Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.662.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 2042

dakle ili moraju nerfati vozila ili boostati reload rpg-a

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MasterG kaže...

dakle ili moraju nerfati vozila ili boostati reload rpg-a

Reload je bolesno predug. Reload AA traje krace ali nesto je sjebano jer kad ispaljujes drugu raketu na istu letjelicu moras nanisaniti pa maknuti i onda opet nanisaniti jer u protivnom nece ispaliti.Vrlo tesko uociv bug koji se pojavljuje samo svaki puta

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
maxis kaže...

Evo čovjek sve rekao što treba popraviti. To se zove konstruktivna kritika . Bar polovicu ili 2/3 da poprave je sretan. Poanta svejedno igra i zabavlja se,znam naravno da i zarađuje od toga.

Sve što je rekao stoji, ali evo sad nakon toliko dana on izbaci taj video, a u međuvremenu radi čisti plaćeni marketing za EA da što više ljudi kupi igru.. cijela ta UK ekipa jutubera/streamera koja mi je bila super mi se baš zgadila.

Insurgency na -50% i Halo free to play će mi, čini se, popunit prazninu nastalu ovim failom. (pun mi k vorzona više)

Welcome my son...
13 godina
Battlefield 2042

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Dolazi nova mapa u Warzone uskoro 😁
14 godina
zv'jer2 kaže...
maxis kaže...

Evo čovjek sve rekao što treba popraviti. To se zove konstruktivna kritika . Bar polovicu ili 2/3 da poprave je sretan. Poanta svejedno igra i zabavlja se,znam naravno da i zarađuje od toga.

Sve što je rekao stoji, ali evo sad nakon toliko dana on izbaci taj video, a u međuvremenu radi čisti plaćeni marketing za EA da što više ljudi kupi igru.. cijela ta UK ekipa jutubera/streamera koja mi je bila super mi se baš zgadila.

Insurgency na -50% i Halo free to play će mi, čini se, popunit prazninu nastalu ovim failom. (pun mi k vorzona više)

igram Insurgency i odlicna igra za zabavu. 

dok hell let loose ako zelim vise taktike.

4 godine
protjeran
MasterG kaže...

Evo da i ja dam svoje mišljenje nakon prva 3h igranja

1. rubberbanding mi se doslovno dogodio jednom na 2sec

2. mape su ooogromne, ali pomalo prazne dok su opet pojedini dijelovi jako natrpani. Raj za tenkove i ostalo

3. hovercraft je totlano OP, em je prebrz em ima gunnera, em ga trebaš pogodit sa antivehicle raketom 3 puta

4. često mi se dogodilo da raketa pogodi vozilo ali hitpoint ništa...prečesto

5. DAJ MI NORMALAN PROKLETI SCOREBOARD!!!

6. performanse, teško mi sudit...ali ima dropova iako po meni nije strašno

7. grafika kao da je stala u vremenu, eksplozije su mi ok, ali destruction je BF4 level, možda i gori

8. hitreg je broken definitivno, dakle ne znam jesam li baš toliko loš, ali ovo je često presmješno

9. broj oružja je očajan

10. nemam problema sa specijalistima, tj nemam još neko mišljenje o njima

11. DAJ MI PROKLETI VOICE CHAT!!!

12. nemogućnost biranja mapa na conquest mi je totalna debilana

13. Zvuk mi je nekak prazan iskreno, a ovo da stalno čujem korake oko sebe je valjda neki feature (nadam se da i drugi to čuju, inače moram psihijatru)

14. ne znam izać iz stadiona 

Dopisivati ću listu kako mi dođe...

sve u svemu, nije savršeno...ali definitivno igrivo i iskreno (meni) zabavno.

Očekujem da se DICE stvarno drži updatea tj patcheva u sljedećih mjesec dana.

Kakvi problemi, sto vas muci? Jedino pozitivno sto se dogodilo jucer na release-u je da igra napokon radi fluidno, imam konstantu.

A ovako nekad izmedju gejmova volim uletiti u 5 dimenziju  pratiti ovcice.

15 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Battlefield 2042

Igrao betu, sad igram onih 10 sati kaj dobijes sa ea play. Ono sto sam shvatio je da zelim igrat bf3 i BC2 na ovom enginu, jer jedino sam  se tamo zabavio. Teamplay je ocajan ako ga ima, ovo s operatorima je totalni promasaj. BF fransiza koja je bila timski okrenuta ispala je jos jedan cod/fornite/rambo igra gdje je najbitniji KDR dok ekipa masnovno ignorira objective. Svakako se ne isplati dati vise od 15 eura za igru.

0 0 hvala 0
16 godina

Pola jezgri ti neradi grafa ti je na 30% , treba se vratit na 4 jezgreni. Zaigrao malo koliko mi dozvoli moj komp jer ugasi igru ne sviđa mu se šta li, samo tras na desktop. Onda se prebacim na bfV i znate šta kao da je netko upalio svjetlo, grafika i detalji booom naspram ovog proljeva.  

Ma i bf1 izgleda bolje ahahaha koliko ono starija igra od ove dijareje.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 14:16 (dery).
10 godina
dery kaže...

Pola jezgri ti neradi grafa ti je na 30% , treba se vratit na 4 jezgreni. Zaigrao malo koliko mi dozvoli moj komp jer ugasi igru ne sviđa mu se šta li, samo tras na desktop. Onda se prebacim na bfV i znate šta kao da je netko upalio svjetlo, grafika i detalji booom naspram ovog proljeva.  

Da meni igra zamrzne komp nebi je vise nikad palio. Doslovno opasan software. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
Battlefield 2042

Aj malo da se ponovo javim a sad vec 20 i kusur sati. Ono sto mi je top je portal i bf3 mape i kao sto je netko vec napisao to zelim igrati. 

Ali nije mi losa i standardna igre s jednom malom opaskom. Volio bih da je spon samo na sqvad lideru pod obavezno i da sqvad ima bar 6 mjesta jer mi ovo malo debilno "128 igraca". Ono sto frustrira i gdje igra izbacuje sve moguce bug-ove i ubija gamplay je trcanje gdje je akcija i desi se da je koncetracija igraca na jednom mjestu i tu dolazi do jebenog haosa di ili ja s 20 njih pucam po jednom jadniku ili sam ja taj jadnik. Neznam na kakvim vi igrate postavkama ali meni na 2k igra izgleda atomski. Na ultra detaljima je nestvarno kao i broj slicica :( ali ne izgleda lose ni

na low. Mape jesu siromasne jer su velike i puno se gubi trcanjem s jednog kraja na drugi pa se to primjeti :) sve sto ste nabrojali da nevalja u igri je prisutno ali igram igru jos od bf2 pa sam navikao na sve to. I meni je naj bolji bio bf2 valjda kako žene kažu prvi se pamti :D 

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
CroMystiq kaže...

Aj malo da se ponovo javim a sad vec 20 i kusur sati. Ono sto mi je top je portal i bf3 mape i kao sto je netko vec napisao to zelim igrati. 

Ali nije mi losa i standardna igre s jednom malom opaskom. Volio bih da je spon samo na sqvad lideru pod obavezno i da sqvad ima bar 6 mjesta jer mi ovo malo debilno "128 igraca". Ono sto frustrira i gdje igra izbacuje sve moguce bug-ove i ubija gamplay je trcanje gdje je akcija i desi se da je koncetracija igraca na jednom mjestu i tu dolazi do jebenog haosa di ili ja s 20 njih pucam po jednom jadniku ili sam ja taj jadnik. Neznam na kakvim vi igrate postavkama ali meni na 2k igra izgleda atomski. Na ultra detaljima je nestvarno kao i broj slicica :( ali ne izgleda lose ni

na low. Mape jesu siromasne jer su velike i puno se gubi trcanjem s jednog kraja na drugi pa se to primjeti :) sve sto ste nabrojali da nevalja u igri je prisutno ali igram igru jos od bf2 pa sam navikao na sve to. I meni je naj bolji bio bf2 valjda kako žene kažu prvi se pamti :D 

Potpis nakon 57 sati ulupanih u ovo.

(Gcro)K4lim3ro
4 godine
protjeran
dery kaže...

Igra je teska na procesor, nesto je BN: cache, arhiktetura, latencije neznam. Stevo iz HWU-a je ustanovio da i stezanje latencija dovodi do dvoznamenkastog napretka. 

Imam vec jedno 40-tak sati i lvl 36, grindam bas tesko danas neznam zasto. Radi glatko, nemogu se maknuti od ovog valparaisa. Ludjak neki napravio server i bacio 64 igraca na 1\3 mape. Portal je teski pogotak, neznam kako ljudi mogu srati imas sve od dobrog BF-a u portalu i jos mozes srediti pravila po volji. Ma portal je uzivancija, ostalo ni neigram.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 16:26 (UltrasVinkovci).
16 godina
Santana kaže...
dery kaže...

Da meni igra zamrzne komp nebi je vise nikad palio. Doslovno opasan software. 

Ne zamrzne, nego samo se ugasi igra kao da sam quit uradio. Bez obzira koji driver isto je.BF4,BF1,BFV, bez greške rade ko podmazani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 16:49 (dery).
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Jel netko od nasih hosta portal server? Koliko vidim to je moguce?

EDIT - sad vidim da su to samo "letece" instance. Koja glupost...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 17:35 (Friday).

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Odigrao malo portal pa isukrsta ti kako je UI sjeban kao da je radio autista. Zvuk je testirao netko tko je radio na testiranju mlaznih motora bez zaštite na ušima. Nema squadova ne može se izabirat ništa, na kraju nema ništa kao da je igra rađena za totalne idiote, samo stisni i igraj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 17:55 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Friday kaže...

Free DS serveri...Što bi ti?

dery kaže...

Odigrao malo portal pa isukrsta ti kako je UI sjeban kao da je radio autista. Zvuk je testirao netko tko je radio na testiranju mlaznih motora bez zaštite na ušima. Nema squadova ne može se izabirat ništa, na kraju nema ništa kao da je igra rađena za totalne idiote, samo stisni i igraj.

Pa bar na portalu ima svega 😯

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Free DS serveri...Što bi ti?

Um, server koji ostaje raditi i nakon sto sa njega odu svi?

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 2042

Besplatni DS serveri su nešto najbolje do sad.

Nekad je uglavnom Teknokio punio BUG SERVER,znači Gospodin je došao oko 6 popodne i čekao dok se netko ne spoji,pa tako pomalo se server napunio,da bi se nakon ponoći potpuno ispraznio,i tako uglavnom svaki dan.

Sad bilo tko od nas napravi server,sa mapama iz 4 BFa (ako to želimo naravno) bilo kojim setingom iz 4 BFa,s bilo kojim pravilima i podijelimo ovdje onaj kod za server.

Bilo tko od nas može podić taj server svaku većer,čak ni ne mora čekati sam da se server napuni,jer može staviti botove,pa igrati s botovima,i kad se netko od nas spoji zamijeni bota.

I to sve za 0 kuna. Pa jbt prvi put čujem da se netko žali na to 

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Očigledno jest da ovi jadnički ne znaju radit na frostbite enginu, naravno jer im nema tko pokazat otkako im utekoše znalci iz ralja EA.Stoga neče znati popraviti šta treba jer je to njihovo dostignuće ne može bolje.Nama poznatog Battlefilda više nema izgleda čao bao.

16 godina
moderator
Friday kaže... 

Um, server koji ostaje raditi i nakon sto sa njega odu svi?

Pročitaj moj post gore.

Kakva korist od BUG servera na BF3 koji je stalno radio a nikoga nema gore. Na večer ionak punjenje iz početka.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 2042
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Uskoro stiže i drugi patch.

Izgleda da su previše love utukli u BF2042, vide da je prepun problema, i sad bičem tjeraju developere.

Da vidimo gdi će to završiti :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Problem s ovakvim serverima je sto ne znas u sta ulazis, nikada neces naici na isti server stoga je nemoguce formiranje communitya oko necega takvog.

Kada sam ulovio koji normalan server, opalio sam "follow host" i sad nakon par dana kada idem pogledati moje followed hostove, naravno nista nije online.

Umjesto da imas par servera u favoritima gdje znas sto se igra i uvijek su online, ovako moras svaki put gledati postavke servera da vidis je li to to.

Kada nemas community oko servera onda se teze i pune.

Sada u subotu popodne kada mislis da ce biti vise prometa ima mozda 3 puna servera, od toga je jedan HC gdje je lik promjenio doslovno svaki parametar od brzeg trcanja do bullet velocity itd.

Drugi server je TDM kanali, a treci nesto custom. I to je cijeli izbor.

Ono sto sam najvise ocekivao od Portala, klasicni conquest BF3 ili BC2 bez nekih nepozeljnih postavki, takvo nesto ne vidim.

Usput serveri stalno lagaju tako da i to malo sto ima je neigrivo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 19:12 (dtrixxx).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator
dtrixxx kaže...

Problem s ovakvim serverima je sto ne znas u sta ulazis, nikada neces naici na isti server stoga je nemoguce formiranje communitya oko necega takvog.

Kada sam ulovio koji normalan server, opalio sam "follow host" i sad nakon par dana kada idem pogledati moje followed hostove, naravno nista nije online.

Umjesto da imas par servera u favoritima gdje znas sto se igra i uvijek su online, ovako moras svaki put gledati postavke servera da vidis je li to to.

Sada u subotu popodne kada mislis da ce biti vise prometa ima mozda 3 puna servera, od toga je jedan HC gdje je lik promjenio doslovno svaki parametar od brzeg trcanja do bullet velocity itd.

Ono sto sam najvise ocekivao od Portala, klasicni conquest BF3 ili BC2 bez nekih nepozeljnih postavki, takvo nesto ne vidim.

Hmm,ja vidim hrpu servera. 

Probaj pod filtere stavit da ti trszi samo bf3 ili sta već želiš...

Trenutno je problem što ide samo xp za level,xp za oružja i vozila su ugasili zbog boostera za sad.

سمندری ڈاکو
15 godina
odjavljen
pirat kaže...
dtrixxx kaže...

Hmm,ja vidim hrpu servera. 

Probaj pod filtere stavit da ti trszi samo bf3 ili sta već želiš...

Trenutno je problem što ide samo xp za level,xp za oružja i vozila su ugasili zbog boostera za sad.

Ma vidim i ja hrpu servera samo sto su prazni

Evo screenshot sto se meni prikaze za sve vrste BFova, stavio sam sve postavke ANY i samo odabrao Europe, sortirano po najvisem broju igraca. Jel ostali vide nesto vise od ovoga?

Ja tu ne vidim nista vrijedno spajanja, trazim 64 igraca conquest BF3 ili BC2. Ocekivao sam da ce to biti najcesca vrsta servera ali izgleda da nitko ne igre te klasicne modeove, a naveliko se pricalo o nostalgiji

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2021 19:30 (dtrixxx).
16 godina
moderator
dtrixxx kaže...

Ma vidim i ja hrpu servera samo sto su prazni

Evo screenshot sto se meni prikaze za sve vrste BFova, stavio sam sve postavke ANY i samo odabrao Europe, sortirano po najvisem broju igraca. Jel ostali vide nesto vise od ovoga?

Ja tu ne vidim nista vrijedno spajanja, trazim 64 igraca conquest BF3 ili BC2. Ocekivao sam da ce to biti najcesca vrsta servera ali izgleda da nitko ne igre te klasicne modeove, a naveliko se pricalo o nostalgiji

Stavi bf3/bc2 i CQ mod u filtere.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...

Bilo tko od nas može podić taj server svaku većer,čak ni ne mora čekati sam da se server napuni,jer može staviti botove,pa igrati s botovima,i kad se netko od nas spoji zamijeni bota.

Ajde da probamo.

aahz9s

Rush sa svih 6 mapa u rotaciji, sve postavke na default, timovi (klase, oružja i vozila) odgovaraju mapi, tj. BF-u. Zamjenjivi botovi.

Tko se na peticu opeko i na 2042isticu puše.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice