Vjerojatno ce uskoro i kljuceve lockat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da neće prije nego izađe BF3.
Ja sam uzeo kod onog lika "basehost",a on nabavlja iz rusije ključeve.
Iako sam već napomenuo tom liku da ne želim nikakav ruski key,al nikad neznaš.
Iskreno, ja za 30-40 kn više ne bih se zezao nego uzeo na game.co.ukšto je 100% sigurno.
Na game.co.uk = Oko 270kn
Base Host = 235kn
Iskreno, ja za 30-40 kn više ne bih se zezao nego uzeo na game.co.ukšto je 100% sigurno.
Na game.co.uk = Oko 270kn
Base Host = 235kn
Ja sam LE platio 320 na zavviju :)=

Ja Crysis s BH nisam mogao regati na Origin pa... uzeo za 50€ s Origina PWP + BtK paket.
Na to i mislim, nešto tipa kao što je bio slučaj s CoD:BO. S tim da ja mislim da će EA imati još strožu politiku u vezi toga jer su i izdavači igre i vlasnici servisa za prodaju (Origina). Pa su samim time u direktnoj kontroli svega. Što nije slučaj s Activisionom i Steam-om.
A čuj i Homefront key s g2playa je ruski pa svejedno sve šljaka na Steamu i nema problema s jezikom ko s npr. CoD-om. Pitanje je samo kako će se postaviti EA prema tome.
ovako je izgledao Vietnam key za BC2 od Basehost-a. Bio sam narucio 5 komada, i 2-3 nisu htjeli aktivirati putem in-game, pa sam bio kontaktirao support i sve je onda radilo kako spada i bili su sami priznali gresku da nesto nije bilo u redu oko aktivacije.
naravno key je prekriven ;)
Ja čekam do zadnjeg tjedna u slučaju da se pojavi na Steamu (sa svim bonusima naravno), ako ne - Origin bejbe. Ovi alternativni, potencijalno problematični načini me ne zanimaju.
Ja čekam do zadnjeg tjedna u slučaju da se pojavi na Steamu (sa svim bonusima naravno), ako ne - Origin bejbe. Ovi alternativni, potencijalno problematični načini me ne zanimaju.
Ima se može se..
Ja na BaseHost više ne uzimam,jednom su me zajebali i više nikad kod njih.
Ja na BaseHost više ne uzimam,jednom su me zajebali i više nikad kod njih.
šta se desilo??
Ma u vezi Black Ops-a,key-evi su kasnili 5 dana,a na kraju ih nismo dobili i još smo morali čekati tjedan i pol da dobijemo novce nazad,ali kad razmislim,drago mi je što su me zajebali baš za tu igru. Ali nevjerujem da će se to opet dogoditi.
Planiram preorder napraviti i nadam se da se to nebude desilo sa BF3.
Čovjeku se jednom desilo i odmah je promijenio dobavljača... Uostalom dobili ste novce natrag. Ja sam nekoliko igara na BH uzeo i nije nikad bilo problema, tvrditi da je to nesigurna metoda zbog tog jednog puta je stvarno smiješno...

Čovjeku se jednom desilo i odmah je promijenio dobavljača... Uostalom dobili ste novce natrag. Ja sam nekoliko igara na BH uzeo i nije nikad bilo problema, tvrditi da je to nesigurna metoda zbog tog jednog puta je stvarno smiješno...
+ k tome ima solidne cijene i da se sve dogovoriti.
- Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2.
- Recoil is really hard and needs to get used to.
- The closed betatest for MoH owners will be held but no word on date yet.
- There will be ingame VOIP.
- The anticheat system is PunkBuster.
- There are three slots for weapon customization.
- Character customization will be up but no word on details.
- BF3 will be greatly optimized. DICE is willing to optimize it for all platforms and hardware.
- System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable.
- The feeling of BF3 is truly different. It`s not BF2 and not BFBC2.
- BF3 will be highly cybersports-oriented.
- There`s no final decision about commo-rose at DICE.
- There`s closed area at DICE office where people work on unannounced project ;) .
- Battlelog is a web-application for BF3.
Jedva cekam
F*ck yeah, 100 strana
EDIT- Ipak nije 100 strana
Poslao sam BaseHostu poruku vezanu uz regijsku blokadu za BF3.
Evo copy/pasteat cu vam odgovor:
Tocno, samo spekulacije i nista vise :) EA nije jos nikad na nijednu igru stavio regijsku blokadu pa tako vjerojatno nece ni na ovu. Kontaktirali smo EA Support i sam je agent rekao da igra jos nije izasla i da ne moze reci dali ce tako biti. Naravno, Vi mozete traziti povrat novca kada god zazelite :)
Naruceno!!! Battlefield ftw :D
- Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2.
- Recoil is really hard and needs to get used to.
- The closed betatest for MoH owners will be held but no word on date yet.
- There will be ingame VOIP.
- The anticheat system is PunkBuster.
- There are three slots for weapon customization.
- Character customization will be up but no word on details.
- BF3 will be greatly optimized. DICE is willing to optimize it for all platforms and hardware.
- System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable.
- The feeling of BF3 is truly different. It`s not BF2 and not BFBC2.
- BF3 will be highly cybersports-oriented.
- There`s no final decision about commo-rose at DICE.
- There`s closed area at DICE office where people work on unannounced project ;) .
- Battlelog is a web-application for BF3.
Zadovoljan sam, čak i PB-om.
ovo ce bit igra stoljeca xD jedva cekammmmm
Nekome su bili prstići brži od pameti.
Evo što je rekao lik u vez PB...
during our conversation, Eugene mentioned PunkBuster, as a possible anti-cheat system, as immediately the news spread around the world. Unfortunately, many friendly Web sites that was seen as an official statement
during our conversation, Eugene mentioned PunkBuster, as a possible anti-cheat system, as immediately the news spread around the world. Unfortunately, many friendly Web sites that was seen as an official statement
Za očekivati je da će na kraju ipak i biti PB, jer Battlefield skoro cijeli serial koristi PB kao anti-cheat zaštitu.
Ma meni se PB zgadio nakon BC2. I prije sam imao problema zbog njega ali ništa preozbiljno. A BC2 nisam mogao jedno vrijeme normalno igrati jer mi se komp cijelo vrijeme smrzavao zbog dobro poznatog konflikta između PBa i realtek zvučnih drivera. Najgore od svega je što se masa ljudi na to žalila a kolko ja znam taj problem još uvijek nije ispravljen.