Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Inače, unatoč trenutnih 25/15 mbps veze koju imam i 20ms pinga prema gotovo svim serverima, na Diabolic serveru mi igra laga.

Ja imam smiješnu vezu (1mbit) pa igram uglavnom sa ok pingom (80-90), ali me FPS zeza.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

My 2 cents:

Igra sama po sebi mi se čini super. Na Operation Metro doduše nisam vidio destrukcije, mada bi je trebalo biti (po mom mišljenju one zgrade na 3. paru M-COM-ova, stupovi u podzemnoj)...

Oružja su super, ubijanje je isto super, pada nakon 3-4 metka, a ne kao u BC2 nakon 7-8...

Batllelog mi se sviđa, mada mislim da se to moglo uklopit u samu igri što bi bilo puuuno bolje. Origin je govno od programa, nadam se da će umrijeti u mukama.

Što se tiče same igre, najveće sranje je to što svakom snajperu, bez obzira u kojoj sjeni, u kojem mraku on sjedio ili čak trčao, reflektira neku svjetlost. Glupost. Bila bi super stvar da je to napravljeno kako treba, da se svjetlost i odsijava pod tim-i-tim kutem, ali ovo je sranje.

Dalje, u onim grmovima je neoguće ikog vidjeti, makar ležao 2-3 metra do tebe. Što i nebi bio toliki problem da se ti grmovi onda i pomaknu kad netko leži u njima. Kao u RL, pa skužite pticu ili zeca u grmu koji šuška, miče se, etc.

Dalje, debilno izvedeno mijenjanje postavi u igri. Nadam se da će to riješit, da se mogu postavke mijenjat ili iz tog Battleloga ili prije spawna.

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je sve u redu, nigdje nisam osjetio lagg ili trzanje, a ni propao. Ne sviđa mi se UI naspram BF:BC2 i onaj mali izbornik i boja mu gdje biram oružja i to, lampe svjetle ko lude, a u leđa primim 3 metka da ni ne osjetim...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Sta je sad ovo na trenutke mi dode da nece ciljat omg!!

Da, i to... Meni se to popravi kad reloadam

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Battlefield 3

Kad ne mogu ciljat opalim jedan metak i reloadam i onda bude ok

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo skuzio sam foru za onaj svoj problem s misom...pa bi uputio sve koji imaju isti problem na ovu stranicu nek si procitaju,

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1431158-mouse-lag-major-fail-bf3-beta.html

ili jednostavno u opcijama u igri iskljucite opciju "raw mouse input" i to bi trebalo popravit situaciju

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

So Obzirom da je dosta ljudi imalo problema sa DC-em nakon kraja runde, ili nakon 20-30min.

Ja sam isto imao problem sa "Your connection to the server has timed out", a isto mi se dogadjalo i u BC2, nakon ovoga vise nije bilo problema.

ovo je sa EA foruma copy/paste:

kay so after six hours of desperately trying to get the game running with the major error being the "Your connection to the server has timed out" i finally managed to solve it. I'm on windows 7 64bit, i've tried everything there is to try and nothing helped. I cannot guarantee that this will work but you can give it a try. Now i can play rounds for as long as i like and theres NO disconnection or crash whatsoever.

Here goes:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES

This should solve the problem, if it didn't, we'll just have to wait for Dice/EA to fix it.

Good Luck!

ako i nakon ovoga bude problema, jos jedno rijesenje je iskljucivanje UPnP na routeru, ali onda cete morati vjerojatno podesiti "port fowarding" za UTorrent i slicne programe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Inače, unatoč trenutnih 25/15 mbps veze koju imam i 20ms pinga prema gotovo svim serverima, na Diabolic serveru mi igra laga.

Same here, ping 30-40 ali ima laga.

Baš jučer pucam po Kukyu i taman mi nestane metaka. Sekundu nakon što sam prestao pucati Kuky padne mrtav i dođe mi poruka da sam ga ja ubio.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
Šef kaže...
Demzi94 kaže...

hvala ! radi kad reloadam!

ovaj hitbox je sranje! pucam po liku pol sata sa ak74m on doleti s pistoljicem i jedan metak ja mrtav!

17 godina
odjavljen
Demzi94 kaže...
Šef kaže...
Demzi94 kaže...

hvala ! radi kad reloadam!

ovaj hitbox je sranje! pucam po liku pol sata sa ak74m on doleti s pistoljicem i jedan metak ja mrtav!

to je bilo i meni slično,dva puta opalim rafalima po njemu i ništa,normalno on mene prvi

da li ima već cheatera?

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 19:55 (M4X).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Metro je dosta dobra mapa, ne znam zašto se toliko žalite.

Nakon ~5 sati igre, moram reći da je BF3 odlična igra, ali ovo NE SMIJE izaći ovako bugovito. Nadam se da je lista ispravljenih problema daleko veća od objavljene, jer je ova igra strašno bugovita.

Nije loša ali dosadi nakon nekog vremena. Stvarno su mogli bar još jednu mapu staviti.

Fuck you NATO!
14 godina
neaktivan
da hakera je vec pun ku...a cak sam vidio da ih reklamiraju....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neigrivo, sa recimo 115FPS-a na 0 i tako svakih par sekundi.Tako bude nakon 15ak min igranja, prije toga sve ok-.

Najnoivji Nvidia driveri.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

Neigrivo, sa recimo 115FPS-a na 0 i tako svakih par sekundi.Tako bude nakon 15ak min igranja, prije toga sve ok-.

Najnoivji Nvidia driveri.

Probaj sa starijim driverima?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

igram CQ metro,a malo prije sam naso tdm server 80 slotova.lol igra se do 50 runda traje 2 min.

BF3 ingame:FlasHard 3 BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

FPS u igri se moze vidjeti kada se pritisne CTRL+ALT+S (vidi se samo dok je pritisnuto) {#}

Vidi se i koja je reza i da li je dx10 ili dx11 ....

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim na forumima da se puno ljudi žalilo kako netko dođe i ubije ga jednim metkom.To se i meni događalo pa sam se čudio kako to,a onda sam skužio da mi je health pao na 10%,no kako su izbacili bloody screen(so real!{#})

uopće nisam bio svjestan da imam vrlo malo healtha.

BTW minimap i mapa su mi na CB totalno beskorisni,puno mi je bolja mapa iz BC2

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Da pogotovo kad ćeš u finalnoj verziji kao squad leader htjeti postaviti neki waypoint. Trebalo bi vratiti full mapu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Vidim na forumima da se puno ljudi žalilo kako netko dođe i ubije ga jednim metkom.To se i meni događalo pa sam se čudio kako to,a onda sam skužio da mi je health pao na 10%,no kako su izbacili bloody screen(so real!{#})

uopće nisam bio svjestan da imam vrlo malo healtha.

Ubiti mene kad tako ubiju imam 100% healt !

Trebali bi stavit neku pocetnicku zastitu tipa painkiller(MW2) da traje nekih 10 sec jer meni se vec par puta dogodilo da me deploya i odma me ube! -.-

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni u beti laga uopće nema,a u bc2 ko u priči...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo danas sam napokon nabacio nekoliko rundi i mogu reći da je igra jako dobra. Dosta dugo se već nisam uhvatio neke igre prije ove a danas sam već skupio 3-4 sata gameplaya. Ima dosta bugova tipa vrati te na mjestu iz kojega nemožeš izać jer je ograđeno sa svih strana, propadanje kroz zemlju i slično. Nadam se da će ispravit do full verzije (neki čak vele da je Alpha bila manje bugovita).

Kaj se tiče zahtjevnosti, moj pc tjera na ultra+4xAA 25-40 FPS vani, u zatvorenom nešto više. S vizualnog aspekta me se najviše dojmilo osvjetljenje, s pravom mu se pridavala pažnja prije releasea.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Jeli tko od vas skidao betu s torrenta pa pokušao pokreniti. Ja sam morao tako jer mi je Origin cilo vrime izbacivao neku grešku da ne može pronaći server. I sad prema uputama fileove triba kopirati u folder Origina i onda pokrenuti Origin i da će beta biti automatski prepoznata i da će se pokrenuti instalacija. Sve mi tako i krene ali je problem šta mi traži key a ja ga nemam. Gdje ga uopće mogu nabaviti. Može li tko pomoći?

Itko?

14 godina

a dali je ikako moguce postaviti igru u dx10 jer meni kada pritisnem ctrl+alt+s pise render mode dx11, a vjerujem da mojoj grafi bas to i nepase (ati hd 4670)

15 godina
WaZZi kaže...

a dali je ikako moguce postaviti igru u dx10 jer meni kada pritisnem ctrl+alt+s pise render mode dx11, a vjerujem da mojoj grafi bas to i nepase (ati hd 4670)

na tvojoj grafi ni nemožeš imati dx11 tako da se s tim nemoraš zamarat {#}

0_o
15 godina
Battlefield 3

Operation Metro sa 128 igraca :D

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Travn0Shik kaže...

Operation Metro sa 128 igraca :D

aj probaj uć...

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
Battlefield 3

prvo mi ovak 2 minute ucitava:

onda moram na slijepo stisnut da me spawna pa igra izgleda ovako:

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Travn0Shik kaže...

prvo mi ovak 2 minute ucitava:  

onda moram na slijepo stisnut da me spawna pa igra izgleda ovako:  

alt+enter

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Na kojem serveru igra ekipa sa foruma?

Da dodem pa da me malo razguzite xD 

ja sam na diabolic serverima zbog malog pinga, a i dosta ljudi sa foruma je tamo...

14 godina
Battlefield 3

stalno mi se gai bf3

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice