A čujte ljudi! Svima vam je tak s igricom na početku! Tek je došla a navala je ogromna! To je normalna stvar da se crasha svakih 5-10 min! Svi su navalili na multiplayere i serveri nemogu upravljati tolkim zahtjevima.... Tak da imajte strpljenja dok to ea ili dice ne popravi ili izađe neki patch!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A čujte ljudi! Svima vam je tak s igricom na početku! Tek je došla a navala je ogromna! To je normalna stvar da se crasha svakih 5-10 min! Svi su navalili na multiplayere i serveri nemogu upravljati tolkim zahtjevima.... Tak da imajte strpljenja dok to ea ili dice ne popravi ili izađe neki patch!
A nije to šta misliš nego je problem u PC-u iam ljudi kojima se to ne dešava a nemaju realtek zvučnu. Dakel problem ako se igra crasha je u ZVUČNOJ JER JE REALTEK tako da gotova priča s tim jedino ako netko nije našao riješenje za to.
Kolko ima levela u bf 3 multiplayer?
U MP ima 145 LVL jako dugo ćemo Battlefield 3 igrati da dođemo do kraja.
zna li tko koliko claymorea se može postaviti odjednom bez da pocnu nestajati one koje su postavljene prve, također isto za AT mine.
Mislim na sistem iz BC2,ako je ovdje isto
Ak se ne varam 2 komada. Mislim da je jučer na Mumbleu bilo rečeno da ih imaš kod sebe 3 ali da možeš samo 2 postaviti u isto vrijeme.

Al zato Havoc i Viper riješavaju tenkove po brzom postupku.
Tuku se oni i međusobno i s pješadijom ali kad su samo vozila u pitanju po meni to u globalu ide ovako nekako:
...tenkovi > AA > avioni > helikopteri > tenkovi...
gledam po yutubu sad i u beti su bile jace te rakete. aute su unistavali skroz a tenkove su disejblali
edit: i nema vise onog zvuka kad nekog pogodis sa rafalom iz aviona
Ak te to što tješi rekli su da će malo buffati jetove u sljedećem patchu jer se mnogu žale da su preslabi. Što točno misle s tim to ćemo tek vidjeti.
A nije to šta misliš nego je problem u PC-u iam ljudi kojima se to ne dešava a nemaju realtek zvučnu. Dakel problem ako se igra crasha je u ZVUČNOJ JER JE REALTEK tako da gotova priča s tim jedino ako netko nije našao riješenje za to.
E da i to je jedan od problema. Hvaal bogu pa imam realtek zvučnu. :D
E da i to je jedan od problema. Hvaal bogu pa imam realtek zvučnu. :D
I ja imam pa stvara probleme gdje stigne i sada odlučujem pri kupnji sljedećeg PC-a realtek once and NEVER AGAIN.
Dečki može netko pomoći? Kupio sam BOX Battlefield 3 na shopslabu (limited edition) i sada ne mogu koristiti PWP. Zna netko šta da napravim?
To se i meni dogodilo. Kupio sam s Origina.
Odeš fino na live chat, pa čekaš..... čekaš .... i napokon ti se javi tip.
Kažeš mu svoj problem i tražio je broj ordera i nick u igri. Malo čekaš... čekaš... i dobiješ key.
Za one koji su preorder napravili na Originu i dobili Back to Karkand moraju čekat na key kad izađu
te mape u 12. mjesecu.
ja imam realtek zvucnu pa mi se ne rusi
..... probajte spustit za jedan level prvu video postavku (texture quality)
E ima kakve razlike između high i low postavka? jer gledam na youtubu i čini mi se da baš i ne
Ok decki,sada malo salu i igru na stranu.. Da vidimo sta smo mi to zapravo kupili i ˝potpisali˝
"The Devil is in the contract details"
http://www.overclock.net/15501741-post1.html
Sta vi mislite o tome?
lol
Ok decki,sada malo salu i igru na stranu.. Da vidimo sta smo mi to zapravo kupili i ˝potpisali˝
"The Devil is in the contract details"
http://www.overclock.net/15501741-post1.html
Sta vi mislite o tome?
Može li se recimo u firewallu zabraniti pristup svemu osim internetu, ili je to na neki način povezano pa jedno bez drugog ne ide?
Mislim da jedno bez drugog nejde..neznam..
Pa ja cu se ubit,sve sam probao a jos uvijek mi crasha i exe me kicka...dao bog da je to do njih a ne do mene
Ma ne bih ni zabranio, dobar je EA, znam ja da je njima ovim putem zapravo cilj otkrivanje pedofila i organiziranog kriminala jer koji bi inače normalan razlog bio za ovakvo ponašanje, dooh
pa šta nije već bio tako neki skandal vezan uz origin?
Može savjet za kupnju bf3, jer na BaseHostu em je ruska em moram čekat 100 godina da mi neko odgovori.
Tko ima rusku verziju, a želi igrati na engleskom, bez rušenja: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
znam da se samo zalim na probleme koje imam sa BF3 ali ovo me stvarno cudi. Od kad sam instaliro igru i prebacio ju sa ruskog na engleski tipkovnica (logitech G15) mi ne radi u FPS igrama (cod MW2 i BO te BF3). sve sta radi je space LOL
znam da se samo zalim na probleme koje imam sa BF3 ali ovo me stvarno cudi. Od kad sam instaliro igru i prebacio ju sa ruskog na engleski tipkovnica (logitech G15) mi ne radi u FPS igrama (cod MW2 i BO te BF3). sve sta radi je space LOL
Sigurno ubacili neki anti-cod dio u kodu
Sigurno ubacili neki anti-cod dio u kodu
Moze bit LOL
ja imam realtek zvucnu pa mi se ne rusi
..... probajte spustit za jedan level prvu video postavku (texture quality)
ja imam dolby kvalitetnu integriranu zvučnu .. ona je sponzor igre tako da valjda nebi trebalo bit problema ??
Drugari moji, nabavio sam ovu igru, instalirao sve kako treba, i kad pokrenem piše da nije pravilno instalirano, i nudi mi da uradim reinstall. :( Da li je izašao možda neki patch, update? Da li ima ko sličan problem?
da li se uz svaki limited edition dobi phisycal warfare ili samo kod određenih prodavača(ako je samo kod određenih jel se dobije i kod infomarkt-a)?
Drugari moji, nabavio sam ovu igru, instalirao sve kako treba, i kad pokrenem piše da nije pravilno instalirano, i nudi mi da uradim reinstall. :( Da li je izašao možda neki patch, update? Da li ima ko sličan problem?
Imas patch od 1.5 gb... probaj prek origina desni klik-- repair install.
pitadoh sada gospođicu rebeku( vjerovatno je black kolko je mutava) na live chatu jel ima rješenje da mi više ne laga zvuk, evo što genije kaže
you:
hello
Rebecca:
Thank you for contacting us, I will be with you in a moment.
you:
so here is the deal.... i am having sound problems with bf3, the sound is lagging and shuttering and echoing all the time in multiplayer... i have updated my sound card and graphics card... do you have any solution?
Rebecca:
Have you checked the volume on the console?
Rebecca:
Can I please have your e-mail address, first and last name?
you:
you:
sound is present but it is lagging and echoing
Rebecca:
What is the system that you are using?
you:
windows 7-64bit
Rebecca:
Have you checked the volume on the PC that you are using?
you:
j*bem ti mater glupu nepismenu i mutavu...
znam da ne znam engleski baš gramatiku al brate mili pa moš skontat... dakle da pitam vas jel ima ko problema sa zvukom da mu laga i neradi dobro?