Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
BobbyZ kaže...

e ja sam sad odma poslje bf3 redeemo i back to karkand.e sad mi se nije nist pojavilo na originu da sam ga aktiviral a kad sam opet pokusal pisalo je key code in use.sad neznam jel mi je priznao key ili ne {#}{#}

vjerovatno je,ja sam jedan za drugim a kad sam drugi pisalo je zelenim da sam aktivirao back to k....

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mi bi trebali u 1 ujutro pocet jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://bf4noobs.com/2011/10/25/kicked-by-admin-problem/

citajte pod possible fix 4, nisam probao, ali hocu.

Pozdrav,Calinjos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vjerovatno je,ja sam jedan za drugim a kad sam drugi pisalo je zelenim da sam aktivirao back to k....

dali ti se onda pojavio back to karkand u originu pod igrama il je sam pisao da si aktivirao??

BF3 nick:FlasHard3 BF:BC2 nick:Flash3 Xfire:bobbyz666
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kakva je ovo glupost s mjenjanjem avatara na BLog-u?

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
maxis kaže...

Znam je pdv samo banda računa po nekim svojim cijenama a ne po onoj koju plaćamo Game.co, tako su bar meni zaračunali po svom cjeniku a ne po stvarnoj cijeni.

Možda sam ja zeznuo jer sam naručio kao gift pa se nije vidjela cijena .Kad sam naručio normal da se vidi cijena iako je bila više od 160 kn ništa mi nisu naplatili i još igra

došla prije.I to je Hrvatska što ćeš!

A ja se više ničemu ne čudim jer znam kakvi rade na granicama i čim ih pogledaš sve ti je jasno. A za BF3 već imam spremno kod sebe 100 kn u papiru ako mi opet okinu svoje gore.

Welcome to Croatia {#}

17 godina
odjavljen
Gauta kaže...

Sta je ovo sa T-comom danas? :D

Ne pokazuje ti točno brzinu skidanja, tako je i kod steama...I meni sada kao skida po 1 MB/s (yeah right)

EDIT: Da se pohvalim, upravo sam kupio i aktivirao igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 23:20 (Kordy).
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Kakva je ovo glupost s mjenjanjem avatara na BLog-u?

Napravi ovdje account i onda u BLog samo kopiraj e-mail koji si koristio. Da, i ja se pitam čemu to -.-

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

dali ti se onda pojavio back to karkand u originu pod igrama il je sam pisao da si aktivirao??

ne samo je pisalo da je aktiviran,pogledat cu malo da nije negdje u battlelogu,ali ionako tek kasnije cemo ga moc igrat

16 godina

Ima li kakvih novosti o popravljanju aktivacije? Čekamo..

13 godina
neaktivan
ja mislim da je tako
15 godina
Battlefield 3

EA i Origin:

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3
jel može mali help?
da ne skrolam 20 strana u rikverc a na netu i nema baš nešto korisnih savjeta a i oni koji bi trebali pomoći ,ne pomažu!

simptom(i) - text,menu i hud su skroz blurry,mutni!
koju god rezoluciju postavim (def. 1680x1050) ,koju god postavku podesim i stisnem Apply ,
sve je fino i nema problema ,ali čim stisnem Back ,vrati me u glavni meni i ponovo je sve mutno!
igrao sp ili mp ,isti efekt , driveri su 11.10 prew2, isti se dešava i sa 11.09.
probao sam prčkati po postavkama od Catalysta ,ali neuspješno...
čak sam probao i bez ! drivera i igra radi{#}  ,ali isti simptomi

čak i ako uspijem u igri natjerati iz par pokušaja ,nakon prvog sljedećeg loadinga ili animacije , monitor se ugasi na sekundu i ,opla, ponovo mutno {#}

kao i u slučaju Rage-a ,ne pada mi na pamet izvađati mudrolije sa raznim config i ini fajlovima. {#}

pa zar je sve spalo na tako niske grane da i "blockbustere" fušaju i izbacuju nezavršene i neoptimizirane?{#}

grafika je ok i tu nemam zamjerki.

btw. engine je vidim zahtjevan (ili neoptimiziran?) -
cpu šara između 45-60% loada!
grafa na ultra postavkama zakucana 99%!

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 23:37 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

@vrx: Isključi MLAA u CCC.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

@vrx: Isključi MLAA u CCC.

isključeno je jer mi isto to radi na ffoxu od teksta...

napokon dočekao DNF!
17 godina
moderator
dreammaker kaže...

Ima li kakvih novosti o popravljanju aktivacije? Čekamo..

radi uredno, meni prošla instalacija i aktivacija

...
17 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

odlican komentar kao kritika za dicei punkbuster probleme:

If you're getting kicked by an admin after updating PB, then chances are, they haven't updated their admin side PB yet. So be mad at the people running the servers. The only way to really fix the problem is for everyone to manually update it. " Then what is your reasoning for, getting "kicked by admin" updating pb files (like you've been doing for years for other pc games etc) and then joining the very same server & still getting "kicked by admin"

Dakle mos ti updajeta koliko hoces ,a koliko vidim PB se je sam updejtao na naojnoviju verziju, serveri nisu.

BOL server updatean, pa tko želi neka pika tamo.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

sretno sa punk busterom!

Pozdrav,Calinjos
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

tooooo napravio sam,radi i engleski je,sve je bio problem sto sam brzoplet,da nisam obrisao origin nebi mi se igra morala instalirat i vec bi sp proso,ae super bar radi,hvala svima

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

evo sot sam ja napravio, skinuo sam clone dvd veziju igre(to je ruska) s nadom da cu na crack i odigrat single, ali naravno kako to biva nako 3-4 sata mucenja nisam uspio napravit da igra proradi. znaci instaliro sam tu igro, skinuo neka dva missing file-a i crack i sad ja metnuo te fileove i crack i stisne na ikonu gf3 kad ono pali se release date check i ajde dobro nađem ja nacin da to prođem i prođem to smece i mislim si konacno ce se govno upalit sad, ali ne, pali se origin i logina me u moj acc, te me pita da utipkam key code da registriram igru, tako da nista od piratskog. narucio sam key za sutra i nadam se samo da kad utipkam taj key tamo da ce igra radit odma(naravno moram i promjenit jezik na eng). sad imam ja pitanje kako se mjenja ime na originu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
hellbyte0 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Not funny {#}

Cekam kljuc nekoliko dana, i stigao mi je prije nekoliko minuta!

Cak mi je i zena danas vani!

I sad crkne aktivacijski server?!?! {#}

Ma sorry ali smijem se jer ono EA je znao da će bit navala i mogli su to bolje osigurat i iztestirat a ne da im ovako crkne baš kad igra izlazi.

Sad mi čak nije žao što moja kopija tek dolazi možda slijedeći tjedan, barem ću bit pošteđen glavobolja.

Hehe, ma sve 5 {#}

A kao slag na tortu, ovo mi je prva multiplayer igra u zivotu koji kupujem original, i sad ovo {#}

Dobro prvo iskustvo.

Ajd, ak netko skuzi da je proradilo, nek odma napise, vise mi se neda klika "Redeem"

haha nisam jedini. Prvi put kupujem orginal ako wow-ne brojim :D

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jednostavno spektakularno.

Između 7 i 8 sati mi je trebalo da završim jednu od najboljih, ako ne i najbolju singleplayer kampanju u svom žarnu. Već jako dugo nisam igrao igru tog tipa, a da sam nakon svakih 15-ak minuta imao wow efekt i rekao "ovo je neviđeno". Da se odmah dotaknem i onog što me najviše privlači. Grafika i atmosfera, vjerovatno su nešto najbolje dosada u FPS žanru. Osvjetljenje u igri, točno pogođena paleta boja, odlični blur efekti i level design pobrinuli su se da imamo najlijepšu ratnu igru današnjice. Mislim da oko toga nebi trebalo biti rasprave. Ako još k tome dodamo i da se to sve izvodi vrlo glatko na medium grafičkim postavkama, na sad već skoro 4 godine starom stroju (grafička kupljena prošle godine) to je zbilja fantastično. 

Gameplay je uzduž cijele igre dostojan i vrlo zanimljiv, vrlo dobro napucavanje i odlične misije također su u vrhu odličnih karakteristika ove igre. U nijednom trenutku nisam osjetio monotonost i dosadu. Taman kada bih htio nešto drukčije i malu promjenu u toku igranja, "bojnopolje" mi to i omogući. Misije su vrlo zanimljive i atmosferične. Njih prati vrlo solidna priča koja mi se izuzetno sviđa, pogotovo na način na koji je ispričana. Iako čitam podosta komentara kako je upravo tu igra "zakazala". Meni je priča baš fino legla i zadovoljan sam svakim dijelićem iste. No svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ja.  Još bi spomenuo i zvuk koji je na najvišem mogućem nivou. Sve daje dojam kao da ste "tamo". Zvuk oružja, projektila, suboraca i soundtrack su fantastični.

Ono što me malo smeta, je nemogućnost micanja crosshaira, te ponekad Al stvarno zakaže, kao npr. kada prođete pored neprijatelja, dogodi se da vas isti ni ne skuži ili vaš suborac njega. Srećom pa se to ne događa prečesto, dosta zvuči kao velik problem, no nerijetko je i vrlo dobar. Nakon toga malko sam razočaran kretanjem sa svojim dečkima kroz određene koridore, kada se zna dogodit da zapinjemo jedan za drugog, pa to sve izgleda dosta traljavo i nezgrapno. Nikako mi se nesviđa što tijela nestaju nakon svega par sekundi, ostavlja dosta loš dojam. Osim glavnog protagonista, malo me razočarala karakterizacija likova, što nije inače običaj kod Battlefield igara. 

Dok sam igrao i polako napredovao kroz igru, dosta sam bio opterećen dužinom igre, jer sam svakog trenutka očekivao kraj i imao sam osjećaj da će nešto zafalit, no to nisam dočekao, bila je to lažna uzbuna. Taman je sve potrajalo koliko je potrebno za kvalitetnu SP kampanju. Sviđa mi se jako, što u svakom trenutku igra se trudi biti autentična i originalna, nisam primjetio niti jedno kopiranje konkurentskih igara. To je izuzetno važno u presudi koju donosimo dok igramo ovakve naslove. Žavršna riječ - Bojno polje 3 ispunilo je sva moja očekivanja. U svakom trenutku sam uživao i BF3 je u samom vrhu ponude igara te tematike. Konkurencija iz IW-a će se žestoko morati potruditi da nadmaši ovu fantastičnu igru. 

7 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
didoni kaže...

a lijepo je pisalo "Battlefield 3 Limited Edition Origin aktivacijski ključ će stići u vaš email inbox najkasnije do 28. listopada 2011., a moguće i par dana prije kako bi igru aktivirali i napravili pre-load igre putem Origina", doduše ima još malo vremena ali čisto sumnjam

jel ti to s enabave?mi smo dobili

da s enabave, platio preorderom 259 ili 269 kn više ni ne sjećam kad je to bilo, pa šta ja jedini nisam dobio key?!

14 godina
neaktivan
didoni kaže...
Blade Runner31 kaže...
didoni kaže...

a lijepo je pisalo "Battlefield 3 Limited Edition Origin aktivacijski ključ će stići u vaš email inbox najkasnije do 28. listopada 2011., a moguće i par dana prije kako bi igru aktivirali i napravili pre-load igre putem Origina", doduše ima još malo vremena ali čisto sumnjam

jel ti to s enabave?mi smo dobili

da s enabave, platio preorderom 259 ili 269 kn više ni ne sjećam kad je to bilo, pa šta ja jedini nisam dobio key?!

ja odo igrat single dok se ovo ne rijesi,NESTAJEM{#}da frende elponero ja i jos neki su dobili,dobio sam jutros u 2 poruku da ima problema i dali zelim ruski key,rekao sam da da i u 8 ujutro sam ga dobio,salji mu mail tamo odmah

15 godina
colezgd kaže...

Jednostavno spektakularno.

Između 7 i 8 sati mi je trebalo da završim jednu od najboljih, ako ne i najbolju singleplayer kampanju u svom žarnu. Već jako dugo nisam igrao igru tog tipa, a da sam nakon svakih 15-ak minuta imao wow efekt i rekao "ovo je neviđeno". Da se odmah dotaknem i onog što me najviše privlači. Grafika i atmosfera, vjerovatno su nešto najbolje dosada u FPS žanru. Osvjetljenje u igri, točno pogođena paleta boja, odlični blur efekti i level design pobrinuli su se da imamo najlijepšu ratnu igru današnjice. Mislim da oko toga nebi trebalo biti rasprave. Ako još k tome dodamo i da se to sve izvodi vrlo glatko na medium grafičkim postavkama, na sad već skoro 4 godine starom stroju (grafička kupljena prošle godine) to je zbilja fantastično. 

Gameplay je uzduž cijele igre dostojan i vrlo zanimljiv, vrlo dobro napucavanje i odlične misije također su u vrhu odličnih karakteristika ove igre. U nijednom trenutku nisam osjetio monotonost i dosadu. Taman kada bih htio nešto drukčije i malu promjenu u toku igranja, "bojnopolje" mi to i omogući. Misije su vrlo zanimljive i atmosferične. Njih prati vrlo solidna priča koja mi se izuzetno sviđa, pogotovo na način na koji je ispričana. Iako čitam podosta komentara kako je upravo tu igra "zakazala". Meni je priča baš fino legla i zadovoljan sam svakim dijelićem iste. No svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ja.  Još bi spomenuo i zvuk koji je na najvišem mogućem nivou. Sve daje dojam kao da ste "tamo". Zvuk oružja, projektila, suboraca i soundtrack su fantastični.

Ono što me malo smeta, je nemogućnost micanja crosshaira, te ponekad Al stvarno zakaže, kao npr. kada prođete pored neprijatelja, dogodi se da vas isti ni ne skuži ili vaš suborac njega. Srećom pa se to ne događa prečesto, dosta zvuči kao velik problem, no nerijetko je i vrlo dobar. Nakon toga malko sam razočaran kretanjem sa svojim dečkima kroz određene koridore, kada se zna dogodit da zapinjemo jedan za drugog, pa to sve izgleda dosta traljavo i nezgrapno. Nikako mi se nesviđa što tijela nestaju nakon svega par sekundi, ostavlja dosta loš dojam. Osim glavnog protagonista, malo me razočarala karakterizacija likova, što nije inače običaj kod Battlefield igara. 

Dok sam igrao i polako napredovao kroz igru, dosta sam bio opterećen dužinom igre, jer sam svakog trenutka očekivao kraj i imao sam osjećaj da će nešto zafalit, no to nisam dočekao, bila je to lažna uzbuna. Taman je sve potrajalo koliko je potrebno za kvalitetnu SP kampanju. Sviđa mi se jako, što u svakom trenutku igra se trudi biti autentična i originalna, nisam primjetio niti jedno kopiranje konkurentskih igara. To je izuzetno važno u presudi koju donosimo dok igramo ovakve naslove. Žavršna riječ - Bojno polje 3 ispunilo je sva moja očekivanja. U svakom trenutku sam uživao i BF3 je u samom vrhu ponude igara te tematike. Konkurencija iz IW-a će se žestoko morati potruditi da nadmaši ovu fantastičnu igru. 

izgleda da ti je ispunilo očekivanja u vezi priče ali tehnička strana ima toliko puno mana da je to nevjerojatno!

yebem mu,pa ni neslavno propali DNF nema takvih grafičkih problema.. a ovo je (trebala biti) sve samo ne B kategorija igre...ipak je bf3 AAA naslov.

čitam zadnjih sat dva,zbog svog problema , sve moguče upute i mrak mi padne na oči kada vidim količinu problema koju igra ima...

+pogotovo što izbacuju patch za igru ,veličine 5GB!!{#}

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 0:18 (vrx).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Imam problem s BF3...
problem je s nekon datotekom KERNEL32.dll
piše " The procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll"
može pomoć :S

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SpeedyCro kaže...
Imam problem s BF3...
problem je s nekon datotekom KERNEL32.dll
piše " The procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll"
može pomoć :S

Skini odavde kernel32.dll i kopiraj ga u folder igre http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32

good luck :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajd još 40ak minuta i da nekome jetru izvadim.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
vrx kaže...
jel može mali help?
da ne skrolam 20 strana u rikverc a na netu i nema baš nešto korisnih savjeta a i oni koji bi trebali pomoći ,ne pomažu!

simptom(i) - text,menu i hud su skroz blurry,mutni!
koju god rezoluciju postavim (def. 1680x1050) ,koju god postavku podesim i stisnem Apply ,
sve je fino i nema problema ,ali čim stisnem Back ,vrati me u glavni meni i ponovo je sve mutno!
igrao sp ili mp ,isti efekt , driveri su 11.10 prew2, isti se dešava i sa 11.09.
probao sam prčkati po postavkama od Catalysta ,ali neuspješno...
čak sam probao i bez ! drivera i igra radi{#}  ,ali isti simptomi

čak i ako uspijem u igri natjerati iz par pokušaja ,nakon prvog sljedećeg loadinga ili animacije , monitor se ugasi na sekundu i ,opla, ponovo mutno {#}

kao i u slučaju Rage-a ,ne pada mi na pamet izvađati mudrolije sa raznim config i ini fajlovima. {#}

pa zar je sve spalo na tako niske grane da i "blockbustere" fušaju i izbacuju nezavršene i neoptimizirane?{#}

grafika je ok i tu nemam zamjerki.

btw. engine je vidim zahtjevan (ili neoptimiziran?) -
cpu šara između 45-60% loada!
grafa na ultra postavkama zakucana 99%!

Daj si malo truda i ako hoćeš:

1.Napravi backup podataka sa C: particije

2.Format C:

3.Instaliraj Windows 7 64bit na svježe sa sjvežim driverima, BIOS, chipset directx, windows zakrpe sve, origin, igra,...

Neznam meni igra radi ko isus, pripremio sam se za nju isto ova 3 koraka sam radio

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi igra je tek izasla kroz koji dan ce doci patch i svi cete promjeniti misljenje...uvijek je ovako bilo sa novopecenim igrama i BFBC2 je bolovao od te boljke..

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice