Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A čujte ljudi! Svima vam je tak s igricom na početku! Tek je došla a navala je ogromna! To je normalna stvar da se crasha svakih 5-10 min! Svi su navalili na multiplayere i serveri nemogu upravljati tolkim zahtjevima.... Tak da imajte strpljenja dok to ea ili dice ne popravi ili izađe neki patch! 

Call of Duty Modern Warfare 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 15:35 (CodMW3).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CodMW3 kaže...

A čujte ljudi! Svima vam je tak s igricom na početku! Tek je došla a navala je ogromna! To je normalna stvar da se crasha svakih 5-10 min! Svi su navalili na multiplayere i serveri nemogu upravljati tolkim zahtjevima.... Tak da imajte strpljenja dok to ea ili dice ne popravi ili izađe neki patch! 

A nije to šta misliš nego je problem u PC-u iam ljudi kojima se to ne dešava a nemaju realtek zvučnu. Dakel problem ako se igra crasha je u ZVUČNOJ JER JE REALTEK tako da gotova priča s tim jedino ako netko nije našao riješenje za to.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Kolko ima levela u bf 3 multiplayer?

U MP ima 145 LVL jako dugo ćemo Battlefield 3 igrati da dođemo do kraja.

Kalko1212 ingame
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

zna li tko koliko claymorea se može postaviti odjednom bez da pocnu nestajati one koje su postavljene prve, također isto za AT mine.

Mislim na sistem iz BC2,ako je ovdje isto

Ak se ne varam 2 komada. Mislim da je jučer na Mumbleu bilo rečeno da ih imaš kod sebe 3 ali da možeš samo 2 postaviti u isto vrijeme.

Travn0Shik kaže...
Y2K2 kaže... - ne baš, ZC_Someone kaže{#}

Al zato Havoc i Viper riješavaju tenkove po brzom postupku.

Tuku se oni i međusobno i s pješadijom ali kad su samo vozila u pitanju po meni to u globalu ide ovako nekako:

...tenkovi > AA > avioni > helikopteri > tenkovi...

gledam po yutubu sad i u beti su bile jace te rakete. aute su unistavali skroz a tenkove su disejblali

edit: i nema vise onog zvuka kad nekog pogodis sa rafalom iz aviona

Ak te to što tješi rekli su da će malo buffati jetove u sljedećem patchu jer se mnogu žale da su preslabi. Što točno misle s tim to ćemo tek vidjeti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 15:47 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Mislim da za 145lvl ima samo 1 mjesto a to je za najboljeg igraca ispravite me ako grijesim.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

RETARDINJO mozda ovo rijesi tvoj problem? 

bas tako :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
CodMW3 kaže...

A nije to šta misliš nego je problem u PC-u iam ljudi kojima se to ne dešava a nemaju realtek zvučnu. Dakel problem ako se igra crasha je u ZVUČNOJ JER JE REALTEK tako da gotova priča s tim jedino ako netko nije našao riješenje za to.

E da i to je jedan od problema. Hvaal bogu pa imam realtek zvučnu. :D

13 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...

RETARDINJO mozda ovo rijesi tvoj problem? 

Oće li to radit jer tip je to snimao kada je bila BETA i ja nisam retardinjo!!!!!!!!

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...
kalko1212 kaže...
CodMW3 kaže...

E da i to je jedan od problema. Hvaal bogu pa imam realtek zvučnu. :D

I ja imam pa stvara  probleme gdje stigne i sada odlučujem pri kupnji sljedećeg PC-a realtek once and NEVER AGAIN.

Kalko1212 ingame
16 godina
kalko1212 kaže...

Dečki može netko pomoći? Kupio sam BOX Battlefield 3 na shopslabu (limited edition) i sada ne mogu koristiti PWP. Zna netko šta da napravim?

To se i meni dogodilo. Kupio sam s Origina.

Odeš fino na live chat, pa čekaš..... čekaš .... i napokon ti se javi tip.

Kažeš mu svoj problem i tražio je broj ordera i nick u igri. Malo čekaš... čekaš... i dobiješ key.

Za one koji su preorder napravili na Originu i dobili Back to Karkand moraju čekat na key kad izađu

te mape u 12. mjesecu.

... there is no spoon ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 16:00 (aufhenger).
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
CodMW3 kaže...

ja imam realtek zvucnu pa mi se ne rusi

..... probajte spustit za jedan level prvu video postavku (texture quality)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ima kakve razlike između high i low postavka? jer gledam na youtubu i čini mi se da baš i ne

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ok decki,sada malo salu i igru na stranu.. Da vidimo sta smo mi to zapravo kupili i ˝potpisali˝

"The Devil is in the contract details"

http://www.overclock.net/15501741-post1.html

Sta vi mislite o tome?

Rasprava na ea forumu Rasprava na ea forumu
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
protjeran

lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 16:14 (BlaBlaLaLa).
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ok decki,sada malo salu i igru na stranu.. Da vidimo sta smo mi to zapravo kupili i ˝potpisali˝

"The Devil is in the contract details"

http://www.overclock.net/15501741-post1.html

Sta vi mislite o tome?

Može li se recimo u firewallu zabraniti pristup svemu osim internetu, ili je to na neki način povezano pa jedno bez drugog ne ide?

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
Battlefield 3

Mislim da jedno bez drugog nejde..neznam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ja cu se ubit,sve sam probao a jos uvijek mi crasha i exe me kicka...dao bog da je to do njih a ne do mene{#}

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ne bih ni zabranio, dobar je EA, znam ja da je njima ovim putem zapravo cilj otkrivanje pedofila i organiziranog kriminala jer koji bi inače normalan razlog bio za ovakvo ponašanje, dooh{#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

pa šta nije već bio tako neki skandal vezan uz origin?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Može savjet za kupnju bf3, jer na BaseHostu em je ruska em moram čekat 100 godina da mi neko odgovori.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo cekam da svaki drugi korisnik Origina dobije piratske tuzbe.  {#}  Sarcasm

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Tko ima rusku verziju, a želi igrati na engleskom, bez rušenja: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 16:46 (leobugi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

znam da se samo zalim na probleme koje imam sa BF3 ali ovo me stvarno cudi. Od kad sam instaliro igru i prebacio ju sa ruskog na engleski tipkovnica (logitech G15) mi ne radi u FPS igrama (cod MW2 i BO te BF3). sve sta radi je space LOL

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomek3 kaže...

znam da se samo zalim na probleme koje imam sa BF3 ali ovo me stvarno cudi. Od kad sam instaliro igru i prebacio ju sa ruskog na engleski tipkovnica (logitech G15) mi ne radi u FPS igrama (cod MW2 i BO te BF3). sve sta radi je space LOL

Sigurno ubacili neki anti-cod dio u kodu  {#}

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
14 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...
Tomek3 kaže...

Sigurno ubacili neki anti-cod dio u kodu {#}

Moze bit LOL

14 godina
generic9974 kaže...
kalko1212 kaže...
CodMW3 kaže...

ja imam realtek zvucnu pa mi se ne rusi

..... probajte spustit za jedan level prvu video postavku (texture quality)

ja imam dolby kvalitetnu integriranu zvučnu .. ona je sponzor igre tako da valjda nebi trebalo bit problema ??

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Drugari moji, nabavio sam ovu igru, instalirao sve kako treba, i kad pokrenem piše da nije pravilno instalirano, i nudi mi da uradim reinstall. :( Da li je izašao možda neki patch, update? Da li ima ko sličan problem?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

da li se uz svaki limited edition dobi phisycal warfare ili samo kod određenih prodavača(ako je samo kod određenih jel se dobije i kod infomarkt-a)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Drugari moji, nabavio sam ovu igru, instalirao sve kako treba, i kad pokrenem piše da nije pravilno instalirano, i nudi mi da uradim reinstall. :( Da li je izašao možda neki patch, update? Da li ima ko sličan problem?

Imas patch od 1.5 gb... probaj prek origina desni klik-- repair install.

16 godina
Battlefield 3

pitadoh sada gospođicu rebeku( vjerovatno je black kolko je mutava) na live chatu jel ima rješenje da mi više ne laga zvuk, evo što genije kaže

you:

hello

Rebecca:

Thank you for contacting us, I will be with you in a moment. 

you:

so here is the deal.... i am having sound problems with bf3, the sound is lagging and shuttering and echoing all the time in multiplayer... i have updated my sound card and graphics card... do you have any solution?

Rebecca:

Have you checked the volume on the console?

Rebecca:

Can I please have your e-mail address, first and last name?

you:

you:

sound is present but it is lagging and echoing

Rebecca:

What is the system that you are using?

you:

windows 7-64bit

Rebecca:

Have you checked the volume on the PC that you are using?

you:

j*bem ti mater glupu nepismenu i mutavu...

znam da ne znam engleski baš gramatiku al brate mili pa moš skontat... dakle da pitam vas jel ima ko problema sa zvukom da mu laga i neradi dobro?

Steam:luka2301 , origin:chi2301
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 17:47 (AMD boy).

18 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice