Battle Los Angeles

poruka: 3
|
čitano: 1.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battle Los Angeles (PC verzija)

Linearno, totalno predvidivo ne samo kretanje prema "objective" nego i pojavljivanje enemija (totalno glupi AI). Umor našeg vojnika nakon protrčanih 15 metara je takav da bi ga trebalo za kaznu odmah poslati u hrvatsku mirovinu pa da znamo zašto crkava! Zvuk je večinom katastrofalan no cijela zvučna kulisa bogata je zvukovima (pucnjevi, eksplozije i urlanje živčanih suboraca). Podešavanje kontrola je jednostavno ali (meni) postavljene tipke za "strafe left/right" reagiraju kao rotiranje umjesto "stafe", što je ogroman problem onima koji kao i ja, za kretanje ne koriste w/s/a/d. E, da. Nema naginjanja (lean)! Grafika je u usporedbi sa novijim naslovima, 'žalibože'. Ima nekoliko dotjeranijih detalja poput eksplozija ili ranjavanja ali to je sve.

Prolazak kroz grm moguć je samo ako si nabavite škare za živicu u Baumaxu! Velike! Betonsku barikadu od 40-ak cm ne možete preskočiti jer, kako sam rekao, kretanje je linearno, unaprijed zacrtano. Kratki rafal iz M-16 isprazni okvir za dvije-tri sekunde. Lik mijenja okvire kao Sana__er slike! 

Iskrenu, uz najbolju volju ne vidim što bi bio plus ovom naslovu! Jasno mi je da je gejm (isključivo) rađen za konzole a ovo je izgleda loš pokušaj da zaživi i na PC-u. Po meni, ovo je samo želja za dodatnom zaradom. Igraći novijeg kova već su izoštrili osjetila, postali izbirljivi i više im se ne može uvaljivati ovako portani gejmovi.

p.s.

Sjetio sam se i jednog plusa! Ima opcija "uninstall" i radi perfektno! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 17:48 (Mrljavi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battle Los Angeles

erm igra kosta 10 $  , sta ocekujes ?

( cak je i dobra za movie tie in )

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 18:04 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battle Los Angeles

Ehh ovo igru sam skino danas ujutro jogurt ofc.... hehe i ne znam sta da kazem pre smijesna mi je kao neki marinci ste radnja se odvija u 3mj 2011 god kad kao padnu ti elieni (izvanzemaljci) na zemlju i nravno pocnu kokat ljude i sad ti i tvoj tim tamo spasavate ljude picite po ulicama i kokate eliene xD e sad grafika ne znam sta da kazem izgleda zastarjelo ali moderno ne znam kak da opisem nekak je cudna ono teksture su dobre znaci nista smuljano eksplozije super cak ima i fizike znaci neki stupici stakla i zidovi pucaju otpadaju hehe i tako to.... od oruzja ima m16 ako se ne varam sniper sa kojim samo jedan metak u aliena i dead je sto je dobro i ima bazuka sa kojim gadas neki svemirski brod hehe a ovi se izmicu ljevo desno i tako to barem do gdje sam doso sa igrom.... i da animacije su kao crtic napravljene onako crtano je... ali sve u svemu dobro je za odigrat i malo se napucavat za ubijanje dosade :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice