- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj reci kako si upo jer svi žele
Danny ti si jedno đubre!!!!!!!!!!
Vele ljudi da se bolje rodit bez ku*ca nego bez sreće. jer ak je imas izrastao ti bude!!!
pa kakoooo????????????????
I oćes postat kakve natuknice ili si stvarno takav mućki đubar?
Lik jos nema ni jedne igre na profilu lol
kako si usao covjece?
Užitak igranja BF-a u potpunosti ovisi o kontaktu s ekipom, a kak nitko od "bližnjih" nema alfu malo dosadi nakon 2-3 runde.
Igrao sam oko 2,5 sata, sad pauza pa kasnije opet.
A i bacam feedback EA-u, znaš, i to je bitan dio alfa testa. :)
Danny uvijek nesto dobije.
Dobio je kad su se dijelile igre na steamu(top 10 wishlist), dobio je puno puta u bc2 ingame ako cemo suditi po komentarima u temi(if you know what i mean) pa sad ovo.
A siguran sam da je jos mnogo toga dobio.
LUCKY BASTARD
I WILL MAKE SUICIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oću igrat alpha battlefiled 3
Danny ti si jedno đubre!!!!!!!!!!
Vele ljudi da se bolje rodit bez ku*ca nego bez sreće. jer ak je imas izrastao ti bude!!!
pa kakoooo????????????????
I oćes postat kakve natuknice ili si stvarno takav mućki đubar?
pa jesam ti napisao sta je rekao.
on osobno ne smije nista komentirat javno ;)
Danny_HR jel ima kakav oblik squad managment,tj da možeš izbaciti ekipu iz squada ili promjeniti ime squada kao u BF 2
Dobio je kad su se dijelile igre na steamu(top 10 wishlist), dobio je puno puta u bc2 ingame ako cemo suditi po komentarima u temi(if you know what i mean) pa sad ovo.
LUCKY BASTARD
Dobiva on i nesto drugo, i to redovito
Nisam to ja bio dobio već Doxy.
:=)
---
LUCKY BASTARD
A čuj, imam oko 13-14 EA igara, i bolje im je da su mi poslali ovo. Pas masters.
Samo od Pirata.
Samo od Pirata.
Zelimo i mi malo.
I BF3 i Pirata
Danny koju graficku imas?Kolki ti je avg fps?
Pogle mu njegov PC.
Pogle mu ti,pise ucitavanje jer je namjerno stavio ucitavanje pod opis.
Mislim da je ko danny-a isto ati 5850 i da ima intel i5 760
Makje ti ovo izgleda predobro. Al ovo je vise infantry based mapa, ocu vidjet jetove, tenkove, helice!
Jel se zna koji budu avioni u igri?
Sad me samo trta da nas ovaj frajer s base hosta ne za*ebe, a imam neki predosjećaj da hoće :(
(npr. dat obicnu verziju umjesto limited edition)
Makje ti ovo izgleda predobro. Al ovo je vise infantry based mapa, ocu vidjet jetove, tenkove, helice!
Jel se zna koji budu avioni u igri?
Sad me samo trta da nas ovaj frajer s base hosta ne za*ebe, a imam neki predosjećaj da hoće :(
(npr. dat obicnu verziju umjesto limited edition)
A ja oću vidjet jesu li moje dvije ljubavi tamo AH-6 i Mi-24 HIND bilo bi dobro da na Mi-24 Hind stave Rocket Lanchere na krila jer je takav u stvarnosti
A ja oću vidjet jesu li moje dvije ljubavi tamo AH-6 i Mi-24 HIND bilo bi dobro da na Mi-24 Hind stave Rocket Lanchere na krila jer je takav u stvarnost
Da, AT6 mislim da su rakete. Ali bez obzira na broj daju gotovo 2x puta manji učinak nego AT4 Launcher.
ALi Mi-24 HIND bez tih raketa na krilima je kao UH-64 blackhawk bez minigun-a to je glupo jer ako to ne stave u MP onda nitko neće uzimat Mi-24 HIND kao u BC2. U BC2 singleplayer su Mi-24 HIND imali te rakete ali u MP nemaju
Al u Hind stanu 3 lika i jedan iza popravlja što je odlično.
Al u Hind stanu 3 lika i jedan iza popravlja što je odlično.
Može potrpati 10-ak vojnika iza sigurno (u stvarnosti). Prilično je dobar u borbama, nekad je bio i vrlo nadmoćan u odnosu na konkurenciju.
Al u Hind stanu 3 lika i jedan iza popravljašto je odlično.
e TO se nadam da će izbacit.
Koliko je retardirano da se heli popravlja u letu i to sa nekim malin black&decker sranjem?
A mogli su to patchat do sad milijun puta,kao da neznaju da je bug...
Mislim,stvarno je ruganje kad je dobar pilot,gunneri,smoke i repair.
Najbliže legalnom cheatanju šta možeš doći u igri i to treba ubuduće lagano kalati.
Edit:
ne mislim da fizički ibace stražnji transport dio nego to popravljanje u letu
Malo je u igri to ne realno ali i Mi-24 HIND i dans je SVEMOĆAN!!!
AKo stave te rakete na Mi-24 HIND onda će biti veoma popularan u BF3 MP a ja ću ga stalno voziti.