Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3

Battlelog je super ideja kojoj treba poliranja. Nego, aj ekipa idemo rokat malo? ;-)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
Battlefield 3

aj nek me neko doda nick je:luka941

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel itko još ima problem sa konstantnim strafeanjem ulijevo?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Što više tražiti?

Da bude dio igre?

Meni je čitava ideja battleloga bezveze. I to forsanje neke socijalne mreže pogotovo.

Kad pokrenem igru očekujem da pokrenem igru a ne kvazi-fejs.

Možda sam ostario, ali po meni PC ima prirodnu socijalnu mrežu: ekipu koja se skuplja na istom serveru; meni je više od toga nepotrebno kompliciranje.

16 godina
Vash kaže...

Jel itko još ima problem sa konstantnim strafeanjem ulijevo?

Pogledaj da ti nije gamepad okrenut naglavačke negdje u kutu ili na podu pa te on zajebava :) Mene je recimo gamepad tako zezao, i cura mi rješila problem rekavši mi da je možda bed u controlleru?! Ispada da je RT/R2 bilo pritisnuto cijelo vrijeme.. Hahahah ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako si u pravu sam ću sebe šupit nogom u guzicu.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

jel se hakla šta,ja danas još ništa

jučer su me živcirali oni sa lampama

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
roko121roko kaže...

Battlelog je jedna od najboljih ideja ikad u povijesti igara. Više ne čekam dugo da se igra uključi, ne moram se boriti s UI-em koji laga, lakše je pridružiti se prijateljima u server ili njih pozvati u svoj, ima svoj forum, možemo organizirati Platoonove. Što više tražiti?

Možda da radi kako treba?

Nekima radi, nekima ne.

Meni radi savršeno {#}

Osim toga, zapamti, u Beta fazi je... dok oni to ispoliraju sve će biti u redu.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šupio sam se nogom u guzicu.

Tnx.

Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Šupio sam se nogom u guzicu.

Tnx.

Drago mi je da sam pomogao, i da nisam jedini kre*en kojem se to dogodilo :D

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

i da nisam jedini kre*en kojem se to dogodilo :D

ima nas još...

16 godina

Vrhunski! Slučaj je očito toliko čest, da će još ispast da nismo mi kre*eni, nego oni kojima se to nije dogodilo :D

14 godina
Battlefield 3

malo me brine ovo, dosta bugova, a beta, sad ce uskoro full verzija, da li ce moci ispraviti sve te bugove, vala prave 5 god igricu i sad da im se ove gluposti desavaju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uspio sam igrati jedno 30-45 min, al ping mi je bio visok i nije baš bilo zabavno(zbog pinga)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probao betu, jako zabavno, samo što je sve skupa nestabilno i nedovršeno, ali što se tiče same igre nemam nekih zamjerki... Doduše nisam puno igrao, možda nešto iskrsne.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Battlelog je jedna od najboljih ideja ikad u povijesti igara. Više ne čekam dugo da se igra uključi, ne moram se boriti s UI-em koji laga, lakše je pridružiti se prijateljima u server ili njih pozvati u svoj, ima svoj forum, možemo organizirati Platoonove. Što više tražiti?

Gle kao što rekoh sinoć, ideja je dobra to ne poričem. Ali ako ne poprave bar server browser za mene je cijelo iskustvo blago rečeno loše. Dobar server bowser mi je daleko najbitnija stavka. Većina ovih statistika i BF fejs me ionak baš i ne zanimaju. Jedina stvar koja mi se zbilja sviđa je CREATE PARTY. Bilo bi odlično da to čim prije proradi. Probali smo jučer i nažalost nije radilo.

A da su ubrzali ulazak u igru, e nisu. Bar ne još.

Procedura pali origin, ulogiraj se, pa pali igru, pa čekaj da se upali battlelog mi traje jednako dugo ili čak duže od paljena BC2 i dolaska na glavni meni (na kojem btw. meni nikad nije bilo laga). Battlelog server browser je meni unatoč nekim dobrim stvarima trenutno lošiji do onoga u BC2 pa još tu izgubim masu vremena. A kad računam samo vrijeme od klika na JOIN SERVER do trenutka kad sam u igri ne vidim baš neku veliku vremensku razliku u odnosu na BC2. Tako da po meni za sad nisu ubrzali ništa, samo su zakomplicirali stvar.

Plus još jedna glupost na koju valjda nisu računali je da mi igra izađe iz fullscreena svaki put kad mi firefox javi da sam dobio mail ili nešto slično. Pa sad ili moram svaki put kad uđem na server gasiti firefox ili brisati addone ili instalirati i koristiti drugi internet browser samo za battlelog. -.-

Da ni ne spominjem session timed out nakon kojeg moraš sve pogasiti pa ponovno paliti, a i loše riješen sustav mijenjanja ingame postavki za koji također možemo zahvaliti battlelogu.

Na njihovom mjestu ja to sve strpao unutar Origina, slično ko Steam. Frendove, chat, voice chat, masu statistika, server browser u Originu i in-game, grupe/platoons, korisne opcije tipa da ko na Steamu možeš povezati grupu s serverom i onda članovi te grupe na serveru imaju rezervirane slotove, i tome sl. ...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 15:57 (ZC_Someone).
16 godina
Battlefield 3

Kod mene sve radi bez problema i na servere se brzo spaja ali, još ni jednu cijelu partiju nisam uspio završiti. Uvijek pukne veza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

7 level sa,još malo pa ću dobit EOD :D :D :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Battlelog je odlicna stvar samo da mi jos ukljuce statistiku meceva. Server browser mi ne treba:P
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ova BETA, je gora nego Alpha, ako nisam 50 bugova nasao, ima ko link di se prijavi bug ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo odigrao 2 runde  (na low postavkama 1024x768 vano 20-25 fps nutra 30-40)  odlicna atnosfera, napucavanje, zvuk... kad rijese te zvucne i textualne bugove i naprave bolju optimizaciju, ode cod u vijecna lovista.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra je dobro optimizirana, ne znam šta bi tu dodatno mogli poboljšati.

Fuck you NATO!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

kako birat fire mode?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

Na njihovom mjestu ja to sve strpao u unutar Origina, slično ko Steam. Frendove, chat, voice chat, masu statistika, server browser u Originu i in-game, grupe/platoons, korisne opcije tipa da ko na Steamu možeš povezati grupu s serverom i onda članovi te grupe na serveru imaju rezervirane slotove, i tome sl. ...

ja bih origin izbacip. tako da je sve u battlelogu, i da mozes skidati igrice i to sto si naveo, i gdje god da odem, samo da udjem u battlelog i sve tu imam.

17 godina
neaktivan

Sa "V".

Fuck you NATO!
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
(...)

Procedura pali origin, ulogiraj se, pa pali igru, pa čekaj da se upali battlelog mi traje jednako dugo ili čak duže od paljena BC2 i dolaska na glavni meni (na kojem btw. meni nikad nije bilo laga). Battlelog server browser je meni unatoč nekim dobrim stvarima trenutno lošiji do onoga u BC2 pa još tu izgubim masu vremena. A kad računam samo vrijeme od klika na JOIN SERVER do trenutka kad sam u igri ne vidim baš neku veliku vremensku razliku u odnosu na BC2. Tako da po meni za sad nisu ubrzali ništa, samo su zakomplicirali stvar.

(...)

Pa to opet ovisi. Recimo meni se Origin automatski uključuje, a Battlelog imam link na desktopu. Ako ne tražiš specifičan server udreš na Quick Match i letiš. Postavke jesu pain in the ass i s tim se slažem, ali puno problema čini mi se neki imaju, a neki nemaju.

Morat ćemo jednostavno čekati finalnu verziju.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo sad sam uradio maleni test, u BIOS-u sam iskljucio MULTITHREADING da vidim kako ce se igra ponasati kad sam uskratio procesor za te dodatne virtualne 2 jezgre, i rezultat je katastrofa, toliko trzanje da to nije moguce, dok neke igre to trpe bez problema.Znaci BF3 toliko muze procesor da ce iskoristiti svaki moguci resurs.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

I love this. {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ako zanemarimo bugove (beta je) i kretenske odluke za traženje servera, ako koristimo vanjske alate za mapiranje tipki - igra je odlična. Pravi Battlefield.

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice