Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
doktor1 kaže...
daco777 kaže...

LOL-aj ti koliko hoces, meni je pomoglo !

Kakav je to "FIX"??

Mjenjanje rezolucije unutar opcijskog menija igre.... Normalni postupak mjenjanja rezolucije....

{#}

Čudno da nisam otkrio taj postupak do sada, to je on sigurno hakirao igru ili je Skidrow dodao neku opciju {#}. Kako nam samo to nije palo na pamet! 

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jaooooo, prestalo je da mi radi posle 6 sekvence....uf....nece da radi jednostavno ostane na loading-u i ne mrda se uopste. I sto je najcudnije od svega igra je pocela odlicno da mi radi sama od sebe, fps se nije spustao ispod 30 nigde, ali ni u bostonu ali bas bas nikad nije palo ispod 30 i to samo od sebe. I sad nece da radi...uffff....moram ispocetka sve.....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nastavak da, mp... nikad ga nisam zelio igrat niti me ikad zanimao

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Assassins Creed 3

Nakon pređenih svih Assassins Creed nastavaka počeo sam igrat i ovaj....

Ovo mi djeluje kao najbolji AC do sada; i prethodnici su mi bili odlični samo mi je Revelations već bio lagano silovanje te sam prešao samo main story, (one tower defence pizzdarije mi NIKAKO ne pašu, ali nikako)...

Krenuvši od grafike koja na PCu izgleda osjetno bolje; boje su mnogo jače, punije, življe ili kako već da kažem, teksutre lica, odjeće, lip sinc mnogo bolji nego kod prethodnika, kretanje lika je ljepše, (prvo šta sam primjetio da lik krećući se po škala zbilja ima animaciju kretanja po škalama dok toga prije nije bilo)..

Muzika je također odlična kao i okolni zvukovi...

.....još jedna sitnica; kada smo u zgradi, prozori nisu samo naljepnice već se kroz njih vidi vani ljude kako prolaze itd...

Pa tu su sitnice koje mi podižu imerzivnost za 110% - kretanje lika kroz duboki snjeg ili plitku vodu, odlična animacija i kretanje po stablima i stijenama, lik prilikom prolaska kroz visoku travu i žbunje istu pomiče, prolazaka kroz lokvu vode ima efekt špricanja, animirana kosa i dodaci na odjeći, vremenski uvjeti, more i valovi izgledaju najbolje viđeno u igrama do sad ....... Male sitnice koje meni drastično podižu atmosferu i prezentaciju kao i spomenutu imerzivnost

Borba i kontrole su mi također na mjestu....., (tipkovnica + miš)

Nakon silovanja se Eziom kroz tri nastavka napokon nova priča i već sa time mi je bolje jer sam se spomenutog talijana lagano zasitio. Voice acting likova koji nas okružuju je odličan.....

To su moji prvi dojmovi novog AC naslova i nisam očekivao toliki pomak naspram prethodnika...

P.S. - upravljanjem brodom je fantastično; isto jedna stvar oko koje sam bio skeptičan; kao šta već rekoh, taj izgled mora, efekt valova, ljuljanje broda, promjene vjetra.....odlično

HD rezolucija, sve na max osim AA normal i Environment quality na High, igram na cca 40 FPSa; zatvoreni prostori 60, gužva u Bostonu cca 30 FPSa..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 14:47 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Znaci imam misiju na "SEQUENCE 8" gdje trebam nac nekakvog "the taylor" i snjim se borit i osvojit nekakvu titulu!! vec 2dana se po mapi oba grada gubim[newyork,bolton] i nikako da nadem tog lika,nigdje na mapi ga nema!!! :(

Jel moze nekakva pomoc gdje se taj gay nalazi ???

0 1 hvala 0
17 godina
Jux kaže...

Znaci imam misiju na "SEQUENCE 8" gdje trebam nac nekakvog "the taylor" i snjim se borit i osvojit nekakvu titulu!! vec 2dana se po mapi oba grada gubim[newyork,bolton] i nikako da nadem tog lika,nigdje na mapi ga nema!!! :(

Jel moze nekakva pomoc gdje se taj gay nalazi ???

frontier mozda?

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Malo mi jedino u igri na živce ide kretanje po mapi. U ostalim djelovima je bila ona kočija koja te odvela gdje si god želio. A tu ima kočija koja te pelja samo po toj mapi, i puno puno vremena prolazim da dođem do misije. Ima netko nekakvu ideju kako putovat, dali sam ja nešto zaboravio ili nekakav savjet?

Onda, gdje su dućani? Oni sa robom, oružjem, armorom, municijom i ostale pi*darije?? Već sam na sequence 7 ja mislim, a nemam nikakvih dućana. Imam onog u znakiću eura ili tako nešto u kočiji kod kojeg mogu municiju kupit, ovo ostalo nema nigdje.

Onda ono craftanje mi nije jasno baš pretjerano, za šta meni točno služe oni drvosječe, ona ženska lovac i neznam kog još imam. Šta od njih dobivam? To craftanje mi je ustvari najmanje jasno.

Onda onaj wheel dole za odabir oružja, hoće li to vremenom bit povećano ili ću tokom cijele igre imat samo 4 ona za odabrat a za ostalo moram izgubit 10 sekundi otvarajuć onog menija sa R i onda tamo nać i odabrat, to dosta ubija fluidnost igre.

Evo neki nedostatci, ostalo je dobro:) Iako su jako jako zakomplicirali gameplay, jednostavno ima previše toga. Ni onaj trade mi nije previše jasan, novce kolko sam vidio do sad   ne dobivam od misija, kako onda da ih dobijem osim u onim škrinjama?!

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

nastavak da, mp... nikad ga nisam zelio igrat niti me ikad zanimao

Ufff meni je ultra zarazan hehe, btw evo još jedan u niski bugova, ovaj put u MPu, lik se napio haha

17 godina

i meni je crafting malo mutav... tek sam na na 10 ili 11 dobio sve craftere svih lvl-a... masu vrimena dok sam napravija dual holsters

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Imam onog u znakiću eura ili tako nešto 

{#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Pound_sign

http://hr.wikipedia.org/wiki/Britanska_funta

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 15:54 (Unix).
13 godina
neaktivan
Unix kaže...
Volvox kaže...

{#}

Pročitaj šta sam napisao. "Znakiću eura ili  tako nešto"

Vidio sam da mi se šeta po mapi, nisam detaljno proučavao koja je to valuta.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
12 godina
protjeran
Volvox kaže...

Malo mi jedino u igri na živce ide kretanje po mapi. U ostalim djelovima je bila ona kočija koja te odvela gdje si god želio. A tu ima kočija koja te pelja samo po toj mapi, i puno puno vremena prolazim da dođem do misije. Ima netko nekakvu ideju kako putovat, dali sam ja nešto zaboravio ili nekakav savjet?

Onda, gdje su dućani? Oni sa robom, oružjem, armorom, municijom i ostale pi*darije?? Već sam na sequence 7 ja mislim, a nemam nikakvih dućana. Imam onog u znakiću eura ili tako nešto u kočiji kod kojeg mogu municiju kupit, ovo ostalo nema nigdje.

Onda ono craftanje mi nije jasno baš pretjerano, za šta meni točno služe oni drvosječe, ona ženska lovac i neznam kog još imam. Šta od njih dobivam? To craftanje mi je ustvari najmanje jasno.

Onda onaj wheel dole za odabir oružja, hoće li to vremenom bit povećano ili ću tokom cijele igre imat samo 4 ona za odabrat a za ostalo moram izgubit 10 sekundi otvarajuć onog menija sa R i onda tamo nać i odabrat, to dosta ubija fluidnost igre.

Evo neki nedostatci, ostalo je dobro:) Iako su jako jako zakomplicirali gameplay, jednostavno ima previše toga. Ni onaj trade mi nije previše jasan, novce kolko sam vidio do sad   ne dobivam od misija, kako onda da ih dobijem osim u onim škrinjama?!

Koja kočija? Igrao sam sve nastavke više puta ali se nesjećam kočije....ja uživam putovati od točke do točke, pogotovo u frontieru. Dućani su također tu, samo ih trebaš otkriti, također su označeni na mapi isto oznakom funte a ne eura (LOL) ali sigurno nisi sve viewpointove sinkronizirao pa se nisu ni otkrili dućani.  Kraftanje je 99 % sranje, osim one tailorice kod koje možeš kraftati dual futrole za 2 pištolja, povećavati pouchove (torbice) za svoje raznorazne đinđe tipa da možeš nositi više baruta (čitaj metaka), više strijela, dimnih bombi, rope dartova itd itd, kao i to da možeš konju "ugraditi" saddle bags, to je nešta kao tvoj osobni dućan na konju gdje refillaš sav ammunition, od strijela i bombi do baruta i otrova. Lijevi weapon wheel će ostati takav kakav je, a to što izgubiš 10 sekundi bi ti trebalo već biti automatika, ja potrošim najviše 2-3 sekunde  na odabir (spor si). Novce dobivaš od slanja assassina na misije, gdje su nagrade novac, XP za levelanje assassina te loot. Trade baš i ne nosi puno love, ja uopće ove konvoje nisam slao, premalen profit a prevelik rizik, nisam ni lovio, predosadno.

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Unix kaže...
Volvox kaže...

{#}

Pročitaj šta sam napisao. "Znakiću eura ili tako nešto"

Vidio sam da mi se šeta po mapi, nisam detaljno proučavao koja je to valuta.

Pa ako je zemlja pod Britanskom vlašću, logično je da je funta.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
CaptainBunnyKIller kaže...

Koja kočija? Igrao sam sve nastavke više puta ali se nesjećam kočije....ja uživam putovati od točke do točke, pogotovo u frontieru. Dućani su također tu, samo ih trebaš otkriti, također su označeni na mapi isto oznakom funte a ne eura (LOL) ali sigurno nisi sve viewpointove sinkronizirao pa se nisu ni otkrili dućani.  Kraftanje je 99 % sranje, osim one tailorice kod koje možeš kraftati dual futrole za 2 pištolja, povećavati pouchove (torbice) za svoje raznorazne đinđe tipa da možeš nositi više baruta (čitaj metaka), više strijela, dimnih bombi, rope dartova itd itd, kao i to da možeš konju "ugraditi" saddle bags, to je nešta kao tvoj osobni dućan na konju gdje refillaš sav ammunition, od strijela i bombi do baruta i otrova. Lijevi weapon wheel će ostati takav kakav je, a to što izgubiš 10 sekundi bi ti trebalo već biti automatika, ja potrošim najviše 2-3 sekunde  na odabir (spor si). Novce dobivaš od slanja assassina na misije, gdje su nagrade novac, XP za levelanje assassina te loot. Trade baš i ne nosi puno love, ja uopće ove konvoje nisam slao, premalen profit a prevelik rizik, nisam ni lovio, predosadno.

kocija je traveling peddler

crafting je ok samo treba vrimena dok sve otkljucas kao sto rekoh, kao i trading.  ja zaradi na dva konvoja 20k... treba znat. lov je super. samo deri po dabrovima i medvjedima.

13 godina
neaktivan

Koja kočija? Igrao sam sve nastavke više puta ali se nesjećam kočije....ja uživam putovati od točke do točke, pogotovo u frontieru. Dućani su također tu, samo ih trebaš otkriti, također su označeni na mapi isto oznakom funte a ne eura (LOL) ali sigurno nisi sve viewpointove sinkronizirao pa se nisu ni otkrili dućani.   Kraftanje je 99 % sranje, osim one tailorice kod koje možeš kraftati dual futrole za 2 pištolja, povećavati pouchove (torbice) za svoje raznorazne đinđe tipa da možeš nositi više baruta (čitaj metaka), više strijela, dimnih bombi, rope dartova itd itd, kao i to da možeš konju "ugraditi" saddle bags, to je nešta kao tvoj osobni dućan na konju gdje refillaš sav ammunition, od strijela i bombi do baruta i otrova. Lijevi weapon wheel će ostati takav kakav je, a to što izgubiš 10 sekundi bi ti trebalo već biti automatika, ja potrošim najviše 2-3 sekunde   na odabir (spor si). Novce dobivaš od slanja assassina na misije, gdje su nagrade novac, XP za levelanje assassina te loot. Trade baš i ne nosi puno love, ja uopće ove konvoje nisam slao, premalen profit a prevelik rizik, nisam ni lovio, predosadno.

Kako se ne sjećaš kočije lol, pa u svakom nastavku si došao tamo di su svi oni konji bili, oznacio di oces ic i ovaj te sa kocijom odpeljo(pretpostavljam kočijom, ne vjerujem da su u renesansnoj italiji imali avione;)).

Aha nači dućani će dođ, ja sam se već uplašio da ih uopće nema, a jel mogu u dućanima sve kupovat, ili ću isto tako morat koristit craftanje, koje mi se uopće ne sviđa i najrađe bi ga izbjegavao. Mislim da nisam još dobio tu tailoricu, ali fora zvuči, kad se ona dobije?

Ovaj weapon wheel su totalno zeznuli, trebali su pustit ko u AC2 i gotovo priča, a ne on meni kad stisnem R otvara koda idem u MENI, i onda još u fast weapon wheele stave samo 4 slota, veliki veliki minus od mene za to, ne potrošim ni ja 10 sekundi(to sam malo karikiro), isto mi treba 2-3, al opet je to puno, uspoređujuć sa onim u prošlim AC-ovima.

Ovo za slanje assasinsa još nisam dobio, zasad od assasina imam samo onog francuza, mislim da je mesar ili tako nešto. Šta bi trebao svako truplo koje ubijem lootat?! Pa neću nikad tako novce skupit, pa na svakom čovjeku bude maksimalno 30 funit, puno sam rekao, i to su zeznuli po meni.

I još jedno pitanje, znači lovljene životinja nije od prevelike važnosti jel? Jer je to tolko dosadno da neznam koji luđak je to uveo u igru, sad bi mu mail napiso da znam koji je.

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

kocija je traveling peddler

crafting je ok samo treba vrimena dok sve otkljucas kao sto rekoh, kao i trading.  ja zaradi na dva konvoja 20k... treba znat. lov je super. samo deri po dabrovima i medvjedima.

E pa da, a men se neda lovit hehe, tj predosadno mi. Al samo malo koji traveling peddler? Koliko znam od AC2 do ACR za  fast travel su služile one kao kanalizacije..........jbt nemogu se nikako sjetit tih kočija. Što se tiče kraftinga, kao što rekoh većina je tog beskorisna........

Volvox, tu tailoricu ćeš za najkorisnije stvari moći izlevelati baš tamo pred kraj zapravo lol, što se tiče dućana mislim da u svakom gradu imaju samo po 2 statična  i oni pomični mislim po jedan ali nisam siguran. Neke stvari možeš samo kraftat jer se samo preko recepata mogu dobiti, poput spomenutih nadogradnji pouchova, quivera i dual holstera, a moći ćeš i kraftati sve što imaš od consumeblasa (strijele, barut itd). Ta tailorca je po meni zapravo jedina korisna, ali bez ostalih artisana neće ni ona moći kraftati te svoje korisne stvarčice jer opet neki njeni kraftinzi zahtjevaju neke resource koje opet možeš dobiti samo kraftanjem i nikako drugačije i to kod drugog artisana. Ako se ne varam ta ženska se dobije u Bostonu kao reward od homestead zadatka oslobodiš ju od nasilnog muža ako se ne varam. Što se tiče lova životinja mislim da su to "morali" uvesti, ipak se radnja velikom većinom događa u frontieru a i jedno od najvažnijih indijanskih djelatnosti je bio lov, zgodan dodatak kad sve ostalo pređeš. Pod slanje assassina na misije mislim na slanje u druge od 13 američkih kolonija na oslobađanje od templarskog utjecaja, stisneš T i držiš i onda lijevo na ekranu stisneš lijevu tipku miša i pojaviće ti se karta istočne obale zapadne amerike

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 16:22 (CaptainBunnyKIller).
13 godina
neaktivan

E pa da, a men se neda lovit hehe, tj predosadno mi. Al samo malo koji traveling peddler? Koliko znam od AC2 do ACR za   fast travel su služile one kao kanalizacije..........jbt nemogu se nikako sjetit tih kočija. Što se tiče kraftinga, kao što rekoh većina je tog beskorisna........

kako se ne sjećaš kočija lol:) Pa doso si do ruba grada, izasao iz onih zidina i svugdje su stajali oni konji i pisalo je "Viaggio" , došao si tamo, platio i odpeljali su te gdje god si htjeo, toga u AC3 nema, odnosno ima samo unutar tog grada, što je malo beskorisno, ali jbg.

evo ti link

12 godina
protjeran
Volvox kaže...

E pa da, a men se neda lovit hehe, tj predosadno mi. Al samo malo koji traveling peddler? Koliko znam od AC2 do ACR za   fast travel su služile one kao kanalizacije..........jbt nemogu se nikako sjetit tih kočija. Što se tiče kraftinga, kao što rekoh većina je tog beskorisna........

kako se ne sjećaš kočija lol:) Pa doso si do ruba grada, izasao iz onih zidina i svugdje su stajali oni konji i pisalo je "Viaggio" , došao si tamo, platio i odpeljali su te gdje god si htjeo, toga u AC3 nema, odnosno ima samo unutar tog grada, što je malo beskorisno, ali jbg.

evo ti link

ahaa, LOL, ja čim si napisao kočije odmah pomislio kako zaustaviš kočiju palcem nasred ceste i upitaš jel može prijevoz LOL

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

evo ti link

ahaa, LOL, ja čim si napisao kočije odmah pomislio kako zaustaviš kočiju palcem nasred ceste i upitaš jel može prijevoz LOL

Ko u gta 4 :" fiju fiju taxi!!" (fiju fiju je fućkanje) :D

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Od onih koji imaju digital deluxe verziju, jel zna tko gdje se nalazi George Washington notebook u pdfu? I soundtrackovi?

0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

0 0 hvala 0
14 godina

Od onih koji imaju digital deluxe verziju, jel zna tko gdje se nalazi George Washington notebook u pdfu? I soundtrackovi?

Ne, ne kontam ni ja?
I kada i kako ćemo dobiti one misije ili što? 

Asterix kaže...

Oh, God!

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Samo anketa nista nije potvrdjeno. Kao i za svaku igru skoro sprovede se anketa da se vidi kako stoje. Bolje da pitaju nego da rade po svome {#}

http://vgm.tv/
14 godina
Assassins Creed 3

Ovo je stvarno neigrivo.
Bolje mi se vrti na laptopu iste rezolucije, istih postavki nego na kompu s AMD grafičkom.

WTF?
Solucije nema, još? 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

druge godine sigurno izlazi AC

ac serijal je postao kao CoD ali jos uvijek zadrzava visinu kvalitete,unaprijeduje grafiku,gameplay itd. tako da je zasad super

valjda jos jedan nastavak s Connorom mislim zasto ne ima tu jos puno potencijala

P.S. desmond nije jedini potomak Connora

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 20:23 (MARKOcVp).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel itko od vas koji ste kupili ac3 deluxe edition na eplati dobio dodatni sadržaj ja imam sam onaj pdf ali ostalo ništa isto tako za one dodatne misije mislim da treba poseban kod to isto nisam dobio

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Hyper Jumper kaže...

Dali mozda ko zna ? Meni je igra sve na high,steka mi dali je to neki bug ili nesto a imam super jak komp

Hvala !

bas i nemas

on nema ali ja imam i ista stvar,stalni lagovio ovo ono...mislim da je to zbog THETA verzije...trebo sam odmah SKIDROW verziju skinut i mir...

14 godina
neaktivan
Dante912 kaže...
mar123 kaže...
Hyper Jumper kaže...

Dali mozda ko zna ? Meni je igra sve na high,steka mi dali je to neki bug ili nesto a imam super jak komp

Hvala !

bas i nemas

on nema ali ja imam i ista stvar,stalni lagovio ovo ono...mislim da je to zbog THETA verzije...trebo sam odmah SKIDROW verziju skinut i mir...

koja je razlika između theta od 7giga i skidrow od 15 giga?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice