Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ne može se hostati server doma, moraš imati ugovor s EA-om da bi mogao hostati ranked servere.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Ne može se hostati server doma, moraš imati ugovor s EA-om da bi mogao hostati ranked servere.

Ili unajmiti server za 300kn mjesečno.

16 godina
Battlefield 3

gdje se moze najjeftinije kupit igra na internetu(eng verzija standard)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Ma, jako si loš, to je problem. :-) 

Serveri su do jutros imali problema s lagom, pogotovo na Tehran Highway i Caspian Border mapama koje je EA/DICE preporučio da uklonimo iz rotacije do zakrpe (uskoro). Na "CodeCentral HC" serveru su maknute za sada.

U igri upali konzolu i utipkaj: "Render.DrawFps 1", bez navodnika. Ako ti FPS dok miruješ nije 50, smanji detalje u igri. Isključi MotionBlur i FSAA i obavezno VSYNC koji uzrokuje lag unatoč visokom FPS-u.

Ako želiš zaigrati na serveru, javi pa ću nekoga kickati (dodaj me na BattleLogu) da probaš. Stalno je pun. Server je jutros patchiran.

Dobro, pokušat ću se još poigrat sa grafičkim postavkama... može bit da mi je VSYNC ostao uključen a MotionBlur i FSAA je 100% isključen.

Hvala na pozivu, vidimo se na bojnom polju. :)

Vash kaže...

U BC2 je puno lakše uočiti igrača.

U BF3 su boje i sve složeno puno realnije i zbog kamuflaže je teško uočiti igrača, a i pomaže što su oznake iznad igrača puno manje.

To mi "malo" i smeta jer pola sekunde u okršaju 1vs1 je ogromna prednost a može bit i da je VSYNC problem. Uglavnom poigrat ću se grafičkim postavkama pa vidit kako će ić.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Riješio problem zamrzivanja,problem su texture i sjene pr. na ultra igra drži nekih 2 min,na high oko 10-15 max a na medium za sada nema rušenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam jučer malo zaigrao HC, imam samo jednu primjedbu. HUD je bio uklonjen u potpunosti (više manje) ali čemu micati "single / burst / auto"? Koja je poanata toga osim da zbunjuje igrača...? Ovo po mojem mišljenju treba biti prikazano.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje: Jesu li maknuli one reflektore iz scopea na sniperu?

Ono je bilo nepodnošljivo...

Work less, play more.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Jedno pitanje: Jesu li maknuli one reflektore iz scopea na sniperu?

Ono je bilo nepodnošljivo...

Odsjaj je sada manji čini mi se.

17 godina
neaktivan

Ako ne vidiš crosshair niti broj metaka ne vidim razlog zašto bi trebalo vidjeti fireshot mode. Stisni okidač pa vidi {#}

13 godina
Danny_HR kaže...

Aha, ugovor s EA, to sve objasnjava :)

Hvala, sve jasno. Znaci ostaje samo iznajmljivanje, nema nista za "po doma".

Osim, naravno, ako uvedu dedicated servere!

Sto se prica o tome?

17 godina
neaktivan
Erm... ima dedicated servera. Svaki server koji unajmiš je dedicated.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ajmo dečki, jedan samotnjak čeka na serveru. Trebaju mu još 3 macana za start.

Ovaj macan dolazi za otprilike 2 i pol sata.{#}

Keep your dog tags warm for me.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

o Bože ne, neigrivo mi je kao i u Beti.

Po*izdit ću.

NENORMALAN stuttering, mislim da se tako zove, naprosto SVE zastajkuje svakih par sekuni, in-game meni, sama igra, sve.

Nemožeš uopće ciljati jer dok pomaknem miš, slika stane na 2 sekunde pa nastavi i tako stalno.

Inače glatko od 35-75 FPS-a bez problema, vidim i jasno mi je da nije do konfiguracije.

Driveri beta najnoviji,

pomoć!

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iggy kaže...

Ako ne vidiš crosshair niti broj metaka ne vidim razlog zašto bi trebalo vidjeti fireshot mode. Stisni okidač pa vidi {#}

Crosshair i brojač metaka su virtualna pomagala, prekidač za swtichanje safe/fire je fizički prisutan na oružju, dakle, to bi trebalo ostati jer nije virtualno pomagalo.

17 godina
neaktivan

Smanji texture quality na high jer na ultra igra ždere vram.

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
iggy kaže...

Crosshair i brojač metaka su virtualna pomagala, prekidač za swtichanje safe/fire je fizički prisutan na oružju, dakle, to bi trebalo ostati jer nije virtualno pomagalo.

Aj pusti HC server kad očito nisu za tebe {#}

16 godina
forzzuk kaže...

Po*izdit ću.

NENORMALAN stuttering, mislim da se tako zove, naprosto SVE zastajkuje svakih par sekuni, in-game meni, sama igra, sve.

Nemožeš uopće ciljati jer dok pomaknem miš, slika stane na 2 sekunde pa nastavi i tako stalno.

Inače glatko od 35-75 FPS-a bez problema, vidim i jasno mi je da nije do konfiguracije.

Driveri beta najnoviji,

pomoć!

Jesi cuo kad za LAG? ;) Traži servere sa što manjim pingom, za koji dan ce se stabilizirati, zamisli koja je to sad navala na EA

17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
...
Vash kaže...

U BC2 je puno lakše uočiti igrača.

U BF3 su boje i sve složeno puno realnije i zbog kamuflaže je teško uočiti igrača, a i pomaže što su oznake iznad igrača puno manje.

To mi "malo" i smeta jer pola sekunde u okršaju 1vs1 je ogromna prednost a može bit i da je VSYNC problem. Uglavnom poigrat ću se grafičkim postavkama pa vidit kako će ić.

Eh sad, za "grafičke postavke" s kojima lakše uočavaš neprijatelje moraš pitati neke tu s foruma. {#}

Ili se istreniraj gledati. {#} Preporučam Armu kao dobru "spravu" za treniranje :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 15:11 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
iggy kaže...

Aj pusti HC server kad očito nisu za tebe {#}

Doć ćeš ti meni na RPG.

ZC_Someone kaže...

Eh sad, za "grafičke postavke" s kojima lakše uočavaš neprijatelje moraš pitati neke tu s foruma. {#}

Ili se istreniraj gledati. {#} Preporučam Armu kao dobru "spravu" za treniranje :)

Moram priznati da mi je ovo jedna od stvari koja me se jako dojmila. Konačno kamuflaže imaju svrhu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 15:13 (Minoza).
13 godina
forzzuk kaže...

Po*izdit ću.

Driveri beta najnoviji,

pomoć!

Meni se dogodilo zastajkive u Beti, ali samo kod ucitavanj nove mape, ili novih dijelova mape

Tako da pretpostavljam da je u pitanju memorija. Tesko da je ona na graf. kartici, vjerojatno RAM. Imao sam 4 GB, sad sam u Linksu kupio jos 4, sad kad su ovi prilicini popusti.. ak jos traju :)

Sad cu vdijeti kad mi napokon stigne key.

Ali problem je ocito kod tebe, kad stotine drugih igraca nema problema.

Probao si smanjti grafiku? Pogovoro texture quality i shaodws?

15 godina
Vakaka kaže...

Neznam koji je k... s menom, nemogu se nikako navić na ovi BF3. Uvik sam ili zadnji ili prizadnji, nemogu nikoga ubit, odnosno naciljat a imam negdi 40 FPS a izgleda kao da je 15.

Vrlo teško razlikujem igrače od okoline, dok razlučim da je neprijatelj i da je igrač a ne neki dio zida , već sam popio metak.

Mislim se možda sam vrlo loš pa se vratim u BC2 i dvi partije u vrhu tabele bez problema, sa je.... dobrim KD ratiom.

Jednostavno puno lakše ciljam u BC2 nego u BF3, meni izgleda kao da oni nešto mute sa FPSom u BF3, ni blizu fluidno kao u BC2 a FPS tuda negdje, naravno na različitim postavkama.

E vidiš i kod mene je takav isti dojam, a vidim da igramo s HD 4870 ili sl...imamo quad-ove..mora da su ipak malo slabe ove grafičke..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 15:17 (Crojumper).
17 godina
neaktivan

I meni je tako bilo, definitivno je do rama od grafičke jer na texture high, a sve ostalo na max igra ždere oko 960-1000 MB, sa ultra texture ide do 1400 MB tako da to uzrokuje lagove, naravno pričam o HD rezi

13 godina
neaktivan
Crojumper kaže...
Vakaka kaže...

Neznam koji je k... s menom, nemogu se nikako navić na ovi BF3. Uvik sam ili zadnji ili prizadnji, nemogu nikoga ubit, odnosno naciljat a imam negdi 40 FPS a izgleda kao da je 15.

Vrlo teško razlikujem igrače od okoline, dok razlučim da je neprijatelj i da je igrač a ne neki dio zida , već sam popio metak.

Mislim se možda sam vrlo loš pa se vratim u BC2 i dvi partije u vrhu tabele bez problema, sa je.... dobrim KD ratiom.

Jednostavno puno lakše ciljam u BC2 nego u BF3, meni izgleda kao da oni nešto mute sa FPSom u BF3, ni blizu fluidno kao u BC2 a FPS tuda negdje, naravno na različitim postavkama.

E vidiš i kod mene je takav isti dojam, a vidim da igramo s HD 4870 ili sl...imamo quad-ove..mora da su ipak malo slabe ove grafičke..

haha ja imam intel core 2 duo 3.6 ghz i nvidia geforce 9600 gt 512 mb i 4 gb ram haha mislim da bum igral na low :D

Call of Duty Modern Warfare 3
16 godina
Battlefield 3

moze mi netko ec gdje najjeftinije kupit bf3 eng verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

moze mi netko ec gdje najjeftinije kupit bf3 eng verziju?

pa možeš kupiti na http://www.battlefield.com/battlefield3 preko origina ili skinuti preko torrenta 

Call of Duty Modern Warfare 3
14 godina
protjeran

hebote koliko treba da cucnes iz lezeceg polozaja u pm moze te stvatko ubit u te 2 sek

15 godina
neaktivan
iggy kaže...

Smanji texture quality na high jer na ultra igra ždere vram.

bik kaže...
forzzuk kaže...

Po*izdit ću.

Driveri beta najnoviji,

pomoć!

Jesi cuo kad za LAG? ;) Traži servere sa što manjim pingom, za koji dan ce se stabilizirati, zamisli koja je to sad navala na EA

CyberDemonVZ kaže...

Meni se dogodilo zastajkive u Beti, ali samo kod ucitavanj nove mape, ili novih dijelova mape

Tako da pretpostavljam da je u pitanju memorija. Tesko da je ona na graf. kartici, vjerojatno RAM. Imao sam 4 GB, sad sam u Linksu kupio jos 4, sad kad su ovi prilicini popusti.. ak jos traju :)

Sad cu vdijeti kad mi napokon stigne key.

Ali problem je ocito kod tebe, kad stotine drugih igraca nema problema.

Probao si smanjti grafiku? Pogovoro texture quality i shaodws?

Probao na sve grupe postavki, od low do ultra, ista stvar manje - više.

Neznam baš da mi LAG može utjecati na izvođenje same 3D aplikacije

Ostaje mi po giga slobodne memorije kad je sve pod opterećenjem, provjerio sam.

Isključio sam Aero, neko je spomenuo, ništa.

Help.

Bring out your dead!
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

jej, napokon napravio sve kako spada... cak sam i malo igrao, pobio ih par, uzeo tag i onda me bacilo van... :/ nema veze, glavno da radi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se moze igrat na 32bit winsima il moram downloadat 64bitne?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice