Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

forumasi, vidim da svi igrate na full hd, a ja ne igram!? Igram na rezi 1440x900 i sada me interesuje hoce li meni slika u igrama biti puno bolja ako kupim monitor sa full hd rezom? Hvala :))

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
Almin94 kaže...

forumasi, vidim da svi igrate na full hd, a ja ne igram!? Igram na rezi 1440x900 i sada me interesuje hoce li meni slika u igrama biti puno bolja ako kupim monitor sa full hd rezom? Hvala :))

je,svi mi igramo na ultra iber high i na full derp hd rezoluciji {#}

normalno da ce ti slika bit bolja i cisca

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bit ce bolja u nekoj znatnijoj mjeri, nego 1440x900 sa 8xAA ?

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

bit ce bolja u nekoj znatnijoj mjeri, nego 1440x900 sa 8xAA ?

Pa ne baš sad toliko da pljuneš 1200 ili više para samo za to!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Jedna stvar mi nije jasna.

Beta se izdaje da testiraju igru i sad umesto da nam daju CQ i 64 igrača, pa da pošteno testiraju kako će igra raditi sa 64 igrača na serveru, oni nam daju samo 32 i rush mapu koju su već testirali u alphi.

Čemu onda izdaju betu ako igru neće do kraja testirati?

Ja se djelomicno ne slazem jer mislim da i je poanta u tome da se vidi sa istom mapom i modom koja je razlika izmedu alfe i bete.

Djelomicno sam napisao jer po meni su trebali ubaciti i cq sa 64 igraca uz ovo.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 21:01 (Joe Cooker).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
vedranST kaže...

hvala,mene buni malo ovaj site

http://www.direct2play.com/

ne znam koliko je to sigurno jer ipak samo je 150 kn prema 300 koliko je na drugima..........

Za razliku od base-hosta i sličnih, ovi su ti ovlašteni distributeri digitalnih verzija igara i ne prodaju samo key već dobiš i službeni download link.

Mislim da misliš na direct2drive, lik je linkao direct2play, za koje bar ja nikad nisam čuo, a izgledaju mi kao generički neovlašten keyseller.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja sam siguran da ce meni radit na high.

Zhinto malo trolla... pa kad probate bit ce - vidi cuda!
Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Zasto mislite da je graficka uvijek najbitnija za sve high?

Pretpostavljamo da smo proc riješili...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

procesor sa 4 ili 6 jezgri i jedna gtx 580 treba bit dovoljno za najveće detalje,mislim ako će trebat sli gtx580 onda su nešto gadno shebali

uostalom rekli su da će bit zatjevi slični kao BC2,unaprijeđeni engine BC2 + bolja optimizacija

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Moram sto prije po i5 2500K....

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

procesor sa 4 ili 6 jezgri i jedna gtx 580 treba bit dovoljno za najveće detalje,mislim ako će trebat sli gtx580 onda su nešto gadno shebali

uostalom rekli su da će bit zatjevi slični kao BC2,unaprijeđeni engine BC2 + bolja optimizacija

upravo to.. di su one spike nestale: ko je tjerao bc2 na high tjerat ce i ovo?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
moderator
skank666 kaže...

upravo to.. di su one spike nestale: ko je tjerao bc2 na high tjerat ce i ovo?

Ma očito su nam sve lagali.Pih kakve smo naivčine.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Moram sto prije po i5 2500K....

Došlo bi vrijeme da i ja starce lupim po džepu da mi kupe novi komp , čisto sumnjam da ću igrati na Intelovom E2140 dualcore procesoru :P

Maky
15 godina
Battlefield 3

Auuuu! Dođem sada kući kad ono 7str. ste našvrljali. {#}

I u tih 7 str. našo sam samo da je beta 29.9, te sam saznao preporučene zahtijeve.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
6 1 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Ebiga,ja sam moram kesirat ako zelim takve stvarcice .. ;)  Cekam placu,pa kad sjedne morat cu u soping po proc,maticnu i po koji gb rama :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

sad gledam stranicu,j3bo ih metro mapa,zašto nisu stavili u betu caspian border

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To nas muljaju!Ti zahtjevi ne znače ništa.Sve je to samo da ljude navuku da kupe što skuplji hardware,u čemu će prilično uspjeti.Nvidia tu ima prste.....

Sad nam govore da je igra jako zahtjevna i da nam trebaju SLI/crossfire i divlje konfiguracije koje nemaju smisla,a kad ljudi budu vidjeli da igra radi super i na slabijim grafama (u odnosu na zvijeri) onda će reći

da su optimizirali(drugim riječima-sorry suckers)Sličnu stvar je radio Rockstar kada je odgodio PC verziju GTA 6 mjeseci samo da prodaju što više konzola i ne sumnjam da su uspjeli.

Drže ljude u strahu da je njihov hardware pre slab,a ljudi kad su u strahu rade svakakve glupe stvari......

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Moguće da je to što govoriš i točno, jer znam da je @pirat pričao da je igrao Alphu na maxed.....
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

To nas muljaju!Ti zahtjevi ne znače ništa.Sve je to samo da ljude navuku da kupe što skuplji hardware,u čemu će prilično uspjeti.Nvidia tu ima prste.....

Sad nam govore da je igra jako zahtjevna i da nam trebaju SLI/crossfire i divlje konfiguracije koje nemaju smisla,a kad ljudi budu vidjeli da igra radi super i na slabijim grafama (u odnosu na zvijeri) onda će reći

da su optimizirali(drugim riječima-sorry suckers)Sličnu stvar je radio Rockstar kada je odgodio PC verziju GTA 6 mjeseci samo da prodaju što više konzola i ne sumnjam da su uspjeli.

Drže ljude u strahu da je njihov hardware pre slab,a ljudi kad su u strahu rade svakakve glupe stvari......

Ma tko te živ može navući da napraviš išta ako ti to ne želiš.

Prvo vajnamo da nam je mw3 prezastario: svi bi ga mogli tjerat na 60 FPS-a,

Onda dižemo u nebesa frostbite 2 i jedva čekamo da izađe znajući da nema šanse da bude nezahtjevan,

U međuvremenu jos kenjamo malo i po konzolama i rugamo se kako su zastarjele hardverski i likujemo sto će imat manje detalja nego na PC-u.

I sad kad se objavi ono sto smo svi znali, evo panike.

Dajte ljudi malo strpljenja...

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

Ali alfa je bila i manje zahtjevna, bez destrukcije itd...

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ko je mogao igrati BC2 na 50-60fps sa nekom normalnom grafom, tipa 6850, Battlefield 3 mu sigurno nece ici ispod 30 frejmova .

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možda ne mogu nas  navući ali vjeruj mi da će puno ljudi navući da kupe jači hardware.

Super,ja sam zadovoljan što tehnologija ide naprijed i što će igra biti ljepša ali i zahtjevnija no mora biti nekih granica...gtx 580 SLI je izvan te granice

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Možda ne mogu nas  navući ali vjeruj mi da će puno ljudi navući da kupe jači hardware.

Super,ja sam zadovoljan što tehnologija ide naprijed i što će igra biti ljepša ali i zahtjevnija no mora biti nekih granica...gtx 580 SLI je izvan te granice

naravno, neka ide tehnologija, ali previse je gtx 580 SLI

AMD
16 godina
Battlefield 3

nahebem se na poslu,oznojim ko majmun,gladan i žedan dođem doma i koji K je ovo ???   29.9 BETA ???!!! M A R Š !!!

a system req?pa ja na ovoj mojoj kanti jedva ću loadati mape u K !

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jedna stvar mi nije jasna.

Beta se izdaje da testiraju igru i sad umesto da nam daju CQ i 64 igrača, pa da pošteno testiraju kako će igra raditi sa 64 igrača na serveru, oni nam daju samo 32 i rush mapu koju su već testirali u alphi.

Čemu onda izdaju betu ako igru neće do kraja testirati?

Možda ne će da ju full testiramo jer ju ne bi nitko pokrenuo na CQ64 {#}{#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

My 5 cents:

-što se tiče bete, hypea, datuma i svega oko nje...to je samo beta, ponašate se kao da izlazi kompletna igra.

-sys req..zdrava logika i solidno poznavanje hardwarea mi govori da će mi BF3 ići na high na novom 24'' monitoru koji namjeravam uzet.

Od ultre ionako ne patim.To želi, nek posegne u džep.Van toga, ako je fluidno i izgleda dobro, can't complain.

Inače, veselim se i beti i samoj igri, nadam se da ćemo se zabavljati timski tokom ove nadolazeće zime i to je manje više to.

Bring out your dead!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Svi koji razumiju njemački nek joinaju i poslušaju..

EDIT: I engleski pričaju..

Rekoh ljudima da pitaju tog Gammu (njemačkog CM) zašto ne dobijemo CQ 64 u beti, te da mi njegov odgovor prevedu jer to što mi on odgovori na njemačkom meni ne znači puno.

Ovo mi je neki dragi slušatelj napisao kao njegov prijevod:

<00:54:06> "kiwy"
: he said  they got to test  there where   the gunplay mode is   and the majority of player play rush ;o

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:55 (dreammaker).
14 godina
neaktivan

U potpunosti se slazem, klasicna teorija zavjere. :) Cuj SLI i Crossfire nekih 580 tamo........standardna prica, ici ce to i na konfama koje su tjerale BFBC2 siguran sam u to.Svi smo svjesni da cemo kad tad morati ubisti jos jednu grafu u Cross/SLI ili neku jacu zvijer uzeti, ali mislim da ovo nije taj revolucionarni prag.

15 godina
Battlefield 3

Planiram uzet Gainward GTX 570 GLH i ako mi na njoj nebude sve islo glatko... {#}

A nadam se da ce ici...

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

To konačno su objavili datum izlaska open bete 29.09

Traje do 10.10

Moj PC  
0 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka: