- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Više nema razlike nizozemski ili irski server - prije su mi irski lošije radili.
Sad gdje god igram je loše.
U kurac!
Primjera radi - sad mi treba 2-3 puta opaliti iz šotgana da ubijem na 5m, a prije par dana sam ubio s jednim metkom na 25m.
Pucam sa snajperom ravno liku u prsa - NIŠTA!
Pucam ponovo u lika, malo dignem - NIŠTA!
Pucam ponovo u istog, malo spustim - NIŠTA!
PA KOJI KURAC??!??!?!?
Iz dana u dan
Nisi na Bnetu slučajno? :)
Nisam, na t-comu sam.
Pred neki dan sam napisao da mi radi iznenađujuće dobro.
Tu i tamo neka čudna situacija, ali u globalu sam bio više nego zadovoljan.
Zadnjih par dana sve lošije radi.
Više nema razlike koji server, odnosno kakav ping.
Na svakom isto - loše.
Tako da i da jesam na b-netu, mislim da to nema nikakve veze s činjenicom da su njihovi server u banani ili ih ne održavaju kako bi trebali.
Posljednje vrijeme DDoS napadi su dosta česti, pogotovo na neke europske provajdere poput Telie Sonere. Nije nužno da je problem u njihovim serverima, iako naravno, nije ni isključeno. Ja nemam problema, no, ja sam jedan i ne igram prečesto.
Posljednje vrijeme DDoS napadi su dosta česti, pogotovo na neke europske provajdere poput Telie Sonere. Nije nužno da je problem u njihovim serverima, iako naravno, nije ni isključeno. Ja nemam problema, no, ja sam jedan i ne igram prečesto.
A sta kazes, ''nisi na bnetu slucajno'' ?
Imaju nekakav problem ?
Ja u ovih 2.5godine nemam nikakvih problema sa B-netom.
Imaju nekakav problem ?
Nemaš ti problema niti sa ČITOM.
BFI-ju mi nedostaju izvjestaji bitki. Nije mi smetao Battlelog.

Zašto Danny leži ispod kreveta? Ma koji to mod igrate? :)
Krijem se od zločestog stričeka.
Počinjem primječivat onaj problem iz bf4. Jučer sam imao takvih 3 death-a. trčim od pucnjave u zaklon, na 40% sam, i uletavam iza kuće i pola sekunde nakon što sam već iza zaklona ja poginem. Ćini mi se da se netcode počeo ponovo pojavljivat, tj. osjetit razlika u bitci.
Počinjem primječivat onaj problem iz bf4. Jučer sam imao takvih 3 death-a. trčim od pucnjave u zaklon, na 40% sam, i uletavam iza kuće i pola sekunde nakon što sam već iza zaklona ja poginem. Ćini mi se da se netcode počeo ponovo pojavljivat, tj. osjetit razlika u bitci.
Ma šta si ti primjetia bogati draga crni sine, ne primjetiš jučer prekjučer lik i ti ležite jedan do drugoga... Ko će eto on će primjetit... ko će eto baš će on....
Primjetio ja tebe, i baš mi se voliš namjestit na bayonetu. Imam više bayonet charge na tebe nego na ikoga drugog.
Primjetio ja tebe, i baš mi se voliš namjestit na bayonetu. Imam više bayonet charge na tebe nego na ikoga drugog.
Pa kad ga je lakse preskočiti nego zaobići...
Imaju nekakav problem ?
Nemaš ti problema niti sa ČITOM.
Pametan se javio
Opet BFI, koji je qrac to, sekta nekakva koje si ti član ili šta već?
Ali nisi trebao glavu sakriti ispod kreveta a ostaviti izložen stražnji dio. Svašta zločestom stričeku može pasti na pamet :)
Imaju nekakav problem ?
Kako gdje, kad dođe do zagušenja, nemaš pristojan ping i brzine. Nažalost, i T-Com to radi odnedavno...
Imate li problema da vam kod igranja CPU usage bude 100% pa vam throttla i fps naglo pada?
Konfa mi je Radeon Rx 480, Core I5 4690 ,16 GB ram.
Vrtim na Ultri sa upaljenim Dx12 i ugasenom Optimizacijiom Videom rama. Trazio sam po netu rjesenje i ljudi sa jacim konfiguracijama od moje imaju istih problema dok neki sa slabijom nemaju problema. Na bilo kojim postavkama igra ima lagani stutter i cpu usage je 100% dok je gpu usage nizi (meni je normalan). Probao sam sve fixeve koje su nudili, ali jedini koji donekle radi i ublazi trzanje je igranje u borderless modu i user.cfg u folderu od igre u koji se unesu ove dvije komande: gametime.maxvariablefps 60 RenderDevice.RenderAheadLimit 1 (Isporbavao sam 2 i 3, ali 1 najbolje radi, ali to zavisi od konfe do konfe). Zanima me ako vi drugi imate taj problem i ako imate kako ste ga uspjeli rijesiti.
Evo, uživaj:
Imate li problema da vam kod igranja CPU usage bude 100% pa vam throttla i fps naglo pada?
Vrtim na Ultri sa upaljenim Dx12 i ugasenom Optimizacijiom Videom rama. Trazio sam po netu rjesenje i ljudi sa jacim konfiguracijama od moje imaju istih problema dok neki sa slabijom nemaju problema. Na bilo kojim postavkama igra ima lagani stutter i cpu usage je 100% dok je gpu usage nizi (meni je normalan). Probao sam sve fixeve koje su nudili, ali jedini koji donekle radi i ublazi trzanje je igranje u borderless modu i user.cfg u folderu od igre u koji se unesu ove dvije komande: gametime.maxvariablefps 60 RenderDevice.RenderAheadLimit 1 (Isporbavao sam 2 i 3, ali 1 najbolje radi, ali to zavisi od konfe do konfe). Zanima me ako vi drugi imate taj problem i ako imate kako ste ga uspjeli rijesiti.
Si probao isključiti dx12?

Imao sam u beti isti problem na svom Phenomu i ništa nije pomagalo dok nisam u biosu digao takt procesora sa 2.8 na 3.22 i pao CPU usage, a GPU narastao i radila igra glatko preko 60 frameova, pa probaj dignuti takt ako znaš kako i ako imaš dobro hlađenje.
Evo, uživaj:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=210&jumpto=5170598&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=210&jumpto=5170650&sort=asc&view=flat

Imaju nekakav problem ?
Kako gdje, kad dođe do zagušenja, nemaš pristojan ping i brzine. Nažalost, i T-Com to radi odnedavno...
Nemam pojma, cesto igram CSGO, tamo ping ne ide iznad 25 (cesto varira od 15 do 25), u ets2 malo iznad 30. U bf1 ovisi od servera do servera, nekad 30 nekad 80. Internet mi je 30/7.5 i uvijek je tako.
Jos sam povezan na 4 mobitela ( wifi ) i 1 laptop. Nikad nije bilo problema. Dok sa prijasnim T-com svaki dan nesto novo... Jednostavno sam prezadovoljan njima ;)
Više nema razlike nizozemski ili irski server - prije su mi irski lošije radili.
Sad gdje god igram je loše.
U kurac!
Primjera radi - sad mi treba 2-3 puta opaliti iz šotgana da ubijem na 5m, a prije par dana sam ubio s jednim metkom na 25m.
Pucam sa snajperom ravno liku u prsa - NIŠTA!
Pucam ponovo u lika, malo dignem - NIŠTA!
Pucam ponovo u istog, malo spustim - NIŠTA!
PA KOJI KURAC??!??!?!?
Kakva ti je stolica? Da nisi izija štagod pokvareno?
Ali nisi trebao glavu sakriti ispod kreveta a ostaviti izložen stražnji dio. Svašta zločestom stričeku može pasti na pamet :)
Bojim se da ne razumiješ moje sklonosti. :)
Malo slabija konfa od tvoje - dx11 - sve sljaka ko beba. Cisto sumnjam da ces primjetit razliku u kvaliteti slike a mogao bi rjesit problem i dobit na fpsu.
se kome desilo da ovi tjedni zadaci (medalje); da su svaki put drugi prikazani?
se kome desilo da ovi tjedni zadaci (medalje); da su svaki put drugi prikazani?
Da ovaj tjedan mi se do dešavalo, pokazivalo mi stare medalje od prošlog tjedna koje sam riješio. Popravilo se kad smo mjenjali server.
Imaš medalje u Soldier>Medals i tamo vidiš weekly medals.
Meni se isto prebacuje dva različita seta medalja svako malo. nekad čak kad se krenem spajati na server odaberem medalju koju želim i onda mi se tokom loading screena prebaci na drugi set
ja uopce ne mogu odabrati od ovog tjedna medalje... mogu jedino odabrati dok cekam da mi udje na server no medjutim nakon kaj udje mi kaze stare...
Isto je i kod mene, i što je najgore ne mogu ih završit jer mi ne ubraja taskove koje odradim.
Negoooo el i vama ping odjednom sa 30 skočio na 80- 90? T-com je u pitanju