Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Rhox kaže...

Nisam baš oduševljen, imam feeling da će ići putem Star Wars Battlefront, a znamo kako je to završilo.

Baš sam to htio napisati

French Car Mafia EST.2016
16 godina
LOL :D
There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
13 godina
Battlefield 1

Možda bi WW2 bio bolji odabir jer su ljudi većinom taj period tražili, ali nije ni ovo loše.

Ja se radujem, a trailer što su napravili... jebo sam im mamu al znaju napravit trailer :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
18 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1
Izgleda bolesno,i ja moram preorder isto napraviti
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

C4 na konja!!!!

Preorder - raniji pristup igri.

Dobili su me s jedinom stvari s kojom su mogli.

ALI, ostavljam to za ZADNJI mogući tjedan. Do onda se puno toga može promijeniti

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

najzanimljiviji chat svaki drugi komentar COD RIP lol baš me interesira dok dođu priv podaci prodanih primjeraka mogao bi biti opaki fail nakon toga neki dobar zaokret u gamingu ako si dadu truda 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Polako, da vam provjerim Meksiko i Brazil, kud se žurite?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Izgleda bolesno,i ja moram preorder isto napraviti

Ako je moguće daj naruči onaj deluxe edition pa da nam možeš dati hintove pošto bi tad igrao par dana prije offišal početka

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Battlefield 1

Ma prvo da probamo betu pa ćemo lako do Meksika skočit na tekilu i preorder :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Dakle, toliko hypa radi trailera koji pokazuje šta engine može u nekih 50ak sekundi. Blago razočaran settingom i pokazanim.

Valjda će me oraspoložit sa novim informacijama u nadolazećim mjesecima.

Fukk dis, odo spavat.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

najvjerojatnije cemo svi to na kraju kupiti, prije ili kasnije, jer budimo iskreni - postoji li sto slicno za odigrati sa ekipom?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ček, ček, nu da ja nešto kažen
HAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHA

3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Samo kad sam čuo Seven Nation Army... odmah me adrenalin puknuo i rekao sam u sebi "pa sunce vam jebem opet moram uzet preorder"

Imaju smisla u pm!

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Ja sam se nadao da ce biti ww2 (bilo bi sarolikije) ali nisam razocaran. Igra bi mogla biti jako dobra. Cini mi se da ima aviona dvosjeda a ima i nekih brodova (to ce mozda biti samo zamjena za sadasnji cruise missile, prijasnji artillery). Kupujem 200% boli me kurac

Glavno da si mene izjebao za konje i građanski rat kad sam spomenuo WW1 :D cigane!

16 godina
Dobro si rekao, ali upisao sam se na dio za trailer lom
[M|C] LuX_CRO
16 godina
mrsmith kaže...

Samo kad sam čuo Seven Nation Army... odmah me adrenalin puknuo i rekao sam u sebi "pa sunce vam jebem opet moram uzet preorder"

Imaju smisla u pm!

Fak ju Smit...

Baš sam tija staviti taj video. 

Uglavnom, čekamo betu...ma jebeš betu... Voljum ajmo kupiti... 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina

Experience the dawn of all-out war in Battlefield 1. Fight your way through epic battles ranging from tight urban combat in a besieged French city to the heavily defended mountain forts in the Italian Alps or frantic combats in the deserts of Arabia. Discover a new world at war through an adventure-filled campaign, or join in epic multiplayer battles with up to 64 players, and adapt your tactics to the earth-shattering environments and destruction. Fight as infantry or take control of amazing vehicles on land, air and sea, from the tanks and bikes on the ground, to biplanes and gigantic battleships, and adapt your gameplay to the most dynamic battles in Battlefield history.

Earth-shattering Intuitive Destruction - With intuitive destruction no battle is ever the same. Destroy vehicles big and small, and demolish entire buildings. From tiny wooden houses to massive stone forts, even the grounds on which you're fighting can be blasted apart.

PSN - DeniZg80
16 godina
Battlefield 1

Najbolje od svega je što će one moje montaže od jučer očito biti reality Daj ivanec gdje si da otvorimo pivo za prvu crtu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Experience the dawn of all-out war in Battlefield 1. Fight your way through epic battles ranging from tight urban combat in a besieged French city to the heavily defended mountain forts in the Italian Alps or frantic combats in the deserts of Arabia. Discover a new world at war through an adventure-filled campaign, or join in epic multiplayer battles with up to 64 players, and adapt your tactics to the earth-shattering environments and destruction. Fight as infantry or take control of amazing vehicles on land, air and sea, from the tanks and bikes on the ground, to biplanes and gigantic battleships, and adapt your gameplay to the most dynamic battles in Battlefield history.

Earth-shattering Intuitive Destruction - With intuitive destruction no battle is ever the same. Destroy vehicles big and small, and demolish entire buildings. From tiny wooden houses to massive stone forts, even the grounds on which you're fighting can be blasted apart.

Ye, lijepo to zvuči na papiru ali dok ja to ne probam...moji novci ostaju u mom novčaniku

15 godina
Battlefield 1

evo malo usporeno ko hoće malo proći kroz trailer podrobnije

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 7
13 godina
Battlefield 1

Nisu o najvaznijem rekli niti riječi a to je tickrate ili kako već to zovu. Samo da je ne poglupe jer mi je ovo (kao i do osada svaki trejler)

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...

Možda bi WW2 bio bolji odabir jer su ljudi većinom taj period tražili, ali nije ni ovo loše.

Ja se radujem, a trailer što su napravili... jebo sam im mamu al znaju napravit trailer :)

e vidiš, ja se nadam da će WW2 biti idući Battlefield, i da ne izbace WW2 u vidu DLC.a
to ne bih želio nikako

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
mrsmith kaže...

Najbolje od svega je što će one moje montaže od jučer očito biti reality Daj ivanec gdje si da otvorimo pivo za prvu crtu

Smrade, bitno da si mi brata i onog čedu Jovanca stavio u kadar ali Cybera i mene si zaboravio

A za prvu crtu ćeš pričekati jer imam osjećaj da Jovancu baš i ne sjeda najboje WWI s obzirom na okolnosti koje su se događale na ovim prostorima

16 godina
Granzon kaže...
mrsmith kaže...

Smrade, bitno da si mi brata i onog čedu Jovanca stavio u kadar ali Cybera i mene si zaboravio

A za prvu crtu ćeš pričekati jer imam osjećaj da Jovancu baš i ne sjeda najboje WWI s obzirom na okolnosti koje su se događale na ovim prostorima

true story! Ma nisam zaboravio, Cybera sam sačuvao za kempanje s Replayem - a tvoje vrijeme tek dolazi!

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni onaj dio MP izhleda tako slicno vietnamu ako urade odlican gameplay i balans ovo je se cekalo... Prva AAA igra smjestena u WW I :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Europa
Deluxe - 80 EUR - 600 KN
Standard - 60 EUR - 450 KN

Brazil
Deluxe - 289 BRL - 544 KN
Standard - 199 BRL - 375 KN

Nevjerojatno mala razlika!?

Može netko provjeriti Meksiko?

Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 1

Evo ljudi usput sam navratio u Meksiko kad ono tamo iste cijene ko kod nas...valjda će se promijeniti.

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ovaj lik je pred 2 mjeseca stavio insider informacije i kladim se da mu nitko nije vjerovao ^^

Ovo je tema koju je najprije otvorio:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4hdigq/battlefield_2016_detailed_from_my_source_ww1_game/

Ovo su potvrđene stvari sa današnjeg streama:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4i6xps/bf1_leaked_info_updated_with_confirmed/

If battlefield got mustard gas, how can call of duty catch up? :)

Moj PC  
6 0 hvala 6
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ne znam za vas al ovo mi pari da ce biti bomba 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

a di je premium verzija? ono da imaš pristup svim budućim DLC, to je u bf3 preorder bilo 70-80$?

ovaj deluxe daje samo gluposti kao i inače kaj se dobio onaj dog tag i nož

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice