Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
CODnubBFpro kaže...

ste vi već dobili vaše kijeve

nitko još nije dobio key na mail,ovo su uglavnom ljudi koji su preordali srvere i neki su dobili preko twitera i facebook od i3D net

15 godina
WaZZi kaže...

e cega se sve nece sjetit

Fakat me nasmijao video ali joj kako ce biti plakanja mamama i tatama kad pc eliti konfa ne bude mogla povuci bf3 na rezoluciji nintendo wii sa gameboy detaljima.
15 godina
Ezio kaže...
WaZZi kaže...

Fakat me nasmijao video ali joj kako ce biti plakanja mamama i tatama kad pc eliti konfa ne bude mogla povuci bf3 na rezoluciji nintendo wii sa gameboy detaljima.

u svakom slučaju ću moći igrati na boljoj grafici nego konzole,neznam zašto ti braniš konzole u svakoj temi,jesi neki fanboy ili?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
odjavljen
Ezio kaže...
WaZZi kaže...

ali bez ruznih crnih crta, s vecim mapama i vecim izborom vozila... a i zahtjevi su se pokazali kao vrlo optimalni. vecina ljudi ce bez beda igrati na nekoj kombinaciji medium - high dok ce te vi na ...... qurtzu! :)

tako da, kao i uvijek, daleko si od istine (sto se tice battlefielda izmedju konsranja i pc)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Još nemam e-mail s Beta keyem, jeste li vi svoje dobili? Jer, prilično sam siguran da je prošlo "tonight around midnight" i da se "early tuesday morning" približio kraju...
You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
17 godina

Beta mail će se poćeti slati oko 7 pm AEST

po našem vremenu bi to bilio oko 11 h

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=BF3+Beta+Invites+Going+out.&iso=20110927T19&p1=240&ah=1

sad vidim da je zh1nt0 poslao da će se key slati od 13 do 15 CET

http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/118562797620707328

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 8:04 (Wolf88).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jos nema beta maila{#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

3 0 hvala 0
15 godina

Joj daj se strpite, vidis da ce ovi u Australiji dobit tek u 7 navecer. Dobit cete, tj. ti Domi neces jer nema HC servera ali mi ostali hocemo. {#}

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Beta mail će se poćeti slati oko 7 pm AEST

po našem vremenu bi to bilio oko 11 h

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=BF3+Beta+Invites+Going+out.&iso=20110927T19&p1=240&ah=1

sad vidim da je zh1nt0 poslao da će se key slati od 13 do 15 CET

http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/118562797620707328

Nisu uspili poslat mailove do sad a poslat će ih od 13-15, znači u roku od 2 sata?

Sad će reć tommorow.

15 godina
antimadridista kaže...

u svakom slučaju ću moći igrati na boljoj grafici nego konzole,neznam zašto ti braniš konzole u svakoj temi,jesi neki fanboy ili?

Ne nego nisam haterboy. Zar ne smijem komentirati vijest u kojoj se ruga konzolašima?

Činjenica je da bf3 na pc-u izgleda daleko bolje, ali to ima svoju cijenu - grafičke kartice u vrijednosti preko 6000 kn za ultra doživljaj.

Konzolaši ionako ne mare previše za grafičke detalje. Ako će izgledati i biti zabavna kao bc2 vjeruj svi će biti zadovoljni i igrati će je 5 sati na dan. A izgledat će bolje.

15 godina
Battlefield 3

Što se tiče zahtjevnosti igre.Najbitnije mi je da ne bude kao bc2 da na low i na high imam skoro isti fps. Ako tako bude onda smo većina nas u banani.

A ona skala od prije part stranica gdje konkretno za gtx 460 piše da će igru vrtit na low mislim da su to gluposti. Nije valjda da sam bc2 mogao igrati na max a ovo sad na low.Budalaštine

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ćekajte kako cu ja dobit betakey, ja sam preorderao ne na originu nego ovoj nasoj stranici i zaboravio sam kako se zove lol

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ako nisi preorderao na orgin-u onda neces dobiti 2 dana ranije
Beta ce biti Open i svi ce je moc igrat
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
Koliko ja znam to nije istina,ako si kupio bilo de drugo samo bi trebao aktivirat key na originu i tjt
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A kako ces aktivirati kljuc koji nemas? 

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Angelx ajde malo bolje procitaj njegovo pitanje i moj odgovor
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
Ezio kaže...

Konzolaši ionako ne mare previše za grafičke detalje. Ako će izgledati i biti zabavna kao bc2 vjeruj svi će biti zadovoljni i igrati će je 5 sati na dan. A izgledat će bolje.

Samo sto ovaj put niste zakinuti samo za "graficke detalje" nego i za velicinu mape i broj igraca na serveeru. A usput mnogi od nas ne mare za graf detalje i vrlo rado cu igrati kvalitetniju verziju na PC s medium postavkama, nego na konzoli s "fake high" {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Kako neamam imam i kutiju i sve samo s nje uzmem key i aktiviram ga na originu
15 godina
Battlefield 3

Imaš na kutiji beta key?

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Angelx daj prestano trollat, dosadan si...

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
antimadridista kaže...

Ne nego nisam haterboy. Zar ne smijem komentirati vijest u kojoj se ruga konzolašima?

Činjenica je da bf3 na pc-u izgleda daleko bolje, ali to ima svoju cijenu - grafičke kartice u vrijednosti preko 6000 kn za ultra doživljaj.

Misliš li da moja grafička košta preko 6000 kn? A mogu vrtit BF3 na (skoro) Ultra. Pa nemoj govoriti o čemu ne znaš...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 10:22 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
Od kud znaš da možeš vrtit BF3 na ultra? Probao si?
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Od kud znaš da možeš vrtit BF3 na ultra? Probao si?

Znao sam da mogu očekivat ovakav odgovor...

Pogledaj sliku i konfiguraciju na ovom postu.

Pogledaj moju. Čim kupim cooler za proc, klokam ga na 3.5 GHz.

Ne vjerujem da je igra tako zahtjevna da neću moći, a Alphu sam igrao na High bez problema.

17 godina
neaktivan
To nisu ultra postavke nego custom. Nešto je stavio na ultra, nešto nije. Rezolucija nije full-hd i to definitivno nisu ultra postavke.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
To nisu ultra postavke nego custom. Nešto je stavio na ultra, nešto nije. Rezolucija nije full-hd i to definitivno nisu ultra postavke.

Istina.

Promijenio sam post.

Jesi sad zadovoljan?

Samo, zapamti da je moja grafička snage 6970-tke, a 560 Ti je na razini 6950-tke.

Kad dobijem key i zaigram Betu, napravit ću screenshot sa Fraps FPS overlayem da vidimo koliko dobro će mi ići na Ultra, ok?

EDIT:

Razlog za onaj post je bio to što nije istina da je potrebna grafička od 6000 kuna za BF3. PC već je, ali grafička ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 10:31 (roko121roko).
15 godina
Battlefield 3

A moja... kako ce ici na mojoj grafičkoj?

:trollface :^)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Danny_HR kaže...

Istina.

Promijenio sam post.

Jesi sad zadovoljan?

Samo, zapamti da je moja grafička snage 6970-tke, a 560 Ti je na razini 6950-tke.

Kad dobijem key i zaigram Betu, napravit ću screenshot sa Fraps FPS overlayem da vidimo koliko dobro će mi ići na Ultra, ok?

NHF

ali ima danny pravo.

Teško da buš ti vrtio b3 na ultra ako i klokaš taj proc. Tvoja grafa je u rangu gtx570 a ovdje ipak govorimo o engine-u koji je brand new i koristi i zadnje atome iz najjačih grafičkih kartica trenutno dostupnih.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
(...)

NHF

ali ima danny pravo.

Teško da buš ti vrtio b3 na ultra ako i klokaš taj proc. Tvoja grafa je u rangu gtx570 a ovdje ipak govorimo o engine-u koji je brand new i koristi i zadnje atome iz najjačih grafičkih kartica trenutno dostupnih.

"Činjenica je da bf3 na pc-u izgleda daleko bolje, ali to ima svoju cijenu - grafičke kartice u vrijednosti preko 6000 kn za ultra doživljaj."

Evo ova "činjenica" me nagovorila da to napišem. A ako ne budem stavio AA na x8, AF na x16 i u settingovima stavim RenderAheadLimit = 0, pretpostavljam da će izgledati jako dobro.

Onaj tip je stavio mnogo postavki na Ultra sa 560 Ti, onda ću ja valjda moći staviti i još par?

P.S.

Evo dok čekamo Betu:

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 11:25 (roko121roko).
17 godina
agent_00klc kaže...

A moja... kako ce ici na mojoj grafičkoj?

:trollface :^)

Na tvojoj će ići ko sam vrag, kad već imaš GLH (Goes like Hell) ediciju {#}

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
Battlefield 3

Citam malo ovih zadnjih 10-15 strana i ne kuzim sta ljudi kukate oko toga da za ULTRA @FullHD ce trebat recimo 2x580 SLI ili neki monstrum?? Jos najbolje da na ULTRA mogu igrat ljudi sa kompom koji je bio HIGH END prije 3 godine. Ovo je igra koja sigurno namjerava postaviti standarde za HIGH END konfe danasnjice i one koje dolaza, a vjerujem da su se u EA/DICE potrudili da na LOW/MED postavkama igra izgleda vise nego dobro i pruza komforni gameplay. 

Isto vjerujem da ce u graphic postavkama biti malo more postavki za igrat se i da ce moci svima raditi kako zeli! :)

No, ja sam ljut za poludit na nesricu. Naime, ja sam preko Origina preorderao ima par mjeseci i sada kad danas izlazi EARLY BETA, mene nema doma sve do ovog petka :(

Samo pitanje, hocu li ja u petak recimo moci instalirati igru sa ovim early beyta keyem koji bi trebao dobiti danas, ili cu dobiti neki drugi??? HVALA :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice