Sta mislite kako ce se moj PC nositi sa BF3?
<----
Ma trebalo bi to ići na Medium dosta glatko bez onih dodatnih filtera.
Da i ja sam se tome nadao medium, jer comp je dosta star a grafu sam tek uzeo prije 2 mjeseca po dosta povoljnoj cijeni.
<----
Da i ja sam se tome nadao medium, jer comp je dosta star a grafu sam tek uzeo prije 2 mjeseca po dosta povoljnoj cijeni.
<----
Sigurno je da ćeš moći, samo ćeš morati naći pravu kombinaciju grafičkih postavki bez pretjerivanja za ugodno igranje. To si najbolje mogao isporbati u Beti.
Prati ovaj site nakon izlaska igre: http://www.tweakguides.com/ Ekipa ce u nekom vremenu postat tweak guide i to stvarno odlicno rade.
Ipak sam odlućio da ću kupiti sa origina pa me zanima ima li koji dobrovoljac da mi to uplati pošto nemam PayPal. ja njemu uplatim na račun
Ipak sam odlućio da ću kupiti sa origina pa me zanima ima li koji dobrovoljac da mi to uplati pošto nemam PayPal. ja njemu uplatim na račun
Možeš platit bilo kojon karticon.
Imam samo karticu za štednju jer nemam tekući račun
EDIT:Pa ako ima neko nek se javi
Imam samo karticu za štednju jer nemam tekući račun
EDIT:Pa ako ima neko nek se javi
S njim isto imaš visa electron karticu? Ako da onda je možeš povezat s Paypalom.
Kad ću dobit igru ako je kupim u sopholabu? Poslao sam i mail ali još ne odgovaraju, a želio bih naručit dok ne ostanu bez zaliha.
Kad ću dobit igru ako je kupim u sopholabu? Poslao sam i mail ali još ne odgovaraju, a želio bih naručit dok ne ostanu bez zaliha.
Poštom.
e ljudi daj mi recite jel neko igro BF na konzolama dal je to jako teško igrat FPS na konzoli ( ja bi igro na Xbox-u 360 jer imam C2D E7200 2.53ghz, 4 GB Ram-a i ATi Radeon HD 5570 1Gb) pa mi usput recite i dal bi mogo igrat na 1280×1024 na medium na jedno 30 FPS?
Plzzz odgovorite!
Poštom.
KAD!
Na dan izlaska ili poslije?
GMC nema vise LE, rasprodao se, bar sam takav odgovor dobio na mail ima par dana.
Da? Nisam znao. To ih nisam pitao... Znam samo da su dobili dosta malu količinu (što je apsurdno, ali i tema za sebe), pa je moguće da su morali nešto dati i maloprodaji, tako da valjda zato više nemaju za izravnu prodaju.
Da, dobio isti odgovor danas. Prošla baba s kolačima
e ljudi daj mi recite jel neko igro BF na konzolama dal je to jako teško igrat FPS na konzoli
meni je tesko, mozda sto se ne zelim da potrudim, nije isti osjecaj fps igrice igrati na konzoli i na pc.u, nekako jadno mi izgleda, nije isti onaj osjecaj kad ga igras na pc.u i tacno ga laganini naciljas i ubijes, a na konzoli, lijevo-desno pomakni, opucaj rafal, nebi li ga pogodio, nije to to, barem ne meni.
e ljudi daj mi recite jel neko igro BF na konzolama dal je to jako teško igrat FPS na konzoli ( ja bi igro na Xbox-u 360 jer imam C2D E7200 2.53ghz, 4 GB Ram-a i ATi Radeon HD 5570 1Gb) pa mi usput recite i dal bi mogo igrat na 1280×1024 na medium na jedno 30 FPS?
Plzzz odgovorite!
Teško je dok ne naučiš, ako je toliko ljudi uspjelo naučiti, i toliko ih igra, zašto nebi i ti mogao, da je kao na PCu, nije, to znaš i sam, ali da se igrati, čak znam neke koji preferiraju konzole što se tiče FPSa.
zavvi nikad nije nudio digital downlod koliko je meni poznato,
Da kupiš li sa bilo kojeg od ova dva stora dobit ćeš englesku verziju
No i ja mislim da je box verzija 100%, sad sam im jos mail poslo da budem siguran.
Jel ima odgovora od zavii-a?
Krenulo
ma stisni stop. stoce ti to
Jel ima odgovora od zavii-a?
Nema jos...
Plzzz odgovorite!
A postoji i ova mogucnost :D
A mozda i ovo
Ali ovo je po mom misljenju najbolji izbor samo sto nisam siguran je li jos dostupno, klik , klik
pozdrav!
zanima me na kraju kakva je ovo verzija BF3.. http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key.html
znači šta je sve uključeno u cijenu i jel to eng. cd key ili neki ruski
hvala!
pozdrav!
zanima me na kraju kakva je ovo verzija BF3.. http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key.html
znači šta je sve uključeno u cijenu i jel to eng. cd key ili neki ruski
hvala!
Ruska je.
Iskustva sa ovim shopom??
Frend mi tu kupuje igre za Xbox i uvijek sve prođe u redu,nikad nije imao problem,stiže poštom na kućnu adresu.
A koja je razlika između ruske i engleske verzije, osim u jeziku(koji nije bitan jer ima patch za na eng. jezik)?
A koja je razlika između ruske i engleske verzije, osim u jeziku(koji nije bitan jer ima patch za na eng. jezik)?
Pa kada igraš na ruskoj strani onda imaš tenk za svakog igrača, osim toga ruski igrača može biti duplo više od američkih da vrjedi ona "ima ih ko rusa".
Osim toga svaki vojnik u torbu dobije votku za smirenje bolova i tako su izdržljiviji.
Napokon sam i ja gotov sa mukama :)
Hvala svima na pomoci, vidimo se da vam sprasim metak u dupe xD
Vidim da Infomark kaze da se dobije Back to Karkand DLC, ali ima cover drugaciji od Gmc.
Kod Gmc se vidi u lijevom gornjem kutu da pise Back to Karkand pa da mozda ipak provjeris je li sve ok (mozda su cover skinuli negdje sa neta samo)
http://www.infomark.hr/kategorije/96
Kako ubiru vrhnje ovi naši distributeri sa naplaćivanjem tog LE, jao jao. DLC je zamišljen kao bonus i nagrada za svakog tko prednaruči igru a ne da moraš plaćati više. Nema da odvojeno prednaručuješ LE. Tako to funkcionira kog nas ništa me ne čudi.
Dobio sam BF3 key na mail, preorder u 6. mjesecu.. onlinekeystore.. sweet..
Napokon sam i ja gotov sa mukama :)
Hvala svima na pomoci, vidimo se da vam sprasim metak u dupe xD
Vidim da Infomark kaze da se dobije Back to Karkand DLC, ali ima cover drugaciji od Gmc.
Kod Gmc se vidi u lijevom gornjem kutu da pise Back to Karkand pa da mozda ipak provjeris je li sve ok (mozda su cover skinuli negdje sa neta samo)
http://www.infomark.hr/kategorije/96
Svaki "limited edition" dobije Back to Karkand.