follow me je u 3d spotting?
Recimo, kad u BF2 stisneš Q otvori ti se izbornik i jedna od opcija je i naredba follow me.
follow me je u 3d spotting?
Recimo, kad u BF2 stisneš Q otvori ti se izbornik i jedna od opcija je i naredba follow me.
E to to te pitam, takva stvar je falila u BC2 jer se nitko nije obazirao dali ti treba ammo ili medic ili šta već.
Vidim da će mi BF3 samo zbog tih opcija bit bolji.
E to to te pitam, takva stvar je falila u BC2 jer se nitko nije obazirao dali ti treba ammo ili medic ili šta već.
Vidim da će mi BF3 samo zbog tih opcija bit bolji.
To za BF3 još uvijek nije potvrđeno. Navodno se još uvijek o tome raspravlja ali ja nekako ne vjerujem da ćemo to u BF3 vidjeti.
To je to uspio sam!
Na live chatu sam čekao 20 min.,došao na red i uspio.
Postao sam veteran!
Thanks to Fred!
To je to uspio sam!
Postao sam veteran!
Thanks to Fred!
to ti ništa ne znači,jer vjerojatno više neće dijeliti keyeve za Alphu,jer traje još samo dva dana.
Za thank you brze ga napisem nego kaj bum ga nasao u commo rosu.Bilo kaj da mi treba dodatno napises u chat i gotovo.
Za thank you brze ga napisem nego kaj bum ga nasao u commo rosu.Bilo kaj da mi treba dodatno napises u chat i gotovo.
Lol nemas sta da trazis, to ti postane automatizovana akcija kao mjenjanje s pistolja na pusku i obrnuto, velika je razlika kad nesto mozes uraditi za sekundu da uopce ne pustas mis iz ruke, i kada moras tipkati. . .
Fizički neizvedivo + ja osobno poruku u chatu rijetko skužim, gotovo nikad na vrijeme. Po meni velika prednost commo rosea je da ono što odabereš tvoj vojnik zapravo izgovori u igri pa suborci mogu čuti.
To je to uspio sam!
Postao sam veteran!
Thanks to Fred!
to ti ništa ne znači,jer vjerojatno više neće dijeliti keyeve za Alphu,jer traje još samo dva dana.
Pitao sam danas žensku na Live Chatu da li još djele key-eve i do kad traje Alpha...Rekla da još djele i da još nisu odredili datum kad se gasi Alpha.
To je to uspio sam!
Postao sam veteran!
Thanks to Fred!
Pitao sam danas žensku na Live Chatu da li još djele key-eve i do kad traje Alpha...Rekla da još djele i da još nisu odredili datum kad se gasi Alpha.
i jeli ti ga udjelila kojeg? ili ti njoj mozda?
To je to uspio sam!
Postao sam veteran!
Thanks to Fred!
i jeli ti ga udjelila kojeg? ili ti njoj mozda?
Ako misliš na key, nije mi ga dala
Trenutno je 1096 ljudi na BF3 alfa forumima zatražilo povratak commo rosea. Ako to ne vrate zbilja su šupci, totalni.
Da.
kako tak malo a jel dolazi beta odmah poslje nje
di je tebi beta, jos mjesec dana do nje.
kako tak malo a jel dolazi beta odmah poslje nje
Beta u 9om mjesecu.
Trenutno je 1096 ljudi na BF3 alfa forumima zatražilo povratak commo rosea. Ako to ne vrate zbilja su šupci, totalni.
Ne mogu vjerovat da se toliko nateže s tim commo rose i još nekim stvarima.
Ljudi ih preklinju,pišu peticije,otvaraju 50 novih istih tema i oni još razmišljaju???
Takve stvari bi trebale biti po defaultu.
U DICE-ovom timu ima ljudi koji su krivi za sve to,npr. da mi je samo znat koji je to genijalac
napravio onakve mape za BC2:V.
Od CQ mapa su samo igrive Phu bai valley i OP Hastings,a i tu bi se dalo naći puno mana u dizajnu....
Evo kako izgleda kad vas lik lupi defibom,ne dignete se odmah nego ostanete ležat i dobijete meni desno(vidi sliku)
E i danas sam uzeo dog tag Dannyu,sad što se mene tiće može alpha završit.
Cek malo!
Ostanete ležat i možete pucat iz pištolja dok ležite???Ako je tako onda će biti COD4 last stand all over again!
Ostanete ležat i možete pucat iz pištolja dok ležite???Ako je tako onda će biti COD4 last stand all over again!
Da ostaneš u ležećem položaju,ako stisneš space digneš se on dobije 100bodova i idete dalje.
Eto ga potvrđeno je.
Dogtagovi će se moći uzimati samo kad nekoga ubijete s animacijom, a animacija se pokreče tek kad nekoga s nožem ubijete s leđa (valjda i sastrane onda), ali nikako sprijeda.
Što znači da se više neće moći zatjerati u vas i knife-ati vas, a kamoli uzeti dog tag dok vi pucate po njemu.
To je stvarno dobro jer su se neki znali u BC2 zajerati među četvoricu samo da bi uzeli dogtag.
EDIT: ooops zaboravio link
U DICE-ovom timu ima ljudi koji su krivi za sve to,npr. da mi je samo znat koji je to genijalac
napravio onakve mape za BC2:V.
Od CQ mapa su samo igrive Phu bai valley i OP Hastings,a i tu bi se dalo naći puno mana u dizajnu....
Isti genijalac koji je radio mape za MoH :)
pirat danny na kojem serveru igrate?
alpha traje do ponedjeljka 1.8.
Ja sam alpha mužjak i ne treba mi BF3 da bi osjetio čari alphe.