pa normalno kad nisi uključio AA,iz aviona se vide grubi rubovi :)
Nesmijem uključit na dualcu, izgubim previše od ionako malo fpsa. ;)
pa normalno kad nisi uključio AA,iz aviona se vide grubi rubovi :)
Nesmijem uključit na dualcu, izgubim previše od ionako malo fpsa. ;)
Dobio sam mail od enabave da su primili moju uplatu,da ocekujem key izmedju 25 i 28.10 i da je ENGLESKA VERZIJA
Moram priznat da sam malo razočaran grafikom...
Lažove, to je screenshot iz Rage-a
Zašto imam osjećaj da igra nije slučajno procurila na torrente?
a i da je namjerno, uopće nije bitno. to malo single playera šta ćeš se poigrat nije ni blizu "satnici" koju ćemo utuć u MP komponentu, i oni to znaju. a pošto se serveri otvaraju 25-tog, mislim da nema nikakve brige... a i day one patch se isto čeka...
a i da je namjerno, uopće nije bitno. to malo single playera šta ćeš se poigrat nije ni blizu "satnici" koju ćemo utuć u MP komponentu, i oni to znaju. a pošto se serveri otvaraju 25-tog, mislim da nema nikakve brige... a i day one patch se isto čeka...
Pa zato i kažem, izgleda da nas to EA samo navlači na ono pravo.
Istina, ak se može igrati samo SP to je kao da su izbacili demo. Uostalom poslati zadnjih par godina u Rusiju neki softver prije izlaska je kao reći: "Evo vam, uploadajte na torrent i podijelite da mi ne trošimo vlastite resurse."
ma i bolje da je leakala, lijepo da prođem singleplayer u kojem mi nece smetat par bugova pa da se bacim na mp cim izađe igra, btw opet vidim da su neki na prošlim strancama nesigurni oko basehosta, u cemu je problem s njime? ja sam uzea LE na popustu za 195 i sad mi se stvarno ne isplati otkazivat preorder.
Ma čim tebe nema,odmah sranja.
ma i bolje da je leakala, lijepo da prođem singleplayer u kojem mi nece smetat par bugova pa da se bacim na mp cim izađe igra, btw opet vidim da su neki na prošlim strancama nesigurni oko basehosta, u cemu je problem s njime? ja sam uzea LE na popustu za 195 i sad mi se stvarno ne isplati otkazivat preorder.
Zašto se ne isplati? Po meni 195kn je puno i previše za ruski key.
Imaš kod CJS-a za 170kn ruski Limited Edition. Znaju dosta o keyevima, imaju slike game boxova, već su sredili patch za engleski.
@Canabis Samo igra koliko ja znam.
Zašto se ne isplati? Po meni 195kn je puno i previše za ruski key.
Imaš kod CJS-a za 170kn ruski Limited Edition. Znaju dosta o keyevima, imaju slike game boxova, već su sredili patch za engleski.
netko je branio maria da zaradi po bf3 10kn,neznam otkud njemu ta informacija
I šta sad kad prednaručim običnu verziju BF3 u GMC-u jel dobijem ili ne DLC Karkand i Physical Warfare?
DLC Physical - Limited je rasprodan..
Igrica dođe na CJS-222 kn,zato nemoj bubati bezveze jer u ruskim dućanima BF3:LE dođe nekih 180-200kn
narucim u enabave nakon sto sam odustao u gmc-a i nakon pol sata stiže mail da su poskupili 30kn.
otpisao san im da su mućka đubrad ali da ostajem pri narudžbi
Treba probiti led - bude BF3 najkasnije u petak na dostavi...
Ovo je sada drž nedaj da odradimo kako treba. A nakon BF3 i podijeljenih DLC-a bude i više toga. Malo pomalo. Pa do prije 2-3 godine si mogao kupiti kod nas samo po full cijeni bez ičega i to ako je bilo na D1
Igrica dođe na CJS-222 kn,zato nemoj bubati bezveze jer u ruskim dućanima BF3:LE dođe nekih 180-200kn
Ja lupam bez veze? Vidim dobro si informiran
Evo u boljoj rezi.
Ja sam stavio ono što im stoji na web stranici 25,99 GBP
BaseHost je imal ključeve po 145 kn, izgleda da je prošla baba s kolačima...
I dalje ima
I dalje ima
Izvan zaliha, i to je to kaj se tiče diskontne cijene. Posle toga ide sigurno na 200-250kn..
Ja sam stavio ono što im stoji na web stranici 25,99 GBP
Ti si rekao da ruski keyevi u ruskim dučanima dođu 180-200kn, to im stoji na stranici ili?
Nitko ga ne igra, može se skinut ali ne i igrat, zasada...
Da, to bi bila otprilike nabavna cijena tih ključeva....
spreman za bf3
moj pc
I ti si sad FACA? lol
Pogledaj moj komp,pere tvog ko malu macu za doručak
Eto javio mi se CJS, tražio sam povrat novca jer nisam dobio MW2 key (ima mjesec dana) i onda sam pitao da li može zamjena za BF3.. Rekli su da može, sad samo čekam da mi odgovore kad ću dobit key i da li će biti engleski :DD
Totalno sam zaboravo na tu lovu.. :) dobra vjest za mene :DD