e kad bi mi jos radio origin... skinuo sinoc betu ali ovo djubre ne radi
meni origin radi al mi se nece spojit na njihovu stranicu(origin) jel to u njima problem ili?
e kad bi mi jos radio origin... skinuo sinoc betu ali ovo djubre ne radi
meni origin radi al mi se nece spojit na njihovu stranicu(origin) jel to u njima problem ili?
Haha evo baš sad kad nemam što raditi dok se ovo skida odlučih pogledati početak ove teme i dobro me nasmijalo evo par citata:
"Jedino što je sigurno je da će biti pravi punokrvni BF nastavak, da će biti PC ekskluziva i da će biti MP only."
"99% če biti pc ekskluziva jer konzole če tad postat preslabe jedino ako ne izađe neka next gen konzola"
"Nisam čuo za tih 128. Sorry gore je krivo. 40 igrača po timu.
Dakle 80. Ispravljeno."
" Squadovi i komander kao i u bf2"
"5 klasa: Sniper, Assault, Engineer, Medic i Support"
"Očekivano izdavanje - ne kasnije od ožujka 2011."
ignorance is bliss
http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/285.38/285.38-desktop-win7-winvista-64bit-english-beta.exe&lang=us&type=GeForce ko jasi na nvidii evo link za B3 drivere..
The Origin store is currently unavailable. It may be experiencing unusually high load or undergoing maintenance. Please try again later.
A da probaš resetirat Origin?
http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/285.38/285.38-desktop-win7-winvista-64bit-english-beta.exe&lang=us&type=GeForce ko jasi na nvidii evo link za B3 drivere..
E hvala jer mi na mojim daje grešku da su pre stari,da ih ne podržava igra(imam neke prastare)
Hmmm... da li je stvarno tolika navala jer mi piše server full koji god kliknem i matchmaking čekam već 25 min bez uspjeha?
upravooo mi se skidaaaaa ;D
iako ce mi cimeri uskoro pocet je**t sve jer im net kradem haha
tko oce nek me doda na Origin: hEATlol
ne pomaze
Da li ima nekoga da kaze kako igra radi sa procesorima sa dvije jezgre?
Da li ce biti uopce igirivo na mom kompu :)
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7496385.page vi kojima ne prikazuje store ovako.
pa ti skidaj
Ja sam par puta napravio restart origina i uspjelo je.
Nemojte se prerano veseliti vi koji imate dual core procesore.
Ovo je praktički neigrivo na mom dualcu i HD4850.
Jedva kojih 25 fpsa, s tim da svako malo dropa.
Jel quad stvarno efektivno pomaže da napravim brzi i jeftini apgrejd ili će BF3 trebat čekat novi komp?
Quad je must have, a pirat ima 4850 i moze igrat ok
Edit:Preskocilo mi 2 stranice wtf nisam ni vidio odgovor od pirata vec
ne pomaze
Morat češ pričekat neko vrijeme dok se stabiliziraju serveri.
The Origin store is currently unavailable. It may be experiencing unusually high load or undergoing maintenance. Please try again later.
Također
Da li ima nekoga da kaze kako igra radi sa procesorima sa dvije jezgre?
Da li ce biti uopce igirivo na mom kompu :)
Bit će igrivo sigurno, od dualac je jedino i igrivo na kakvom C2D E8xxx ili možda Phenom II X2 (Mislim na iole jače detalje) iako za potpuno užitak brži cpu je neophodan.
jbg ja sam se ponadao danas stize graficka pa ce se malo igrat kad ono k***c.... nemoze se ni komp upalit kad je u njemu :(
Šta kukate, Kuky igra na starom Athlonu i 9600gt pa ne kuka. A još se zove Kuky :D
f********k
jos uvijek nista od logiranja na battlelog
Ovo mi je prvi susret sa originom, pa me zanima kad kazete da restartam origin, mislite na restart stranice/browsera ili?
A da probaš resetirat Origin?
Ako mislis na log out/log in pa opet i exit opet log in,probavao i nista
ne pomaze
probaj opet ja sam reinstall napravio i sad radi!
Hmmm... da li je stvarno tolika navala jer mi piše server full koji god kliknem i matchmaking čekam već 25 min bez uspjeha?
Ne veselite se vi koji se spremate zaigrati jer već evo 35 min pokušavam ući u bilo koji server i navodno su svi full.
Matchmaking također unedogled.
Dakle, još nisam vidio B od BF3
Jel itko dobiva ovaj problem s Originom
This webpage is not available
The connection to store.origin.com was interrupted.
pa ti skidaj
Provaj par puta... nije ni meni iz prve...
evo nakon uzastopnog gasenja i paljenja origina jedva je proradio
Master_Mahovina
adajte me pa se idemo na praznom serveru zajebavat jer me ubija to kaj ne poznam mapu a nemogu ju u miru pogledat... tri koraka i booom
Moraju jos ovo ispolirat kak spada barem za jos 30fpsa vise.Sjecam se da je bc2 beta isto bila neoptimizirana i kasnije su ju predobro slozili.Nadam se da ce i s bf3 tak bit.