Btw koji su vam origin acc-ovi? add me Jonja_HR
Btw koji su vam origin acc-ovi? add me Jonja_HR
koji klinac
ne mogu na battlelog (your account is not allowed to login) , nema igrice medju free nema BF3
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
1mb/sec za sat vremena je tu.
Eh, da je to bar na Steamu...
nebi bilo tolikih problema...
meni ne radi s onim torrentom, sto si napravio?
Ugasi Origin.
Skopiraj u Origin Games direktorij i nazovi ga Battlefield 3 Beta.
Ne znam gdje se nalazi defaultni instalacijski direktorij jer sam promjenio kod sebe, al piše ti na Settings -> General -> Downloaded Games
Pokreni Origin, klikni install.
Pričekaj minutu i to je to.
700kbps za 1h je dolje beta :D
pff dje ti zivis i koji internet imas :D
Osijek centar bnet :D
Izgleda da je lockano na 1MB/sec.
Dobra stvar ako je to slučaj da možemo svi podjeliti a ne da neko sa 50mbit bandwithom zaguši sto drugih ljudi.
jel battlelog za sve ili samo za pc? ja se na to nemrem logirati a imam origin account.
Za sve je. I konzolaši bi se trebali moći prijaviti na battlelog i upasti u grupu.
koji klinac
ne mogu na battlelog (your account is not allowed to login) , nema igrice medju free nema BF3
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Resetiraj Origin.
Battlelog je zakon!Oduševljen sam!
samo rename folder sta si skinuo preko torrenta u "Battlefield 3 Beta"
pokreni origin i on ce ponudit da ti instalira.
taj folder je ili na "C:\Program Files (x86)\Origin Games", ili tamo gdje si instalira origin, ili gdje si u settingsima od origina namjestio da instalira igre
Ovako nemorate na battlelog nego samo na originu idete u free games i imate sliku bete kliknete na nju sacekate (malo duze) i kad se ucita pritisnete get it now par klikova i skida se.
Za one koji imaju torrent skinut.
Odete u settings (na originu) i pogledate ili promjenite lokaciju gdje su igre. (meni su pod D:\igre\)
Tamo napravite "Battlefield 3 Beta" file i prebacite sve što ste skinuli u njega.
Po potrebi resetirajte Origin i trebalo bi pisati Battlefield 3 Beta - ready to install.
Još manje od 2 sata. Btw, MegaMass_2000 pa me dodajte.
Kada se skine sa Origina, dali se automatski instalira ili kasnije kad skine sam pokrenes setup? i u koji folder to trpa?
Ja sam preko torrenta skinuo,stavio u folder sve normalno i kad pokrenem trazi me da aktiviram igru,znači da upišem key
Moj nick je WhiteWidoW-Cro pa nek me doda ko želi.
Još 2 ure i nutra sam!
Master_Mahovina
pucamo se!
Ovi koji su skinuli s torrenta, da li vam sad radi igra, da li možete igrat?
Još ne.
tokioplastic pa dodajte =)
jos 15 min woaaa
izludih nacisto
Haha, pao origin store.
Jel ima neko tko je skinuo preko torrenta i da mu radi?
Haha, pao origin store.
kako kome ja jos imam ..40 min left
Blago tebi, meni nece.
Skidam jos uvijek sa pirate bay-a ovdje na poslu pa cu prebaciti na mob i onda kad dodjem s posla na svoj HDD....nema smisla da dizete toliku buku, strpite se malo i imat cete preko vikenda uzivanciju.