Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
mrsmith kaže...
Friday kaže...

A je ti dokaz...

Smith sad to moze uzeti i napraviti da izgleda kao da si narucio Venus 2000. I to u 5 minuta!

Pihhh ..Možda i bi da nisam zauzet slaganjem 48 jezgrene konfiguracije, sve komponente stizu kroz 10-ak dana! Naručeni 2x12core/24threads Xeoni (2x E5-2695 v2) i 64 gige ecc rama, naravno i dual cpu ploča! Pošaljem slike kad bude sve složeno

Tek onda će biti Photoshopa za Damu :D

Uglavnom, prodajem proc/mbo/ram iz "Moj PC" pa ako netko treba za BF1, nek se javi - složimo neku cijenu :)

Đizs!

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Battlefield 1

Mogao bi Špelac kupit proc/mbo/ram :) ..on je ionako u potrazi za novim kompom! Ovo mu je još pod jamstvom u Linksu taman

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Pihhh ..Možda i bi da nisam zauzet slaganjem 48 jezgrene konfiguracije, sve komponente stizu kroz 10-ak dana! Naručeni 2x12core/24threads Xeoni (2x E5-2695 v2) i 64 gige ecc rama, naravno i dual cpu ploča! Pošaljem slike kad bude sve složeno

Uglavnom, prodajem proc/mbo/ram iz "Moj PC" pa ako netko treba za BF1, nek se javi - složimo neku cijenu :)

To za bf1? Nekako mi se čini slabo samo 48 jezgri... 

16 godina
Volume kaže...

To za bf1? Ne kako mi se čini slabo samo 48 jezgri... 

E sad, znam da sam lud, ali ne toliko ..brižan BF1 bude koristio možda 4, ako i to

EDIT: Iako M4x i TSI kažu da bi avioni trebali ići brže uz više jezgri i da pješadija tu i tamo potrči brže.. tako da nikad neznaš

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 10:40 (mrsmith).
14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

E sad, znam da sam lud, ali ne toliko ..brižan BF1 bude koristio možda 4, ako i to

EDIT: Iako M4x i TSI kažu da bi avioni trebali ići brže uz više jezgri i da pješadija tu i tamo potrči brže.. tako da nikad neznaš

Pusti ti to, šta više jezgri to veći kd 

13 godina
Battlefield 1

Ma pusti ti to. Što više jezgri veći problemi.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Pff, najveći problem su njemci! Tamo gdje očekuješ najbrže, dobiješ najsporije Prije će procesori i ram iz USA nego ploča iz DE...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Evo nešto pričaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Pff, najveći problem su njemci! Tamo gdje očekuješ najbrže, dobiješ najsporije Prije će procesori i ram iz USA nego ploča iz DE...

Kad naručuješ iz Amerike, kako sređuješ carinu, porez, dostavu?

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Pihhh ..Možda i bi da nisam zauzet slaganjem 48 jezgrene konfiguracije

Moja kum Bastardo  bi ti rekao "A da se napusis kurca?" 

Freak Show Inc.
16 godina
Soldier977 kaže...
mrsmith kaže...

Kad naručuješ iz Amerike, kako sređuješ carinu, porez, dostavu?

Nema carine na IT opremu (nulta stopa), samo PDV plaćaš (25%) na prodajnu cijenu s računa. Dostavu plaćaš odmah prilikom naručivanja, ostatak (PDV) platiš poštaru kad donese paket s carine.

9 godina
neaktivan
A kojeg datuma bi treba izici BF1

0 0 hvala 0
16 godina
sp0ngy kaže...
A kojeg datuma bi treba izici BF1

https://www.battlefield.com/

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Volume kaže...

To za bf1? Ne kako mi se čini slabo samo 48 jezgri... 

ne kužim

13 godina
mrsmith kaže...
Friday kaže...

A je ti dokaz...

Smith sad to moze uzeti i napraviti da izgleda kao da si narucio Venus 2000. I to u 5 minuta!

A šta kad to rastavimo, ko će opet složiti. Dam ti ja za sve  3iljade kuna i još platim pivu  Dobro nije ovo zadnja, možemo koja stoja gore dole

16 godina
MRSKI kaže...
mrsmith kaže...

A šta kad to rastavimo, ko će opet složiti. Dam ti ja za sve  3iljade kuna i još platim pivu  Dobro nije ovo zadnja, možemo koja stoja gore dole

Može, 3000-3100 sam i razmišljao prodati komplet. Špelac kaže da bi on uzeo, ali ako odustane nema problema :) Nije mi hitno jer mi ovo novo dolazi tek za 10ak dana pa mogu i pričekati.

16 godina
Battlefield 1

Ja dajem 3100kn.. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...
MRSKI kaže...
mrsmith kaže...

Može, 3000-3100 sam i razmišljao prodati komplet. Špelac kaže da bi on uzeo, ali ako odustane nema problema :) Nije mi hitno jer mi ovo novo dolazi tek za 10ak dana pa mogu i pričekati.

Ja sam pod "kompet" mislio na "komplet pod MOJ PC". Nadam se da isto razmišljamo. U redu dogovreno, govno mu ko slaže

Eto ostavim ti taj slave na poklon od mene

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 12:30 (MRSKI).
16 godina
Battlefield 1

Podižem ulog...

3100+gajba pive (Velebitskog) 

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Ja sam pod "kompet" mislio na "komplet pod MOJ PC". Nadam se da isto razmišljamo. U redu dogovreno, govno mu ko slaže

Hah :) e sad sto - ja pricam za cpu/plocu/ram! Moguće da ću uskoro prodavati i jednu ili možda čak i obje STRIX 970 jer razmišljam o GTX1070/1080.

13 godina
amater_2 kaže...

Podižem ulog...

Džabe ti je mudonja. Nije Smith takav. Vidiš da mu novac nije najvažniji nego data riječ

16 godina
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...

Podižem ulog...

Džabe ti je mudonja. Nije Smith takav. Vidiš da mu novac nije najvažniji nego data riječ

Zato sam ubacio gajbu pive... 

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...

Podižem ulog...

Njemu je samo do toga da mu prijatelji budu sretni. Novac je najmanje bitan...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Njemu je samo do toga da mu prijatelji budu sretni. Novac je najmanje bitan...

Tako je! Ni sam ovo ne bih bolje složio

EDIT: Kad nam doleti Pirat, razbacati će nas kao džubre po livadi

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 12:36 (mrsmith).
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Špelac, ebem ti nanu, kad uzmeš taj PC od smitha, jedan keks RAMa je moj

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Neznam dali cu moci gurati ovu igru jos uvjek sa gtx460se ili cu morat uzeti novo za bozic kada budu akcije i koju mi savjetuje od nvidie jer ati nezelim jer je nikad nisam ima.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Smith staviš na pc ekspert oglas i otić će za sekund, ja svoje prvi dan rasproda skoro sve

3 0 hvala 1
16 godina
Volume kaže...

Smith staviš na pc ekspert oglas i otić će za sekund, ja svoje prvi dan rasproda skoro sve

Nije mi još hitno, nove komponente stižu za 10ak dana pa ako se ne proda do onda ovako, budem stavio oglas. Vjerujem da će se brzo prodati jer sve ima jamstvo još godinu dana (ram mislim da je ili 10 godina ili 5, moram provjeriti). Ali tnx na savjetu :)

9 godina
neaktivan
Taman meni treba, da nekupujem samo grafu dam ti 2000kn i dodem po to izmedu 15 i 16h danas.
17 godina
odjavljen
sp0ngy kaže...
Taman meni treba, da nekupujem samo grafu dam ti 2000kn i dodem po to izmedu 15 i 16h danas.

I ponesi nekog lubrikanta jer ce te karati za razliku dok ti oci iz glave ne ispadnu...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice