pao je server nakratko ali evo ga opet up
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol trebaju napravit neki zvuk(recimo ko alarm) kad se uspije konektirat na casp...
i opet 1 metak iz f2000 i ja mrtav...
odlican je bf3.
Onaj osječaj kad uđem na Caspian i onda ni za 2 min mi se igra crasha na desktop.
ma odustajem od casp... taj ce server u svako doba dana biti ful.
Ja se nadam da negdje usred noći ima nade.
Ja se nadam da negdje usred noći ima nade.
Vodi računa o regiji jer se lako dogodi da je tvoja noć nekome 3 popodne i server opet pun
EDIT:
'joining server' već par minuta, nikako da uđe.
Nakon porođajnih muka s Metroom i cijelom igrom, sad me stvarno zanima Caspian.
dodali su pod filtere za servere Team DM, Squad DM, Squad Rush i Conquest Small
dodali su pod filtere za servere Team DM, Squad DM, Squad Rush i Conquest Small
meni još uvijek samo Conquest Large i Rush.
Pored neigrivosti od framedropova i sttuteringa, izbacivanja i silovanja od boljihh igraca;
mrkli mrak v.2
strašno nešto, svako malo
upali lampu :D
to se meni dogadalo upri Esc 2 puta
Je li sigurno igrati Caspian server radi mogucih sankcija?
To kazem da izadete iz igre pa ja uletim hehe
srusio se server, nema ga vise u server browseru
A taman nakon vecere mislio malo Caspian ahh
o da igram se caspian :D
HAHA šta opet si suspendiran xD
BTW kakva je mapa :D ?
Ali zbilja mi nisu jasni. Imaju fu**ing 100 servera i svi moraju bit na Metro. Mislim ljudi pokazuju ogromnu zainteresiranost za CB, a njih baš briga. Pa postoje valjda ljudi poput mene kojima je glavni razlog za kupnju upravo Caspian Border.
Ali zbilja mi nisu jasni. Imaju fu**ing 100 servera i svi moraju bit na Metro. Mislim ljudi pokazuju ogromnu zainteresiranost za CB, a njih baš briga. Pa postoje valjda ljudi poput mene kojima je glavni razlog za kupnju upravo Caspian Border.
Budi sretan da si dobio Betu, ti se još žališ, igraj šta imaš.
Šta nula bodova za CB servere sad kad sam doma došao?! Nekako mi je sumnjiva ova skripta, bojim se da bi banovi lako mogli popadat ekipi sa skriptom?!
Dodite na beta 7
Btw dali neko zna sto su one crte kad zoom-am sa snajpom
na svom laptopu intel core 2 duo 2.1 GHz, 3gb ddr3, ati mobility 4300 series uspio sam pokrenuti na sve low detaljima bez AA i bez iceg, na rezoluciji 600*428 tako nesta...pa imam laptop zverku :D hahaha..nista nesteka nit nista, al moram izbrisati fakat je neigrivo na toj rezi :D
Igram malo prije betu i mislim si, već mi dugo nije crashalo (2 dana) i k'o u inat 2 minute kasnije crash
prvi ili drugi dan sam igrao jednom ili dvaput caspian border mapu,bio sam na onom stupu skroz gore i skinuo jednog
onda sam jednom uletio u helić i skinuo tenkove i još neko vozilo...bilo je super dok je trajalo...i onda me izbacilo van prije kraja
Inače ak je to nelegalni server nije sigurno tamo igrati. Bila je službena izjava na BF3 forumu od nekog admina da svi koji budu igrali na nelegalnim serverima riskiraju ban cijelog accounta skupa sa svim igrama na njemu. Pa ako na glavnom accountu imate igre koje ste platiti možda je bolje da napravite još jedan profil.