Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.157.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čak se slažem s Dannyem.

Meni jednostavno nema onoga "OVO JE UBER SEXY MEGA COOL" doživljaja kakav sam imao kad sam recimo prvi put probao igrati BF2 ili BC2. Čak me je ove godine i jedan RO2 puno više oduševio na prvi pogled.

Ne mogu za to okriviti bugove i lag jer s tim nisam zbilja imao nikakvih ozbiljnih problema. Možda je do toga što svako malo naiđem na neku sitnicu koja je za mene u prethodnim nastavcima bila bolje izvedena. Od nepotrebnih i nelogičnih dodataka, promjena u gameplayu, ciljnika na nekim vozilima, svjetlećih metaka, prevelikoga nerfanja vozila i podilaženju pješadiji... sve to meni osobno lagano kvari opći dojam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 13:30 (ZC_Someone).
Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
igrica je dobra... Ali mi nije ni priblizno zabavna kao stari bf nastavci.... Pogotovo ne kao bc2.. Tako da se sigurno necu oderci jos jedno dulje vrijeme toga nastavka...
16 godina

Ubrzo nakon izlaska BF3 otvorit će se BUG Online Bad Company 2 server. Imam predosjećaj! ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I onda jeste naručili?  Preporuke di kupit limited edition?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Stavili su par bezpotrebnih stvari. Jedna stvar koje se trenutno sječam je ono da sam sebi vidiš noge, to je potpuno bespotrebno, tak i tak si nikad ne gledam u noge.

Bolje da su još poboljšali eksplozije koje su BC2 bile EPIC, svaki put kad sam vidio kako su dobro izveli ja sam se oduševio. Ovdje sam se razočarao jer sam očekivao da će napraviti to još bolje, a nisu. Samo se nadam da će u full verziji to poboljšati,ako ništa drugo barem na razinu BC2.

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
moderator
dreammaker kaže...

Ubrzo nakon izlaska BF3 otvorit će se BUG Online Bad Company 2 server. Imam predosjećaj! ;)

Šanse za to su manje od nule.

Premalo ima vas koji bi se nakon što izađe BF3 vratili na BC2.

A i pol vas će promijeniti mišljenje kad izađe BF3 sa full destrukcijom,commo rose,ispoliran,optimiziran itd...itd.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

bye, bye {#}

Malo off topic, al moram. Piše ti Solider, a ne Soldier :P

luksy
17 godina
neaktivan
"Full destrukcijom"?

Daj nemoj me žderat Pirat.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
"Full destrukcijom"?

Daj nemoj me žderat Pirat.

Tako su rekli.

I rekli su da budemo mogli sve strgat,pa i onu antenu na Caspian Borderu.

I to su rekli sad nedavno na battlelog forumu.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
smiglcro kaže...

ono sto cu definitivno napraviti kao prvu stvar je upaliti HC mod odmah u startu, jednostavno ne podnosim kada nekoga moram pogoditi 5 puta da umre :)

Bit će i HC domaći server. ;-)

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Pa nisi rekao da ti je dobar damage sad u normal modu?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Ne dirajte mi antenu..po njoj se orjentiram :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
Battlefield 3

Da, meni je sve nekako prekaoticno... pola ekipe samo ceka na vozila ili kempaj a ostali pokusavaju osvojit koju zastavu. Uglavnom nikakvog reda samo kaos.

pwn too much... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/agent_00klc/stats/235876928/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2024 15:35 (Masta1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

termal view bi trebao biti u bojama od plave do crvene... just sayin

pwn too much... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/agent_00klc/stats/235876928/pc/
16 godina
pirat kaže...

A i pol vas će promijeniti mišljenje kad izađe BF3 sa full destrukcijom,commo rose,ispoliran,optimiziran itd...itd.

Uz "Slažem se" i "Ne slažem se" fali mi gumb "Nadam se" za tvoj post iznad ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:20 (dreammaker).
16 godina
Battlefield 3

Ne čini li vam se malo predebeli crosshair na tenkovima?

Jako teško je precizno naciljati i vidjeti kroz njih, pogotovo u daljinu.

Pogledajte baš sad ovaj video na početku kako debele crte su na ovim ruskin tenku.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

I onda jeste naručili?  Preporuke di kupit limited edition?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:21 (simeparanoja).
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Tonči kaže...

Pa nisi rekao da ti je dobar damage sad u normal modu?

Ovisi. Vidjet ćemo full pa ću donijeti zaključak. :-)

14 godina
Battlefield 3

Igra nije loša i ima sigurno potencijala samo treba sad preživjeti sve gluposti kad izađe full verzija...sve bugove / glitcheve, tjunanje balansa, patcheve i utuć onda nekih 100 sati pa onda odlučiti. Mene je BC2 na početku odbio zbog svih sličnih gluposti i nisam ga igrao dugo vremena da bi mi poslje postao genijalna igra...nadam se da će ista stvar biti i sa BF3.

Šta se tiče bete...osobno me totalno smetao chat prozor  - položaj i transparentnost jer se u masi partija sve svodilo na he**nje majki noobovskih i spam...

dado1410 / Zero|d4d0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam narucio na game.co.uk kutiju, jer nisam bas toliko nestrpljiv da se ne mogu strpiti koji dan da mi stigne.

I isto mislim da cu igrati na HC serverima, kao i sta sam igrao najcesce u BC2.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Šteta što je beta završila, nekako mi se sad teško vratiti na bc2. Neki dan sam igrao i konstantno sam pokušavao zaleći. :-)

Uglavnom, Caspian Border je ispunio većinu očekivanja. Operation Metro mi je bila bezveznjikava, jer inače ne preferiram rush i jednostavno iz dubine duše prezirem choke pointe. Veselim se izlasku igre. Kad se samo sjetim prizora u ova 3 dana Caspiana, predobro. Npr. jučer zastanem na trenutak i promatram sav taj kaos. Bio sam u blizini flaga kod antene gdje sam puškarao. Ispred mene se odvijao tenkovski dvoboj poraćen pješadijom. Odjednom nekih 30m ispred mene pljusne avion od zemlju! :-D Ali ne onak nosom, nego doslovno potrbuške! Gledam WTF LOL! Neprocjenjivo.

Imam nekoliko zamjerki na igru, pa evo redom šta mi pada na pamet:

1. Igrao sam sa Assaultom i inženjerom sveukupno nekih 20ak sati. Koristio sam čini mi se nekih 8-9 pušaka. Problem mi je što uopće nisam primjećivao neku veliku razliku između oružja. Kao da su suštinski sve puške bile iste, samo sa drugim skinovima. Takav mi je osjećaj bio barem. Bez problema sam sa bilo kojom puškom pogađao mete sa npr. jedne litice na drugu tamo između Foresta i Hilltopa. Možda sam u zabludi. Kao da imaš samo klase oružja jurišne puške, sačmarice i snajpere, te skinove za ta 3 oružja.

2. Za laka vozila i letjelice 'vehicle disabled' je suvišno. Stvarno blesavo izgleda kada 120mm topom ili rpg-om pogodiš jeep i umjesto da se razleti na sve strane, dogodi se 'vehicle disabled'! WTF!? Za oklopna vozila mi je to još ok. Neki dan sam pogodio helikopter tenkovskim topom i dogodila se ista stvar. Stvarno iritantno.

3. Spawn pointi su skoro pa očajni. Stalno se nekome stvaram doslovno pred nišanom. Vrijedi i obrat. Ovaj dio je puno bolje riješen na BC2. Nadam se da će to u retail verziji biti popravljeno.

4. Mini mapa je nefunkcionalna. Kada stisneš 'M' mapa ne pokazuje veće područije ili više detalja, nego pokazuje jednu te istu mapu, nema razlike, samo je veća. Primjetio sam i da stacionarna AT oružja imaju isti simbol kao tenkovi.

5. Nadam se da će bind tipkovnice i miša biti implementiran kako treba. Pokušavao sam si prilagoditi redoslijed oružja, ali mi nije baš uspjelo, pa sam brzo odustao od toga. Čini mi se besmislenim što su ručna granata i nož dobili svoje slotove. Fakat ne kužim zašto bih trčao s nožem.

To mi trenutno što se tiče gameplaya pada na pamet. Nisam stigao dosta toga isprobati. Očajan sam letač, pa to ne mogu niti komentirati. Letenje u avionu sam na tipkovnici uspio savladati kolko toliko (ne srušim se u roku 30 sek i ne izletavam sa mape više), dok sam u helikopteru i dalje očajan. Kad dođe retail, lijepo na prazan server pa vježbanje heh.
KILL! Have no fear!
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ne čini li vam se malo predebeli crosshair na tenkovima?

Jako teško je precizno naciljati i vidjeti kroz njih, pogotovo u daljinu.

Pogledajte baš sad ovaj video na početku kako debele crte su na ovim ruskin tenku.

to me jako živcira zato uvik stavim pogled iz trećeg lica, a tenk nema realističan izgled kao u bc2

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:29 (dery).
15 godina
neaktivan
pegasus kaže...
diy_jova kaže...

bye, bye {#}

Malo off topic, al moram. Piše ti Solider, a ne Soldier :P

to sam i ja primjetio. kopiro sam sliku iz battleloga. nabrzaka su promjenili da nitko ne skuži {#}

fail fail
win win
Battlelog: wip3out_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:33 (diy_jova).
14 godina
Battlefield 3

sto se tice tenka, treba se tu dosta toga napravit, npr u  real world. tenkovi gaze sve ispred sebe, a vamo zapinju na neke mrezne ograde.

12 0 hvala 0
16 godina

Zamišljam scenu u BF3. Tenk zapeo za pješaka :D

16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield 3 Caspian Border Rush A-10 Thunderbolt

Battlefield 3 - Open Beta Caspian Border Rush A-10 Thunderbolt II

Battlefield 3 Caspian Border Rush UH-1Y Venom

Battlefield 3 Caspian Border Thunderbolt Frogfoot Huey footage

I slikice.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:47 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 11
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Imam nekoliko zamjerki na igru, pa evo redom šta mi pada na pamet:                    
ja bi to sve skratija i rekao da su trebali samo kopirat sve iz bc2  uz poboljšani vizualni efekt
koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:44 (dery).
16 godina
Battlefield 3

Baš sam jučer komentirao na ventu situaciju. Išao sam s tenkom preko grma u full brzini, kad odjednom zapeo za njega i nakon par sekundi bacilo mi tenk u zrak s tim da sam s njime radio salte u zraku, našao sam se 50 metara dalje od tog grma.  heheheh

Prehebeno je to izgledalo.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sada opet na BFBC2 {#}.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: