Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
HC for Life kaže...
cek jucer sam te pito mogu ja dobit ds2 pre order sam bf3 prije 6 dana ti si reko "ne" ??{#}

Gle,tko preordera do 19tog,taj odmah dobije Dead Space 2.

Ti si ga dobio jer si se išao plakat{#} na support.

Ma domi,nije važno,glavno da imaš igru i gotovo.Cjepidlačimo oko ničega.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
HC for Life kaže...
cek jucer sam te pito mogu ja dobit ds2 pre order sam bf3 prije 6 dana ti si reko "ne" ??{#}

Gle,tko preordera do 19tog,taj odmah dobije Dead Space 2.

Ti si ga dobio jer si se išao plakat{#} na support.

Ma domi,nije važno,glavno da imaš igru i gotovo.Cjepidlačimo oko ničega.

nisam plako samo sam copy paste sve kaj je danny napiso hahah

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

napravio sam pre order prije 2 dana :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kign kaže...
EZY-E kaže...

Have fun with 2 disks xbox XP

Ti shvacas da je na jednom dvd-u sp kampanja,a na drugom mp???

Ja sam samo napravio copy-paste komentara sa jutuba :P

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
Bitno da radi. Evo ja upravo skidam svoj DS2... Danny, hvala što si rekao da možemo plakati na supportu :) Riješio sam to u 2 minute.
Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

1:54

zvuči poznato?

11:50

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

1:54

zvuči poznato?

11:50

Ne bih smatrao da je tolika sličnost da ni jedan ni drugi slučaj nisu F16-ice...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bc2 nick: herdjuro
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Već je postano na prošloj stranici.

Btw.

Prednarudžbom Battlefielda 3 na Originu dobijate Dead Space 2.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=233&jumpto=2277095&sort=asc&view=flat

@thuglife

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=233&jumpto=2276361&sort=asc&view=flat

i to je postano na prošloj stranici

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 18:55 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
9 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

@roko121roko

Nisam ostao bez ideja već nisam programer da znam izrazit sve što fali ali ovo sve što sam naveo je 80% grafike, to što vecina ljudi ima površan doživljaj igre i ne vidi razliku nije moj problem. Imam Hdtv i znam kako igre izgledaju na 720p rezoluciji isto tako imam i 23" monitor i znam da je razlika neusporediva još ako k tome dodamo rezanje detalja na konzolama razlika u doživljaju i imerziji je dan i noć.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 19:40 (k1klop).
17 godina
neaktivan

Dajte pls stavite ovo na GameMasters kao vijest. Tek toliko da nam najveći troll na ovom forumu može pojasniti zašto je ova eksplozija s XBOXa zapravo kvalitetnija i bolje napravljena.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 22:52 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

@roko121roko

Nisam ostao bez ideja već nisam programer da znam izrazit sve što fali ali ovo sve što sam naveo je 80% grafike, to što vecina ljudi ima površan doživljaj igre i ne vidi razliku nije moj problem. Imam Hdtv i znam kako igre izgledaju na 720p rezoluciji isto tako imam i 23" monitor i znam da je razlika neusporediva još ako k tome dodamo rezanje detalja na konzolama razlika u doživljaju i imerziji je dan i noć.

Svejedno BF3 na konzolama ne izgleda jadno. Možeš ti baljezgati koliko god hoćeš, ali koliko ne podnosim PC hatere toliko ne podnosim i console hatere.

PC je puno superiourniji konzolama - no shit. Ali to ne znači da na konzolama izgleda prejadno. Teksture nisu ništa "zabluranije" od Bad Companyja 2 na PC-u. Hoćeš reći da BC2 na PC-u izgleda jadno???

Efekte pogledaj opet. "Itd..."

ZC_Someone kaže...

Dajte pls stavite ovo na GameMasters kao vijest. Tek toliko da nam da nam najveći troll na ovom forumu može pojasniti zašto je ova eksplozija s XBOXa zapravo kvalitetnija i bolje napravljena.

Pa da budemo precizni... Eksplozija na Xboxu je realističnija jer u stvarnosti eksplozije ne stvaraju ogromne vatrene lopte koje gutaju sve pred sobom nego upravo kao na Xboxu - samo oblak dima... {#}

Ali naravno da mi se više sviđa ona s PC-a {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da ode dosta ljudi ima (oprostite na izrazu), 'plava jaja'.

Igra nas je napalila a nismo još zaigrali pa svako malo neko napiše nekakvu nevezanu glupost ili se bakća oko nevažnih sitnica.

Easy...ne spamajmo temu sad još i s pc-console BF3 flejmom.

{#}

Bring out your dead!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Igra nas je napalila a nismo još zaigrali pa svako malo neko napiše nekakvu nevezanu glupost ili se bakća oko nevažnih sitnica.

{#}

točno tako ajmo se vratit na temu....koja je razlika između normalnog i limited edition-a?{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
forzzuk kaže...

{#}

točno tako ajmo se vratit na temu....koja je razlika između normalnog i limited edition-a?{#}

I kad izlazi BF3 uopće?

A kad smo već kod toga, i kad je Beta? Je li već bila?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 21:56 (roko121roko).
15 godina
roko121roko kaže...
luka94 kaže...
forzzuk kaže...

{#}

I kad izlazi BF3 uopće?

oće moj komp moć vrtit sve na maxxx maxxxeva?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
roko121roko kaže...
luka94 kaže...
forzzuk kaže...
(...)

oće moj komp moć vrtit sve na ma xxx ma xxx eva?

Kakve su to vulgarnosti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 22:00 (roko121roko).
15 godina
Battlefield 3

AJDE, NEMORATE POLA STRANICE NASPAMATI SAD! {#}

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

AJDE, NEMORATE POLA STRANICE NASPAMATI SAD! {#}

Šteta... baš smo mislili...

(upravo spamam {#})

@perkoxcar

EDIT: A baš vas je lako iznervirati... I love you all {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 22:28 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Pa da budemo precizni... Eksplozija na Xboxu je realističnija jer u stvarnosti eksplozije ne stvaraju ogromne vatrene lopte koje gutaju sve pred sobom nego upravo kao na Xboxu - samo oblak dima... {#}

Istina, ali na stranu to. Mislio sam samo s strane tehničke izvedbe :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Istina, ali na stranu to. Mislio sam samo s strane tehničke izvedbe :)

Samo malo trolam {#}

EDIT: Jeste li primijetili onaj komad nekakve krpe koju lik u BF3 na tenku nosi oko vrata? Te iste krpe nose neki od likova u Generation Killu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 23:07 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Jeste li primijetili onaj komad nekakve krpe koju lik u BF3 na tenku nosi oko vrata?

Ako nosi krpu oko vrata znači da je hrvatski plaćenik.

Mi smo to patentirali.

Squad Commander Squad Commander
14 godina
Battlefield 3

Znam da nije tema..

Ima li netko problema sa ulogiravanjem na ea live chat?

Mogu se ulogirat na ea profile i sve ostalo,samo ne na chat.

Kad upisem mail i pass,vidim connecting,i nakon toga kad bi se trebala pojavit stranica sa chatom,automatski me redirecta na stranu za log in. Kao da nisam nista upisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
culi eksplozija ne stvara plamen... Samo dim... Ccc zar ti nisi nikad nista dizao u zrak... ?
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
culi eksplozija ne stvara plamen... Samo dim... Ccc zar ti nisi nikad nista dizao u zrak... ?

Ah, staro dobro dizanje stvari u zrak... Good times.

15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Vidim da su na base hostu izvan zaliha što se tiče bf3, može savjet za neku sigurnu alternativu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Hmmm samo dim...neznam baš

15 godina
neaktivan
IfeCro kaže...
ceco22 kaže...

Hmmm samo dim...neznam baš

(...)

Ovisi...

samo premotaj na 1:03

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 12:58 (roko121roko).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice