Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 61
|
čitano: 11.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 2025

Evo nas i na novom Battlefieldu

Možemo sa sigurnošću reći da je službeno najavljen novi Battlefield

https://www.ign.com/articles/exclusive-first-battlefield-concept-art-revealed-vince-zampella

Još mu ne znamo ime, pa ću temu nazvati po (vrlo vjerojatnoj) godini izlaska 2025.

Kasnije ćemo zamoliti moderatore da promijene ime temi.

Concept art:

Radi se o Gibraltaru:

Nekoliko zanimljivih videa na ovu temu:

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 21:52 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
9 1 hvala 7
10 godina
Re: Battlefield 2025

Bit ce smeće.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
hrka11 kaže...

Bit ce smeće.

Nadaj se najboljem, očekuj najgore

Misliš da može biti gore od 2042?

15 godina
Battlefield 2025

Preorder.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
hrka11 kaže...

Bit ce smeće.

Nakon dva sranja koja su izbacili stvarno su na tankom ledu.

Trebaju odjebati prije svega sa sljedecim stvarima:

1. kopiranje COD-a
  2. kopiranje Fortnitea
  3. Extraction game mode
  4. BR
  5. bilo kakve woke pizdarije

Sve kaj trebaju napraviti doslovno je Battlefield:Greatest Hits: Battlefield 2,3,4 + Bad Company 2 + atmosfera iz BF1.

Battlefield je bio najbolji kad je bio Battlefield bez kopiranja glupih trendova.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 19:38 (dad0r).
10 godina
CyberDemonVZ kaže...
hrka11 kaže...

Bit ce smeće.

Ja virujem samo MRSKI ,ako on kaze da ce valjat onda oce.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...
hrka11 kaže...

Bit ce smeće.

Nakon dva sranja koja su izbacili stvarno su na tankom ledu.

Trebaju odjebati prije svega sa sljedecim stvarima:

1. kopiranje COD-a
  2. kopiranje Fortnitea
  3. Extraction game mode
  4. BR
  5. bilo kakve woke pizdarije

Sve kaj trebaju napraviti doslovno je Battlefield:Greatest Hits: Battlefield 2,3,4 + Bad Company 2 + atmosfera iz BF1.

Battlefield je bio najbolji kad je bio Battlefield bez kopiranja glupih trendova.

Tako je trebali bi nas postedit woke sranja i zapadne propagande, volio bi vidjet setting rat Izraela i Hezbollah.

15 godina
Battlefield 2025

Zampella kaže da žele nešto na tragu BF3 i BF4 ali sa 64 igrača max i da bude suradnja sa igračima kroz dosta testiranja igre i povratnih informacija te da želi da se vidi što igrači žele u igri. Ups nisam ni vidio prvi post u temi:)

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 21:20 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Ima na netu originalni video iz ovog jackfragsovog videa?

Pokreti izgledaju "teški", nema letenja, klizanja.. više je bliže BF3 i BF4 nego novim izdanjima.

Naravno, ako ovo je BF, al nema biti što drugo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

I vratio nam se Tom Henderson.

Spoilers ahead, do sad je bio 99% u pravu.

https://insider-gaming.com/exclusive-new-details-on-the-next-battlefield-game/

Game will take place somewhere between 2027 and 2030, with the campaign focused on a massive private military going up against NATO

The game will be set in various locations worldwide, including Gibraltar (as seen in the game’s first released concept art) and the USA, which is also believed to be the setting for the Battle Royale experience (tropical location)

45 different weapons on launch

the goal is for around 10 multiplayer maps, putting it in line with the likes of Battlefield 1, 3, and 4

caliber-based destruction, akin to Rainbow 6 Siege, with different calibers causing different amounts of destruction

participants voting on which game name they prefer: Battlefield or Battlefield 6

.....

Moj PC  
6 0 hvala 6
14 godina
Battlefield 2025

nadajmo se da sada nakon dobrih 10 godina smeća koje smo igrali. čast izuzecima smo zaslužili opet, kompletnu igru, opet punu bugova, ali tako zabavnu i dobru, da se vrate neke stare ekipe, formiraju nove i da guštamo svi skupa.

eto, pa ćemo vidjeti.

inače sam pesimista u životu, ali evo, krenut ćemo ovdje oprezno optimistično i bez preordera svakako.

ako puste CTE već u 2025. to je top potez

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
13 0 hvala 1
8 godina
Ja sam za. Iako više štetim ekipi ali i takav treba

1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 2025

Nakon ovih nekoliko BF brodoloma od igara kupujem tek nakon izlaska ako bude valjalo, za sada više vjere polažem u Delta Force Hawk OPS.

StariGad_HR @battlefield , StariGAD#2592 @ BattleNet , uplay: StariGAD_HR StariGadHR@steam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2025

Još da vrate melee kao prije da malo derem vratove. Samo da ne ponavljaju sienu ili locker opet.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 2025

Optimističan sam jer će proći 4 godine od izlaska što znači imali su tj imaju 4 godine da naprave nešto donekle dobro. Ovako štancanje svake 2 godine pa dobiješ poluproizvod jbg nije išlo. Davno je bila 2016 proći će gotovo desetljeće od zadnje dobre battlefield igre, meni je battlefield 1 bio najbolji od svih, grafika, gameplay, lokacije, tone mapa, sadržaja, doba u kojem se ratovalo, da nije bilo behemota i onih pick upova što pokupiš igra bi bila 10/10 ali i ovako sam natukao preko 1000 sati, ekipa guštala baš je dobro bilo. Jbg vidjet ćemo nadam se dobrome, jer opekli su su se jako i još jedan flop bi bio bye bye zauvijek. Dobro je što se vraćaju korjenima Potvrđeno je također još nekoliko stvari koje će možda razveseliti stare fanove serijala. Nakon loše recepcije Battlefielda 2042 i “specijalaca”, nova će se igra vratiti na tradicionalni sustav klasa. Igra će isto tako biti fokusirana na mape i mečeve za 64 igrača te više nećemo vidjeti velike obračune 128 igrača. Uglavnom bit će to vjerovatno okej sve. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 2025

Ja bih novi 2142 i Titan mod hehehe

Battlenet - TheProdigy#2234

3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2025

Kao što su najavili, nadam se da će sljediti put najboljih nastavaka: Battlefield 3 i 4

Iako se uopće ne bih iznenadio da naprave Battlefield Hardline 2 sa specijalistima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2025

Izgleda imat čemo open betu kao bf4 kažu rano 2025. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BeLLicus kaže...

Optimističan sam jer će proći 4 godine od izlaska što znači imali su tj imaju 4 godine da naprave nešto donekle dobro. Ovako štancanje svake 2 godine pa dobiješ poluproizvod jbg nije išlo. Davno je bila 2016 proći će gotovo desetljeće od zadnje dobre battlefield igre, meni je battlefield 1 bio najbolji od svih, grafika, gameplay, lokacije, tone mapa, sadržaja, doba u kojem se ratovalo, da nije bilo behemota i onih pick upova što pokupiš igra bi bila 10/10 ali i ovako sam natukao preko 1000 sati, ekipa guštala baš je dobro bilo. Jbg vidjet ćemo nadam se dobrome, jer opekli su su se jako i još jedan flop bi bio bye bye zauvijek. Dobro je što se vraćaju korjenima Potvrđeno je također još nekoliko stvari koje će možda razveseliti stare fanove serijala. Nakon loše recepcije Battlefielda 2042 i “specijalaca”, nova će se igra vratiti na tradicionalni sustav klasa. Igra će isto tako biti fokusirana na mape i mečeve za 64 igrača te više nećemo vidjeti velike obračune 128 igrača. Uglavnom bit će to vjerovatno okej sve. 

na igri rade od ove godine tako sam negdje pročitao...ne znam šta su realno radili dosad jer bf2042 nije ni trebalo držat na životu.

cte početkom ako dignu to će im bit potez kojim će vratiti povjerenje.

eno delta force, alfa koja traje mjesec dana, tako se to radi.

ako još znaju kako napravit dobru bf, neka bolje to sad odrade, jer ovo je zadnja šansa.

mogu uzeti i warzone dio kolača i global warfare, samo moraju imat hit, bez lgbt sranja specijalista itd behemotha itd dodovaranju loših igračima i pahuljicama da se netko ne uvrijedi

15 godina

Rade ga 4 tima efikasni ko nekad jedan izgleda uprli su dobro. Treba to biti ubijačina na max kao nekad to se traži šta više mačo.

13 godina
Battlefield 2025

Meni se ne sviđa u startu. Svaki  novu BF temu koju je otvorio Cyber igra je ispala sranje............

Molim da admini obrišu ovu temu i neka je netko drugi otvori. Cyber dosta te je

Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

na igri rade od ove godine tako sam negdje pročitao...ne znam šta su realno radili dosad jer bf2042 nije ni trebalo držat na životu.

cte početkom ako dignu to će im bit potez kojim će vratiti povjerenje.

eno delta force, alfa koja traje mjesec dana, tako se to radi.

ako još znaju kako napravit dobru bf, neka bolje to sad odrade, jer ovo je zadnja šansa.

mogu uzeti i warzone dio kolača i global warfare, samo moraju imat hit, bez lgbt sranja specijalista itd behemotha itd dodovaranju loših igračima i pahuljicama da se netko ne uvrijedi

Ako je vjerovati investor callu, lik veli je igra u full igrivom stanju već preko godinu dana i od onda se igra svaki dan

Ako je ovo istina (ali već su nam bez pardona lagali izravno u lice - "ahead of schedule"), znači da je igra u razvoju bar 3 godine...

Gore, u jackfrags videu.

14 godina
fila2208 kaže...

nadajmo se da sada nakon dobrih 10 godina smeća koje smo igrali. čast izuzecima smo zaslužili opet, kompletnu igru, opet punu bugova, ali tako zabavnu i dobru, da se vrate neke stare ekipe, formiraju nove i da guštamo svi skupa.

eto, pa ćemo vidjeti.

inače sam pesimista u životu, ali evo, krenut ćemo ovdje oprezno optimistično i bez preordera svakako.

ako puste CTE već u 2025. to je top potez

Dobro napisano, ali ocito da ljudima fali classic Battlefield jer doslovno nakon 1 concept art slike hype je skočio u nebesa :D

twice the pride double the fall
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
 Ako je vjerovati investor callu, lik veli je igra u full igrivom stanju već preko godinu dana i od onda se igra svaki dan

Ako je ovo istina (ali već su nam bez pardona lagali izravno u lice - "ahead of schedule"), znači da je igra u razvoju bar 3 godine...

Gore, u jackfrags videu.

Ako je ovo istina, zašto igra ne izađe već ove godine ili početkom sljedeće?

13 godina
C64 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Gore, u jackfrags videu.

Ako je ovo istina, zašto igra ne izađe već ove godine ili početkom sljedeće?

Možda govorimo o gotovoj tek jednoj mapi?

Igriva igra al hrpa bugova?

Možda lažu, a možda su u šumi?

14 godina
dery kaže...

Rade ga 4 tima efikasni ko nekad jedan izgleda uprli su dobro. Treba to biti ubijačina na max kao nekad to se traži šta više mačo.

pametniji od mene su rekli puno baba kilavo dijete...ok svatko radi jedan segemnt, ali i bf5 su tako pa eto

nek royale izbace godinu nakon, a aposlutno sve ubace u mp pa sp kasnije puste pa warzone pa sezone i to je to

pumpaju u igru kad je sadržaj spreman, a ne na silu i bez ideje, recikliranje radi zarade

premium vratiti, i dobre kvalitetne moćne dlcove koji produžuju igru, a ne shitenpasss

13 godina
Battlefield 2025

Ako imate desetak minuta, LevelCap je skupio sve informacije iz svih dosadašnjih videa i stavio ih u jedan

P.S. baš me zanima dal će i ovaj put na kraju ispasti da su ovi poznati youtuberi igrali igru i već znaju sve o njoj.

Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
Jel se to budem vracao iz mirovine...ili tek kad odem u mirovinu bude neka dobra igra. Dok ne stave da se moze birati serveri i mape po našoj želji....da se svi mozemo naci nista od te igre. Pozz ekipa ima li Vas ;)
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
8 0 hvala 4
13 godina
CroMystiq kaže...
Jel se to budem vracao iz mirovine...ili tek kad odem u mirovinu bude neka dobra igra. Dok ne stave da se moze birati serveri i mape po našoj želji....da se svi mozemo naci nista od te igre. Pozz ekipa ima li Vas ;)

Ništa od toga... ovi novi woke likovi ne znaju ništa ispravno napraviti da ih ne bi neko tužio.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
Battlefield 2025

Ovo ce bit najbolji BF ikad

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice