Žao mi je ne mogu privatni tracker ...:) uništili bi mi DL UP ratio.
Žao mi je ne mogu privatni tracker ...:) uništili bi mi DL UP ratio.
ova najdonja skida par petabajta po sekundi
.
Pogledajte brzine na uTorrentu nakon igranja. xD
Sry ako je bilo. I ako je offtopic, mora san. :D
Čovječe tolka brzina pa od koga dobivaš internet?? t-com, b-net, h1 telekom?? i kolke su ti brzine i cijene za internet?
Pogledajte brzine na uTorrentu nakon igranja. xD
Sry ako je bilo. I ako je offtopic, mora san. :D
Jesan ja glup il sta,al ako skida 4PB po sec kako ti jos nije skinilo 7 GB?
Samo pravi news portali prenose vijest o BF3-u
http://www.dalmacijanews.com/Magazin/View/tabid/75/ID/70527/Battlefield-3-je-stigao-jeste-li-spremni-VIDEO.aspx
Jel mi mozes uslikat taj tvoj cyborg C.A.T. 7 mis iz polja "moj pc"? ja imam R.A.T. 7 pa me zanima razlika :) :) :)
Čovječe tolka brzina pa od koga dobivaš internet?? t-com, b-net, h1 telekom?? i kolke su ti brzine i cijene za internet?
Jesan ja glup il sta,al ako skida 4PB po sec kako ti jos nije skinilo 7 GB?
Pa nije to prava brzina, valjda neki bug... Zanimljivo da mi dođe baš nakon igranja Battlefielda.
Stvarna brzina mi je 4 mbps.
Ajde, nemojte sad sa offtopicom....
Ja još ne mogu igrat, AAAARRRGGGGHHHH!!!! HULK SMAAAAAAAAAAASH!!!!!!
Nabrijavam se cijeli dan i onda qua...
Ja sam uspio igrat kampanju bez ikakvih work-arounda prije cca 2h (prošla je date check)..
Onda sam ju ugasio jer sam htio probat kako mp radi, i kad sam htio opet pokrenut nije prošla date check.. lol
Kad sam vidio kako mi igra radi, nigdje mi se ne žuri.. proćeralo me na wc, isto kao i beta. (SVE na low, fps jako loš)
Valjda će to sredit novi amd driveri i patchevi, ako ne..nova grafička mi ne gine.
ko da ideš na neko fancy mjesto, a ne ratovat.
Zaboravio si na rupu za k*njanje
Da,Dino se igra rata u sobi .. RATATATATA.. Hahahahaa
Da,Dino se igra rata u sobi .. RATATATATA.. Hahahahaa
i ja cu sutra
NE INSTALIRAJTE NOVI PB RUČNO, unatoč preporuci EA. Kickat će vas gotovo svaki server, a reinstall igre ne radi dobro. Ja moram iznova downloadati.
Obrisi sve datoteke iz foldera igre osim Data foldera. Onda u Originu desnim klikom pokreni Repair game.
Neznam dal sam glup ali di je game folder?
kika me bez da uđem uz poruku kicked by administrator
edit
skida nesto velicine 48 mb. Patch?
Nakon određenih problema s igrom, probao sam 'repair install' opciju i nakon što je završila, sad mi ne prolazi release date check.
Da ne kopam po temi, molim nekog dobre volje da mi pošalje link na PM za srediti stvar, vpn ili kako se već zvalo,
hvala.
pa sutra ce se igra otkljucat sto nemozes cekat do tad?
jer netko ikad dobije ovo kad hoce launchat igru kroz origin:
launch error: unable to launch battlefield 3 , please make sure the game is installed correctly and try again.
WTF, do maloprije je radilo!?!
Heh stigao i moj BF3 od GMC-a, za 299 kn dobio BF3 LE (gore lijevo mali narandjasti trokut u kojem pise da je ukljucen pristup Back to Karkland EXP, a na omotu kutije tj. najlonu bila sifra koju sam reedema posebno te je pokazalo da je to Pysical Warfare EXP.... Ja sretan ko malo djete i sad samo cekam do sutra i BRING IT ON!!!
WTF!? Pa za 299kn su nudili običan, za LE je trebalo dati 349kn, a na kraju ispada da nije tako!? Da sam to znao, ne bih bio naručio sa zavvia
NE INSTALIRAJTE NOVI PB RUČNO, unatoč preporuci EA. Kickat će vas gotovo svaki server, a reinstall igre ne radi dobro. Ja moram iznova downloadati.
Obrisi sve datoteke iz foldera igre osim Data foldera. Onda u Originu desnim klikom pokreni Repair game.
Neznam dal sam glup ali di je game folder?
kika me bez da uđem uz poruku kicked by administrator
edit
skida nesto velicine 48 mb. Patch?
Kume to ti igra skida crack!
http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/page-2#post-14295
VPN metoda, laka
Postoji još brža metoda, postana već nekoliko puta.
Ima koga još da želi key?
Ako se dovorimo sada, key dobivate odmah.
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-battlefield-3-limited-edition/122420.aspx?page=0&jumpto=2384781&sort=asc&view=flat
Heh stigao i moj BF3 od GMC-a, za 299 kn dobio BF3 LE (gore lijevo mali narandjasti trokut u kojem pise da je ukljucen pristup Back to Karkland EXP, a na omotu kutije tj. najlonu bila sifra koju sam reedema posebno te je pokazalo da je to Pysical Warfare EXP.... Ja sretan ko malo djete i sad samo cekam do sutra i BRING IT ON!!!
nema limited editiona u gmc za te pare tres
Sad nema...
Meh,ja evo još čekam svoj paketić iz GMC-a,također LE.CityEX ti ga je dostavio ?
Da stiglo danas..
nema limited editiona u gmc za te pare tres
glej, mislim da nema razloga lagati, al mogu potvrditi sutra kad mi stigne (ako je danas zagreb bio, sutra ce valjda doci i do mene; pise na acc da je isporuceno)
Evo sad sam gledo mailove GMC a (jer ja sam mislio da sam narucio obicno izdanje) i pise ovo:
Dragi kupci,
Ponosni smo da se prvi put u Hrvatskoj nudi kupcima mogućnost prednarudžbe EA igara na način da kupac za nagradu dobije nagradu u obliku DLC-a te se nadamo da će svaki veći naslov slijediti tu praksu.
Konstantno smo u komunikaciji sa kolegama u EA te bismo skrenuli pažnju na detalje promocije Battlefiled 3.
Kupci Battlefield 3 PC i PS3 Limited Editiona dobivaju Back To Karkand paket kao dio Limited editiona, a SVI kupci BF3 dobivaju DLC Physical Warfare Pack gratis.
BF3 Limited Edition će dobiti svi koji su do sada kupili BF3 – te ima još ograničena količina igara za narudžbu.
Nakon što količine Limiteda budu iscrpljene, uz preorder dobivate DLC Physical Warfare Pack bez Back To Karkand mapa
Sve DLC kodove dobiti ćete naknadno na mail
JAKO VAŽNO PAŽLJIVO PROČITAJTE !!!!!!!!!!!!!!!
NAIME ZALIHA BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITIONA JE OGRANIČENA TE ĆE SVI KOJI SU DO SADA PREDNARUČILI IGRICU DOBITI LIMITED EDITION IZDANJE I JOŠ SLJEDEČIH 20 POČEVŠI OD NARUDŽBA NAKON ŠTO JE POSLAN OVAJ MAIL . DAKLE TKO ŽELI LIMITED EDITION NEKA IZVRŠI PREDNARUDŽBU OBIČNOG IZDANJA , PONAVLJAM OSTALO JE JOŠ SAMO 20 KOMADA LIMITED EDITIONA A SVI ĆE OSTALI DOBITI NORMALNO IZDANJE , S DRUGE STRANE ĆE SVI KOJI SU PREDNARUČILI IGRU NEOVISNO O LIMITED ILI NE-LIMITED IZDANJU DOBITI PWP KOD ZA DCL
Ima koga još da želi key?
Ako se dovorimo sada, key dobivate odmah.
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-battlefield-3-limited-edition/122420.aspx?page=0&jumpto=2384781&sort=asc&view=flat
Zašto prodaješ?