Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To i mene zanima.

Jednom sam tako postao squad leader, a ne znam kako i zašto? Samo mi je odjednom izbacilo obavijest, a bilo nas je 4 u squadu, nitko nije otišao ni ništa.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je također jednom izbacilo *YOU ARE THE SQUAD LEADER* ,

zatim mi je sve po običaju zatrzalo i nakon 5 sekundi gledanja u nepomičan ekran, pojavio se killcam.

Mora da sam oborio nekakav rekord.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ja sam par puta bio ace pin i poslije toga bi obicno dobio obavijest o vodji squada...
15 godina
Ima zainteresiranih da osnujemo klan? Ako da, pm me :)
Posto sam osuden na mob ovaj tjedan tesko mi je pratit temu pa molim vas u pm slat ako ste za ili pronadite temu pokretanje bf3 klana :D
Lp
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

za ekipu koja jos nije uzela igru a razmislja si uzeti preporucujem eplati. obje verzije su iznimno povoljne, ekipa je full profesionalna

lolčina

Neš ti profesionalizma koji se rasteže od loše dizajnirane web stranice di ne znaju namjestiti valute do debakla sa dirt 3 ključevima

Ja se iskreno nadam da 25.10. nećete osjetiti njihov "profesionalizam" na vlastitoj koži, ali ne bih se kladio sa svojih 140 kuna u to.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam jel bilo, jedan dobar "slow mode" BF3 Beta kompilacija

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 13:57 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Operation Gridiron

OverlordCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 14:05 (Overlord07).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što je to Battlefield 3 ? {#} 

Ja sam prije igrao BF 2, al nista posebno za mene...

A BF3 necu igrat jer nemam jak komp...

AOM... (mmm)
14 godina
Games 4 life kaže...

Što je to Battlefield 3 ? {#} 

Ja sam prije igrao BF 2, al nista posebno za mene...

A BF3 necu igrat jer nemam jak komp...

Pitaj dal me briga :D

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Pitaj dal me briga :D

Te briga, a !? :D

AOM... (mmm)
16 godina
Battlefield 3

hhahaaha puca iz guzice

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Koja je svrha medic kita kad se svi liječe sami vrlo brzo, a med kit ne ubrzava liječenje niti ga pojačava?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Koja je svrha medic kita kad se svi liječe sami vrlo brzo, a med kit ne ubrzava liječenje niti ga pojačava?

Ovo je netočno, bez medkita liječenje traje duže, sa medkitom je dosta brzo.

14 godina
neaktivan
Stani blizu njega pa ces vidjet kak ne ljeci...
The best way to be boring is to leave nothing out.
13 godina
Battlefield 3

Ne znam zasto su napravili da se vojnik sam lijeci s vremenom.

Cak su trebali napraviti da health s vremenom na bojnom polju sam pada!

Pa da vidis timskog rada, i potrebe za medicom! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel se ikome pojavljuju flashevi, odnosno bljeskovi na ekranu? Onak fkt čudno, znam da je beta, ali briejm da dobiš epilepsiju nakon 3 sata uz ovo.

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kad baciš medic kit među hrpu kampera dobiješ puno bodova.

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina

aha i meni isto.

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
16 godina
Profesor Jakov kaže...

Jel se ikome pojavljuju flashevi, odnosno bljeskovi na ekranu? Onak fkt čudno, znam da je beta, ali briejm da dobiš epilepsiju nakon 3 sata uz ovo.

Meni se događaju. Moguce da još jedan bug ali ništa strašno..

jokaCRO ingame
16 godina

Meni su se pojavljivali kad sam se u MSI afterburneru počeo zafrkavati sa megahercima na grafičkoj..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
Tonči kaže...

daj ti provjeri molim te ovo, ja sam primjetio da se kao assault (medic kit) lijecim sasvim pristojno cak i kada nije med kit izbacen van kraj mene, ali sam primjetio s ostalim klasama da se uzasno sporo lijecim, mozda sama klasa kako je i medic u njoj sada ima neki bonus kod samo ljecenja? iako mi je to totalni idiotizam ali ajde... pregrmiti cemo to

15 godina
dreammaker kaže...

Meni su se pojavljivali kad sam se u MSI afterburneru počeo zafrkavati sa megahercima na grafičkoj..

testiraj prvo graficu na full stress testu da vidis da li ti baca artifakte, moguce da si napravio preveliki oc.

14 godina
protjeran
Profesor Jakov kaže...

Meni se isto događaju, na serveru mi je netko reko da to tako treba bit da je to kao odbljesak snipera ili nešto neam pojma.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Ma ona svijetla i ti nekakvi poluartifakti su dvije različite stvari, ali meni igra soundloopa nakon dvije runde i mogu se slikat, onda mi se više niti ne igra...
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
CyberDemonVZ kaže...
lordlojkus kaže...

Ali zbilja mi nisu jasni. Imaju fu**ing 100 servera i svi moraju bit na Metro. Mislim ljudi pokazuju ogromnu zainteresiranost za CB, a njih baš briga. Pa postoje valjda ljudi poput mene kojima je glavni razlog za kupnju upravo Caspian Border.

Pretrazivaje ti prikazuje 100 servera.

Vjerojatno ih ima nekoliko tisuca.

metro mapa je tu samo da privuce CoD igrace, cak je lako ubiti protivnika kao i u CoD, kad izadje full verzija, na metru necu igrati to se zna

"lako" ubiti protivnika kao i u CoD...

Daj pojasni to, malo definiraj.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

mene zivcira bodovanje.... Bodovi se dobivaju za svako s****.Kill bi triba ostat 50 a ne duplo.  Svrha igre i same vojske je dobit te rjesit zadatak a ne pobit sta vise ljudi. Razumin to kad si na RUSH/DEFENDER strani pa ajde al opet oni ce dobit svoju priliku u napadu. Tribalo se ubacit vise squad bodovanja i teamplay bodova.

Samim time se pre brzo napreduje i pre brzo otkljucavaju stvari. Mislim u tjedan dana ljudi na beti imaju R50 WTF? Sve zanimljivosti ce se otkljucat u cca 2 tjedna, sljedeci tjedan ce se gledat sta najbolje pase, a sta onda? Igra gubi neku zanimljivost. Osobno mislim da su se osnovne stvari tribaju ajde kolko tolko omogucit da se brzo otkljucaju (npr medic/defibilator) ali za ove napreden mogucnosti bi se tribalo malo potrudit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Abomb kaže...

mene zivcira bodovanje.... Bodovi se dobivaju za svako s****.Kill bi triba ostat 50 a ne duplo.  Svrha igre i same vojske je dobit te rjesit zadatak a ne pobit sta vise ljudi. Razumin to kad si na RUSH/DEFENDER strani pa ajde al opet oni ce dobit svoju priliku u napadu. Tribalo se ubacit vise squad bodovanja i teamplay bodova.

Samim time se pre brzo napreduje i pre brzo otkljucavaju stvari. Mislim u tjedan dana ljudi na beti imaju R50 WTF? Sve zanimljivosti ce se otkljucat u cca 2 tjedna, sljedeci tjedan ce se gledat sta najbolje pase, a sta onda? Igra gubi neku zanimljivost. Osobno mislim da su se osnovne stvari tribaju ajde kolko tolko omogucit da se brzo otkljucaju (npr medic/defibilator) ali za ove napreden mogucnosti bi se tribalo malo potrudit...

u beti su zahtjevi za leveli punoooo smanjeni. U full igri bit ce veci.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Očito nisi čuo intervju sa Zhintom gdje je rekao da će se u full verziji sporije napredovati.

Dobro je da dobivaš bodove za sve korisno što radiš, jedino je loše što ne dobivaš ni približno dovoljno bodova za arm, disarm i ako digneš mcomm.

Po meni bi trebao dobiti barem 500 za svaku radnju. Da vidiš kako bi onda svi trčali na commove.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Očito nisi čuo intervju sa Zhintom gdje je rekao da će se u full verziji sporije napredovati.

Dobro je da dobivaš bodove za sve korisno što radiš, jedino je loše što ne dobivaš ni približno dovoljno bodova za arm, disarm i ako digneš mcomm.

Po meni bi trebao dobiti barem 500 za svaku radnju. Da vidiš kako bi onda svi trčali na commove.

This.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
16 godina
neaktivan

Pa rekli su da će dignuti bodove za to..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice