Baš gledam na facebook stranici od cjs-cdkeys vidim da je lik napiso da verzija ima ruski i engleski
Baš gledam na facebook stranici od cjs-cdkeys vidim da je lik napiso da verzija ima ruski i engleski
pa imalo je i bc2 kutija u algoritmu gdje je pisalo sve po hrvatskom, pa možemo reći da ima hrvatska verzija
baš me briga što je ključ iz rusije, bitno je samo da mi je igra na engleskom jeziku, te da je aktiviram normalno kao i svaku drugu
EDIT: evo što piše na cjs-u
pa imalo je i bc2 kutija u algoritmu gdje je pisalo sve po hrvatskom, pa možemo reći da ima hrvatska verzija
baš me briga što je ključ iz rusije, bitno je samo da mi je igra na engleskom jeziku, te da je aktiviram normalno kao i svaku drugu
istina no opet ce se tribat igrat sa filovima igre...
ako mi ovaj sa base-hosta podvali rusku verziju igrat će se on sa mojim pim...
Slici li vama ovaj FrostBite 2 na Cryengine 2 ?
Slici li vama ovaj FrostBite 2 na Cryengine 2 ?
No Sir! :)
Ne, ja mislim da si krivo shvatio. Trebat će fileove za druge jezike taljanski, njemački isl, dok engleski(us) i ruski su primarni. Znači ako želiš njemački trebat će ti vjerovatno nekakavi fileovi, a za engleski i ruski ne. barem se nadam da je tako ;)
Evo već su aktivirali key na originu, obratite pašnju za koje jezike je key. LINK
Ok, ok... they've got me.
Dakle, gledam Base Host, nema na lageru.
Pitanje (eh, i ja da vas malo upilam) :
-Gdje mi je najjeftinije za uzet LE a da je sistem plaćanja preko opće uplatnice kao recimo na base-hostu?
Tako mi je najjednostavnije, zaletim se do pošte, uplatim i gotovo.
Tražim key, ne box btw.
Cut me some slack, ovo je 2. originalna igra koju uzimam preko neta.
Thnx guys.
Ok, ok... they've got me.
Dakle, gledam Base Host, nema na lageru.
Pitanje (eh, i ja da vas malo upilam) :
-Gdje mi je najjeftinije za uzet LE a da je sistem plaćanja preko opće uplatnice kao recimo na base-hostu?
Tako mi je najjednostavnije, zaletim se do pošte, uplatim i gotovo.
Tražim key, ne box btw.
Cut me some slack, ovo je 2. originalna igra koju uzimam preko neta.
Thnx guys.
I da nije ruski key :)
Frajer ispuca 40 metaka bez da pogodi s jednim metkom kamo treba i onda kad ubije nekoga s 2m: Niceee!!! -.-
Pa normalno da ne može ništa pogoditi kad igra sa kontrolerom (PS3).
CD KEY HOUSE takodjer dobio posiljku battlefielda 3.Tko naruci od njih dobit ce kod jedan dan prije izlaska kod.
BTW koja je razlika izmedju limited editiona i obicnog izdanja u gmc-u ako pise da se sa normalnom verzijom dobiva dlc?!
CD KEY HOUSE takodjer dobio posiljku battlefielda 3.
Ovaj tip ima bolji tepih od onoga cjs keys sa stranice prije.
Definitivno uzimam kod njega.
Ružna su pakiranja. Base Host ima najljepša!
Ovaj tip ima bolji tepih od onoga cjs keys sa stranice prije.
Definitivno uzimam kod njega.
Pa to je ista slika samo iz drugog kuta.
koje ßranje, stvarno je glupo sto dice radi, ne znam sto je bilo sa njima, ali uvjek im je PC bio primarna platforma, svaki BF je bio ekskluziva za PC do izlaska prvog Bad Companya, i po svakom videu vidis da ja gameplay s consoleshita, a ne PCa i tako ruzno izgleda, ocajno, pogotovo kad treba nanisaniti i pucati na protivnika, al jos se tjesim da imaju jos u sebi bar malo "PC Gamera", cim vidim kako igraju na konzoli
...
BTW koja je razlika izmedju limited editiona i obicnog izdanja u gmc-u ako pise da se sa normalnom verzijom dobiva dlc?!
S normalnom dobivašPWP (DLC). A s LE verzijom uvijek dobivašBack to Krakand (expanzija) besplatno, nema veze gdje kupiš.
Osim naravno ak te netko ne zaje** i proda ti normalnu verziju pod LE. :)
Meni ima. Jer 99% ljudi ima sa njim dobar odnos i tip je korektan, i ima neku reputaciju, uvijek je voljan vratit novce i pomoć, za ovog nisam siguran u ništa, može mi dat loš key, a i nemora, a za base host sam 10000% siguran da će mi dat ispravan key.
A tko je tebe učio matematiku...
Jedno pitanje,jer će se moć kupiti Battlefield 3 LE i u našim trgovinama kao što su Algoritam,Crovortex,Shoposlab... ?
ovo ok cijena i shop?
ehm,ne možemo viditi tvoju košaricu...daj samo link proizvoda.
Jedno pitanje,jer će se moć kupiti Battlefield 3 LE i u našim trgovinama kao što su Algoritam,Crovortex,Shoposlab... ?
LE bi navodno trebalo biti moguće dobiti samo ako napraviš preorder. Znači kad jednom igra izađe LE verzija se više ne bi trebala moći kupiti.
Ja sam gledao malo po domaćim dućanima i mislim da LE u prednaruđbi imaju Sophoslab i GMC.
My bad, nisam ni registriran ali svejedno znači da se sadržaj stranice nemože linkati, didn't know.
Btw, nitko mi nije odgovorio, da li postoji konsenzus oko najboljeg mjesta/shopa/servisa za kupiti BF s tim da primaju uplate preko općih uplatnica?
Ty.
ovo ok cijena i shop?
ehm,ne možemo viditi tvoju košaricu...daj samo link proizvoda.
http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/pc-igra-battlefield-3-limited-edition/8162/