Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 170.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Revelations
mar123 kaže...

kako ezio ruzno izgleda.

neces dr*at na njega nego ces ubijat s njim

nothing is true, everything is permitted
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...
mar123 kaže...

kako ezio ruzno izgleda.

neces dr*at na njega nego ces ubijat s njim

{#}

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kako ezio ruzno izgleda.

Što si ti nekog badass talijanskog assassina zamišljao kao kakvog lika iz Twighlighta ili nešto tako, bez  dlačice na licu, bez iti jedne bore, bez iti jednog friža. Kao bebina guza.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

Ezio zgleda kak zgleda, lijepo il grdo ne zanima me. On je ostarel i treba zgledati starije, nije Odisej. A ovakve ankete kao Bornina mi jednostavno gade igru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Isse o čem vi pričate, idite na gej forum ak vam se priča o zgodnim i ružnim tipovima

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Isse o čem vi pričate, idite na gej forum ak vam se priča o zgodnim i ružnim tipovima

{#}

Pa on je samo rekao da mu se ne sviđa njegov izgled kao što je  napisano u prvom postu.

16 godina

isuse o cemu vi pricate, ja sam komentiro njegov izgled koji je ruzniji od proslijih nastavaka. to je MOJE misljenje i nemorate bacatd td-ove zato sto to nije i vase misljenje. vi recite meni je bas lijep ili bolje nemojte nista rec.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa kaj ti treba biti lijep? ubojica je i ostario je tu se nema gdje podrazumijevat lijepo osim ak volis starije osobe sa borma (no offense)

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

dobro i onda sam po tom tvom i reko istinu i zasto sam dobio tolko td-ova onda? ti kazes da mora bti ruzna a ja sam reko kako je ruzan so whats the problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

TD na ovom forumu kaze ne slazem se i sasvim je normalno da neko ko se ne slaze sa tobom klikne TD umjesto da pise novi post da se ne slaze :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

isuse o cemu vi pricate, ja sam komentiro njegov izgled koji je ruzniji od proslijih nastavaka. to je MOJE misljenje i nemorate bacatd td-ove zato sto to nije i vase misljenje. vi recite meni je bas lijep ili bolje nemojte nista rec.

Pa da, moram, upravo tome TD i služi, ako ti baš dira ponos reci pa nećemo.

edit: vidim da i Dex dijeli isto mišljenje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 16:09 (thuglife).
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ja ću baš tada :)

These are models (...) Here's Dusty modelling a 14 inch cock in her ass. /// Wearing a turtle neck is like being strangled by a really weak guy, all damn day.
16 godina

ne dira mi nikakv ponos, samo sto ja nikad ne mecem td ili tu nekom kad kaze dal mu se nesto sviđa izgledom. jer svako ima drukcije misljene o izgledu tako da je tu ili td tu nepotreban al ok. a ti sto si reko da tad bas hoces a sta da ti kazem svaka budala ima svoje veselje pa samo stisci ako te volja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
calypso kaže...
thuglife kaže...

Ja ću baš tada :)

{#}

16 godina
neaktivan

Double post, ali briga me.

Biseru, TD izražava neslaganje, nediže se nikome na to kad ga nekome dade ( dobro, možda nekima ), samo izražavaju neslaganje s nečijim stajalištem, što ti tu nije jasno?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nadajmo se da ce zenske u igri bit lijepe, i neodjevene..

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sebi bas volim da spoilam igru XD Ako neko cita strane magazine neka preskoci GamesMaster novi ima jedna slika koja je spoiler XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uh, sviđa mi se igra. nikad nisam igro assassina(jedino sam slično tome igrao PoP), ali ovaj moram probati. a ako bude gdje jeftino i kupit ću.

stao je na listu uz bf3.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo predji ostale djelove jer bez njih ovaj nastavak ti nista ne znaci :D

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

mozes dat link na sliku koja je spoiler? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Evo ti zabavi se do tada XD

Da li mozete da otkljucate animus? :D Ko prvi uspije da otkljuca animus dobija put u Istanbul sa placenim svim troskovima i dzeparcem od 500funti za 4 dana u Istanbulu :D

http://www.unlocktheanimus.com/

I da odma najavim kada igra izadje za konzole ja napustam temu samo da se zna XD Vraticu se kad obrnem igru na PC-ju da nastavim sa diskusijom XD

Otvorio sam stranicu pošto večeras treba da bude objavljen drugi zadatak i primetio sledeće obaveštenje napisano crvenim slovima ispod opisa nagrade: "The competition is only open to UK and Ireland residents". {#}

16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ja sebi bas volim da spoilam igru XD Ako neko cita strane magazine neka preskoci GamesMaster novi ima jedna slika koja je spoiler XD

e cek jel to u onom broju na kojem je Batman:AC (world exclusive!) na naslovnici??

17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Prvo predji ostale djelove jer bez njih ovaj nastavak ti nista ne znaci :D

upravo sam na brotherhoodu :D
i trazim prvo blaga :P

potpis :D
17 godina

To je dobar način da se upozna grad pre nego što se nastavi sa igrom, a i novac koji odatle dobijaš u početku dobro dođe, dok je kasnije relativno beznačajan.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 1:10 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

To je dobar način da se upozna grad pre nego što se nastavi sa igrom, a i novac koji odatle dobijaš u početku dobro dođe, dok je kasnije relativno beznačajan. {#}

pa postoji dalekovidnica i mapa :D

sto bi upoznavao grad...

igram igru vec 4. put i pojma nemam di je sta :D

osim u vili... :p

potpis :D
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
Ivan(4) kaže...

To je dobar način da se upozna grad pre nego što se nastavi sa igrom, a i novac koji odatle dobijaš u početku dobro dođe, dok je kasnije relativno beznačajan. {#}

pa postoji dalekovidnica i mapa :D

sto bi upoznavao grad...

igram igru vec 4. put i pojma nemam di je sta :D

osim u vili... :p

hahahah

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

pa koga on to pali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina

Nije direktno vezano za igru, ali upravo čitam jednu odlično napisanu knjigu na temu Assassina, tj Hašišina, "Alamut" Vladimira Bartola. Knjiga opisuje samo osnivanje bratstva, dakle događaje oko vek starije od onih iz AC-a 1.

BTW na UnlckTheAnimus je "otključan" drugi strand, pa ko voli nek izvoli, ove nedelje je zadatak malo teži. Mislim da svaki znak predstavlja brojnu vrednost. Pošto svaki od ponuđenih znaka, osim jednog, postoji u dve varijante, sa i bez tačke, moguće je da varijanta sa tačkom označava istu vrednost, samo pomnoženu nekim brojem.  

Prvi znak rešenja je X.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice