onima kojim izbacuje nakon desetak min ili obicno na pocetku druge partije neka ugase UPNP u routeru,ja igram bez ijednog izbacivanja od kad sam ga iskljucio,sad sam ga ponovo upalio jer je dosao na red nakon paljenja svega sta sam ugasio da nadjem problem jer nisam mogao tako igrat i odmah me pocelo izbacivat pa sam ga ponovo iskljucio i sad je opet dobro,ne izbacuje me
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije kad sam pitao koja je tipka za uzimanje screenshoteva ingame nisam mislio na to da imam upaljen fraps ili da s prtscr uzmem ss, znam da se tako mogu uzimati.
Ja sam pitao baš koja tipka je za to ingame bez da je upaljen fraps ili slični programi jer sam vidio da igra u documentsima tamo ima folder nazvan screenshots u kojeg bi se trebale spremati slike same od sebe pritiskom na tu neku određenu tipku.
ja ne znam sta su oni sad s ovim uradili, u originu mi je tipka f12 pravila ss, moglo se u settings napraviti, sad kad odem tamo, na tab in game, nema nista L O L
Kako je vas igra grafički dojmila?
Eh... kad na low,640x480 igras isto ti je ko da igras neki f2p mmofps
dal mi se isplati kupovat bf3,, cujem da vas zivciraju serveri, origin, izbacivanja iz igre....
dal mi se isplati kupovat bf3,, cujem da vas zivciraju serveri, origin, izbacivanja iz igre....
Stabilizirat ce se to nakon par dana/tjedana/patcheva.
Stabilizirat ce se to nakon par dana/tjedana/patcheva.
ako ce biti ko bc2, nebih rekao
Kada priblizavam minimapu (N) ostavim je kako hocu,umrem i opet moram podesavat mini mapu -.-
Isplati itekako, za koji tjedan će sve bit rješeno, vjerojatni i prije, a igra je vrhunska.
Evo jedna sviježa
Hopa pa i ja sam tu :)
Evo jedne s operation metro-a :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1993559/4/320060010/
Kako je vas igra grafički dojmila?
bole me oci od svog onog bljestanja.... inace je super
Al koliko kampera na serveru, za ne vjerovat..
Danny Hr i neki respect, igraju timski a neki bože sačuvaj
Ma meni je igra predobra, bolja od bc2.Na neke prevelike bugove nisam naišao, sve su to sitnice.Pa i kad se sruši server, šta onda, samo ponovo uđem na server i ajmo šećer u venu !!
danas sam imao katastrofalan score lol ..... mozda je los dan za mene ..... ali i za dva igraca koji su pali na BUG serveru
ovdje su liste igraca koji su pali zbog "undetected" borbenog kompleta :)
http://www.pbbans.com/mbi-view-all-bf3-bans-41.html
http://www.ggc-stream.com/banlist/info/38/page/1/game/Battlefield+3
ma danas je par desetaka ljudi odlepršalo sa bugovog servera. Nakotilo ih se ko muha.
Mora da im je dosadno jer MW3 jos nije izasao .
Evo sad major dc na bug serveru i nestao je sa liste, lol!
i bug i mrcine
Jel bi mogao neko napravit dxdiag i poslat mi rezultate na pm? Po mogucnosti sa ATI grafom (serije 5).
Kak se radi dxdiag? windows gumb+r -- dxdiag->ok --- save all information (dolje desno, lijevo od exit).
MOLIM VAS OVO MI JE JAKO VAZNO! (vec 3 dana se mucim pokrenuti igru).
Server se opet srusio, 2 put u 10min.
Server se opet srusio, 2 put u 10min.
da taman sam srušio nekog s viperom...
Op..Op.. !
sve je to super i lijepo...ali PTFO.
Op..Op.. !
kemper noob
ma danas je par desetaka ljudi odlepršalo sa bugovog servera. Nakotilo ih se ko muha.
Kako vam ne dosade te gluposti oko coda i bc-a. Gore nego Hajduk i Dinamo. Dosadni ste...razmislite malo oko čega se prepucavate..
Kako vam ne dosade te gluposti oko coda i bc-a. Gore nego Hajduk i Dinamo. Dosadni ste...razmislite malo oko čega se prepucavate..
nije on tu napisao ništa protiv CoD-a,nego je istina da oni koji pređu sa CoD-a na BF da igraju tako,lete po mapi,jer su tako navikli na CoDu,treba malo vremena dok se ljudi naviknu,ista stvar je i meni bila kad sam prvi puta zaigrao BC2.
Op..Op.. !
Aj ti najbrža Astra dizlo jel igra još netko s myhraweba? Dottore, rene ili netko treći?