Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jbt ruski key ako neces uzmi negdi drugo (zavvi, game) ako oces lipo uzmi na base hosz ili enabav i tocka.

Omd muhe slona radite.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jonja kaže...

Jbt ruski key ako neces uzmi negdi drugo (zavvi, game) ako oces lipo uzmi na base hosz ili enabav i tocka.

Omd muhe slona radite.

eNabava nema ruske.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo da se sutra izvrsi nalog i mogu reci da sam rijesio na GMC-u kupnju BF3. Ne brine me sto nije LE jer cemo ionako to sve dobiti otkljucano, a ako treba kakav DLC platiti, platit cu, ako me stvarno igra zapali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ne dođe igra 350 nego 380 na originu.

Nego...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da li je neko uzimao od enabave ?

0 0 hvala 0
15 godina
aton kaže...

da li je neko uzimao od enabave ?

Cijena je 300 kuna, a nije orginalni origin key jer ga ne dobijes odma na svoj origin account nego izmedu 25 i 28.10.

Frend mi je uzima CoD Bo prosle godine i dobio je poljsku verziju igre.

BE HAPPY xD : )
16 godina
Battlefield 3

i ja sam konacno kupio igru {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja sutra uzimam ovdje: http://www.gamestation.co.uk/gs/battlefield-3-limited-edition-physical-warfare-pack-131798?pageSize=21&searchTerm=battlefield%203

ili na game.co.uk .

Igra bude stigla kod frenda u UK i on mi bude samo rekao cd-key... kutija neka ostane njemu.

Ali ako netko zna. Koilko bi koštala poštarina da mi on pošalje kutiju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

by CJS CD Keys:

Jose:
Thank you for contacting Origin Help. My name is Jose. How may I assist you today?
you:
Hi Jose, I have an Inquiry related to Battlefield 3 Russian, Was the last EA's trend to make the Russian Language restriction as a Punishment for violating the terms of Release date activation? even though It was In English 2 days ago.
Jose:
I can look into that for you. One moment
you:
Ok, this would be monstrous If the game will have a permanent language restrictions.
Jose:
No that's incorrect information
you:
Could you be more specific? What's the incorrect point?
Jose:
The Russian language restriction information. That is all incorrect
you:
So There will be Multi-languages In The Russian version of BF3?
Jose:
Yes
you:
But some people already claimed that the game has a Language-Restriction?
you:
Could you check this .. http://img.techpowerup.org /111016/Capture069199.jpg
you:
as you see it's only in Russian.
Jose:
That is an incorrect picture. I do apologize about the inconvenience but when the game releases you can see all the correct information
you:
Ok Jose thanks, cheerz

* ja cu pricekati kad izađe igra, pa se onda se o svemu informiram i da onda uzmem igru.-> mučki sam, jer ocu najjeftinije proč

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

evo i moja je tu {#}{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

dog tagovi

a a
LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:17 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ja sutra uzimam ovdje: http://www.gamestation.co.uk/gs/battlefield-3-limited-edition-physical-warfare-pack-131798?pageSize=21&searchTerm=battlefield%203

ili na game.co.uk .

Igra bude stigla kod frenda u UK i on mi bude samo rekao cd-key... kutija neka ostane njemu.

Ali ako netko zna. Koilko bi koštala poštarina da mi on pošalje kutiju?

Pa kaj ti nije lakse narucit prek zavvi ili sendit za 30.84 GDP i doma ti dode box. Osim ako zelis odma igrat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:17 (Kule_zg).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Koja je razlika izmedu obicne i limited, osim sta dobije back to kankard i onaj dog kit

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Bulldozer kaže...

Koja je razlika izmedu obicne i limited, osim sta dobije back to kankard i onaj dog kit

jedna je skuplja,druga jeftinija

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
13 godina
protjeran
Battlefield 3

eo nekaj novo neznam ko je dao ovoj da bude voditeljica omfg ... bit ce para za EA o daaaaa {#}

exluzivno kak ce box limited edition izgledat ima u videu {#}

edit: Dobra snimka sa nvdia LAN-A 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=McwiRsCTFII

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 6:14 (Battlefielda 3).

0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

by CJS CD Keys:

Jose:
Thank you for contacting Origin Help. My name is Jose. How may I assist you today?
you:
Hi Jose, I have an Inquiry related to Battlefield 3 Russian, Was the last EA's trend to make the Russian Language restriction as a Punishment for violating the terms of Release date activation? even though It was In English 2 days ago.
Jose:
I can look into that for you. One moment
you:
Ok, this would be monstrous If the game will have a permanent language restrictions.
Jose:
No that's incorrect information
you:
Could you be more specific? What's the incorrect point?
Jose:
The Russian language restriction information. That is all incorrect
you:
So There will be Multi-languages In The Russian version of BF3?
Jose:
Yes
you:
But some people already claimed that the game has a Language-Restriction?
you:
Could you check this .. http://img.techpowerup.org /111016/Capture069199.jpg
you:
as you see it's only in Russian.
Jose:
That is an incorrect picture. I do apologize about the inconvenience but when the game releases you can see all the correct information
you:
Ok Jose thanks, cheerz

* ja cu pricekati kad izađe igra, pa se onda se o svemu informiram i da onda uzmem igru.-> mučki sam, jer ocu najjeftinije proč

Ako je ovo točno onda se netko igrao photoshopom. I to vjerovatno da ljudi odustanu od kupnje ruske verzije i kupe englesku kod njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 7:36 (Hummer).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Noćas sam napravio pre-order na www.gamersgate.co.uk za 34,95 GBP, odnosno 40,93 EUR koliko su mi teretili kreditnu, cca. 308 kn. {#}

Verzija je limited edition UK (znači nema šanse da se dobije ruska ili bilo koja druga) i uključuje također Back to Karkand maps, ali bez physical warefare packa.

Key će stići 21.10. kako bi se napravio pre-download i spremno dočekao 28.10. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 9:41 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li opcija "wrap it as a gift" povećava ili smanjuje mogućnost naplate PDV-a?? Ili ne utječe..

Ukoliko se naplati PDV, na koji način se to radi? Doplata prilikom preuzimanja??

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Da li opcija "wrap it as a gift" povećava ili smanjuje mogućnost naplate PDV-a?? Ili ne utječe..

Ukoliko se naplati PDV, na koji način se to radi? Doplata prilikom preuzimanja??

kad ti ga postar doveze doma, da bi preuzeo paket moras platiti pdv, carinu, ili koju vec trosarinu ti lupe, a ovisi o robi. + ne nadaj se tako brzo paketu, jer su na nasoj carini jako brzi - mozda stigne za mjesec dana. i opcija da ti netko salje kao paket ti isto ne mora proci - moj buraz je dobio paket iz amerike, i zato jer je bio poveci oni su isli otvarat i naravno krkanska im krv ne moze a da ne proradi pa su mu carinili i pdv lupili, al mos se hebat ako je stvarno pokon jer onda oni procjenjuju kolko sta dodje. Ubiti oni su kraljevi a ti ne mozes nista, jer kako oni odrede, tako i bude. Najgora sluzba, i najkorumpiranija u Hrvatskoj (btw. prodaju se i za 2 gemišta, al za par kamiona švercanih cigareta zažmire na oba oka, cak i papire srede)

16 godina
oo7 kaže...

i ja sam konacno kupio igru {#}

pasko kaže...

evo i moja je tu {#}{#}{#}

oh vidi dečke kako rokaju fifu tamo desno, da mi je samo znati koji su to, svi nešto HR!? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:35 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

oh vidi dečke kako rokaju fifu tamo desno, da mi je samo znati koji su to svi nešto HR {#}

*cough* luzeri *cough*  {#}

‎''I'm too handsome to do paperwork.''
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 simulator

Link

"Other key technology employed includes: 12 paintball markers that allow the player, in real time, to feel the enemy gunfire experienced in the game" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:37 (-zip-).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Šef kaže...

*cough* luzeri *cough* {#}

{#}samo ovo:

"sve je super i sve je za pet kad si musko i volis nogomet"{#}

btw, @-zip- bilo minimalno 4 puta u zadnjih 5 stranica

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:45 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

ne otvara mi taj link... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Battlefield 3

Mislim da nema Russian only verzije... Zašto bi radili posebno verziju igre sa svim jezicima. Morali bi imati poprilično puno različitih verzija igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
-zip- kaže...

BF3 simulator

Link

"Other key technology employed includes: 12 paintball markers that allow the player, in real time, to feel the enemy gunfire experienced in the game" {#}

Anyone?

http://www.imdb.com/title/tt1034032/

‎''I'm too handsome to do paperwork.''
17 godina
tigerija kaže...

Mislim da nema Russian only verzije... Zašto bi radili posebno verziju igre sa svim jezicima. Morali bi imati poprilično puno različitih verzija igre...

Na fizičkom mediju imaš minimalno ruski i engleski jezik, ali to ne znači da nas ne mogu zaribati na način da aktiviramo ruski key, a oni nam na download pošalju samo ruske file-ove (mada, mogu ja i na ruskom igrati). S obzirom da je EULA da ti mogu skenirati sve što radiš na računalu, lako im je kod svakog logina vratiti registry na rusku verziju, ili ako si i ručno mijenjao file-ove za jezik da ne možeš pokrenuti igru dok ponovno ne skine ruske language file-ove.

I, inače, čini mi se da je EA puno žešći nego Steam po tom pitanju, no ako "razljute" previše korisnika sad na BF3, teško se piše Originu.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan

Zadnjih par dana ste me s tim ruskim i engleskim verzija toliko zbunili, čak i zabrinuli šta ću ja dobit za igru koju sam naručio prije mjesec dana.

Na g2play.net sam naručio i tako šaljem im ja mail i za 5 min dođe ovo{#}

Dear Customer,

You will receive an Europe version, so you don't need to worry about anything.

Best Regards

O hvala bogu, inače kod njih im za kupit i ruskih i engleskih ključeva i to je jasno naznačeno (ruski dolaze sa language changerom)

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
NightShadow kaže...

kad ti ga postar doveze doma, da bi preuzeo paket moras platiti pdv, carinu, ili koju vec trosarinu ti lupe, a ovisi o robi. + ne nadaj se tako brzo paketu, jer su na nasoj carini jako brzi - mozda stigne za mjesec dana. i opcija da ti netko salje kao paket ti isto ne mora proci - moj buraz je dobio paket iz amerike, i zato jer je bio poveci oni su isli otvarat i naravno krkanska im krv ne moze a da ne proradi pa su mu carinili i pdv lupili, al mos se hebat ako je stvarno pokon jer onda oni procjenjuju kolko sta dodje. Ubiti oni su kraljevi a ti ne mozes nista, jer kako oni odrede, tako i bude. Najgora sluzba, i najkorumpiranija u Hrvatskoj (btw. prodaju se i za 2 gemišta, al za par kamiona švercanih cigareta zažmire na oba oka, cak i papire srede)

Nije tocno, ako ti odluce naplatit PDV i carinu, obavjestiti ce te i morat ces doc na carinu platiti 10% carine + 22% PDV-a na iznos koji si platio. Ukoliko ne zelis platiti njima ostaje DVD kojeg unistavaju.

Sad racunaj npr. na 280kn koliko kosta igra opici 32%.

A kad dodes do opcije poklona, stavi samo da ti salju kao poklon, ne da ga zamotaju.

17 godina
neaktivan

Dobri stari EA.

Evo zašto se trebate bojati bana. Nikad ne znaš što će se desiti kad nastupi njihova žuta minuta.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice