Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.772
|
čitano: 1.624.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 2042
MRSKI kaže...

Evo i neki nepoznati Stodeh o tome ima video 

Ako Stodeh tako kaže onda je tak.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 2042

Ne znam zašto u BF42 mi u settingsima aim sensitivityja ide na 12% a u svim ostalim BFovima mi je 6% da bi bilo isti feeling na mišu?

Šta je opvdje drugačije?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Po meni je recoil malo veci u ovom BFu nego recimo u petici sa WW2 oruzjima i tamo ih je bilo lakse kontrolirati kada govorimo u pocetnom stanju oruzja. Naravno uvijek mozes vecinu oruzja napraviti da je kao laser sa odredenom kombinacijom attachmenta.

Jos jedan mali problem ovdje je sto su neki attachmenti pomijesani pa se dobije suprotan efekt nego sto pise u njegovom opisu pa bi ih svih trebalo rucno testirat da rade kako treba al dobro.

A sto se tice tenkova ili vozila opcenito, dosta su slabiji nego u prosloj igri. Zanemarimo da je sada duplo igraca, nego sada skoro svatko nosi neki AT item jer zasto nebi kada mogu. Pritom je sada puno vise stvari ili nacina koje te mogu ubiti u vozilu.

Kada igras nesto kao tenk, uvijek imas jedno oko iza leđa i znas gdje si pozicioniran u odnosu na svoj team i protivnicki team. I sada imas Sundance koja sve to baca u vodu, preleti pola mape za par sekundi i evo ti je iza leđa sa C4 iako si upravo bio provjerio da nema nikoga iza.

Jos jedva stvar kod Sundance, homing granate. Ako jos ima resupply kraj sebe pa samo njih spama, a te male rucne granate imaju range kao jebeni Javelin. Ove granate nikada nisu smjele zavrsiti u finalnoj igri, ovo je najgora stvar iza njezinog wingsuita. Ma zapravo da izbrisu nju iz igre rijesili bi dosta stvari.

EMP je isto tako dosta OP ako igras agresivno izmedu pjesadije. Punih 10 sekundi ne mozes nista napravit i sjati se 10 protivnika na tebe. Ako igras sa sigurne pozicije onda si camper i pogodi te dron. A i ti dronovi su me par puta pogodili dok sam isao punom brzinom, a toliko su sitni za pogodit i necujni.

Thermal Smoke ne radi u 80% slucajeva. Pogotovo protiv jetova, uredno popijem obje rakete kada bacim smoke, to digne skoro cijeli health, zatim jet napravi krug za 20ak sekundi i dovrsi te sa zadnjom raketom, ne mozes mu nista. A jet mozes jedino ubit drugim jetom, ili ako imas dobrog heli pilota, zaboravi da ce ga ikakav AA sa zemlje pogodit jer je lockon broken pa dok to proradi on je vec na drugom kraju mape.

Dalje, u drugom svjetskom ratu je bila tehnologija gdje mozes mijenjati granate u tenku ali jbg 100 godina kasnije to vise ne postoji. Ako uzmes pocetnu AT granatu (MPAT) onda ne postoji splash damage, a ako uzmes HEAT onda ces izgubiti 1v1 okrsaj cak i protiv Wildcata sa 57mm.

Gunner u tanku sa HMG deala manje dmga nego sa 9mm pistoljem a hitreg je katastrofa s njim, minigunu su dali takav spread u pretproslom patchu da ne mozes pogodit nista na dalje od 10 metara.

Opcenito su jako lose opcije za suvozace, kao da nista ne rade bez obzira koje oruzje im das. 40mm volley pod je mozda jedina korisna stvar ali je samo za close range.

I kao sto sam prije bio spomenuo, tenkovi zapinju na svakakve gluposti, nekad i nevidljive. Kao da vozis tuktuk a ne tenk koji bi trebao samljeti sve ispred sebe.
Nekad kad dolazi infantry na mene i mislim da cu ih zahebat tako sto cu proletit kroz zid ili limenu ogradu.. nope, zapnem i dokrajce me.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2021 15:41 (dtrixxx).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Pa ovi nisu normalni, sad sam sazna da se ne može napraviti refund... imam 6h igre, od toga je 4h otišlo na load mapa i sad ne mogu napraviti refund... Pa kakva je to poslovna politika? Nabijem ih na 25cm i glavu ko u mačka.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
amater_2 kaže...

Pa ovi nisu normalni, sad sam sazna da se ne može napraviti refund... imam 6h igre, od toga je 4h otišlo na load mapa i sad ne mogu napraviti refund... Pa kakva je to poslovna politika? Nabijem ih na 25cm i glavu ko u mačka.

Šta si loudao 4h?

Refund requests can be made within twenty-four (24) hours after you first launch the game, within fourteen (14) days from your date of purchase, or within fourteen (14) days from the game's release date if you pre-ordered, whichever comes first.

سمندری ڈاکو
11 godina
Soldier977 kaže...

Ne znam zašto u BF42 mi u settingsima aim sensitivityja ide na 12% a u svim ostalim BFovima mi je 6% da bi bilo isti feeling na mišu?

Šta je opvdje drugačije?

I kod mene je tako, igram na 15% i 400 DPI ostale Battlefielde, ovaj 25% i 400 DPI

16 godina
pirat kaže...
amater_2 kaže...

Šta si loudao 4h?

Refund requests can be made within twenty-four (24) hours after you first launch the game, within fourteen (14) days from your date of purchase, or within fourteen (14) days from the game's release date if you pre-ordered, whichever comes first.

Nabijem ih... sinoć sam čeka 45min na ulaz u server. Kad uđe u server ide nova mapa ... i tako propalo 45min, ali stvarno 45min.

13 godina
Soldier977 kaže...

Šta je opvdje drugačije?

To ti je zbog toga što su mape duplo veće pa samim tim i senzitiviti

16 godina
Battlefield 2042

Fascinantno mi je kako neki od vas koji stalno tu kmečite nemote pojma što je popravljeno i mjenjano, a što nije. Bitno da gledate sve one jutub videje gdje ljudi govore o igri. Sad ili vi ne gledate video ili su oni neinformirani o stanju igre. 

Ovo je ko dejavu iz BF1 i BF5 teme. haha

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
amater_2 kaže...

Nabijem ih... sinoć sam čeka 45min na ulaz u server. Kad uđe u server ide nova mapa ... i tako propalo 45min, ali stvarno 45min.

Pa kak jbt?...za 20 sec sam u mapi i svi s kojima igram.

To ti je stalno ili samo jučer?

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
amater_2 kaže...

To mi je nakon zadnja dva updata. Ma igra mi radi katastrofa, stavio sam sve detalje na low i dalje isti k...

Mislio sam kupiti novi proc za ovo sranje od igre, ali bolje da nisam.

E da, imam RX 6700XT i kita

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2021 17:00 (amater_2).
11 godina
amater_2 kaže...
pirat kaže...
amater_2 kaže...

To mi je nakon zadnja dva updata. Ma igra mi radi katastrofa, stavio sam sve detalje na low i dalje isti k...

Taj proc sto imas je dobro ostario, frend je sa istim imao hrpu problema u mnogim novim igrama. Pikni polovnog i5 9600k ili ryzena 3600 i vozi.

16 godina
BeLLicus kaže...
amater_2 kaže...
pirat kaže...
amater_2 kaže...

Taj proc sto imas je dobro ostario, frend je sa istim imao hrpu problema u mnogim novim igrama. Pikni polovnog i5 9600k ili ryzena 3600 i vozi.

Hvala na savjetu, ali ništa od toga. Ova igjica je loša i točka. Ako ju poprave kroz par miseci možda i uložim u komp. Previše je tu stvari koje mi idu na živce i nevidim smisao da išta poduzmem. Za razbibrigu sam uzeo novi Xbox X i tamo ću peglati neke mozak na pašu igjice.

14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
pirat kaže...
amater_2 kaže...

Potreban ti je novi procesor, imao sam isti i kocio me u Warzone-u vec sa 1070ti. Nakon sto sam R5 3600 uzeo sve se procistilo, a i tebi ce definitivno.

13 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Opet su napravili hrpu tih kardinalno loših odluka koje se vuku još od BF4. Nije ni čudno, jer valjda većina ljudi koji su radili na prethodnom naslovu ili ode iz firme ili ode na nevezani projekt, pa developeri koji uopće nisu gaymeri poput nas ili ne igraju BF, rade ono što im poslovnjaci narede. Mislim da zato postoji potpuni disconnect između nas gaymera i kreatora igre.

Količina kaosa i samim time frustracija je nevjerojatna. S tim veličina i dizajn mapa nema veze, jer postoji toliko toga u svakom trenutku na mapi da bilo kakav smisao pada u vodu. BF4 je sa svojim bloatom bio iritantan, ali ovo je sad dignutno na iduću razinu ludila. Neko u DICE-u treba shvatiti da BF franšizi treba MANJE stvari i više fokusa. Osim BFV koji je po meni imao najbolji gaymeplay, svaki drugi je išao dijametralno suprotno.

Nekom zaokretu se možemo nadati kada bude idući BF ili eventualno ako nekako portal bolje isprofiliraju (nove mape sa BF3 klasama su ko piknik u odnosnu na inače). Do tad uživaj dok ga primaš i prilagodi se, ili jednostavno igraj nešto drugo, jer suštinski se BF2042 neće promijeniti. Džaba ovo beskonačno plakanje.

uteče Medžedža!
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je opvdje drugačije?

Najbolje je nista govoriti ako nemas pojma o cemu pricas.

Origin: IsusCmarobnjak
13 godina
Cmarobnjak kaže...
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je opvdje drugačije?

13 godina
Cmarobnjak kaže...
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je opvdje drugačije?

100% si u pravu. Ova tema je došla u isto stanje kao i bf

3 godine
neaktivan
Cmarobnjak kaže...
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je opvdje drugačije?

Pa u pravu je, što je veća mapa veci je sens jer ti više treba da se okreneš za 180..  jako logično, kako ti nije jasno...

PRN8 JBG MOR8
15 godina
Battlefield 2042

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Kada se ovako direktno vidi šta se sve "popravlja" kroz update, tek se onda vidi koliko je ovo bila nedovršena igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2021 9:08 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Majstor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Kada se ovako direktno vidi šta se sve "popravlja" kroz update, tek se onda vidi koliko je ovo bila nedovršena igra.

Dama molim te da ne komentiraš više igru jer  ne igraš i ne znaš kako je super sad kad su sve popravili, gledaš krive youtubere koji nemaju pojma i ne igraju više.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina
odjavljen
forumaš kaže...

Majstor.

Gdje je on od onog naseg domaceg cobana sto na sangaju sjedi u heliju na 2km visine sat vremena i ubija pjesadiju

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
dtrixxx kaže...
 Ma zapravo da izbrisu nju iz igre rijesili bi dosta stvari.

Kao prvo - nije ona nego ONI (ili kako se vec prevode te stvari).

Kao drugo - da izbace jedini non-binary character iz igre mogli bi slobodno zatvoriti i DICE i EA svoja vrata jer bi ih kojekakve progresivne grupe tuzile do kraja svijeta.

Vjerojatnije je da ce joj poduplati broj granata koje moze nositi i udaljenost koju moze preletjeti.

Sigurno je sasvim slucajno to da je non-binary character totalno OP tako da ga svi zele igrati.

Freak Show Inc.
7 godina
neaktivan
Friday kaže...
dtrixxx kaže...

Kao drugo - da izbace jedini non-binary character iz igre mogli bi slobodno zatvoriti i DICE i EA svoja vrata jer bi ih kojekakve progresivne grupe tuzile do kraja svijeta.

Vjerojatnije je da ce joj poduplati broj granata koje moze nositi i udaljenost koju moze preletjeti.

Sigurno je sasvim slucajno to da je non-binary character totalno OP tako da ga svi zele igrati.

Tako je, to ja zavjera MainStr-EA-mMedia i BigDajsa da djecje umove unisti i uvjeri ih da je hexadecimalni sustav bolji od binarnoga. Time ce zauvijek unistiti racunalne sustave i omoguciti SOTONI da preskoci anti-virusne programe i direktno penetrira djecu i njihove umove.

Jedini nacin da izbjegnemo ovakav kraj je da svi krenemo igrati BF4, ne bi bilo lose na Classic 48 serveru sa odredenim DLCevima koji ne ukljucuju Metro, Silk Road i FloodZone.

11 godina
Battlefield 2042

Kad su dodali 32 na 32? Nisam igrao danima prelazio sam Dark Souls... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Igrao sam samo jednom kao Sundance i nakon toga smo dobili menstruaciju

PSN - darklydexter
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Friday kaže...
dtrixxx kaže...

Pa bio ti je neki dan govor u Briselu čelnici EUa su govorili da ljude više ne treba djeliti na muško i žensko nego to treba zamjeniti riječ ONO. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Ovu sedmicu treniranje snajpa, nadam se da ce vam se svidjeti "gaymplay".

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice