Hahaha moram priznat da ti ova bila dobra ali nekako sam znao da nas zekiš jer i meni bi pala slična ideja da sam mod (da se malo trgnu ljudi).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tema se zatvara do konačnog izlaska Battlefielda 3!
* * *
Ovo je bila šala-mala, trajalo je samo 10 minuta - pa da vide oni koji se žale na moderatore kako to izgleda kad smo strogi i zločesti!
Ajde samo vi uživajte i dalje!
I sam jedva čekam BF3, pa vam ne zamjeram previše!
jezušek i marijica skoro me infarkt strefil.čika miro nemojte se više tak zaavat s nama,neko bu infarkt dobil
U 3 minute sam saznao da sam pao elektrotehniku i da je bf3 tema zaključana. Ovo otključavanje je tako bitno za moj živčani sustav da to nije za vjerovat :D
Ne mogu zamislit kakvi su to šokovi bili :D Je li možda nešto od pada živčanog sustava i razbijeno ? xD
Nisam mogao vjerovati, prije svega jer do igre ostalo još puno, a bilo mi je krivo jer završava i španska sapunica xD
@Miro - dobra šala :D
sad mi je krivo što nisam snimio sve one minuse koje sam (krvavom mukom) skupio
tope se sami od sebe...
Sad nabaci dvostruki preokret kao u sapunicama: zaključaj opet temu i otkrij da si sam sebi stric!
U 3 minute sam saznao da sam pao elektrotehniku i da je bf3 tema zaključana. Ovo otključavanje je tako bitno za moj živčani sustav da to nije za vjerovat :D
Ne mogu zamislit kakvi su to šokovi bili :D Je li možda nešto od pada živčanog sustava i razbijeno ? xD
Nije, nije. Sve je kakvo je bilo dok je život bio ljepši :D
Mislim da ću ja bit:
44 | Sve po malo ;) |
---|
Mislim da ću ja bit:
+1.
Jeste li se odlučili za klasu u BF3?
Mislim da ću ja bit......................
Ja ću bit professional Russian. Ili bar pola od njega...
Ja bi volio da ovaj sniper stave u igru. Pogedajte kalibar
S tim bi padati ne samo ljudi, nego i avione,helići pa čak i tenkovi
E to je jedan BFG...
E to je jedan BFG...
battlefield gamer?
E to je jedan BFG...
battlefield gamer?
Pretpostavljam da se šališ, ali budući da vjerojatno ima ljudi koji ne znaju što to znači;
Big Fucking Gun
E to je jedan BFG...
battlefield gamer?
Pretpostavljam da se šališ, ali budući da vjerojatno ima ljudi koji ne znaju što to znači;
Big Fucking Gun
naravno da se šalim
Tema se zatvara do konačnog izlaska Battlefielda 3!
* * *
Ovo je bila šala-mala, trajalo je samo 10 minuta - pa da vide oni koji se žale na moderatore kako to izgleda kad smo strogi i zločesti!
Ajde samo vi uživajte i dalje!
I sam jedva čekam BF3, pa vam ne zamjeram previše!
Mogu rec samo jedno
Mućko Đubre
izašla je i RO2,realnija od BF3,igrajte a nemojte samo glumit kako volite realne igre
http://www.bug.hr/master/vijesti/dostupna-instalacija-red-orchestra-2/110923.aspx
izašla je i RO2,realnija od BF3,igrajte a nemojte samo glumit kako volite realne igre
http://www.bug.hr/master/vijesti/dostupna-instalacija-red-orchestra-2/110923.aspx
Više sam fan modernog ratovanja, ali i mislio sam probat RO2. Hvala što si me sjetio
P.S. ne znam kako ćeš odredit' jel' glumimo ili ne? (jer ja trenutno igram PR A2 i PR BF2 ... moram priznat da se nije lako uhodat u A2 nakon onog prvoga...)
igra ima samo jednu manu:TO NIJE BATTLEFIELD :)
This week the Tokyo Games Show begins. According to the Exhibition map, it doesn’t look like there is a Electronic Arts or Battlefield 3 booth in site. We do know however that DICE’s Community Manager, Daniel Matros will be at the event. At this time we don’t know if anything new will be shown but with the drought of information leading up to the release of the Beta, hopefully we’ll see a new trailer or anything game play related.
Update: Thanks to Scott from PlanetBF, it looks as though Battlefield 3 will be located at the Sony PS3 Booth. Perhaps they will show the multiplayer component or stick with the PS3 Coop build we’ve seen at game conventions before hands. Here is the translated source.
We will keep you posted if there will be any streams or new information coming from the convention in Tokyo this year.
Jesi probao?
Naš kolega i suborac Hr_The_Butcher je igrao betu, kaže da ima više detalja na heliću u bfbc2 nego u cijeloj RO.
Igra je šuft..
Jesi probao pa da znaš?
Onda čkomi!
Jesi probao pa da znaš?
Onda čkomi!
Jesi ti probao da znaš?
GTFO!
Jesi probao pa da znaš?
Onda čkomi!
Jesi ti probao da znaš?
GTFO!
Jesi ti probao pa da znaš?
STFU!
Eo ga na opet
Nije ni Drahicev frend ni moj prijetelja iz Azarbejdžana, tj. od njegove sestre brat.
Nego bi ovo trebalo biti realno,vidiš i sam da traži neku lozinku kad klikneš na link.
Treba samo pogodit lozinku i to je to.
ovu sliku koju je pirat pokazao nije fake,nego je sa njemaćke ea-ove stranice