Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 1

Xfactor - top differences in BF1:

DannyOnPC, sa tick rate infom:

ShoSho hands on:

Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 1

Ako su izbacili autorepair vozila kao opciju i omoguće da se onako sam riperaš iz njega, onda možda ne bude loše igrati BF1 u HC modu. Vizualno bi sigurno puno ljepše izgledalo bez ovoliko detalja na HUD-u i onih ikonica iznad glave, a i "time to kill" bude malo kraći. Snajperi bi bili one shot kill napokon

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Piloti, ono zapinjanje aviona krilom za vjetrenjaču da mu ništa nije bilo, samo se malo okrenuo i nastavio.

2m45s, ako vam ne otvori na tom vremenu

To bi po vama trebala biti instant smrt, ili oduzimanje jako puno healtha vozila?

Isto ko i onaj udarac u zemlju poslije.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 9:45 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Ako su izbacili autorepair vozila kao opciju i omoguće da se onako sam riperaš iz njega, onda možda ne bude loše igrati BF1 u HC modu. Vizualno bi sigurno puno ljepše izgledalo bez ovoliko detalja na HUD-u i onih ikonica iznad glave, a i "time to kill" bude malo kraći. Snajperi bi bili one shot kill napokon

Ako sam dobro skužio auto repair vozila jedino može izvesti mechanic ili tank driver klasa koju dobiješ ako se spawnaš direktno u tenk. Dok ako u njega uđeš kao medic ili sniper ništa od toga. To je valjda da se zaustavi krađa i ownanje "tuđih" tenkova.

Isto je i sa pilotom kojeg dobiješ kad se spawnaš u dvokrilca, a obje klase imaju tek pištolj ili neku jadnu puškicu tako da su skoro pa beskorisni bez svojih vozila.

E da i kad kreneš sa auto repairom ne možeš prekinuti, kao što ne možeš ni pucati, niti se kretati tako da si laka meta za c4. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 9:46 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Ako sam dobro skužio auto repair vozila jedino može izvesti mechanic ili tank driver klasa koju dobiješ ako se spawnaš direktno u tenk. Dok ako u njega uđeš kao medic ili sniper ništa od toga. To je valjda da se zaustavi krađa i ownanje "tuđih" tenkova.

Isto je i sa pilotom kojeg dobiješ kad se spawnaš u dvokrilca, a obje klase imaju tek pištolj ili neku jadnu puškicu tako da su skoro pa beskorisni bez svojih vozila.

Mislim da si ga krivo skužio.

Auto repaira uopće nema. To se njemu dopada.

A repair je iz nutra (ili medic iz vana) ne gleda kao "auto" repair.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 9:55 (CyberDemonVZ).
14 godina
smiglcro kaže...

Da si u životu odigrao koju simulacija aviona bilo bi ti jasnije o čemu pričam. Ne bi ni krenuo pričati o različitim manevrima kod aviona da se ne ukenjaš u gaće od muke. Avionu u bf1 su mi kao World of Warplanes, s razlogom to nitko ne igra...

Kako neki ljudi znaju zadiviti svojim pametnim odgovorima to nije istina... Možda avioni u bfu nisu baš 100% realni, al sve ostalo sigurno je. Eno meni susjed 24 sata dnevno igra lokere, bija toliko dobar da su ga zvali u legiju stranaca 

13 godina
Volume kaže...
smiglcro kaže...

Da si u životu odigrao koju simulacija aviona bilo bi ti jasnije o čemu pričam. Ne bi ni krenuo pričati o različitim manevrima kod aviona da se ne ukenjaš u gaće od muke. Avionu u bf1 su mi kao World of Warplanes, s razlogom to nitko ne igra...

Kako neki ljudi znaju zadiviti svojim pametnim odgovorima to nije istina... Možda avioni u bfu nisu baš 100% realni, al sve ostalo sigurno je. Eno meni susjed 24 sata dnevno igra lokere, bija toliko dobar da su ga zvali u legiju stranaca 

Ne vjerujem ti :)

13 godina
MRSKI kaže...

I jedno pitanje. Zašto si eksplicitno naveo HC, da bio bolji za igranje ako ne postoji auto repair?

Pa u BF4 ne postoji auto repair na vozilima na HC.

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

E da i kad kreneš sa auto repairom ne možeš prekinuti, kao što ne možeš ni pucati, niti se kretati tako da si laka meta za c4. :)

Pogledaj si ponovno svog LevelFega pa mozda skuzis

Frajer na kraju videa doslovno place jer nece moc imat u finalnoj igri 50-0 kd sa svojim pederskim squadom

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 9:57 (M4X).
16 godina
M4X kaže...

Frajer na kraju videa doslovno place jer nece moc imat 50-0 kd sa svojim pederskim squadom

Kakve to sad veze ima s ovime što sam ja napisao?

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

Frajer na kraju videa doslovno place jer nece moc imat 50-0 kd sa svojim pederskim squadom

Onaj koji te jebo!

Freak Show Inc.
9 godina
protjeran
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

Onaj koji te jebo!

Koji Ivan?

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
13 godina
M4X kaže...
Jack Sparrow kaže...

Frajer na kraju videa doslovno place jer nece moc imat u finalnoj igri 50-0 kd sa svojim pederskim squadom

Hmmm.. može objašnjenje kako si ti povezao Kukyev odgovor Mrskome s vajnanjem LevelCrapa?

16 godina
Battlefield 1

M4xim m4xim zločest je, stalno ganja pedere..

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Hmmm.. može objašnjenje kako si ti povezao Kukyev odgovor Mrskome s vajnanjem LevelCrapa?

Lik nije popio tablete ili je popio sve odjednom.

Isto ko i onaj gore što bi htio da avioni budu realistični do te mjere da ti se PC gasi dok igraš.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Isto ko i onaj gore što bi htio da avioni budu realistični do te mjere da ti se PC gasi dok igraš.

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Lik nije popio tablete ili je popio sve odjednom.

:D

Je, samo je razlika u tome kad netko tko voli simulacije hoce to vidjeti u svakoj igri, i kad netko napise recenicu bez ikakvog smisla.

9 godina
neaktivan
Battlefield 1
Znači naše povijesti se tiču monte grappa, e gdje se točno odvija empire's edge.
Eto kako nas nisu zaštitili od turaka radi čega smo se pridružili monarhiji, mi smo odlučili braniti njih od talijana, (da budem iskren da nije bilo poljaka,danas ne bi bila Vienna vec New Ölüdeniz)
"190.000 ljudi, dok se navode i podatci od 137.000 vojnih i 109.000 civilnih žrtava."

0 0 hvala 0
13 godina

Jadransko more, ali talijanska obala.

16 godina
Battlefield 1

Samo da svi mozemo nositi brkove i jahati konjica koji ima "pen.. erm mislim bayonet charge" s leđa

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Jadransko more, ali talijanska obala.

Trst je naš!

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne vjerujem ti :)

Ozbiljno, vidia ga ja prije neki dan i kaže on meni "voljum, vrok te jebal, ušo ja u pravog tenka kad ono unutra stoji kontrolna ploča a na njoj samo wasd tipke, pičkin dim" 

Tenk može popravljati samo vozač koji se direktno spawna u njega po 20%, autorepaira nema. Za vrime tog repaira tenk je neupotrebljiv. S obzirom da tenkovi sad imaju i po 6+ pozicija to je jedini način za balans inače bi bili neuništivi. Zamisli tenk s toliko ljudi od kojih svatko u bilo kojem trenu može iskočiti vani i popravljati, previše op... 

16 godina
vito79 kaže...
Znači naše povijesti se tiču monte grappa, e gdje se točno odvija empire's edge.
Eto kako nas nisu zaštitili od turaka radi čega smo se pridružili monarhiji, mi smo odlučili braniti njih od talijana, (da budem iskren da nije bilo poljaka,danas ne bi bila Vienna vec New Ölüdeniz)
"190.000 ljudi, dok se navode i podatci od 137.000 vojnih i 109.000 civilnih žrtava."

Ova prva slika. Jel to Ivanec konačno vodi svoje proletere mlade?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

I jedno pitanje. Zašto si eksplicitno naveo HC, da bio bolji za igranje ako ne postoji auto repair?

Pa mislim ako to po defaultu izbace, bilo za normal ili HC, onda se ekipa lakše prebaci na HC u kojem nema autoheala i onih ružnih spot ikonica iznad glave. Ja bi možda ikonice spotanja ostavio samo za vozila ali za inf skroz ukinuo ili da ostaneš spotan kratko vrijeme samo na minimapi..

9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
vito79 kaže...

Ova prva slika. Jel to Ivanec konačno vodi svoje proletere mlade?

to je naš  posljednji kralj Karlo I. , zadnji austrijski car, proćerali ga iz zemlje u švicarsku pa portugal nakon kraja rata.

Sin mu je bio zastupnik u EU parlamentu, umro prije 5 godina.

9 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Pa mislim ako to po defaultu izbace, bilo za normal ili HC, onda se ekipa lakše prebaci na HC u kojem nema autoheala i onih ružnih spot ikonica iznad glave. Ja bi možda ikonice spotanja ostavio samo za vozila ali za inf skroz ukinuo ili da ostaneš spotan kratko vrijeme samo na minimapi..

a ja sam mišljenja da mi je puna určina hc i normala, nek budu orginalni i stave jos novih game modova, dosad neviđenih,

sve je to lijepo i fino al nakon 8 godina istog šita i prvih 12 minuta divljenja grafici dok se mozak ne navikne treba bit nešto novo što će te zadržat više miseci,

mešto novo,nešto divlje....

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 11:06 (vito79).
13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Aha, nije loša ideja. Bila bi fora da cijelo društvo igra hard core. Bil bi veći naglasak na komunikaciju i taktiku.

14 godina
MRSKI kaže...

Pa onda je bolji classic mod, hc bi bia teški kemperaj sa snajperima jer su one shot kill i nema killcama. Jedino bi u classicu omogućia 3p pogled iz vozila jer je u bf1 stvarno loš pregled okoline iz njih. 

One ikone iznad glava bi ostavia samo na ljudima iz tvog tima tako da se može raspoznati ko je ko, tako da opet triba malo pameti za ubit nekog, a ne da samo pucaš prema ikoni

Da kompletno izbace bilo kakvo spotanje nasta bi jebeni kaos, ni bi se znalo ko pije, ko placa s 64 igrača... 

13 godina
Battlefield 1

Po meni je samo sistem autoheala i auorepaira bzze. Zašto ne ostave nešto slično kao u BF2/BF1.

Opet moje viđenje ali zar ne bi dobro bilo da na svakoj zastavi imaš neki "crate" na kojem bi se vozila i inf popravljala i liječila   i dopunjavala municijom. Spriječio bi kempanje na jednoj točki i "prisilio" na osvajanje zastave. Za avione da leteći iznad svoje baze se isto tako popravljaš i dopunjavaš municiju. Samim tim bi mogao i pojačati damage aviona jer ne bi sa njima mogao beskonačno spamati iz zraka nego bi ih prisilio na resuplajanje a opet s druge strane ako nekoga ili nešto gađaš da to uništiš. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Pa onda je bolji classic mod, hc bi bia teški kemperaj sa snajperima jer su one shot kill i nema killcama. Jedino bi u classicu omogućia 3p pogled iz vozila jer je u bf1 stvarno loš pregled okoline iz njih. 

One ikone iznad glava bi ostavia samo na ljudima iz tvog tima tako da se može raspoznati ko je ko, tako da opet triba malo pameti za ubit nekog, a ne da samo pucaš prema ikoni

Da kompletno izbace bilo kakvo spotanje nasta bi jebeni kaos, ni bi se znalo ko pije, ko placa s 64 igrača... 

A sve je stvar navike. Ja kad sam sa HC prešao na normal bilo mi je loše što sve bliješti na sve strane i pucaš po svojima i ništa se ne dešava. Kada sam prešao na normal navikao sam se na to. Ne kažem da je normal bolji ali sami sustav igre je tako postavljen (u 4ci kao što znaš na HC ako voziš avion je bilo nemoguće popraviti ga što je glupost žešća i totalno nepravedno u odnosu na ostala vozila).  Znam da bi komjuniti vajnao zbog toga ali ja bi volio da BF krene malo više u pravcu HC. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice