- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neće bit BF3 na steamu(bar za sad ništa od toga)...LINK
zakaj bi dali betu na stemu a ne full igru?
e kaj prica frend na ts da je kao cito na bf3 forumu da ce smanjit dosta destrukciju? jel to istina? ak smanje onda ce bit co cod..
Reci frendu da ne serucka gluposti, destrukcija će biti još veća.
e kaj prica frend na ts da je kao cito na bf3 forumu da ce smanjit dosta destrukciju? jel to istina? ak smanje onda ce bit co cod..
Ja sam isto čito,ugl. neće se zgrade rušiti kao u BC2 ali će se moći razvaliti puno više stvari tj. bolji microdestruction
vjerojatno iz razloga što bi pored helića,tenkova,aviona i ostalog naoružanja mapa za 2min bila potpuno sravnjena što bi bilo FAIL
Ja sam isto čito,ugl. neće se zgrade rušiti kao u BC2 ali će se moći razvaliti puno više stvari tj. bolji microdestruction
vjerojatno iz razloga što bi pored helića,tenkova,aviona i ostalog naoružanja mapa za 2min bila potpuno sravnjena što bi bilo FAIL
Istina, pogotovo na urbanim mapama. To se da zaključiti i iz intervjua o Back to Karkand mapama. Naglasili su da će implementirati destrukciju na Karkand ali da također moraju zadržati stari gameflow. Što bi vjerojatno značilo da će se vanjski zidovi moći uništavati, ali se neboderi ipak ne će moći srušiti. Dok na nekim otvorenijim mapama s manjim zgradama vjerojatno još uvijek možemo očekivati rušenje. Recimo vjerujem da će se one kućice na Wake Islandu moći srušiti.
Reci frendu da ne serucka gluposti, destrukcija će biti još veća.
Zapravo je istina da će biti manja, rušit će se samo fasade i manje građevine.
Meni je to bezveze.
Kad već imaju to, neka iskoriste, ili da barem stave u opcije pri podešavanju servera razinu destrukcije koja je moguća.
Pa i u BCu imamo svo to naoružanje osim aviona pa 80% mape ostane netaknuto...
Pa i u BCu imamo svo to naoružanje osim aviona pa 80% mape ostane netaknuto...
Kako koja runda,sve ovisi,ja se ponekad znam naći na serverima na kojima skoro sve bude srušeno pri kraju meča.Pogotovo kod dužih partija,a da ne kažem na 1000 ticket serverima
@Danny i ostali: Po mom mišljenju, i nije potrebna pretjerana destrukcija u BF3 (ako se sve ruši kao kula od karata ne znači ujedno da je to i realno). Dovoljno je da se može razrušiti manji do srednje veliki objekti i da to bude grafički i animacijski usavršeno. U Vietnam ekspanzij su malo smanjili destrukciju i zahtjevi su drastično pali, tako da treba i misliti na perfomanse igre. Dovoljna je taman ono osrednja destrukcija - Znači da destrukciju imaju manji objekti po gradu, a razrušavanje kuća po meni i nije toliko bitno za gameplay. Ili da naprave da količinu destrukcije može određivati server, kao što je to napravljeno u Crysis Warsu (DX10 serveri imaju destrukciju).
Meni je recimo destrukcija u BC2 svidjela u SP kampanji, ali kada sam prešao na MP ta destrukcija da uništavam kuću na komade mi nikad nije pala na pamet. Ali, opet ja sam više Rifle-man, nego Crewman, pa eto ono možda nisam u pravu.:)
Sasvim OK Zahtjevi - S obzirom da u 99% slučajeva preporučena konfiguracija odgovara High detaljima (Ne i Very High + AA!) to je sasvim OK. GTX 460 i HD 6850 koštaju po 1000 kuna, a Quad Core valjda ima danas svaki žešči gamer kao i 4GB RAM-a. U inozemstvu je to još jeftinije pa njima ti zahtjevi i izgledaju sasvim normalni.
A što se tiče o odluke o Steamu, neznam ja bih još pričekao dali je to 100%. Na Steamu je veliki dio tržišta i to vrlo dobro znaju.
Sasvim OK Zahtjevi - S obzirom da u 99% slučajeva preporučena konfiguracija odgovara High detaljima (Ne i Very High + AA!) to je sasvim OK. GTX 460 i HD 6850 koštaju po 1000 kuna, a Quad Core valjda ima danas svaki žešči gamer kao i 4GB RAM-a. U inozemstvu je to još jeftinije pa njima ti zahtjevi i izgledaju sasvim normalni.
A što se tiče o odluke o Steamu, neznam ja bih još pričekao dali je to 100%. Na Steamu je veliki dio tržišta i to vrlo dobro znaju.
Mislim, meni je svejedno, ja sam prek steam-a kupio BC2 pack zato jer je bio na popustu, a ovakom nebi nikad, jer prek EADM-a (origin mi je bezvezni naziv :-)) možeš nabaviti za PUNO,PUNO manju cijenu. Na steamu bi bila cijena 50€, a prek base host-a 159kn (+ može se dobiti neki popust na kolicinu), ako govorimo o obicnim verzijama. Računica je 200 kn u džepu što nisu male pare. A meni je svejedno jel prek steam ili EADM-a, jer nemam 5-6 servera prek kojih imam igre, da bi se pogubio u tome.
Mislim, meni je svejedno, ja sam prek steam-a kupio BC2 pack zato jer je bio na popustu, a ovakom nebi nikad, jer prek EADM-a (origin mi je bezvezni naziv :-)) možeš nabaviti za PUNO,PUNO manju cijenu. Na steamu bi bila cijena 50€, a prek base host-a 159kn ako govorimo o obicnim verzijama. Računica je 200 kn u džepu što nisu male pare. A meni je svejedno jel prek steam ili EADM-a, jer nemam 5-6 servera prek kojih imam igre, da bi se pogubio u tome.
Kada kupiš preko nekog servisa cd key, nisi kupio preko Origina/EADM. Već si registrirao svoju kopiju na taj servis. Isto kada kupiš retail key i aktiviraš ga na steam. Nisi ga kupio preko steama nego aktivirao na taj servis. I origin/EADM ima isto ogromne cijene jednake Steamu. I cijene određuje developer/izdavač a ne Steam.
Mislim, meni je svejedno, ja sam prek steam-a kupio BC2 pack zato jer je bio na popustu, a ovakom nebi nikad, jer prek EADM-a (origin mi je bezvezni naziv :-)) možeš nabaviti za PUNO,PUNO manju cijenu. Na steamu bi bila cijena 50€, a prek base host-a 159kn ako govorimo o obicnim verzijama. Računica je 200 kn u džepu što nisu male pare. A meni je svejedno jel prek steam ili EADM-a, jer nemam 5-6 servera prek kojih imam igre, da bi se pogubio u tome.
Kada kupiš preko nekog servisa cd key, nisi kupio preko Origina/EADM. Već si registrirao svoju kopiju na taj servis. Isto kada kupiš retail key i aktiviraš ga na steam. Nisi ga kupio preko steama nego aktivirao na taj servis. I origin/EADM ima isto ogromne cijene jednake Steamu. I cijene određuje developer/izdavač a ne Steam.
Kad gledas EA-ove igre, ima ih i na steamu i na EADM-u. Ti na steamu platis 350 kn za npr. BF3 sad, i ces ju imati samo "na papiru" jer ćeš morati kreirati EADM acc i aktivirati preko njega i logirati, tako da je to po meni bezveze potrošeni novac. Nigdje nećeš vidjeti da se prodaje u dig. obliku key za steam, nego za EADM. Na steamu će ostati da cijena od 50€ do kad će biti neka akcija ili dok oni sami ne smanje cijenu ( Teško da će biti ispod 50€ igra, i to battlefield naslov ;-)), dok key za EADM na nekog serveru za prodaju keyeva, cijena padne nakon 1-2 tjedna nakon izlaska i to na 120kn. Pa te ja pitam gdje ćeš kupiti, osim ako nisi neki tip koji hoće "sve" na steamu a ustvari mora imati EADM acc ;-)
sta je nakraju bolje imati steam ili EA?
EADM acc ne postoji. Postoji EA acc, koji služi za sve EA igre, neovisno o servisu na kojem kupiš igru. Igrom slučaja se od nedavno sve EA igre mogu aktivirati na Originu (ex EADM), pa od tuda privid da kupuješ EADM keyeve.
U stvarnosti kupuješ retail keyeve.
U stvarnosti kupuješ retail keyeve.
Ovisi. Ja imam u retail izdanju Mass Effect, Crysis i nemogu ih na Origin aktivirati. Dok g2play uredno prodaje keyeve istih igara koji se mogu aktivirati na Origin.
@null: Pa ja ti samo govorim da su cijene na EA Online Store-u jednako visoke kao i na Steamu. Regularno na steamu košta BFBC2 39.99E, a na Originu isto. I ista je cijena i za BF2 Complete... I to što moraš napraviti EA account i registrirati igru iako si kupio na Steamu je normalna stvar. Imaš hrpetinu igara koje koriste recimo Steam kao API (Steamworks) pa iako ih kupiš u retail pakovanju moraš ih obavezno regati na Steam account i koristiti ga za igranje (Zadnja dva COD-a, sve Valve-ove igre, itd.).
...jer prek EADM-a (origin mi je bezvezni naziv :-)) možeš nabaviti za PUNO,PUNO manju cijenu. Na steamu bi bila cijena 50€, a prek base host-a 159kn (+ može se dobiti neki popust na kolicinu),...
Čekaj samo da Orgin zbilja zaživi i da igre počnu zbilja biti ekskluzive koje se mogu samo na Originu kupiti. Pa kad još uključe i nekakav regional lock (kao što je to i Activision počeo raditi) da ne gube zaradu jer svi kupuju jeftine ruske ključeve. Plakat će mnogi za Steamom i njegovim akcijama :P
Na originu je sada BF3 updatan na limited edition sa Back to Karkland i PWP..
Meni ne otvara...
Šta je već najavljen Cod 15?
tek sad sam skuzio... nema crnaca. :/ iako onaj recon mi malo lici na azijata nekog.. malo benettona nebi skodilo : assault - neki talijan (ili indijac), recon - azijat, support - redneck, engineer - crnjo
Simpatična analiza prikazanih modela klasa:
Ajmo potpisati peticiju da medic bude zenska.
Ajmo potpisati peticiju da medic bude zenska.
Neizvedivo :)