Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ija ću preorderat isto iako i je ovo prva Battlefield igra.

samo još razmišljam o običnom i o Limited edition jer su na base hostu cijene smiješno niske.

E da DICE traži Community managera pa ako netko ima volje :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 16:58 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Battlefield 3

A jesu li izašli neki screenshoti za warfre pack koji se dobiva uz BF3 limited edition? Mislim da znam za što ću dat novce jer  200kn nije malo.

kalko1212
14 godina
Battlefield 3

moze li mi netko dat link za alpha verziju download i za key ?

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
ProTeinZ kaže...

moze li mi netko dat link za alpha verziju download i za key ?

LOL ? Daj nebudi lijen i procitaj 10 strana unazad. Damn...

Ako sad kupim MOH LE,dali cu imat pristup BETI BF3 ili imaju odredeno vrijeme do kad se mora kupit MOH da bi mogao betu igrat?

16 godina
moderator
Battlefield 3

Ovak nešto kao na slici bi bilo dobro,iako i da ostane ovak kao sad u alphi meni isto ok.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
3d spotting ftw.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

DICE's reaction to BF3 alpha leak{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 19:43 (pirat).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovak nešto kao na slici bi bilo dobro,iako i da ostane ovak kao sad u alphi meni isto ok.

Isuse buraz, imam bounera.

Ak ovo stave idem u DICE nekom podudlat, majkemi.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Isuse buraz, imam bounera.

Ak ovo stave idem u DICE nekom podudlat, majkemi.

Hehe,lijepo je to lik napravio.Neka samo ovi iz DICEa naprave copy/paste toga i bit će supač.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
davidri kaže...

Taj lik je sr*o naveliko po CGu da je to oružje napravljeno samo da bi njubovi mogli nekoga ubiti, a u svakom njegovom videu koji pogledam svako malo spama s rocket launcherom. Valjda još jedan od onih koje te odmah nazivaju njubom kad ga ubiješ s RPGom, ali kad on to radi onda je to OK. Ne sviđaju mi se takvi ser**ori.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 1:44 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, po ovim videima se vidi da lik igra ko pussy. Ovo pucanje s rpg po ljudima mi je malo apsurdno kolko znam u codu je to zabranjeno i rezultira kickom sa svakog normalnog servera.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Da, po ovim videima se vidi da lik igra ko pussy. Ovo pucanje s rpg po ljudima mi je malo apsurdno kolko znam u codu je to zabranjeno i rezultira kickom sa svakog normalnog servera.

Nije BF CoD. Potpuno su različita pravila.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Battlefield 3

i dalje ce bit nubova koji ce koristit tu bazuku {#}

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Ljudi koji to brane su frustrirane pi*kice koje ne znaju igrati. Ako je oružje u igri, tu je da se koristi a ne da stoji. Tko to ne može probaviti možda je bolje da ne igra.

16 godina
Ako sam dobar s tubom,jesam li n00b?? :-P
16 godina
Arabarran kaže...
Ako sam dobar s tubom,jesam li n00b?? :-P

Naravno da jesi. Još si i MUČKO ĐUBR* {#}

15 godina
Danny_HR kaže...
k1klop kaže...

Ljudi koji to brane su frustrirane pi*kice koje ne znaju igrati. Ako je oružje u igri, tu je da se koristi a ne da stoji. Tko to ne može probaviti možda je bolje da ne igra.

Tocno tako. Zato mi se odavno zgadila zajednica od coda. Sjecam se jos davno kad sam igrao stare nastavke tipa cod 4 pa razna pravila ne smijes rpg,ne smijes p90, ne smije me ubit :)

Zato se nadam ako budem igro bf3, a najvjerovatnije hocu, nadam se da nece biti takvih zabrana.

Mislim ako su vec to u igru stavili s nekim razlogom i logikom zasto bi meni netko branio to koristit ili sto je najjace od neke mlade generacije odmah vrjedanje i sl.

Nista protiv mladih no dobio sam dojam da ce ovaj "bf3" povuci puno mlade generacije i poprilican dio cod fanova. Sto je za mene veliki minus. I briga sta ce mi netko reci da i tamo ima normalnih i kulturnih igraca. Mozda i ima, ali to je velika manjina.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
Battlefield 3

oooo pa ok jeste to igra ali ratna igra... i kad igras igru covjek se uzivi, pa ja kad ostanem bez metaka ne da bi ga pogodio cg-om ili rpgom nego bi ga i stolicom i kamenjem gadjao i svim ostalim sto mi dodje pod ruku... ej to ko kad se djeca potuku i ovaj vice nema nogama nema nogama, ma imaaa :)

hmmm...

2 0 hvala 0
16 godina
thechosenfreak kaže...
Danny_HR kaže...
k1klop kaže...

Tocno tako. Zato mi se odavno zgadila zajednica od coda. Sjecam se jos davno kad sam igrao stare nastavke tipa cod 4 pa razna pravila ne smijes rpg,ne smijes p90, ne smije me ubit :)

Zato se nadam ako budem igro bf3, a najvjerovatnije hocu, nadam se da nece biti takvih zabrana.

Mislim ako su vec to u igru stavili s nekim razlogom i logikom zasto bi meni netko branio to koristit ili sto je najjace od neke mlade generacije odmah vrjedanje i sl.

Nista protiv mladih no dobio sam dojam da ce ovaj "bf3" povuci puno mlade generacije i poprilican dio cod fanova. Sto je za mene veliki minus. I briga sta ce mi netko reci da i tamo ima normalnih i kulturnih igraca. Mozda i ima, ali to je velika manjina.

Ako bude (nadam se da hoće) BUG BF3 server, onda se ne moraš bojati da će ti biti išta zabranjeno.... {#}

17 godina
neaktivan
Dapače, molit ćeš nas da zabranimo bejsrejp kolko ćemo ja i pirat visit po protivničkim bazama. :)
15 godina
Battlefield 3

"Swedish designed 84mm man-portable Recoilless Rifle. Ideal for "bunker busting" and anti-personnel applications, the "Carl G" is less suited against armor where other more modern weapon systems excel. It is also tracer dart ready for increased first hit accuracy."

to pise u opisu cg-a u bc2. tko se buni kad ga ubiju cg-om je plačljiva curica.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Zabrane su za curice! Nema većeg gušta kad netko počne plakati da si cg noob,pa onda još pojačaš dozu :-D
Kako je bilo na jednom AA serveru,mapa bridge "spam allowed,learn to avoid it"
16 godina

kad su iksici igrali s nama na bugovom serveru,onda su bili svi do jednog medici...a koji je lijek za to?

jedna do dvije doze carl gustava u guzu,svakih 2-3 minute i infekcija prolazi{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Zabrane su za curice! Nema većeg gušta kad netko počne plakati da si cg noob,pa onda još pojačaš dozu :-D
Kako je bilo na jednom AA serveru,mapa bridge "spam allowed,learn to avoid it"

Ono što je apsurdno sa CG je kad te stepe sa par metara..

U takvim slučajevima bi trebao i killer biti ozlijeđen..

16 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

kad su iksici igrali s nama na bugovom serveru,onda su bili svi do jednog medici...a koji je lijek za to?

jedna do dvije doze carl gustava u guzu,svakih 2-3 minute i infekcija prolazi{#}

nisu samo oni... ima VAS jos ;)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Battlefield 3
kad vec spominjemo cod i zabrane moram reci da je u codu to nuzno. Prvenstveno zbog loseg balansa samog proizvodaca pa onda i noobova koji su skloni koristiti svaki bug i glich da bi imali koji kill vise. Isto tako ima mapa koje su velicine pola nogometnog igralista sa 18 igraca. Pa mozete zamislit sta bi to bilo kada bi se svi hvatali GL, RPG. Zato ne vidim problem kada admini na neki nacin zabranama pokusavaju dohvatiti idealan balans. Al dobro to je cod. Al u BF je to druga prica. Isto tako koliko sam procito vjerojatno ce se u BF3 moci odrediti level destrukcije. Sto je isto ok, sve sto moze popraviti balans i igrivost svakako pozdravljam.

2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ćekajte nije mi jasno jel se ova pre alpha već moze skinut i ispprobat?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze al se nemre isprobat.,

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ćekajte nije mi jasno jel se ova pre alpha već moze skinut i ispprobat?

Ne može, nju su dobili samo odabrani korisnici, i ne smiju puštati nikakve javne screenshotove, video isječke, iako se sada toga već može dosta naći, ali vrlo lako im EA može banati cijeli account.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice