- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato i stavljam cijeli dan slike battleloga.hahaha
Nego sad mi kaže za Diabolic - CRO ping 20,a za GER 41 :)
Ti si svjestan da ćeš me imati na savjesti?
"brought to you by Sony".
To sve govori - Sony pljune hrpu love, dice pljune Back To Karkand.
Bolje budi razočaran što nitko od PC-jevaca nije htio platiti i ljuti se na njih.
Bolje budi razočaran što nitko od PC-jevaca nije htio platiti i ljuti se na njih.
Ma ne ljutim se ja na nikoga samo mi te fore DLC za konzole prije svih idu na jetra vec..
Konzolama se daje previše pažnje zadnjih nekoliko godina i sad je to prešlo tako daleko da se zapravo skoro pa i ne može zaustaviti.
to je ok.
nego glede onog inžinjerca sa minama i launcherom istovremeno... da nije neki devmode?
Hope so, mislim da si overpowered s AT minama & RPGom u isto vrijeme.
Hope so, mislim da si overpowered s AT minama & RPGom u isto vrijeme.
Ovisi koliko će AT mine raditi štete...
nisam siguran ali možda češ moć birat EOD-bot umjesto mina ili rpg-a kod engineer klase..
vazna je sama igra da izadje u isto vrime... to sta je Sony bacija kesu para na stol za tjedan dana neka... to e samo DLC... virujem da je DICE dobro profitira od te usluge, a osobno me se ne tice ocu li igrat neke 4 mape sad ili za tjedan dana... imam ostalih 9* pun k. modova za zabavit se do tada....
Ako je stavljeno ispričavam se, nisam bio u mogućnosti pratiti temu a prevrtio sam stranicu dvije nazad i ništa.
Službeni zahtjevi:
MINIMALNA KONFIGURACIJA:
Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz ili Athlon X2 2.7 GHz)
RAM: 2 GB
Hard Disk: 20 GB
Grafička kartica: (AMD): DirectX 10.1 kompatibilna s 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 ili 6000 serija, počevši od ATI RADEON 3870)
Grafička kartica (Nvidia): DirectX 10.0 kompatibilna s 512 MB RAM (Nvidia Geforce 8, 9, 200, 300, 400 ili 500 serija, počevši od Nvidia Geforce 8800 GT)
PREPORUČENA KONFIGURACIJA:
Procesor: četverojezgreni
RAM: 4 GB
Grafička kartica: DirectX 11 kompatibilna s 1 GB RAM (Nvidia Geforce GTX 560 ili ATI Radeon 6950)
Tak je pisalo i za BC2 server pa je ipak na kraju bilo više problema s lagom na onom u HR nego na onom u Londonu.
Samo nek ima plaćaju..
Što više love pokupe sa strane, manje šanse da će sve naplačivati nama..
Tak je pisalo i za BC2 server pa je ipak na kraju bilo više problema s lagom na onom u HR nego na onom u Londonu.
Meni je onaj u HR bolje radio...
@Pirat jel vam je to Diabolic poslao 2 beta keya pošto ste iznajmili server
Ako je stavljeno ispričavam se, nisam bio u mogućnosti pratiti temu a prevrtio sam stranicu dvije nazad i ništa.
Službeni zahtjevi:
MINIMALNA KONFIGURACIJA:
Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz ili Athlon X2 2.7 GHz)
RAM: 2 GB
Grafička kartica: (AMD): DirectX 10.1 kompatibilna s 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 ili 6000 serija, počevši od ATI RADEON 3870)
Grafička kartica (Nvidia): DirectX 10.0 kompatibilna s 512 MB RAM (Nvidia Geforce 8, 9, 200, 300, 400 ili 500 serija, počevši od Nvidia Geforce 8800 GT)
PREPORUČENA KONFIGURACIJA:
Procesor: četverojezgreni
RAM: 4 GB
Grafička kartica: DirectX 11 kompatibilna s 1 GB RAM (Nvidia Geforce GTX 560 ili ATI Radeon 6950)
ocu moc ja igrat :D
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz
Ram: 2,00 GB - uskoro kupujem jos 2 gb
Grafička: NVIDIA GeForce 210 512 MB i ima neki turbo onda bude 1024 to mi je stalno upalito :D
HDD: 320 GB
I procesor je također preslab...
pa jel bi mogo igrat ili ne... zato sto ako treba onda mi se isplati kupit igru za PS3 nego nadograditi PC...
pa jel bi mogo igrat ili ne... zato sto ako treba onda mi se isplati kupit igru za PS3 nego nadograditi PC...
bolje ti je onda za ps3 ako imaš
možda bi mogao igrat ali će ić jako slabo,možda gore nego na plejki
Moci ces igrati ali na low postavkama, bez obzira ne sumnjam da ce igra izgledati odlicno i low.
U svakom slucaju za bolji uzitak zbavi igru za PS3, mada je mozes i zavrtiti na kompu bez nekog veceg ulaganja. Mali clock procesora i grafulje i ici ce to. :P
ma ni dice vise kao sto je nekada bio, cuj ps3 dobija sedmicu prije dlc, covjece, totalno sam razocaran u njih... stvarno previse je sto jest jest, svi su bili protiv web browsera, al opet su ostavili, pa sad moram cekati na betu zbog prokletih konzola (mogu izbaciti igrice za console prije, a pc moze cekati, a kad je za pc spremno, mora se console cekati), pa sad opet mapa metro rush, vecina ih je trazila caspian border, no oni su ostavili metro, nije vise ovo onaj dice, kad je bio okrenut pc gamerima, i slusao feedbackove od fanova... shame on you dice, shame on you....
Bilo bi bolje da je BF player na Pc-u
Sutra cu vjerovatno kupit preko base hosta igru ali vidim da im je ponestalo limited edicije. Hoce li je jos oni nabavljati ili je to stvarno "limited" pa je vise nema u prodaji?