93 dana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ma ta alfa se djeli kak se stigne, a i u zadnje vrijeme mi se cini da ea sve vise ekipe poziva u alfu samo da bi svi vidjeli kakva je igra i preorderali ju, ja sam dobio kod za alfu a em neam ni jednu igru na originu, bc2 na ps3-u mi je prva bf igra (39 rank pa znate otprilike kolko je sati ulozeno u igru), veteran status neznam niti dal imam jer posjedujem na ps3-u i 1943 bf tako da vam je to sve postala jedna velika navlakusa i nista ne garantira sigurno da ce vam poslat mail
znaci mogu i ja ocekivati mail iako na novom accu nemam ni jednu igru :)
ne kazem to, nego kazem da salju posve random jer poznajem jos troicu likova koji su dobili alfu a nemaju ni jednu igru na originu, vec igraju na ps3-u

mucka djubrad svi do jednog koji igrate alphu

Napokon
J*bi se . (Javi se s doživljajima nakon par odigranih sati).
Nakon mučkog igranja od 3h sam došao do ranka 4 :)
Na mojoj konfi ide od 40-58 FPSa.
Dao bi vam slikice al nesmijem :(
Nije to BF.
Nije to BF.
u to bi se i ostali htjeli uvjeriti :)
ali dečki dali ste u ea account settingsima stavili kvačicu da vam EA šalje mailove ili ne?
13 | pregedavate mail svakih 10 min |
---|---|
0 | svakih 1h |
2 | ne pregledavam |
0 | molim se + mail refresh |
5 | svejedno mi je... |
ali dečki dali ste u ea account settingsima stavili kvačicu da vam EA šalje mailove ili ne?
Naravno da jesmo.
mucka djubrad svi do jednog koji igrate alphu
Tako je! Sad sam se pretplatio na sve što su nudili i još čekam chat da mi daju veteran 8. Djubrad,meni nedaju,ja bi im bio najbolji tester!
Nije to BF.
Daj mi đir
Molim te!
Idem sad još malo rokat pa ću sutra napisat,neda mi se sad :)
Idem sad još malo rokat pa ću sutra napisat,neda mi se sad :)
poslije daj adolfu jer se uzrujao što nije dobio...
Da preko noći roka :)
Da preko noći roka :)
I meni molim te!
Daj mi đir,molim te!

Evo meni je gospodin Karl(moj imenjak) sa EA live Chata digao Veteran rank sa 1 na 8. Svaka čast za EA support team.
Da ne bude offtopic. Nigdje ne mogu naći datum do kada traje Alpha? Jesu uopće rekli do kada?
Frapsom.
Evo meni je gospodin Karl(moj imenjak) sa EA live Chata digao Veteran rank sa 1 na 8. Svaka čast za EA support team.
Da ne bude offtopic. Nigdje ne mogu naći datum do kada traje Alpha? Jesu uopće rekli do kada?
Evo i meni neki Fred digao veteran status

Tako i meni.