Audio surf

poruka: 5
|
čitano: 1.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Audio surf

postovani

nikako da se sijetim naslova igre koja je skroz slična audiosurfu (ak se ja nisam zeznul  pa mislim na iste igre)

znate one u kojim osvajas bodove kad pokupis one kocke u bojama a one se stvaraju u rutmu mjuze koji stavis

please help

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Audio surf

Audiosurf -.-

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
17 godina
Audio surf

je se može igra nabaviti legalno u Hrvatskoj?, tj. je li mi ovdje na Balkanu uopće možemo koristiti Steam?

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
J-man kaže...

je se može igra nabaviti legalno u Hrvatskoj?, tj. je li mi ovdje na Balkanu uopće možemo koristiti Steam?

Može

Ontopic: jedino kaj sam ja nasel najslicnije audiosurfu jest GH3.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

postovani

nikako da se sijetim naslova igre koja je skroz slična audiosurfu (ak se ja nisam zeznul  pa mislim na iste igre)

znate one u kojim osvajas bodove kad pokupis one kocke u bojama a one se stvaraju u rutmu mjuze koji stavis

please help

Jedina donekle kvazi-slična Audiosurfu je Guitar Hero ili freeware verzija Frets of Fire...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice