Battlefield 2 settings transfer

poruka: 4
|
čitano: 832
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battleifled 2 settings transfer
pitanje

Postoji li nacin da prebacim sve postavke i listu omiljenih servera sa jedan account na drugi (isti pc ista igra) znaci da kada se logriam sa starim accountom imam sve postavke i listu omiljenih servera sa accounta koji je prije bio?

isto tako dali je moguce prebacit settingse kada reinstaliram igru?

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prihvaćeno rješenje

moze,odes na:C:\Documents and Settings\x\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001

ovdje je x moje ime :)

i u 0001 folderu a zove se 0001 folder jer imam samo 1 profil u igri.kad bi bilo vise profila ondabi bilo i 0002 ,0003 folder itd

sad ti skuzi koji je profil u kojem folderu

uglavnom samo kopiras general.con(tu imas i servere koje si sacuvao,video.con za graficku,audio.con,controls.con

uglavnom sve to mozes otvoriti u notepadu pa vidi sta ti treba

i to kopiras u novi profil i to bi trebalo biti to

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Battleifled 2 settings transfer
autorov komentar

pod C:\Documents and Settings\Administrator\MyDocuments (taj account koristim i jedini je na kompu) nema bf2 foldera, samo my pictures..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina

mozda kad si instalirao igru si stavio da profil ne cuva na c disku nego u folderu gdje je igra,ili si reinstalirao windowse pa je ostala igra na drugoj particiji ali se profil obrisao

probaj u search ukucati 0001 da nadje taj folder

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice