodje pred nisan rank je sasvim nebitan... :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

JEtovi su perverzija kad ih se nauči voziti i otvore rakete, gušt samo takav. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

JEtovi su perverzija kad ih se nauči voziti i otvore rakete, gušt samo takav. {#}

Prijateljski savjet, zaboravi rakete (bar one heat seaking), praktički su beskorisne. Ufuraj se u mitrač i rađe si uzmi neka druga poboljšanja, imat ćeš puno više uspjeha.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Battlefield 3

PA čemu kupvovat i igrat igru ako češ umjesto toga samo na taj način(boostanje) otkuljučavati oružja i slično, pa zašto onda uopće igraju?

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thuglife kaže...

Prijateljski savjet, zaboravi rakete (bar one heat seaking), praktički su beskorisne. Ufuraj se u mitrač i rađe si uzmi neka druga poboljšanja, imat ćeš puno više uspjeha.

Što stvarno? Ja sam probao malo s raketama i nije mi loše, da je s mitraljezom pun oveći gušt srušiti neprijatelja jest, a ako uhvatiš oekog slabijeg vozaća pa ga usput i zezaš... Gušt.

@Skipe, da im se otvore nova oružja, perkovi i slične stvari, ali primarno zato da mu je vidi lvl 40 kad uđe na neki server, to ih očito pali.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 9:12 (thuglife).
17 godina
Danny_HR kaže...
thuglife kaže...

Hmm, da. S obzirom da prije nisam uopće ulazio u avione, kada sada uđem down sam za par sekundi (nemam ni IR flares otključane), a znam po sebi, svako sa rankom 10 već nosi Stinger/Iglu...

Da ne govorim o ostalima sa nabrijanim jetovima helićima, često ti ni ne dopuste da poletiš kako treba...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
neaktivan

Već nakon par stotina bodova dobiš flerove pa te raketa rijetko kad ruši ako znaš letjeti i koristiš prepreke u svoju korist. Isto rade i ostali pa nema smisla ni pokušavati s raketama.

Al zato mitrač + brzi reload + zrak-zemlja rakete i na konju si. :)

TomoR kaže...

Da ne govorim o ostalima sa nabrijanim jetovima helićima, često ti ni ne dopuste da poletiš kako treba...

Ovo je više problem tvoje ekipe zapravo, koja te ne pokriva. Ja sam prvi koji ne da protivničkom avionu da se digne ako mi se ukaže prilika. Dapače, to je prilika za relativno jeftin kill.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 9:17 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

PA čemu kupvovat i igrat igru ako češ umjesto toga samo na taj način(boostanje) otkuljučavati oružja i slično, pa zašto onda uopće igraju?

Pa jer vole mrezne pucacine, a ove RPG elemente koje su polako nagurali u njih, nekima sigurno idu na zivce...

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Već nakon par stotina bodova dobiš flerove pa te raketa rijetko kad ruši ako znaš letjeti i koristiš prepreke u svoju korist. Isto rade i ostali pa nema smisla ni pokušavati s raketama.

Al zato mitrač + brzi reload + zrak-zemlja rakete i na konju si. :)

Niasm ni znao da postoje zrak zemlja rakete, super.

Usput, da, ima u tom istine, više me puta srušio čovjek s bazukom nego avion sa raketom.

15 godina
neaktivan

Ma kakva oružja? Ako znaš, znaš, ako ne znaš, ćeš naučiti ;)

Ja igram Assault i trenutno igram sa onim prvim puškama jer su mi najbolje .... Istina da volim AN-94 ali do nje moram još 10k bodova....

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam sad dovršio otključavanje enginera i otključao sam IR na svom ljubljenom G36C, pa se bacam natrag na assault da i njega zgotovim.

Makar nakon otključanog AEK-a sa assaultom ništa drugo ti ni ne treba, stvarno je čudo od oružja. Izletiš iza ćoška i samo kosiš.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 9:37 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ma, nema bolje nego SCAR-H. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 9:39 (NiramX).
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ja sam sad dovršio otključavanje enginera i otključao sam IR na svom ljubljenom G36C, pa se bacam natrag na assault da i njega zgotovim.

Makar nakon otključanog AEK-a sa assaultom ništa drugo ti ni ne treba, stvarno je čudo od oružja. Izletiš iza ćoška i samo kosiš.{#}

Ma nisam zadovoljan sa AEK, nisam {#}.

Moram probati AN-94 jer sa njom mogu gađati i na daleeeeko

Diretore_BB
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
skipe1994 kaže...

imas par stranica prije youtube filmic koji prikazuje kako se boosta u bf3. potrazi....

inace meni tak svejedno sto ekipa radi, boostan on ili ne kada mi dodje pred nisan rank je sasvim nebitan... :)

Haha, totalna istina :)

Pozdrav,Calinjos
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice