Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nevjerovatno odigram pola mape i onda bf3 exe stopped working -,- zna li netko kako to ispraviti?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

igra se sp .. jako mi je zanimljiv hard na kojem igram jer nije ono šetaš i ubijaš ko u easy .. svaki metak u tebe leti došo sam do banke tamo poginu par puta pa sad odmor .. stvarno sam iznenađen performansama svog računala grafika na ultra a igrivih 50 fps  .. a padovi su minimalni padne min na 40 45  u gadnim trenutcima.. mjerim frapsom a nijednom mi nije trzno ni zašteko ni ništa sve glatko fino :)) sad jedva čekam mp da se pridružim :) driveri novi skinuti na amd-ovim stranicama onaj 11.9  3d sam narikto kako mi paše i kad nariktaš d3 u driverima vidi se razlika

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Dal netko možda zna s kojom tipkom se uzima screenshot u igri?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Over(C)lock kaže...

igra se sp .. jako mi je zanimljiv hard na kojem igram jer nije ono šetaš i ubijaš ko u easy .. svaki metak u tebe leti došo sam do banke tamo poginu par puta pa sad odmor .. stvarno sam iznenađen performansama svog računala grafika na ultra a igrivih 50 fps  .. a padovi su minimalni padne min na 40 45  u gadnim trenutcima.. mjerim frapsom a nijednom mi nije trzno ni zašteko ni ništa sve glatko fino :)) sad jedva čekam mp da se pridružim :) driveri novi skinuti na amd-ovim stranicama onaj 11.9  3d sam narikto kako mi paše i kad nariktaš d3 u driverima vidi se razlika

tolko san dobija COD flashbackova kad sam igra SP, da sam cak u jednom trenutku mislija da ustvari igram COD....

osobno mi e izgledalo kao da su prije sastavljanja SP-a odigrali sve COD-ove i spojili od svakoga po nesto u BF... ufff... a da ne govorim o AI-u... suze san ronija od smija kako su ih glupo isprogramirali... al opet... kad razmislim ipak su glavni junaci SAD tak da je normalno da im protivnici budu malo tupastiji...

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Print Screen. Iznad tipka insert i delete. :D I onda screenshot zalijepiš u Paint i spremiš

Call of Duty Modern Warfare 3
15 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Treba se danas čuvati onih s početnim leveleima (1,2,3..) jer ti su tek danas dobili igru i extra su nadrkani :-)

{#}

15 godina
Battlefield 3

Ko je narucio CD key sa BaseHosta? Baja mi se nejavlja vec 3 dana.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozete mi preporucit dje da kupim igru lool? :D

bas tako :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Calinjos kaže...
Zdravko kaže...

pozz....

jel igra netko igru sa 4850 grafičkom, da mi kaže postavke i kako radi, meni to šteka na bilo kojoj rezoluciji na medium postavkama...i usput koliko je ovo bolje u postotku http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-6850-vapor-x-1gb-ddr5-hdmi-dualdvi-2x-dp&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.753

¸

U protisu za 1650kn imas HD 6950

Ja sam ima 4850 pa sam nadogradio na to cudo, sve na high na 1680 rezi, fluidno uzas!

Igra je uzasno GPU bound, dakle sa 2x brzom karticom dobit ce i 2x FPS u odnosu na staru.

Review postoji mislim na tomshardware.

PS prijatelj ima i7 2600k a ja Quad 9400 i oba 2 su klokana na 3,4 GHz, nema apsolutno nikakve razlike u igranju (ista grafa naravno)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nerazumijem ljude koji daju savjete o hardware, a nisu vidjeli (pročitali hardware) o kojem se priča u ovom sluičaju Zadravkov PC

CPU - Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2x3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB

MBO - ASUS P5Q PRO, iP45/ICH10R, DDR2, zvuk, S-ATA, G-LAN, PCI-E, FW, s. 775

RAM - DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax

VGA - Sapphire Radeon HD4850 512MB DDR3, PCIE, TVout, DVI

PS - Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2x12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2xSATA connectors

HDD 1 - Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.10

To je od Zdravka PC (pogledaj RAM i CPU)

Ti mjeriš svoj CPU s njegovim njegov je 2CORE tvoj 4CORE, alo bato

Uz to 2GB RAM DDR2 je premalo, a tko misli da nije neka me uvjeri platim mu večeru.

a VGA ima samo 512 MB DDR3

Pa Lux nemoj tako, jucer sam te ozivio par puta kada smo zajedno igrali u squadu :)

Moj odgovor nije bilo usporedivanje moje i njegove konfe,  nego samo savjet za graficku kakao ne bi uzeo 6850 nego 6950 za malo vise novaca, a donijela bi mu vise FPS, te sta da eventualno nadogradi da izvuce maks iz te konfe.

Iz savjeta za CPU bi se dalo iscitati da ako bi uspio nabaviti bilo koji Qxxx CPU

2Gb rama je premalo definitivno, cak je i 4 na granici :)

4850 ima premalo rama takodjer pa se zato stalno stream-aju teksture sa diska i to dodatno sroza vec napacenu konfiguraciju (znam jer sam nju i ja prije imao na istom procesoru cak te nije bas radilo fluidno , na normal postavkama sve)

ps: ako nsita drugo klokati cpu na 3,4 sa stock voltage, samo dignuti FSB.

I ne znam zasto odmah napadati i podcjenjivati nekoga kada samo zeli dati savjet.

Pozdrav!

Pozdrav,Calinjos
17 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Print Screen. Iznad tipka insert i delete. :D I onda screenshot zalijepiš u Paint i spremiš

Ako igra u full screenu onda to ne radi.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan
Abomb kaže...
Over(C)lock kaže...

tolko san dobija COD flashbackova kad sam igra SP, da sam cak u jednom trenutku mislija da ustvari igram COD....

osobno mi e izgledalo kao da su prije sastavljanja SP-a odigrali sve COD-ove i spojili od svakoga po nesto u BF... ufff... a da ne govorim o AI-u... suze san ronija od smija kako su ih glupo isprogramirali... al opet... kad razmislim ipak su glavni junaci SAD tak da je normalno da im protivnici budu malo tupastiji...

to nije bitno....igra nikad ni nije zamisljena da ima vau sp.Ovo je prvenstveno mp igra

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 12:32 (DesertRat).
15 godina
Over(C)lock kaže...

ljudi neznam hoćete li se složit s menom ali mi se ćini da je od 4 do 8 gb ram-a u ovoj igri velika razlika, meni 4gb stoje na 97% iskorištenja bez problema a ovaj sa 8 gb i radeonom 5770 igra maxed out ?? mislim da 8gb rama daje poprilicno viši fps u ovoj igri.

CodMW3 kaže...
Jack Sparrow kaže...

to ti ne radi ako je igra u full screen-u, ja koristim msi afterburner za ss-ove a moze se i fraps.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li netko riješiti problem? (bf3.exe stopped working,stalno me izbaci nakon 10-15 minuta igre)

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 12:34 (retardinjo25).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazalost za to nema rjesenja dok ga Dice ne napravi.....
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
nazalost za to nema rjesenja dok ga Dice ne napravi.....

zalosno

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel dosla kome igra iz vana??Pas mater sve mi se cini da cu ju tek u srijedu dobit:/

1 0 hvala 0
16 godina
Calinjos kaže...
LuX_CRO kaže...
Calinjos kaže...
Zdravko kaže...

pozz....

jel igra netko igru sa 4850 grafičkom, da mi kaže postavke i kako radi, meni to šteka na bilo kojoj rezoluciji na medium postavkama...i usput koliko je ovo bolje u postotku http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-6850-vapor-x-1gb-ddr5-hdmi-dualdvi-2x-dp&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.753

¸

U protisu za 1650kn imas HD 6950

Ja sam ima 4850 pa sam nadogradio na to cudo, sve na high na 1680 rezi, fluidno uzas!

Igra je uzasno GPU bound, dakle sa 2x brzom karticom dobit ce i 2x FPS u odnosu na staru.

Review postoji mislim na tomshardware.

PS prijatelj ima i7 2600k a ja Quad 9400 i oba 2 su klokana na 3,4 GHz, nema apsolutno nikakve razlike u igranju (ista grafa naravno)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nerazumijem ljude koji daju savjete o hardware, a nisu vidjeli (pročitali hardware) o kojem se priča u ovom sluičaju Zadravkov PC

CPU - Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2x3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB

MBO - ASUS P5Q PRO, iP45/ICH10R, DDR2, zvuk, S-ATA, G-LAN, PCI-E, FW, s. 775

RAM - DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax

VGA - Sapphire Radeon HD4850 512MB DDR3, PCIE, TVout, DVI

PS - Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2x12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2xSATA connectors

HDD 1 - Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.10

To je od Zdravka PC (pogledaj RAM i CPU)

Ti mjeriš svoj CPU s njegovim njegov je 2CORE tvoj 4CORE, alo bato

Uz to 2GB RAM DDR2 je premalo, a tko misli da nije neka me uvjeri platim mu večeru.

a VGA ima samo 512 MB DDR3

Pa Lux nemoj tako, jucer sam te ozivio par puta kada smo zajedno igrali u squadu :)

Moj odgovor nije bilo usporedivanje moje i njegove konfe,  nego samo savjet za graficku kakao ne bi uzeo 6850 nego 6950 za malo vise novaca, a donijela bi mu vise FPS, te sta da eventualno nadogradi da izvuce maks iz te konfe.

Iz savjeta za CPU bi se dalo iscitati da ako bi uspio nabaviti bilo koji Qxxx CPU

2Gb rama je premalo definitivno, cak je i 4 na granici :)

4850 ima premalo rama takodjer pa se zato stalno stream-aju teksture sa diska i to dodatno sroza vec napacenu konfiguraciju (znam jer sam nju i ja prije imao na istom procesoru cak te nije bas radilo fluidno , na normal postavkama sve)

ps: ako nsita drugo klokati cpu na 3,4 sa stock voltage, samo dignuti FSB.

I ne znam zasto odmah napadati i podcjenjivati nekoga kada samo zeli dati savjet.

Pozdrav!

Sori, ako si mislio da napadam, ali nije mi bila namjera.

Problem, je isto sa OC-om jer se znalo događati da prilikom OC-a BF3 radi još gore, ali nije veliki OC čak se znalo dogoditi da BF3 dobije poruku stop working.

A na tu ploču sa 775 socketom jako će teško naći jeftini CPU QUAD jer je EOL socket

I Hvala na reanimaciji u BF3 nisam ni stigo reći hvala.

Ponovno isprika ako sam te uvrijedio, nije bila namjera

Pozz

15 godina
Battlefield 3

dobio sam guided missle za avion i moram rec da su skroz bezveze. pogodis tenk a tenku nista, a i samo se ispuca smoke i ne mozes lock-inat pa dok krug napravis opet ima smoke {#}

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 12:48 (Travn0Shik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Oh, danas je 31.10, trebali bi izaći ATI 11.10 driveri.....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Travn0Shik kaže...

dobio sam guided missle za avion i moram rec da su skroz bezveze. pogodis tenk a tenku nista, a i samo se ispuca smoke i ne mozes lock-inat pa dok krug napravis opet ima smoke {#}

A sta bi ti?One shot one kill sa avionom??

Koristi kombinaciju raketa i topa.

"Moja" taktika(ukradena od pilota Stuka iz 2.svjet.rata)..dodji iznad mete...palica u jaja....gas do kraja...penji se visoko....opet palica u ponos...naglo poniranje....ispaljivanje raketa...smoke....paljba iz topa...ponovi manevar.....top iz daljine....rakete...gg....tenk je kanta u plamenu.

I pazi....ako koristis krmacu ili su-39 puno efikasnije rijesavas problem...su-35 i f18 superhornet su presretaci i namjenjeni su za cockfight po nebu :)

16 godina
neaktivan
DesertRat kaže...
Abomb kaže...

to nije bitno....igra nikad ni nije zamisljena da ima vau sp.Ovo je prvenstveno mp igra

Ne ovo je SP, MP i COOP igra... ja kao normalini gamer ocjenjujen sva tri a ne samo jedan, jel nisan platija samo MP nego svo troje.... to e kao da kupujes auto samo zato sta izgleda lijepo, a performanse te ne zanimaju....

14 godina
neaktivan

Meni radi igrica i sve, ali je ne mogu igrati u full screen modu nego windowed, čim je prebacim u full screen , ekran mi počne treperiti tj. malo se vidi slika malo ne i to sve u sekundi,  a ovako je sve normalno u WINDOWED modu. Driveri su 11.9 , probao sam 11.10 preview al isto. Radi se o 5770

13 godina
neaktivan
Abomb kaže...
DesertRat kaže...
Abomb kaže...

Ne ovo je SP, MP i COOP igra... ja kao normalini gamer ocjenjujen sva tri a ne samo jedan, jel nisan platija samo MP nego svo troje.... to e kao da kupujes auto samo zato sta izgleda lijepo, a performanse te ne zanimaju....

Dobro,onda prodaj igricu i rijesen problem.

Igra je prvenstveno mp,sve ostalo je dodatak.

15 godina
Battlefield 3

ako imate avast i želite coop trebate staviti u gaming mode jer blokira ako ste host.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

My 5 cents;

Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 13:13 (forzzuk).
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pahahahahahah

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

{#} Koji lik e! Najjače kad mu dođe iza leđa i baci mu ammo!{#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel neko zna kako riješit ovo?failed creating D3D device

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DesertRat kaže...

A sta bi ti?One shot one kill sa avionom??

Koristi kombinaciju raketa i topa.

"Moja" taktika(ukradena od pilota Stuka iz 2.svjet.rata)..dodji iznad mete...palica u jaja....gas do kraja...penji se visoko....opet palica u ponos...naglo poniranje....ispaljivanje raketa...smoke....paljba iz topa...ponovi manevar.....top iz daljine....rakete...gg....tenk je kanta u plamenu.

I pazi....ako koristis krmacu ili su-39 puno efikasnije rijesavas problem...su-35 i f18 superhornet su presretaci i namjenjeni su za cockfight po nebu :)

ne nego bar da je tenk disejblan a ne ovako.

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
ddd3 kaže...

jel neko zna kako riješit ovo?failed creating D3D device

Ili igraš na XP-u ili nemaš grafičku koja podržava DX10.1

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice