Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
TriP kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TheLandMaster/stats/354314679/

ovo definitivno nije cheater nego čarobnjak.  Pazi,igrao je 18 minuta i ima 206 009 kils i 9 deaths.  Ma na koju foru,šta je bacio atomsku bombu na sve servere odjednom???

Vjerojatno posljedica spajanja na unofficial server. Jedan od simptoma zna biti da ti se sje** statistike.

a bit će da je to,jer koliko vidim takvih ima brdo. Mora da se nešto poremetilo sa statistikama.

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Zašto bi mi banali, pa oni su krivi zbog toga ne ja:) Odkud da znam da se spajam na unofficial server?

Pa stavio sam link na prošloj stranici da je zabranjeno igrati na unofficial serverima (tj. na hackanim serverima) jer te mogu zbog toga banati. A ak ćeš imati takve statse samo ćeš im olakšati posao da te nađu i stisnu ti ban.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
Battlefield 3

Jedna briga manje {#}http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826551518966795507/3/

Bazajaytee --- In short answer form, yes you can browse and join squads through the squad screen and make private squads. The full form will be available later.

www.bfwarzone.net BC2 server online
Moj PC  
14 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

rush sniperist - MK11 MOD + ACOG 4X + AMMO... rez 39:20 ... al smo spušili... :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...

Jedna briga manje {#}http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826551518966795507/3/

Bazajaytee --- In short answer form, yes you can browse and join squads through the squad screen and make private squads. The full form will be available later.

Nakon ovakvih rezultata ankete bilo bi glupo da nisu to napravili.

15 godina
Battlefield 3

ovako cu vam reć šta se tiće postavki grafike, igrao sam se dosta s konfiguriranjem postavki za svoju gtx285, dakle igra GUTA,JEDE,ŽDERE videomemoriju, obavezno si upalite neki statistics server kao onaj koji ima msi afterburner ili pratite stanje grafe preko afterburnera na sekundarnom ekranu kako ja radim ,i onda si spuštajte rezoluciju dok grafi ne ostane malo slobodne videomemorije jer npr kad stavim 1650 x 1050 on odma proguta taj 1gb videomemorije i onda masivno poćne padat fps bez obzira na ostale postavke,ja sam za sebe sad sredio tako da sam spustio na 1366 x 768 i onda sam vidio da cim se mapa loada grafi se napuni oko 800mb memorije i ona konaćno prodiše ,dobijem masivan skok u fps-u i onda se mogu igrat sa ostalim postavkama, stavio sam si skoro sve na ultra/high i neke stvari na medium,ugasia antianalising i rijetko kad pada ispod 45 fps-a i sad je divota igrat , nemojte se zadovoljit s 30-35 fps-a jer to nije prihvatljivo za multiplayer, dakle hoću reć, ja sebi mogu stavit 1080p rezoluciju i sve na low a  fps ce mi bit avg 15, ili si mogu stavit 1366 x 768 i sve na ultra i fps ce bit oko 40 jer grafa može disat,tj ne fali joj videomemorije, dakle pazite na videomemoriju, to je najbolji naćin da si otimizirate postavke, sad sam se igra na avg 50fps i to je gušt samo takav bilo,a ako finalna verzija ne ude puno optimiziranije ( a ne može bit jer igra fantastićno izgleda ), morat cu umirovit dobru staru gtx-icu :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

ovako cu vam reć šta se tiće postavki grafike, igrao sam se dosta s konfiguriranjem postavki za svoju gtx285, dakle igra GUTA,JEDE,ŽDERE videomemoriju, obavezno si upalite neki statistics server kao onaj koji ima msi afterburner ili pratite stanje grafe preko afterburnera na sekundarnom ekranu kako ja radim ,i onda si spuštajte rezoluciju dok grafi ne ostane malo slobodne videomemorije jer npr kad stavim 1650 x 1050 on odma proguta taj 1gb videomemorije i onda masivno poćne padat fps bez obzira na ostale postavke,ja sam za sebe sad sredio tako da sam spustio na 1366 x 768 i onda sam vidio da cim se mapa loada grafi se napuni oko 800mb memorije i ona konaćno prodiše ,dobijem masivan skok u fps-u i onda se mogu igrat sa ostalim postavkama, stavio sam si skoro sve na ultra/high i neke stvari na medium,ugasia antianalising i rijetko kad pada ispod 45 fps-a i sad je divota igrat , nemojte se zadovoljit s 30-35 fps-a jer to nije prihvatljivo za multiplayer, dakle hoću reć, ja sebi mogu stavit 1080p rezoluciju i sve na low a  fps ce mi bit avg 15, ili si mogu stavit 1366 x 768 i sve na ultra i fps ce bit oko 40 jer grafa može disat,tj ne fali joj videomemorije, dakle pazite na videomemoriju, to je najbolji naćin da si otimizirate postavke, sad sam se igra na avg 50fps i to je gušt samo takav bilo,a ako finalna verzija ne ude puno optimiziranije ( a ne može bit jer igra fantastićno izgleda ), morat cu umirovit dobru staru gtx-icu :D

jednostavno nemogu igrati sa 1366 x 768 na 1080p monitoru,prije bio igrao u full hd-u i sve na low,nego sa takvom rezolucijom da su neznam kakvi detalji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

jednostavno nemogu igrati sa 1366 x 768 na 1080p monitoru,prije bio igrao u full hd-u i sve na low,nego sa takvom rezolucijom da su neznam kakvi detalji.

pa moj dell je 1080p, to sam i ja mislio ali sam probao i vjeruj mi daleko najbolja solucija je, izgleda izvrsno i možeš uživat u drugim efektima !

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovi bugovi mi laganu već idu na onu stvar, kako da skužim frajera kad pliva po asfaltu{#}

Fuck you NATO!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ahahahahaha  pao sam sa stolice xD

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Moj PC  
11 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

obrisano

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 1:27 (Minoza).
15 godina
Battlefield 3

eo 15 min jet gameplaya ako se nekom da gledat...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

AA-d00d kaže...

To sam ja!I ja ne varam!{#}

Eto, o tom ja pričam... lako optužit nekog za cheatanje, još je rekao da su te vidjeli kak hackaš... Dakle, kao što rekoh, dobar score ne znači da netko vara. Štoviše, uz ovoliko glitcheva, teško je uopće procijeniti dali netko vara. Makar mi ovi 18 minutni coloneli i nisu baš najjasniji, to je pre-očito.

Eh sad si me zbunio, moj post je bio sarkazam :D (nisam to ja bio)

Fuck you NATO!
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Eh sad si me zbunio, moj post je bio sarkazam :D (nisam to ja bio)

A to se dešava kad sam umoran pa ne skužim sarkazam... {#} Sve 5, pobrisao sam svoj post.

15 godina
Battlefield 3
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

“Just like normal procedure when releasing a game, the Open Beta has had long lead times due to testing, certification, and setting up. This means that the code you are now playing is actually quite early and not representative of the final game.

“The final game will look, play and sound better than the Open Beta. You have helped making sure of that.”

Kolke su šanse da ne sere govna?

Fuck you NATO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AA-d00d kaže...

“Just like normal procedure when releasing a game, the Open Beta has had long lead times due to testing, certification, and setting up. This means that the code you are now playing is actually quite early and not representative of the final game.

“The final game will look, play and sound better than the Open Beta. You have helped making sure of that.”

Kolke su šanse da ne sere govna?

Jos prije pocetka bete su nam rekli da je to  veoma stari build .....

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel kažu šta za igrače u beti, jesu i oni stariji build? 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Jel kažu šta za igrače u beti, jesu i oni stariji build? 

oni/mi smo su greške u kodu.

Bring out your dead!
16 godina

Pda, mi smo bugovci, ne? {#}

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
Battlefield 3

Jedini preview koji cete trebat xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Tip ima problema nekakvih, al eto nasmijao me u par navrata ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
hari85 kaže...

Tip ima problema nekakvih, al eto nasmijao me u par navrata ;)

Žali se na campere u grmovima, a lik trči sim-tam po cijeloj mapi. Dok sam ja tako radio u početku nisam prošao 20m, a da me netko nije skinuo.

I očito ni ne zna šta treba na mapi raditi, baš se skuži kako cilja samo K/D omjer.

P.S. Tempo je užasan, ali baš užasan na xboxu (barem što sam dosad gledao), valjda je tako i na PS3..

Fuck you NATO!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 3:49 (AA-d00d).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

A tip priča gluposti, nek ode u COD i nek trči leđima okrenutim prema neprijatelju, ono, neće ga upacat, neg će ga podragat po kosici valda, WTF?!

Meni je igra čisto OK, naravno, već sam sad naletio na cheater-e i to podosta, al eto, vidiljiva je prisutnost COD igrača, koji kempaju na spawn pointe i koji ganjaju K/D ratio i tako, ali kontam, kad izađe igra, veće mape, vozila, dobra ekipa sa voicechat-om i to je to, čista uživancija, ne vjerujem da će mi iko moć pokvarit raspoloženje dok rasturam s ekipom!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

A nasmijao me lik ako ništa...

15 godina
Battlefield 3

za ekipu koja jos nije uzela igru a razmislja si uzeti preporucujem eplati. obje verzije su iznimno povoljne, ekipa je full profesionalna i svoj ključ možete očekivati 25.10 u email.u

obicna verzija im je nesto oko 140kn

dok je LE (limited eddition) oko 210kn

ja sam napravio prvo preorder na g2play ali sam tamo platio nesto oko 290kn pa sam otkazao i presao kod nas :). sjecam se dobro prosle godine kada sam bc2 preko steam.a platio 350kn da bi kolega samo 1 dan nakon izlaska igru istu kupio preko neke web trgovine za 220kn. tako da nikada vise :)

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

za ekipu koja jos nije uzela igru a razmislja si uzeti preporucujem eplati. obje verzije su iznimno povoljne, ekipa je full profesionalna i svoj ključ možete očekivati 25.10 u email.u

obicna verzija im je nesto oko 140kn

dok je LE (limited eddition) oko 210kn

ja sam napravio prvo preorder na g2play ali sam tamo platio nesto oko 290kn pa sam otkazao i presao kod nas :). sjecam se dobro prosle godine kada sam bc2 preko steam.a platio 350kn da bi kolega samo 1 dan nakon izlaska igru istu kupio preko neke web trgovine za 220kn. tako da nikada vise :)

Ali pise im na stranici da je Russian key... Base-Host ima engleske keyeve

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo objasnio je u potpunosti ovo za squadove.

Since the Open BETA we’ve added more advanced functionality to manage your squad. You will be able to browse and join specific squads through the squad screen. You can see all players that are in a specific squad as well as who’s playing as lone wolf. As a squad leader you can set your squad to private as well as kick players from the squad.

On console you will also be able to choose if you want the active VoIP channel to be team or squad and invite friends to your squad. You will also be able to mute any player on your team through the scoreboard.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ma ne shvaćajte tog lika ozbiljno. On namjerno se*e po svakoj igri, pogotovo dok ju još ne zna igrati. Ak se ne varam bila je ista stvar s nekim CoDom. Sr*o je njemu tako dugo dok ga nije naučio igrati. Prešao je i na BC2 pa je sr*o po njemu, a sad će igrati BF3 i MW3 i sr**i po njima.

Na kraju krajeva vjerojatno to radi samo da si nabilda broj pogleda.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oho moci ce se i kikat ljude iz squada,pre pre pre je*eno!BTW na temelju cega se postaje squad leader?Najbolji squad bodovi?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice