Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Friendly Fire misunderstanding: FF is Off by default, On by default in Hardcore. Server option as well. Spread the word."

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Living.Dead kaže...

Sutra cu vjerovatno kupit preko base hosta igru ali vidim da im je ponestalo limited edicije. Hoce li je jos oni nabavljati ili je to stvarno "limited" pa je vise nema u prodaji?

Naravno da će još uzet,samo ti njih lijepo pitaj,na večini igara ne radi brojač koliko ih ima :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Sutra cu vjerovatno kupit preko base hosta igru ali vidim da im je ponestalo limited edicije. Hoce li je jos oni nabavljati ili je to stvarno "limited" pa je vise nema u prodaji?

Govorio je da taj neki brojač ne radi kak treba. Najbolje bi bilo da pitaš na stranici ili u temi na forumu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ma ni dice vise kao sto je nekada bio, cuj ps3 dobija sedmicu prije dlc, covjece, totalno sam razocaran u njih... stvarno previse je sto jest jest, svi su bili protiv web browsera, al opet su ostavili, pa sad moram cekati na betu zbog prokletih konzola (mogu izbaciti igrice za console prije, a pc moze cekati, a kad je za pc spremno, mora se console cekati), pa sad opet mapa metro rush, vecina ih je trazila caspian border, no oni su ostavili metro, nije vise ovo onaj dice, kad je bio okrenut pc gamerima, i slusao feedbackove od fanova... shame on you dice, shame on you....

Kao da ti je sada problem cekati 1 tjedan dulje jer imas premalo mapa i gamemodova  {#}. Sta ti mislis da oni najvise novaca zaradjuju na pc-u? Ako da onda se varas. A i sony im je posteno platio, inace to nebi radili. Oni igru rade da bi zaradili novaca a ne zato sto imaju 1 godinu viska vremena pa da neku igru izbace. Dobro ajde i meni web browser malo smeta. A ovo sto si ti tuzan zato sto ti nisi dobio mapu koju si trazio, oni su ju odabrali s razlogom,a ne zato da bi zivcirali community to je zadnja stvar koju zele napraviti. Caspian border testiraju testeri iz kompanije i vjerojatno traze bugove po mapi/dodavaju efekte na neke zgrade, pa mozda otvore servere s tom mapom nakon nekoliko dana. Uglavnom previse dramatiziras...

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

da da,rekao sam da će mnogi prije izlaska znat u detalje caspian border,imat će prvi dan sve otključano

"EA beta's allow you to get early access to games before anyone else. There is limited availability though so check back often" = velika laž

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

"Friendly Fire misunderstanding: FF is Off by default, On by default in Hardcore. Server option as well. Spread the word."

Dobro što to nisam posto 1 stranu prije. -.-

15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ma ni dice vise kao sto je nekada bio, cuj ps3 dobija sedmicu prije dlc, covjece, totalno sam razocaran u njih... stvarno previse je sto jest jest, svi su bili protiv web browsera, al opet su ostavili, pa sad moram cekati na betu zbog prokletih konzola (mogu izbaciti igrice za console prije, a pc moze cekati, a kad je za pc spremno, mora se console cekati), pa sad opet mapa metro rush, vecina ih je trazila caspian border, no oni su ostavili metro, nije vise ovo onaj dice, kad je bio okrenut pc gamerima, i slusao feedbackove od fanova... shame on you dice, shame on you....

web browser je dobar

sony je platio za ps3, da tebi netko plati hrpu love i ti bi ucinio isto

op metro je logicno da su stavili, da vide jesu li ga sada balanceali

feedback fanova? a šta je s 3d spottingom, commroseom, povratkom 64 igrača?

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I don't care.
14 godina
neaktivan

U dilemi sam da li da preorderam igru ili da cekam pa da vidim kako ce se ponasati na mojoj konfi, tj. da li ce se bar na low vrtiti.. :/

15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

U dilemi sam da li da preorderam igru ili da cekam pa da vidim kako ce se ponasati na mojoj konfi, tj. da li ce se bar na low vrtiti.. :/

Čekaj betu.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I don't care.
15 godina
Indestructible kaže...

Cuj i mi konzolasi smo takodjer fanovi i imamo svoje zahtjeve. Nisu pc igraci nista vazniji diceu od ps3 i xbox igraca ma koliko oni pokusavali prodati pricu da jesu. Tak da je djetinjasto i nadobudno bilo ocekivati kako ovim bf-om dice podmece nogu konzolama. Jednostavno je ovaj put mala prevaga na pc samo zbog cinjenice da je ova generacija konzola vec na izdisaju a dice zeli ponuditi fps superiorniji konkurenciji. No istopiti ce se ta prevaga jer na kraju ce biti bitan gameplay. A ako na konzolama bf3 bude i mrvicu bolji od bc2 biti ce hit svih vremena i najomiljeniji fps ikad.
14 godina
Battlefield 3

Ajmo napravit mlg team.Baš sad su otvorili prijave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Moj PC  
8 0 hvala 6
15 godina
robimarko kaže...

mlg ti je americka organizacija .. imas esl za eu ..

{#}

Specializing in online warfare since 1942
16 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...
robimarko kaže...

{#}

????????

jokaCRO ingame
15 godina
red_bull kaže...
a1c2o3 kaže...
robimarko kaže...

{#}

????????

sto ti nije jasno ? lol

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 11:48 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...
red_bull kaže...
a1c2o3 kaže...
robimarko kaže...

{#}

????????

sto ti nije jasno ? lol

Umjesto da se pravis pametan , mogao si objasnit,

Hvala convict!

jokaCRO ingame
15 godina
red_bull kaže...
a1c2o3 kaže...
red_bull kaže...
a1c2o3 kaže...
robimarko kaže...

{#}

????????

sto ti nije jasno ? lol

Umjesto da se pravis pametan , mogao si objasnit,

Hvala convict!

http://lmgtfy.com/?q=mlg

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://n4g.com/news/850704/battlefield-3-destruction-disappoints-hands-on

Ja se najviše bojim da destrukcija neće bit na razini bc2 i time izgubit po meni najvažniji adut igre.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pogledaj komentare u tom clanku, cini se da je destrukcija na nivou bcbf2 minimalno. Destrukcija je jedan od najvecih razloga zbog kojih mi se svida bfbc2 i naravno BF3, nebi valjalo da sa c4, rpgom ili tenkom, helijem, avionom nemos srusit jedan zid...

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što se mene tiče ja bih bio zadovoljan i sa BC2 destrukcijom

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nadam se da ce u beti bit full destrukcija.

0 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Nadam se da ce u beti bit full destrukcija.

Ako žele iskušat kako će se igra ponašat i zakrpit sve rupe prije izlaska same igre, onda bi i full destrukcija trebala bit u beti.

17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma moći će se zidovi rušiti stabla ali neće do temelja ko u bc2 barem sam negdje pročito tako a i teško je očekivat jer su zgrade puno veće u bf3 i puno bi zahtjevnije bilo za nače kante...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Kao što su nas lagali da će beta biti CQ i da će doći početkom rujna, isto tako mislim da su nas lagali da je u alphi destrukcija bila smanjena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 14:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
protjeran

Takvo što je bilo i za očekivati.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kao što su nas lagali da će beta biti CQ(i to je CM DICE-a rekao tjedan prije otkrivanja datuma bete jednom liku lol) i da će doći početkom rujna, isto tako mislim da su nas lagali da je u alphi destrukcija bila smanjena.

ne vjerujem ni ja da je bila smanjena,vidjet ćemo uskoro.

14 godina
neaktivan

Razgovaralo se o tome na par prethodnih stranica.Ali hej, sve megakorporacije su uvezane, lobiranja, ovo-ono....mislim da je ovo patka i da ce to ici i na slabijim konfama, ali ako je zaista ovako (a ipak moguce ko zna) onda FU Dice, i FU upgrade, ipak postoje prioriteti u zivotu, moram jesti nesto da prezivim.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo slikica o Battlelog-u i nice dog tag customization.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice