Hihi, S&D BF style, može. Ali nije kopija skroz, ne nije/s.
Ma ja samo conquest derem. Ovi ostali modovi meni nije battlefield. Rush sam stalno igrao u doba BC2, i malo BF3.
Imamo hrvaticu u slijedećem BFu?
Nadam se da ovo ne znači da će i dalje biti specijalisti..
I odkud im ime Rozonda??
https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1dn28dt/casting_call_for_battlefield_7/
Imamo hrvaticu u slijedećem BFu?
Nadam se da ovo ne znači da će i dalje biti specijalisti..
I odkud im ime Rozonda??
https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1dn28dt/casting_call_for_battlefield_7/
Ko kaže da je Hrvatica. Rozonda je staro bosansko ime.
Kad je čuješ AJDE BA DAJ TE MUNICIJE ŠTA'S SE STISKO
Super mi ovo zvuči. Sigurnim koracima nastavljaju istim smjerom da ovo bude BF još bolji od prethodnog
Ma šta nije jasno to je naša Roza. Pa kad joj nabace oblekicu i ubace još neke non binary trans gender koji će pucat bez recoilless.
Ovaj EA app me svaki dan sve više iznenađuje
To je postalo normalno i ne može bez toga.Blaženi origin.
Instalirao nakon što su došla sva ta poboljšanja...da je ovakav izašao, s bf3 mapama i sa svime, vrijedio bi, ne poštenog nasatvka, ali barem dok se čeka nešto bolje.
Ali kolioko im je trebalo da ga dovedu do donekle igrive igre...al dobro, tu je hawk ops pa će preuzet to, a bf kao takav, može u naftalin.
Eto sad kad je Andrew Wilson rekao da je BF 2025 najambicijozniji projekt. Svi sad možemo mirno spavati i prednaručiti igru
Eto sad kad je Andrew Wilson rekao da je BF 2025 najambicijozniji projekt. Svi sad možemo mirno spavati i prednaručiti igru
https://www.tweaktown.com/news/99681/ea-ceo-says-next-battlefield-game-is-one-of-the-most-ambitious-projects-in-our-history/index.html
Njima je ambiciozno uradit jednu novu mapu za ovaj bf dok im je cijela igra malo preambiciozno.
Ako ništa drugo, bar znamo da će im traileri biti odlični
Ako i ti likovi ne odu iz DICE-a
neče se kupit jer neče ni biti novog
srećom je delta džaba
Ako nekim čudom BF 2025 ispdane dobro, normalno da ćemo je svi kupiti.
Kako trenutačno stvari stoje sve više miriše da če biti još jedan flop.
Puno govori stanje DICE-a kada ti 3-4 bitinih ljudi ode iz DICe-a, a tamo su tek godinu dana.
Ako nekim čudom BF 2025 ispdane dobro, normalno da ćemo je svi kupiti.
Kako trenutačno stvari stoje sve više miriše da če biti još jedan flop.
Puno govori stanje DICE-a kada ti 3-4 bitinih ljudi ode iz DICe-a, a tamo su tek godinu dana.
Mozda se kupi 2026te ili 2027me godine kad je ispeglaju i kad padne cijena na 5 eura kao kod BF 2042, onda cu je tad kupiti.
inace i ja mislim daje BF mrtva fransiza. Novi Battlefield nece biti nista bolji od 2042. Jednostavno takva su vremena. EA sa DICEom nije to vise dobra kombinacija kao nekada.
Danas kupio na nagovor frenda bf2042 i nemogu vjerovati u kaj se igra pretvorila, ovo nema veze s onim na pocetku totalno druga igra, pravi bf covjece!Šteta kaj su ga usrali na pocetku i otjerali sve!
Danas kupio na nagovor frenda bf2042 i nemogu vjerovati u kaj se igra pretvorila, ovo nema veze s onim na pocetku totalno druga igra, pravi bf covjece!Šteta kaj su ga usrali na pocetku i otjerali sve!
Ma bolje pucačine trenutno nema ali fali mapa jebem im sve.
BFV je dobar, ima i više aktivnih igrača, servere, kako su dodali anticheat stanje je znatno bolje. Da se razumijemo, nije bf3 i bf4, ali solidno, šteta što su ubili igru radi 2042, bolje da su tu dodali ruse i još po neki dlc.
BFV je dobar, ima i više aktivnih igrača, servere, kako su dodali anticheat stanje je znatno bolje. Da se razumijemo, nije bf3 i bf4, ali solidno, šteta što su ubili igru radi 2042, bolje da su tu dodali ruse i još po neki dlc.
BfV je remek djelo, šteta šta su ga napustili kao i ovo. BFV veliki minus su prejaki tenkovi neuništivi i ubijaju bez obzira na bilo kakav zaklon.
I eto ga, prvo službeno spominjanje novog Battlefielda
https://www.ign.com/articles/exclusive-first-battlefield-concept-art-revealed-vince-zampella
Maknuti specijalisti
BF 3-4 setting
Maknuti 128 igrača, vraćaju se na 64
Bf 2042 nema kampanju vec je igra striktno Multiplayer naslov.
Bf 2042 nema kampanju vec je igra striktno Multiplayer naslov.
Koji cujem nevalja? Hvala.
A jedino bacim kampanju jer mi frame rate nije dobar za mp, ne isplati mimse kupovat novi kompić jer nemam za ulozit vrijeme za igranje.
Ali ću morat znog bodycam i unrecord. Ajme.
Zapravo, MP je sada sasvim solidan.