Samo što prerijetko suigrači spotaju neprijatelja.
Mislim da se spota isto ko i prije, samo što spot sad radi drugačije, pa može nestati odma kad se netko spota, ovisno o vidnom polju prema neprijatelju.
Samo što prerijetko suigrači spotaju neprijatelja.
Mislim da se spota isto ko i prije, samo što spot sad radi drugačije, pa može nestati odma kad se netko spota, ovisno o vidnom polju prema neprijatelju.
Novi način spotanja mi je puno bolji nego do sada. Nema te na minimapi ako pucaš, što je samo po sebi noobfriendly, ali moram priznati da mo je trebalo vremena da se odviknem od toga. I sada je gledam kada neko puca i trči a nema ga minimapi onda pametno zaključim da je naprijatelj i prema zvuku koraka pokušavaš odrediti odakle dolazi. I sami spotani vojnici puno kraće ostaju spotani (mislim da spot nestane odmah kada uđu u zaklon). S te strane puno teže igrati ali isto tako puno zabavnije. I ne znam ko je već spominjao ali mislim da bi hip fajer spred trebalo povećati jer je ovako preuzak i na mid rangeu a ne samo kod close susreta. Ovako apsolutno nema potrebe za ADS
Pa hipfire iz assault puški je jako dobar jer je to njihov cilj. Pogtovo trench varijanta.
I sada je gledam kada neko puca i trči a nema ga minimapi onda pametno zaključim da je naprijatelj
Jep, jedino po zvuku se sad možeš orijentirati, ali ima kvaka u tome.
Panjevi iz tima često vole pucati bezveze i onda me jebu dok ne istražim porijeklo zvuka - nabijem ih na kurac.
AC130 je daleko više iritira jer se može spawnati svako malo i imao infrared i lakše si vidio i ima više topova itd. Dok behemot dođe jednom po rundi, ako i dođe. Uništiš ga u 2-3 minute i onda dalje mir. Osim toga vlak i onaj brod su truba, a airship pak nekako najbrže pada jer mu u par metaka odereš gunnere i visoko je u zraku pa ga sa svih djelova mape ljudi gađaju. Neki dan ga imali u napadu i taman nam pomogne da dođemo do objectivea i onda padne točno na tu zastavu koju smo skoro uzeli i pobije nas 20 na njoj i onda kasnije sve ponovo.
U operationsu pomogne da uzmeš jednu liniju obrane i onda obično bude uništet, a nakon toga pomozi bože.
Mene više iritiraju one sitnice kao što nema quit na kraju runde, taj origin in game, spajanje na kolege je nekako otežano i sl.
nisam bio ni u jednom behemotu,valjda je velika navala na njih,nisam ni primjetio da ima neko slobodno mjesto...
ali prije svega KVIT IZMEĐU RUNDI DICE, chat između rundi. Ta sranja kad se spawnaš pa nemoš ništ itd itd.
antraks, jako sam se smijao kad sam čitao, jako si rageao a? :)
Nije ni meni jasno da nakon toliko igara oni promaše neke osnovne stvari.
Jebeš chat, ali quitanje ako ne stigneš, a obično ne stigneš zato jer čekaš izvlačenje lutrije i jebenu škrinju.
Ma jučer sam popizdio skroz na skroz.
Taj cepelin mi je krv popio i ubili su me barem 10 puta dok sam ga pokušavao uništiti.
Dvaput sa avionom sam ga rokao pa me jebu njihovi avioni, artiljerija i sam cepelin - nema šanse da mu 2 preleta napravim.
Onda s poda sam ga gađao raketama - kurac štete sam mu napravio.
Roka ga lik sa AA-om s točke A - 0 bodova.
Ne znam - možda se ostatak tima nije previše trudio da ga skine, ali da je to govno OP, to je sigurno.
Nije fora u rokanju cepelina. Rokaš gun mountove cepelina! Kao i na behemoth vlaku. Rokaš gun pointe. Ne bilo gdje. Cepelin je bespomoćan kad im pouništavaš turete.
Btw, za snajperiste: SMLE MKIII Marksman!
Nije fora u rokanju cepelina. Rokaš gun mountove cepelina! Kao i na behemoth vlaku. Rokaš gun pointe. Ne bilo gdje. Cepelin je bespomoćan kad im pouništavaš turete.
Meni isto najbolji sniper, ali je nekako više na blizinu jer mu sweatspot počinje dosta rano za razliku od ostalih snipera.
Imas los ssd..
Meni isto najbolji sniper, ali je nekako više na blizinu jer mu sweatspot počinje dosta rano za razliku od ostalih snipera.
A više je za medium udaljenosti, iako sam ugodno iznenađen preciznošću i na daleko.
ali prije svega KVIT IZMEĐU RUNDI DICE, chat između rundi. Ta sranja kad se spawnaš pa nemoš ništ itd itd.
antraks, jako sam se smijao kad sam čitao, jako si rageao a? :)
Nije ni meni jasno da nakon toliko igara oni promaše neke osnovne stvari.
Jebeš chat, ali quitanje ako ne stigneš, a obično ne stigneš zato jer čekaš izvlačenje lutrije i jebenu škrinju.
Ma jučer sam popizdio skroz na skroz.
Taj cepelin mi je krv popio i ubili su me barem 10 puta dok sam ga pokušavao uništiti.
Dvaput sa avionom sam ga rokao pa me jebu njihovi avioni, artiljerija i sam cepelin - nema šanse da mu 2 preleta napravim.
Onda s poda sam ga gađao raketama - kurac štete sam mu napravio.
Roka ga lik sa AA-om s točke A - 0 bodova.
Ne znam - možda se ostatak tima nije previše trudio da ga skine, ali da je to govno OP, to je sigurno.
Primjetio sam da ljudi dosta slabo koriste mobilni AA. Imaš dovoljno zaštite od pješadije a i sa cepelina prije unuištiš turret koji tebe gađa nego on tebe. Čak i protiv pješadije je dosta dobar na većim udaljenostima čak bolji i od light tenka od kojeg ima manji damage. Sprejaš po njima dok ih ne pobiješ. Jedina mana je da ne možeš pucati sa main gunom u pokretu nego se treba sitsvičat. Dva takva razvale turrete za minutu.
Sve je to kul, ali dok ja rokam cepelin, enemy team uzima zastave.
Svi pričate u savršenjim uvjetima da je samo cepelin bitan a nije.
battlepackove nabijem na pišu, stalno jedno te isto smeće dobivam.
O spajaju na skvad i bugu neću ni pričat, užas pa izbaci svako malo da se netko spaja. Origin overlay guši igru.
Limpet charge? što s tim da radim, range o.2m baci...nemoš prić tenku nemoš niš, nek bude ko one male mine iz bf4 koje se lijepe za površinu, ne znam što se glupiraju.
Možete pričat šta hoćete ali ovo je najbolji BF do sada.
Kaže dama kad završi rundu 37-8.
Znači sinoć, dva skvada, zastave, kombinacije...jako dobre partije, to je čar igre.
Ali kad si sam, na operationu, a stalno netko puca po tebi, spawn u smrt...onda jebem mater cijelom diceu i kažem da je smeće. klasika :)
Da bi radio spajanje na prijatelje, trebaš prvo imati prijatelje. :D
A to je i zamišljeno da da dodatni boost neprijatelju koji gubi. I treba teamplay, jer je to i naglasak u ovom BF, da se on riješi isto kao što squad ili dva treba da uzme zastavu takva je situacija i sa ovim. Možda bi bolje bilo da se pojavljuje na mapi kada je velika razlika u tiketima (recimo tek preko 200 tiketa razlike) jer se sada dešava da tim koji malo gubi dobije veću prevagu i dobije partiju što opet nije pošteno.
Preksinoć vidim damu završio sa skorom čini mi se 8:6
Ali bio je opet na vrhu tablice PTFO
https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/59ca86/psa_equipped_bayonets_negatively_affects_recoil/
A to je i zamišljeno da da dodatni boost neprijatelju koji gubi. I treba teamplay, jer je to i naglasak u ovom BF, da se on riješi isto kao što squad ili dva treba da uzme zastavu takva je situacija i sa ovim. Možda bi bolje bilo da se pojavljuje na mapi kada je velika razlika u tiketima (recimo tek preko 200 tiketa razlike) jer se sada dešava da tim koji malo gubi dobije veću prevagu i dobije partiju što opet nije pošteno.
O čemu pričamo kolega?
Teamplay? jedini teamplay je bio sinoć kad smo imali dva skvada na ts, prije toga nisam okusio teamplay u bf1.
Treba veća razlika 300+ tiketa, a ne na 100 i nešto ili koliko već jer na kraju oni rapeaju nas.
I treba staviti servere bez hero pickupa i bez behemotha i da opet budu ranked, da ljudi mogu birati.
Cijene servera su užasno skupe, za 10$ više od konzolaškjih wtf.,
battlepackove nabijem na pišu, stalno jedno te isto smeće dobivam.
O spajaju na skvad i bugu neću ni pričat, užas pa izbaci svako malo da se netko spaja. Origin overlay guši igru.
Limpet charge? što s tim da radim, range o.2m baci...nemoš prić tenku nemoš niš, nek bude ko one male mine iz bf4 koje se lijepe za površinu, ne znam što se glupiraju.
Limpet charge je zakon.rusi sve.a tenkovima i nije tako tesko pric jer im je kut gledanja dosta mali i rijetko kad su puni
Preksinoć vidim damu završio sa skorom čini mi se 8:6
Ma n00b....
Kaže dama kad završi rundu 37-8.
Naravno da je fino ubijat protivnike, a oni tebe ne, ali mi je bitnije igrati objective kada je ekipa u squadu na TSu i znaju pšta rade pa makar imao i 8:6
Pitanje za ljude kojima je ISP Bnet, radi li vam igra normalno? Ja u prime time-u uopće ne mogu igrati zbog nepodnošljivog rubberbandinga, instant smrti i sl. Svi serveri u Irskoj imaju ping 100+. Jedino mogu igrat normalno po danu kada ne zajaše svi na internete ili u gluho doba noći. Znao sam takvih problema imati i prije, ali jako rijetko. Ovo sada već postaje konstanta, budući da traje već tjedan-dva... :-(
Pitanje za ljude kojima je ISP Bnet, radi li vam igra normalno? Ja u prime time-u uopće ne mogu igrati zbog nepodnošljivog rubberbandinga, instant smrti i sl. Svi serveri u Irskoj imaju ping 100+. Jedino mogu igrat normalno po danu kada ne zajaše svi na internete ili u gluho doba noći. Znao sam takvih problema imati i prije, ali jako rijetko. Ovo sada već postaje konstanta, budući da traje već tjedan-dva... :-(
Tako ti bude kada ganjaš nisku cijenu interneta na uštrb kvalitete.
To je zbog SSD-a. Nema SSD ili nema dobar SSD.
Ako više nisi na pretplati, kontaktiraj predstavnike Tcoma i Iskona. Daju cijene "ispod pulta" kojih nema na cjeniku.
Moj šogor dobio na tcomu 20mbps+tel za 140kn.
Meni na Bnetu (Novi Zagreb) radi normalno.
Očito je čvor na kojem si podkapacitiran i trebaju ga pojačati.
Pošalji im mail, zovi ih i budi uporan.
T-com igra agresivno sa cijenama u zadnje vrijeme i znam dosta ljudi koji su prešli na njega.
Nazovo t-com, ali pokušaj naći nekog prodajnog prestavnika koji će ti dati cijenu ispod aktualnog cijenika.
A onda možeš i kontaktirati Bnet, pa se cijenkati i dobiti najbolju ponudu.
Sretno!
Također Bnet (Jarun) i nemam problema.
Ovo kaj ti C64 veli da vam trebaju 'pojačati čvor' na kojem jesi, nama su to napravili prije cca godinu dana i od tad je ko urica.
Neće mu T-Com pomoći. I oni su uveli CGNAT i ne daju garantirane/plaćene brzine i kvalitetu.