Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.772
|
čitano: 1.623.270
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 2042

"Dice: we believe in "positive play"
Also Dice: We made 3rd person executions purely for humilation and also made sure that you need to leave the match to get rid of your toxic squadmate(s)..."

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 2042
infeqt0r kaže...

Ovu sedmicu treniranje snajpa, nadam se da ce vam se svidjeti "gaymplay".

Odličan gay(m)play

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2021 18:22 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
infeqt0r kaže...

Ovu sedmicu treniranje snajpa, nadam se da ce vam se svidjeti "gaymplay".

Odličan gay(m)play

Hvala Dama macak, trudim se za svoj uzrast.

3 godine
neaktivan
Battlefield 2042

Još imam 7 sati probnih battlefield 2042,pa joj dajem maksimalno šanse kolko mogu...u igri velikom večinom mi je fps 60...u jako rijetkim trenucima mi zna pasti malo ispod 50...jel to ok po vama? Bi li vi igrali da imate fps kao u mom slučaju...kolika je donja granica fps-a igrivoga po vama??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bertRo92 kaže...

Još imam 7 sati probnih battlefield 2042,pa joj dajem maksimalno šanse kolko mogu...u igri velikom večinom mi je fps 60...u jako rijetkim trenucima mi zna pasti malo ispod 50...jel to ok po vama? Bi li vi igrali da imate fps kao u mom slučaju...kolika je donja granica fps-a igrivoga po vama??

Nisi naveo konfiguraciju, ali preporučam da probaš Rush ili nešto sa manje igrača.128 igrača je kaos i radi toga imaš slabi frame rate. Pa probaj rush sa 32 ili pak sad po novome 64 igrača Bf1942 u portalu, rush je više fokusiran na infantry.

Meni u rushu skočio fps za 50. Znači oko 90 u prosjeku imam na 128 igrača conquest, a u rushu 130-140

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2021 19:05 (Jack Sparrow).
3 godine
neaktivan

Konfa je i5 10400f rx 570 8 gb 16 gb ram (2666) i neki ssd...smanjio sve što se da na low,i napravio config file s youtuba...više sam za moderno ratovanje i samo conquest...sad kad sam igrao tih sat vremena fps konstantno 60,cak ni jednom u tih sat vremena nije isao ispod 55, po meni je to igrivo bez problema,nisam imao nekih trganja ili što god več...kao što kažem kad bi bila gužva išao je nešto ispod 50,ali čak ni onda kad je fos bio 45+ ja nisam primjetio trganje slike...zato sam i pitao ovdje igra li ko sa sličnim fps-om...bilo bi super da izbace conquest za 100 igraca mozda i manje...isprobao bf V danas,razočarao se apsolutno,oružja su prebrutalna, izgleda da cu natrag ma BF 4 morati,al cu pricekat jos par misljenja,mozda igra ko s fps-om koji imam ja i da je igrivo...60 uz rijetke padove na 45+

16 godina
Battlefield 2042

Ma iskreno igrati Conquest ili Breakthrough sa 128 igrača nema smisla, previše je tu kaosa, ne zna se tko pije a tko plaća. Baš me zanima kako će biti sa 64 igrača, vjerujem da bi moglo biti igrivije.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Ma iskreno igrati Conquest ili Breakthrough sa 128 igrača nema smisla, previše je tu kaosa, ne zna se tko pije a tko plaća. Baš me zanima kako će biti sa 64 igrača, vjerujem da bi moglo biti igrivije.

Odigrao jednu partiju CQ-a i bilo je odlično. Imao sam onaj osjećaj kao da je normalni BF. Breakthrough je malo bolji, ali još uvijek za kurac.

uteče Medžedža!
16 godina

Na današnji dan prije 9 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2021 11:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
17 0 hvala 5
3 godine
Battlefield 2042

Sve se da progutati, ali odsutstvo scoreboarda i all chata nikako! Fali to whinanje u chatu, pa kad napisu noob, chater i sl, ovako je sve sterilno, nit ti iko nesto moze napisat, niti netko moze vidjeti koliko kilova tko ima... Dok to ne uvedu ide deinstall.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Eno mene!

17 godina
Battlefield 2042

jesu popravili?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
BDS kaže...

jesu popravili?

Nisu još,al stavili si vam 64 p cq i brejknešto modove.

Dođi baka...

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 2042

Ne bolje da ne dođe... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako ti je bf3 tako super odi ga igrati, ne kužim šta još radiš tu. Forumaš i ja igramo, imamo već 35 sati.

puno mi je bolji bf42, evo montaža

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2021 22:31 (fila2208).
12 godina
Možda malo bedasto pitanje ali nisam prije igrao nešto starije serijale, pokoja kampanja samo pa me zanima kako igrate multiplayer tj koji vam je neki put prema dizanju attachmenta? Ne znam jel da prvo dignem sve puške u solo ili ima neki brži sistem? Igra mi je zabavna, samo sporo mi se dižu te puške
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2021 22:43 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ako ti je bf3 tako super odi ga igrati, ne kužim šta još radiš tu. Forumaš i ja igramo, imamo već 35 sati.

Buraz, što tebe u životu muči? Podjelio sam s ekipom neka prošla vremena kad smo se zabavljali jer mi iskočilo na faceu kao obljetnica.

Niti sam mislio da treba netko to igrati, niti sam rekao da ova igra ne valja. Zapravo ništa, samo podjelio da se podsjetimo na to što je prošlo i ne možemo vratiti. Tako da pomiriš se s tim i živiš dalje sa 2042 kakav god da jest haha

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Buraz, što tebe u životu muči? Podjelio sam s ekipom neka prošla vremena kad smo se zabavljali jer mi iskočilo na faceu kao obljetnica.

Niti sam mislio da treba netko to igrati, niti sam rekao da ova igra ne valja. Zapravo ništa, samo podjelio da se podsjetimo na to što je prošlo i ne možemo vratiti. Tako da pomiriš se s tim i živiš dalje sa 2042 kakav god da jest haha

Ma zajebavam se malo. Forumaš, ti, i nekolicina je imala stav, ako ti se ne sviđa bf2042, a bf3 da odi igrat bf3 i bc2 i to je to.

Tako se ja sad zezam. Lijepo da si stavio sliku tu, samo pokazuje šta je bf nekad bio i zajednica uz njega, nešto što više bf neće doživjet na ovom forumu, šteta, a zamisli da je uslikat 100tinu ljudi u novom bf...ali kako ćeš, nemaš server, treba radit portal samo za slikanje...

u svakom slučaju, još jedna stvar koja fali...uz mnoge druge.

16 godina
Battlefield 2042

Zajednicu nitko nije potjerao, sami su ljudi otišli i raspali se, to je počelo već u doba BF4. Nas nekoliko još od BC2 skupa igramo, svaki BF novi ljudi dođu, drugi odu. štaš

Server možemo napraviti u portalu ako baš treba, jeste da nije to ko battlelog al jebg, kad se baš želi može se.

A i ono, da. Ako ti se ne sviđa jedna igra ne igraš ju i gotovo. Nikad neće biti isti BF3 više ili BC2, niti pak ta vremena. Promjenilo se to sve, danas nebi ni to više palilo kao nekad.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Fali tebi nekaj drugo 😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Zajednicu nitko nije potjerao, sami su ljudi otišli i raspali se, to je počelo već u doba BF4. Nas nekoliko još od BC2 skupa igramo, svaki BF novi ljudi dođu, drugi odu. štaš

Server možemo napraviti u portalu ako baš treba, jeste da nije to ko battlelog al jebg, kad se baš želi može se.

A i ono, da. Ako ti se ne sviđa jedna igra ne igraš ju i gotovo. Nikad neće biti isti BF3 više ili BC2, niti pak ta vremena. Promjenilo se to sve, danas nebi ni to više palilo kao nekad.

A dobro da ima i tu svega nešto...pomalo ovog i onog.

Ajde ne može se reć, bar se desilo.

Bude možda jednom opet u kojem dugom bf :) a tad ćemo biti stariji od nexa legende. 

15 godina
Battlefield 2042

Ajde da čujemo tko je najstariji na forumu ,a da igra BF, jer mi se nex činio mlađi od mene kad smo bili na kavi u VG.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Klipson kaže...
Možda malo bedasto pitanje ali nisam prije igrao nešto starije serijale, pokoja kampanja samo pa me zanima kako igrate multiplayer tj koji vam je neki put prema dizanju attachmenta? Ne znam jel da prvo dignem sve puške u solo ili ima neki brži sistem? Igra mi je zabavna, samo sporo mi se dižu te puške

nema kampanje ovdje, ali imaš solo & co-op...dakle odeš na to i igraš sa botovima, u cca 1-2h se daju svi attachmenti otključat za jednu pušku.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
Battlefield 2042

Malo sam odigrao, par sati, ovaj Bugfield 2042 i primijetio sam nelinearost u pokretima miša kada pucam.... Da li se to još ikome dešava ili sam samo ja umislio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Navali narode!

https://gaming.amazon.com/loot/battlefield2042

P.S. Nije igra nego loot

I want to believe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Malo sam odigrao, par sati, ovaj Bugfield 2042 i primijetio sam nelinearost u pokretima miša kada pucam.... Da li se to još ikome dešava ili sam samo ja umislio?

Meni je djelovalo kao da ne mogu pogodit sens šta god radio, na kraju sam zaključio da sam možda jednostavno mator.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
ElektričnaOvca kaže...
Soldier977 kaže...

Meni je djelovalo kao da ne mogu pogodit sens šta god radio, na kraju sam zaključio da sam možda jednostavno mator.

Da upravo to.. ne mogu nikako sensitivity potrefiti.... 

Našao sam neki calculator pa ću probat. 

13 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Probao 64 i to je poludosadno nakon 128. Igrat ću 128.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Da, to je otprilike to. Dizajn mapa je užas tako da mu 64 igrača, iako je ''igrivije'', opet bude kita. I onda kad je već kita, rađe igra 128.
Skužio sam na njegovim videima da je stalno u crossplay modu. Ja sam isprva imao isključen crossplay i to je za mene bio čisti mazohizam - mislim da mi je prosječni vijek trajanja po spawnu bio debelo ispod 10 sekundi haha. Doslovce sam znao umirati 7-8-9 puta zaredom u prvih 3 sekunde spawna. Konzolaši su barem nešto tromiji i meni je razlika u dinamici bila osjetna sa uključenim crossplayom - ono ne cilja te instant 10 ljudi čim se pojaviš na mapi.
Ovo što priča za nedostatak osjećaja postignuća je direktno vezano za taj prokleti scoreboard i nasumičnost čitavog iskustva - nema pravih servera i svaka partija je novi matchmaking džumbus. Čak i da ne igraš sa svojom ekipom u squadu, u nekim prijašnjim naslovima bi već znao ekipu po serverima nakon par odigravanja, a ovdje doslovce nisam zapamtio nijednog igrača s kojim ili protiv kojeg sam igrao.

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2021 10:02 (ElektričnaOvca).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice