Uspio sam al kako sad pobijedit one dvije ogromne životinje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uspio sam al kako sad pobijedit one dvije ogromne životinje?
Slično kao i Bane. Gađaj ih Batarangom, a kad te napadnu, onda izmakni napadu. Nakon nekog vremena, kad se mrge istroše ćeš moći skočit na jednog i onda njime upravljaš da razbiješ drugog. A kad se ovaj kojim upravljaš osvijesti, onda uzmi drugog pa tuci po prvom :D
kako je sa fixevima za original ? :D
jel sigurno sad
Jel ima itko Save kod oko 20 posto, kad se pređe ono gdje se treba ući u ured Dr. Junga?
imam grapple bug, koji jednostavno nikako ne nestaje nikakvim crackovima, fixovima, ni reload verzijama...
a ne želim ići baš sve ponovo,sve dok više ne budem imao više izbora xD
Nadam se da možete pomoći...Hvala unaprijed!
Jel ima itko Save kod oko 20 posto, kad se pređe ono gdje se treba ući u ured Dr. Junga?
imam grapple bug, koji jednostavno nikako ne nestaje nikakvim crackovima, fixovima, ni reload verzijama...
a ne želim ići baš sve ponovo,sve dok više ne budem imao više izbora xD
Nadam se da možete pomoći...Hvala unaprijed!
Pa ukucaj šifru ili nabavi trainer za letenje.
eh da... to sam bio i prije tražio, a i sada sam malo potražio...
ali ne znam dal sam ili slijep ili glup ili šta već, jer ja ne mogu naći ni trainera ni šifre da poletim :S
pomoć?
eh da... to sam bio i prije tražio, a i sada sam malo potražio...
ali ne znam dal sam ili slijep ili glup ili šta već, jer ja ne mogu naći ni trainera ni šifre da poletim :S
pomoć?
Imaš PM.
Red bull daje ti krilaaaaa, probaj sa njim :D
Evo da se pohvalim, prešao sam igru. I to sa 62 % prijeđenosti
Igra mi je baš zakon i sigurno je najbolja igra 2009
Jedino što mi je bilo dosadno je bilo kada sam išao u Scarecrow svijet pa kada mu se trebaš skrivati i doči do reflektora i to se ponovi tri puta, svaki put sve teže(čitaj: dosadnije)
Ali ok
Bossovi su predobro napravljeni, grafika je odlična, optimizacija još bolja, voice acting predobar, a što je najvažnije gameplay je isto odličan i nije repetitivan, jer se stalno dobivaju novi gadgeti
Eidos je stvarno nadmašio samog sebe
Eh, da, onaj graple bug o kojem svi pričaju, kod mene ga nema ili ja nisam naišao na njega
Ocijena: 10/10
Jednostavno savršeno
Vidim da na kompletnost prijeđene igre utječu i Nygmine zagonetke, otključani sadržaj itd. Sada imam par pitanja:
Ja sam došao u Killer Croc Lair - koliko još ima do kraja igre? Bez spoilera molim
Da li se može igrati igra i nakon što ju završite?
Vidim da na kompletnost prijeđene igre utječu i Nygmine zagonetke, otključani sadržaj itd. Sada imam par pitanja:
Ja sam došao u Killer Croc Lair - koliko još ima do kraja igre? Bez spoilera molim
Da li se može igrati igra i nakon što ju završite?
Imaš još jakooooooooo malo do kraja igre
I da, Nygmine zagonetke utječu na kompletnost prijeđene igre
Igra se MOŽE igrati nakon što ju završiš
Ja sam kupio Batman:Arkham Asylum za kompjuter i kada trebam uci u Arkham Asylum kroz ventilaciju ne pojavi se znak za graplanje u cemu je problem?
KAKAV SAM JA IDIOT!!!! MOJ POST NA STRANICI PRIJE,PROCITAJTE GA!!! JA SAM MISLIO DA JE TO GRESKA U IGRI!!!! A TREBA MI SAMO LINE LAUNCHER IL KAKO VEC!!!!!!!!!!!!!!! A VEC SAM ZBRISAL IGRUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Batman: Arkham Asylum je definitivno odlična igra, zapravo, puno više od toga. Svejedno, nagradu za najbolju igru godine odnosi Braid. To nije igra, to je umjetnost.
Evo ja opet zapeo,vise neznam sto da pokusam.
Dosao sam negdje do 23% i trebam spasiti onu dvojicu koja su objesena na strik a ispod njih struja a sa strane stoji ona mala zlocesta djevojcica
Sto da radim da spasim ovu obojicu jer ako batarangom pogodim strik izgubio sam?
Dosao sam negdje do 23% i trebam spasiti onu dvojicu koja su objesena na strik a ispod njih struja a sa strane stoji ona mala zlocesta djevojcica
Sto da radim da spasim ovu obojicu jer ako batarangom pogodim strik izgubio sam?
Po ovom opisu se ne mogu sjetit gdje si ti to
Može li jedan screnshot da se prisjetim???
Stisni X i vidjet ćeš uređaj koji trebaš hakirati(lijevi zid kad uđeš u prostoriju). Sad si isključio struju ispod prvog čuvara i tamo gdje je uređaj kojeg trebaš hakirati da ispod drugog neće biti struje. Hakiraj ovog prvog i onda pogodi batarangom žicu prvog stražara(lijevi) koji visi na štriku. Neko vrijeme neće biti struje u vodi ispod prvog čuvara. Onda bi trebao biti još jedan uređaj u vodi kojeg isto moraš hakirati i onda oslobodiš drugog čuvara.
igru sam prešao, 240/240 Riddlerovih challengesa riješio ( to me jako izmučilo ), i sada kod onih spirit of arkhama mi je ostalo još jedno prazno mjesto, zanima me imam li što skupiti ili bi to trebalo značiti da još nije gotovo, da će doći do nastavka ili tako nešto?
igru sam prešao, 240/240 Riddlerovih challengesa riješio ( to me jako izmučilo ), i sada kod onih spirit of arkhama mi je ostalo još jedno prazno mjesto, zanima me imam li što skupiti ili bi to trebalo značiti da još nije gotovo, da će doći do nastavka ili tako nešto?
Valjda misliš na Chronicle of Arkham???
Ako da zadnje ti je ova:
This last Chronicle does not show up on the map.
Head to the Security Control Room (the room south of the Green Mile) and head up the stairs in the middle in the room.
This was where Quincy Sharp was behind held.
Look on the floor and you should see the "Batman" repeatedly inscribed in a circle.
Scan this for the final chronicle.
Valjda misliš na Chronicle of Arkham???
Ako da zadnje ti je ova:
This last Chronicle does not show up on the map.
Head to the Security Control Room (the room south of the Green Mile) and head up the stairs in the middle in the room.
This was where Quincy Sharp was behind held.
Look on the floor and you should see the "Batman" repeatedly inscribed in a circle.
Scan this for the final chronicle.
Zahvaljujem!!!
Np, i drugi put
Moram priznati da me je igra stvaro iznenadila, odlična je! Najbolja igra do sada, a i postao sam polu Batman fan. :)
Igru sam prešao i sada skupljam ove Riddleove zagonetkice. Šteta što kod nas nema strip Batman :(
Ja ne mogu daljeTrebam uči u elizabeth arkham glass house i kad uđem sve je crno i propadam kroz prostor.
U knjiznici sam odvezo one likove i sto sad??
Ah, neznam napamet. Daj stisni Tab pa reci sta ti pise gore pod Tasks.
U knjiznici sam odvezo one likove i sto sad??
Sada trebaš otići u Arkham Records Room, ako se dobro sječam
Ako neznaš kako, ovako:
All right, time to grapple back up to the floor where you fought those guys and
head back into the South Corridor. Follow the hallway back to the Main Hall.
Two guards armed with pipes await you on the other side. Turn to the right now
and head up the stairs. Move to the left and head through the door here. It'll
take you right to the West Wing Corridor.
Use your Batclaw and GET HIM OVER HERE! Finish him off with a Ground Takedown.
Go over and talk to the guards. Head up the stairs now and go to the door
below. Help yourself through.
Kad sam počeo igrati Batmana, došao sam do mjesta gdje dobijem Batclaw i dalje nisam mogao zbog grapple hook-a. sad sam instalirao tuđi save koji nastavlja od mjesta gdje sam zapeo i sad nastavljam. Pobijedio sam Ivy :D Nekako mi ju je žao tući, izgleda bolje nego Lara XD