Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
diy_jova kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Nisam igrao OP Metro RUSH ali sam pročitao da će se na svakoj mapi moći igrati svaki mod.Ako je tako kako onda planiraju na OP Metro staviti conquest??E to mene zanima..jedino ako su ju dobrano povećali za CQ u što sumnjam.To će sigurno biti zastava jedna iza druge u liniji ko u BC2....FAIL

Ovako nekako:

Zastavice su definitivno pre blizu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Gledam vas i smijem se ko mali podmukli vilenjak {#} 

Nevjerojatno koliko su vas "iz-hype-ali" <-koja riječ, a?{#}  s tim BF-om... A ja čitam temu onako, ko da čitam dnevne novine... Ono, poker face, bez emocija...

A vi ste sad ovako:

Što je meni izmamilo osmijeh...

I sad zadnje 2 stranice samo bitchanje...

Ohladite malo, izađite van na buru...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma pr*im im mater,bas su oni teski ku*vini sinovi!Nisu normalni stavit istu mapu ko u alphi.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 16:52 (Angelx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
diy_jova kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Nisam igrao OP Metro RUSH ali sam pročitao da će se na svakoj mapi moći igrati svaki mod.Ako je tako kako onda planiraju na OP Metro staviti conquest??E to mene zanima..jedino ako su ju dobrano povećali za CQ u što sumnjam.To će sigurno biti zastava jedna iza druge u liniji ko u BC2....FAIL

Ovako nekako:

Zastavice su definitivno pre blizu.

ma to je samo odprilike kako bi mapa izgledala sa 64 igrača conquest.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja koji sam stari COD igrač i koji nisam igrao Alphu još mogu biti sretan sa ovakvim raspletom događaja.Mislim što da kažu BF2 veterani koji igraju samo CQ i koji su OP Metro izigrali do smrti.Oni imaju razloga da budu nesretni.

Ni meni se nebi dalo sve to ponovno-ista mapa isto sve samo malo poboljšana....

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Hmm.. Ocemo se sada sjetiti onoga sta sam napisao bio kad ce bit beta? I Zasto je kasnila?

Dali sam bio u pravu?

Evo vam i link nevjernici...

http://battlefieldo.com/bf3-pc-beta-ready-waiting-microsoft-sony/

Regarding the beta on PC, it is ready, but many require a beta preparations, DICE is working to accelerate these preparations with Microsoft and Sony. Once these are completed, the beta will begin.”– Kusa

Ekipa koja ima early acess ce igrat 27... :)  

P.s.-Da,najlakse je odmah popljuvat svakoga,pa tako i mene,jel?

Toliko o tome sta sam srao i lagao,jel tako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 17:30 (drahic).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi pretjerujete...

beta je tu samo da se pocne prilagodjavat na igru... vama i da su dali sve mape za betu nasli bi nacina da van bude malo...

Ne ocekujen nista posebno...cisto da vidim tempo i stil igre... o detaljima cu se brinit kad izadje igra...

digli ste igru na nenormalnu veliku granicu i zbog toga van je svaka sljedeca vijest fail.... budimo realni... igra nece bit savrsena... triba se pomirit sa tim i gledat pozitivne stvari...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma moze mod i zaključat temu do 29-tog... mislim da je sve rečeno...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Ne, prvo da ja pitam kako će mi radit igra...

Računa li se dvojezgreni i5 s 4 threada kao 2-jezgreni ili četverojezgreni procesor? Koliko ću FPS-a imat?

{#}

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
ranko091 kaže...

Računa li se dvojezgreni i5 s 4 threada kao 2-jezgreni ili četverojezgreni procesor? Koliko ću FPS-a imat?

{#}

Tvoj Galaxy S II ima dvojezgreni i5? {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 18:25 (roko121roko).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

29.9 ćemo svi moć igrat ili 2 dana kasnije za nas koji nemamo preorder?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
floks kaže...

29.9 ćemo svi moć igrat ili 2 dana kasnije za nas koji nemamo preorder?

Svi.

Early access je 27og.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
Battlefield 3

čekam sad nekoga da pita kaće beta...{#} 

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Kace beta?

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Šef kaže...
ranko091 kaže...

{#}

Tvoj Galaxy S II ima dvojezgreni i5?

Da.

A SGS3 će imat quad.

--------------------------------

Sutra bi trebao stići "update" za MojPC :)

15 godina
Šef kaže...
roko121roko kaže...
Šef kaže...
ranko091 kaže...

{#}

Tvoj Galaxy S II ima dvojezgreni i5?

Da.

A SGS3 će imat quad.

--------------------------------

Sutra bi trebao stići "update" za MojPC :)

kupio si novi smartphone?{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
Maxxy kaže...

Kace beta?

....

14 godina
neaktivan

Ako je recommended spec  za medium onda će to bit novi crysis...

15 godina
Battlefield 3

Oću ja moći na super ultra high sa svojom konfom? I 120 FPS? 

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

cek ako imam na orginu onda 25? 

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

Me no think so.

WHAT ARE THE DATES FOR THE BETA?

THE OPEN BETA STARTS SEPTEMBER 29TH ON XBOX 360, PLAYSTATION 3, AND PC. THOSE THAT HAVE ALREADY PRE-ORDERED THE PC DIGITAL DOWNLOAD VERSION OF BATTLEFIELD 3 THROUGH ORIGIN OR OWN THE LIMITED/TIER 1 EDITION OF MEDAL OF HONOR FOR XBOX 360, PLAYSTATION 3 OR PC, WILL HAVE EARLY ACCESS STARTING ON SEPTEMBER 27TH. THE OPEN BETA ENDS ON OCTOBER 10TH.

16 godina
Battlefield 3

Ma daj ajde GTX 560 na medium, ukoliko to ne optimiziraju do finalne verzije nek si sami j*bu majku....

Za pametne dečke koji stavljaju TD: Možete slobodno obrazložit zašto bi jedna igra koja je u razvoja toliko dugo trebala bi tako neoptimizirana ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 18:46 (perkoxcar).
Moj PC  
2 7 hvala 0
15 godina
HC for Life kaže...

Ako napravis preorder do 25-og ili ako vec imas preorder  imati ces betu 27-og sto je dva dana ranije od otvorene bete za sve ffs

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 18:45 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
Ma daj ajde GTX 560 na medium, ukoliko to ne optimiziraju do finalne verzije nek si sami j*bu majku....

I understand you rage, ali ako taj medium bude izgledao kao Bad Company 2 na max, onda je to u redu.

16 godina
Battlefield 3
Ako bude tako, mirna majka svima, ali uz tolike godine razvoja oni si to ne bih smjeli dopustiti.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
roko121roko kaže...
perkoxcar kaže...

I understand you rage, ali ako taj medium bude izgledao kao Bad Company 2 na max, onda je to u redu.

zašto bi bilo u redu ako ja sa GTX 460 igram Bad Company 2 na max,a sad bi mi kao trebala GTX 560 za Medium koja bi po tvome izgledala kao Bad Company na max,nema smisla po toj tvojoj priči.

Ali ne vjerujem da će biti toliko zahtjevna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Bolje da smo mi high nego grafika. {#}

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol, ja vjerujem da će sa HD6850/GTX 460 bez problema ić na high, bez AA(možda 2x).

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

Ma i na mojoj 5770 ce ic na med/high. Ne bojim se ja ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
roko121roko kaže...
perkoxcar kaže...

zašto bi bilo u redu ako ja sa GTX 460 igram Bad Company 2 na max,a sad bi mi kao trebala GTX 560 za Medium koja bi po tvome izgledala kao Bad Company na max,nema smisla po toj tvojoj priči.

Ali ne vjerujem da će biti toliko zahtjevna.

Nemam pojma, ja sam ionako samo igrao BC2 sa HD6950 i HD4890 - odnosno nemam pojma o nVidijinoj strani i snazi kartica {#}

Moja poanta je bila: ako igra izgleda dobro na medium, zašto plakati što ne možemo na ultra? Jer samo zato što igra izgleda dobro, ne znači da ne može bolje, makar to bilo dostupno samo ljudima s dubljim džepom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice